luni, 26 septembrie 2016

SÂNGELE VĂRSAT ! SE VARSĂ SÂNGELE VĂRSAT !

                                                
                                                    26 Septembrie 2016,pra 6,27 ! 

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață, ma trezeste un glas care spune ceva cutremurător si extrem de îngrijorător.
Glasul spunea asa:

                          ” Aici e rupt!
       Iar un alt glas, continuă cu tristete:
                      Sângele vărsat !
               Se varsă sângele vărsat !”    
                                            

Related image
Vedeam scris in aer, ca pe un ecran Tv, scris cu litere mari ,cât palma fiecare litera ,si care litere, erau negre si bine ingrosate.
Asa aratau literele de pe ecran:

                   ”SE  VARSĂ  SÂNGELE  VĂRSAT !”

Dragii mei, vom auzi de alte tragedii si de alte nenorociri din păcate.
Sângele deja vărsat a fost la REVOLUTIA din 1989. Faptul că urmează a  se va mai  vărsa incă odată ,cred ca este vorba de REVOLUTIA MARE, despre care am scris de curând. 
Iata:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !Sau DOAMNE fereste ,de vreun Război......!
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa ne apere de tot raul si de tot necazul,atât pe noi, cât si pe fratii nostri intru IISUS HRISTOS,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.

57 de comentarii:

  1. O Doamne sa nu sufere din nou, copii acestei tarii, din vina oamenilor mari, maturi, mitocani, luati'o cum vreti. Alti fac revolutii iar altii sufera. Conducatorii unei tari nu se aleg la intamplare ci doar cerand incuvintare Lui Dumnezeu. Asa si cu revolutii, proteste, a cerut careva incuvintare Lui Dumnezeu sa le faca. Ne gandim numai cum sa ii omoram pe guvernanti, dar noi credeti ca suntem mai buni ca ei facand asta.?! Nu, nu suntem. Suntem atat de rai incat nici pamantul nu ne mai vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbeste pentru tine anonim21.23 !!! cine te crezi tu ca faci aceste aprecieri la multime? ce sti tu cum sunt altii?

      Ștergere
    2. Din cauza celor care ne conduc am ajuns in situatia in care santem!Nu credeti ca ar trebui facut ceva pentru ca asa nu se mai poate!Traim in minciuna,nesiguranta,bataie de joc.Maria H

      Ștergere
    3. Un raspuns .si o gindire buna

      Ștergere
    4. Asta se intampla in toata lumea, nu numai la noi, sunt numai cartite in jurul nostru. Nu suntem unicati cu probleme de guvernamant. Se creeaza panica intre tari, oameni ca sa ne poata EI conduce cum vor.

      Ștergere
    5. Anonim 26 sept 21:23 ai vazut tu intr-o revoluție sau intr-un război să moară vreun guvernant,stai in banca ta că de murit mor tot oamenii de rînd.Nu le purta tu de grijă că au ei unde să se ascundă,că nu degeaba s-au făcut atîtea buncăre și tunele secrete de la Casa Poporului pînă acasă la Iohannis.La războaie se ajunge din cauza lor nu din cauza poporului,care suferă in tăcere de atîta amar de ani.DS

      Ștergere
  2. Life

    Dacă prima bătaie
    o întrece
    pe ultima,
    atunci prezentul și viitorul
    devin trecut.
    Life

    Dacă prima bătaie
    o întrece
    pe ultima,
    atunci prezentul și viitorul
    devin trecut.

    R.B.L.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.antena3.ro/actualitate/teorie-bomba-de-ce-va-creste-numarul-cutremurelor-in-romania-378522.html

    Acesta este viitorul: un pamant si o apa otravita! Bonus, 600 de cutremure pe an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreti sa stiti care-i adevarul si ce se-ntampla in Romania? Cititi aceasta scrisoare deschisa, care spune adevaruri de necontestat, sunt lucruri adevarate, de luat in seama.
      https://www.bugetul.ro/scrisoarea-deschisa-fostului-vicepremier-gabriel-oprea-catre-romani/

      Ștergere
    2. ...dar cine otraveste apa si aerul sti ?

      Ștergere
    3. anonim 21.53 am cautat cu google scrisoarea indicata de tine si n-o gasesc nu apare nicaeri. Poate-mi dai un site. Multumesc

      Ștergere
    4. Spune-ne tu, Anonim 22:16, "cine otraveste apa si aerul"?

      Ștergere
    5. https://www.bugetul.ro/scrisoarea-deschisa-fostului-vicepremier-gabriel-oprea-catre-romani/

      Ștergere
    6. Anonim2 6 septembrie 2016, 23:56: Oculta Mondiala fac aceste rele: cred ca ai auzit de chemtrails (darele mortii), iar apa este plina de flour.

