joi, 29 septembrie 2016

KLAUS IOHANNIS : ORTODOXIE DE TERTIP !

                                                                 29 Septembrie 2016 ,ora 17,10 !

                                                     Dragii mei,

Daca tot a venit vorba de PRESEDINTELE IOHANNIS, in articolul anterior,iata cum ,si acest articol este tot cu acest om cu inima de ghiață.
Dragilor, aud glasul lui KLAUS  IOHANNIS,care spune parcă cu dispreț:

                    ” Ortodoxie de tertip !”

Iată dragilor, ce inseamna tertip:
 
TERTÍP ~uri n. Manevră iscusită prin care se maschează realitatea; șiretlic; truc; stratagemă; șotie. /<turc. tertip
Dragii mei, ce pot să mai spun?
Concluziile vă aparțin!
                                              Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Doar zimbet perfid ,dar gindire rece de teuton ,si i-a tinut ,sa vedem pina cind.dar eu nu am nici o speranta de la el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine daca Presedintele Iohannis sa fie sincer cand transmite aceste cuvinte pentru Patriarhul Daniel...

    http://www.stiripesurse.ro/iohannis-mesaj-cu-prilejul-aniversarii-a-noua-ani-de-la-intronizarea-preafericitului-daniel_1154902.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Este jenant sa vad cum romanii se invinovatesc intre ei pt.ca au ales presedinti incapabili. Toti am votat cu speranta in mai bine... Este rusinos sa se faca comentarii de tipul:tu esti moldovean, eu sunt ardelean, tu ai votat x, eu am votat y, cand de fapt toti vor sa schimbe lucrurile in bine. Inloc sa ne unim in rugaciune si fapte bune pt. adevarata schimbare, ne certam intre noi di dam vina pe altii. Cred c-ar fi mai bine sa nu se faca politica pe un blog religios. Isus n-a facut politica. "Da Cezarului ce-i a Cezarului si lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu Nu stiu in ce masura aceste mesaje vin de la Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu se face politica aici, politica o fac politicienii iar noi aici ne exprimam jalea si nemultumirea vietilor noastre datorita acestor nenorociti care conduc tara si poporul. Desigur ca ne rugam si dorim fiecare in sufletul nostru sa ne fie bine noua si tara aceasta frumoasa sa nu mai fie batjocorita de acesti hrapareti fara suflet ca ciolanis iohanis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect raspuns!!!bravo!

      Ștergere
    2. SUFLETE DRAGI,LUATI AMINTE LA CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA NOUL IERUSALIM.Cuvantul Lui Dumnezeu la praznicul Inaltarii Sfintei Cruci din27,09.2016;-Eu sunt CEL CE SUNT.Eu sunt Pastor,iar daca sunt Pastor,pastoresc,ca aceasta este lucrarea unui pastor.Eu sunt pastorul cel cu crucea,si cu acest toiag merg si lucrez,iar celui ce nu-i place maretia drumului crucii si invatatura cea pentru acest drum,acela nu este vrednic de Mine,caci Eu sunt cu crucea si pe ea ma sprijin si stau de doua mii de ani ,iar numele de crestin il are dupa merit numai cel ce voieste sa semene cu Mine si sa-i fiu Eu pastor,Pastorul Cel cu crucea sa-i fiu, ca sa aiba el pilda in fata sa pe calea sa spre DUMNEZEU. Sunt intre cei ce-si zic sau stau sub nume de pastori,sunt intre ei dintre cei ce seamana cu Mine la stat si la port/O,daca acestia nu seamana cu Mine,in al carui nume stau ei pastori peste oameni/Cum sunt ei cunoscuti ca pastori/O,cum isi cunosc oamenii pastorii care-i pastoresc pe ei/O,ce bine este sa-L stie omul pe Dumnezeu si cartea lui Dumnezeu/CUVANTUL LUI DUMNEZEU/,in care este scris despre Dumnezeu si despre pastorii de peste oameni.Daca oamenii nu citesc cartea MEA si nu stiu ei pe cele lasate de Dumnezeu in ea,O,ratacesc acestia toti si sunt dusi cu vorba in numele lui Dumnezeu ,nume sub care stau cei asezati in scaune de pastori,iar EU plang cu SFINTII MEI de mila celor de pe pamant,si care nu vad calea,ci vad doar pastori ce nu le dau lor mantuirea,de vvreme ce nici ei nu si-o cauta,, si nu si-o lucreaza lor....MAI DEPARTE SCRIE-N SFANTA CARTE,DAR CINE SA CITEASCA CEEA CE TREBUIE,CA DUHUL BARFEI NE TINE DEPARTE DE CELE SFINTE.Multumesc frumos.Fie ca Tatal Savaot,Ler DUMNEZEU CEL ADEVARAT,Sfantul Duh dulcele AILIN,IISUS HRISTOS si Mama Fecioara sa va indemne sa-l cititi.

      Ștergere