joi, 1 septembrie 2016

COPENHAGA ! S - A ADEVERIT SI ACEASTA ! ATAC ARMAT !

                                                       Dragii mei, 

Scriam  în urma cu doar două săptămâni, un articol cu titlul:
Copenhaga !
Atunci nu stiam ce va fi, dar iata ca din nefericire a avut loc un atac armat,chiar in COPENHAGA.
Iata:

Atac armat în Danemarca. Un bărbat a împuşcat doi poliţişti şi un civil ...

www.realitatea.net › EXTERN › EUROPA
6 hours ago - comentarii, Poliția daneză este în căutarea unui individ înarmat care a ... Citeşte totul despre: atac armat, christiania freetown, Copenhaga, ...
7 hours ago - ... focuri în Copenhaga. Altercaţia a avut loc in cel mai rău famat cartier din capitala daneză. ... Atac armat în Danemarca. Alexandra Petrovici ...

                               Noapte de 15 -16 August 2016,ora 2,20 !

                                                    Dragii mei, 

In aceasta noapte, tot in timp ce scriam pe Blog,aud glas care îndeamna pe cineva nevazut de mine, ca să meargă la ei,la Copenhaga.
Iata dragilor, ce spunea glasul, pe un ton tare suspect: 

                      Hai la ei, la Copenhaga!
               Sa mergem la Copenhaga!”
                           .

Dragii mei, ce va fi la Copenhaga si cine era acel glas, care indemna pe un altul ca sa mearga la ei la Copenhaga,  eu nu cunosc, nu mi s-a descoperit.
Sa nadajduim totusi, că nu va fi neapărat ceva rău ! 
                                     Cu dragoste,Maria. 

Autorul atacului armat din Copenhaga, prins după mai multe ore de căutări

   
de G.S.   •   01 Sep 2016   •   13:20
Autorul atacului armat din Copenhaga, prins după mai multe ore de căutări 416
Foto: pixabay.com
UPDATE: Autoritățile daneze l-au capturat pe omul care a deschis focul asupra mai multor persoane, miercuri noapte. Bărbatul acuzat că a rănit cu focuri de armă doi poliţişti şi un civil în capitala daneză Copenhaga a fost arestat joi după căutări intense, a anunţat poliţia, citată de agenţia DPA.
---
Operaţiunea de căutare a început după incidentul cu focuri de armă ce a avut loc miercuri noaptea în Christiania, cartier autoproclamat autonom al capitalei daneze unde vânzarea de haşiş îi atrage atât pe consumatorii, cât şi pe traficanţii de droguri.
Poliţia daneză este în căutarea unui individ înarmat care a tras asupra a doi poliţişti şi a unui civil în cursul misiunii lor de rutină miercuri noaptea în celebrul cartier Christiania din Copenhaga, relatează joi agenţia Xinhua.
Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc în jurul orei locale 23,00 în Pusher Street din Christiania, autoproclamatul cartier autonom unde se vând droguri. Un individ a scos dintr-odată un pistol şi a tras asupra poliţiştilor în timpul misiunii lor.
Unul dintre poliţişti a fost ''grav rănit'', fiind împuşcat în cap. Ceilalţi doi răniţi, poliţistul, care a fost împuşcat în picior, şi civilul, sunt în afara oricărui pericol, a declarat directorul poliţiei din Copenhaga, Thorkild Fogde, citat de agenţia daneză de presă Ritzau.
Fogde a afirmat că suspectul este considerat ''periculos''. Poliţia din Copenhaga a indicat că ştie care este identitatea atacatorului, despre care se crede că ar fi implicat în droguri în Christiania.

2 comentarii:

  1. Cutremurul sa adeverit azi asa cum a fost spus

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-seism-de-71-grade-a-zguduit-noua-zeelanda-557967?refid=digisport

    RăspundețiȘtergere