      Ștergere
    7. Anonim 26 septembrie 2016, 23:56, ca sa-ti faci o idee citeste aici:

      http://www.dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.html

      Ștergere
    8. Multumesc, draga Anonim 10:04!
      Multumesc, draga Anonim 10:44!

      Ștergere
    9. Cu mult drag si intotdeauna, Anonim 27 septembrie 2016, 17:26!Doamne ajuta!

      Ștergere
    10. Doamne ajuta ! Te salut, ca intotdeauna, Anonim 27 septembrie 2016, 22:52 ! Cu drag si toate cele bune !

      Ștergere
    11. Anonim 26 sept 22:16 știu cine otrăvește apa si aerul,dar din păcate noi populația nu avem ce face.Spațiul nostru aerian e controlat de Nato si de Romatsa,care are sediul in America și sînt plătiți regește.Dacă am vrut in Nato fără să știm ce presupune asta,acuma suferim consecințele.De ce crezi că Vladimir Putin e revoltat pe americanii,pentru că ei se ocupă cu tot felul de nenorociri in toate țările. Urmele de chemtrails nu sînt lăsate întîmplător pe cer si au rolul de a ne distruge flora,fauna si tot ce e viață.Se vede cu ochiul liber că bolile s-au înmulțit,iar tratamentele nu au niciun efect pentru că pastilele sint tot otravă.DS

      Ștergere
  4. poate fi vorba de Ioan Gyuri Pascu...a facut infarct ...s-a rupt muschiul inimi si astfel tot sangele s-a varsat in pleura plamanului ..asa cred ,pentru ca asa se intampla de obicei cand infarctul este ireversibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. E timpul sa trăim normal, frumos si in armonie! Se pare ca in Romania nu se poate fara jertfă! Din pacate! Doar Dumnezeu, tatăl, stie ce e bine pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii mei,
    In jurul orei 23,voi intra prin skipe la AGENTUL VIP - ANTENA STARS! Va astept cu mare drag! Maria Ghiorghiu!

    RăspundețiȘtergere
  7. E timpul sa trăim normal, frumos si in armonie! Se pare ca in Romania nu se poate fara jertfă! Din pacate! Doar Dumnezeu, tatăl, stie ce e bine pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Laura! Ar trebui sa traim viata si sa nu mai ascultam tot ce zic unii si altii!

      Ștergere
    2. Laura, ai auzit sau citit de manipularea mentala? este ceia ce traim zi de zi la toate nivelurile. Dezbinarea celor care au interese meschine (soros). Romanii sunt divizati astfel pot fi condusi mai bine si cuceriti mai bine. Ce romani se pot numi acesti tradatori de tara din ONG-urile lui soros care-i fac jocul acestui demon?Iar ciolanis ai incurajaza sa atace parlamentul, astfel Romania poate fi invadata mai usor de cei care ne-ar lua tara cu tot iar pe noi sa ne faca si mai sclavi decum suntem. Deschideti-va ochii altfel ne pierdem tara !!!

      Ștergere
    3. Doamna Maria, ce ne puteti spune despre aceste "marionete", de aceste "ONG-uri"(despre care scrie Anonim 23:59)si care fac jocul acestui personaj, zis Soros?

      Ștergere
    4. Anonim 26 sept 23:59 ai perfectă dreptate,dar constat pe aici că lumea nici nu stie cine este Soroș si cit de periculos e acest individ,care si-a schimbat și numele.Cred că ar fi bine să se documenteze cit mai multă lume,pe google si pe youtube se găsesc toate informatiile necesare.DS

      Ștergere
  8. Eu stiu ca ati zis ca va muri un tanar actor acum ceva timp! Nu e recenta treaba! Si culmea, de atunci, au murit cativa, nu doar unul!
    Deci nu cred ca treaba cu Ioan Gyuri Pascu e ca doamna Maria a zis !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce dna Maria nu confirma ca e vorba de Gyuri Pascu inseamna ca nu la el s-a referit! Pobabil asteapta ca timpul sa-i dea dreptate adica sa se intample ce a vazut.

      Ștergere
  9. ” Aici e rupt!" poate e legat de o previziune precedenta: http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/05/trebuie-sa-rupem-piata-universitatii.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Dna Maria acum ceva timp ati spus ca va muri un actor ...ati si vazut cine este insa nu ati facut asta public.Este vorba despre Gyuri Pascu? Dumnezeu sa-l ierte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Condoleante familiei.Maria H

      Ștergere
  11. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/09/adevarata-marea-revolutie-urmeaza.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Se poate interpreta ca cei care si-au varsat sangele la revolutie se revolta de acolo de unde sunt ei cand vad ce-a ajuns Romania...un ghiveci de nu mai sti care pe care cu care...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca daca am recunoaste fiecare, in sinea noastra, cum suntem ( cu bine si mai putin bune) , am putea avansa cate putin in plan spiritual si nu am mai avea atâtea frici. E atat de simplu . Altfel, stam si ne minunam de orice prostie debitata de unii si altii. Fiti buni, iar daca nu puteti mereu, măcar nu fiti răi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai Laura,eu totdeauna mi-am zis,macar daca nu pot face un bine nici rau sa nu fac.TCB

      Ștergere
    2. Multumesc TCB pentru apreciere!

      Ștergere
  14. Dn-ul Gabriel Oprea a fost in vara 2015 in Borsa Maramures si a cununat pe fata unui alt parlamentar Nutu Fonta, Oprea a venit cu elicopterul iar in urma lui au venit mai multe masini negre cu geamuri fumurii si ff multi mascati si impreuna cu toata politia din Borsa au fost la dispozitia lui Oprea toate strazile au fost blocate nu au lasat pe nimeni sa circule pina ce nu au terminat chefurile deci aici nu a fost in interes de servici si atunci de ce a venit escortat si cu elicopterul cui ???.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai lega de Oprea Anonim 27 septembrie 2016, 01:50. Mai degraba e si acesta o victima a cuiva (...)

      Ștergere
    2. Asa-i, Anonim 01:50, Oprea se numara printre putinii patrioti romani, care a incercat sa tina Romania, cat de cat, in echilibru. Cei care l-au vrut "eliminat" se vor confrunta si ei cu acelasi lucru, cum zic unii analisti media, "le vine randul si lor".

      Ștergere
    3. Lui Oprea i-au pregatit "astia" intamplarea aceea nefericita. Pe tiparul Colectiv.

      Ștergere
    4. I-au inscenat toata nenorocirea aceea. Nu are omul acesta nici o vina.

      Ștergere
    5. Oprea a făcut mereu abuz de functie,nu-l mai apărați atîta că nu e un îngeraș.DS

      Ștergere
    6. Eu cred ca lumea a luat-o razna daca a ajuns sa-si iubeasca asupritorii si politrucii de doi bani care isi urmaresc doar interesul propriu! Exact ca in cartea lui Orwell „1984”. Daca ati ajuns sa-l compatimiti pe Oprea, e grav!!!Daca si asta e patriot atunci inseamna ca s-a schimbat semnificatia cuvantului „patriot”. Daca v-ar fi murit baiatul in acel cumplit accident din cauza unui Oprea care abuzeaza de privilegiile functiei, cum v-ati fi simtit? Of, Doamne!

      Ștergere
    7. Nu Oprea este vinovat de moartea acelui tanar. Faceti afirmatii false si va folositi de "santaj emotional" pentru a duce oamenii in eroare. Incetati cu aceste "practici" nedemne.

      Ștergere
    8. Dar cine-i patriot Anonim 28 septembrie 2016, 21:42? Iohannis si cu Ciolos,dupa tine? Astia-s patrioti? Trezeste-te!

      Ștergere
  15. Cine otraveste apa si aerul simplu :direle lasate de avioame care se numesc chemtrails sau direle mortii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cei care otravesc apa si aerul,nu traiesc pe aceeasi planeta ca si noi,ei nu se otravesc sau credeti ca sunt imuni?

      Ștergere
    2. Or fi, Anonim 27 septembrie 2016, 20:29... la cata inselare exista, sa nu ne miram ca ar avea si antidotul! Dar este pentru ei nu pentru noi...

      Ștergere
    3. Ai multa dreptate anonim 20.29, sa sti ca-l au antidotul si multe chesti mai au ei de care noi habar nu avem. Ti-o spun in mod sigur, sigur. Ar fi pre lung sa-ti explic...

      Ștergere
    4. Ma intereseaza daca (si) aceste informatii ar putea sa fie adevarate?!

      Ștergere
    5. Acesta este link-ul despre care spuneam ca ma intereseaza sa-l vedeti si sa-mi spuneti parerea voastra(plecase mesajul fara link-ul atasat, asa mi-a aparut mie).http://www.efemeride.ro/moartea-vine-din-aer-atmosfera-se-pulverizeaza-cu-virusi-gripa-aviara-sars-gripa-porcina

      Ștergere
    6. Uite acest link, a foste xpus si mai sus.
      http://www.dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.html

      Ștergere
  16. Tatal Ceresc va da posibilitatea Martirilor sa se razbune,si pentru sangele varsat sange varsa.Cum se face asta ?Numai Tatal stie.Lidia.

    RăspundețiȘtergere