marți, 20 septembrie 2016

ROMÂNIA ! ÎNCEPUTUL UNEI VREMI TUMULTOASE !


                                                       19 Septembrie 2016,ora 16,32!

                                                      Dragii mei, 

Se anunță vremuri tumultoase pentru Români si ROMÂNIA!
Iata ce spunea un glas astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe blog:
                        ” ROMÂNIA !
                 Începutul unei vremi tumultoase !”

Asadar dragilor, au apus demult vremurile pasnice, vremurile in care toate lucrurile păreau sa fie pe făgasul lor.
Vom fi martori la multe Proteste,multe revolte ale oamenilor, precum si la certurile si minciunile politicienilor.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa fim sanatosi si sa le putem duce.
                                  Cu dragoste,Maria.  

35 de comentarii:

  1. Da se vede ca politicienii nostri au inceput sa se sfisie intre ei,asa mai iese la lumina jegul ascuns de ochii nostri. Oare inca ciolanul e suculent si bun de ros? Dragilor care sunteti cu facultati, si bine pregatiti profesional iesiti la ,,lumina,, si salvati tara nu mai stati in anonimat sa scoatem pe cei cu 8 clase pusi in posturi de conducere.Fiti buni patrioti si puneti stop mafiei din fruntea tarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nou pt ca vremurile tumultoase le traim demult. Cel putin, dupa 1989, cand am reusit sa luam mai mult rau decat bine din asa zisa democratie am senzatia ca mergem rau la vale. Dar, fiecare civilizatie trebuie sa se stinga ca sa lase locul alteia. Poate ne-a sosit vremea..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne-a sosit vremea inca,mai avem multe de patimit si indurat,ura,dusmania,hotiile, minciunile,manipularile uriase de-abia de-acum incolo vor veni,si-odata cu ele catastrofele inimaginabile.Aveti putintica rabdare...

      Ștergere
  3. Filmul care prezintă DEZASTRUL din Carpaţi:

    https://www.youtube.com/watch?v=aiSoYfPWuV8

    RăspundețiȘtergere
  4. Centrul puterii vortexului energetic care a fost pana de curand in Anglia se transmuta in Romania.A inceput transmutarea din acest an si va continua inca sase pana cand se va stabiliza in totalitate.Transformarile la toate nivelurile in tara noastra vor fi drastice.De ce credeti ca ne-au pus "cizma pe gat",fiindca "ei"stiu ce se intampla la nivel subtil si vor sa impiedice toate aceste manifestari ale LUMINII.
    Acesta era interesul de explorare in muntii nostrii la Rosia Montana,si batjocura muntilor nostrii prin defrisare
    tocmai in inducerea de energii negative in acele locuri.

    Off..daca ati stii ce munca este facuta la nivel spiritual pentru sustinerea energetica a acestei planete si chiar a acestei tarisoare care reprezinta izvorul civilizatiei pe Pamant.De asta se chiama GRADINA MAICII DOMNULUI.In aceasta tara sunt incarnate cele mai multe Inalt Fiinte Spirituale,dar au cazut in uitare, de aceea tot spun TREZITI-VA! AVEM MULTA TREABA SPIRITUALA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce trebuie sa facem ? Eu sunt cu tine/ sunt pentru salvarea tarii

      Ștergere
    2. De acord, da, este munca multa caci lupta e mare si deloc usoara (pentru cei care inteleg).Foarte putini stiu aceasta.Dumnezeu sa ne ajute!

      Ștergere
    3. Unde ai citit toate acestea spune-mi te rog sa citesc si eu. O seara frumoasa!

      Ștergere
    4. Eu sunt treaza !! Si fac zilnic treaba ... multa :) Va iubesc

      Ștergere
    5. Cei care stiti despre ce este vorba: continuati, perseverati in ceea ce faceti pentru Romania si pentru Terra, caci este mare, mare nevoie. Da Coni, foarte bine, continua! Dumnezeu sa ne ajute in aceasta!

      Ștergere
  5. Vremurile parcă au fost tulburi intotdeauna,dar acum se vor accentua si mai mult,mai ales că sintem in an electoral.Politicienii se vor sfîșia intre ei,se vor fabrica dosare penale la comandă,pentru a fi împiedicați să candideze cei care stau mai bine in sondaje.DS

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu o curiozitate , de ce postati sub anonimat? Simtul raspunderii si asumarii faptelor si vorbelor voastre este ascuns sub acest ANONIM de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu au curaj sa-si asume ceea ce scriu si daca o dau in bara pot s-o coteasca la 180 de grade si sa si arunce cu pietroaie in cei care gandeau ca ei inainte, TOTUL fara niciun fel de remuscare sau regret. De asumare nici nu poate fi vorba. Ala e un cuvant SF care nu face parte din caracterul lor. Pentru asta exista un cuvant in dictionar: LASITATE!

      Luati ca exemplu lasul ortodox care se bate cu pumnul in piept dar nu are nici macar curajul sa se semneze. :)))

      Ștergere
    2. Nu conteaza numele sub care postezi ci faptul ca postezi. Nu mai judecati, cautati pacea sufletului si unirea intre semeni pentru rezolvarea situatiilor in care suntem. Doamne ajuta !

      Ștergere
  7. Cine-i grupul din afara tarii, care si-au gasit, din interiorul Roamniei, oameni care-s dispusi sa le execute ordinele si care, de-a lungul timpului, au tot experimentat cam cum se poate sa distruga o tara si cetatenii ei?! Tot aceia experimenteaza acum pe cetatenii Romaniei, guvernarea de tip tehnocrat, tot aceia au dictat si experimentarea regimului comunist, regimului asa-zis democrat (ca numai democratie nu inseamna ceea ce au reusit sa impuna?!
    Interesant ar fi sa auzim ca le-a venit si acestora vremea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt D, stiu si eu de vortex,lumina DIVINA ce vine pe pamint am citit toate acele postari,ce se intimpla la nivel subtil.Faptul ca cei din occident vor sa ne desfiinteze ca popor,noi nu trebuie sa lasam sa se intimple asa ceva.Trebuie sa ne tinem tari sa nu ne lasam calcati in picioare.Si rusii spun ca se trag din FII CERULUI care traiau in zona Carpatilor si Balcanilor, cind de fapt ei sunt FII OAMENILOR din copiii lui Iafet fiu al lui Noe.Si astia ne vor tara nu numai cei din apus.Avem multi dusmani de aceia trebuie sa ne schimbam toti romanii sa nu ne mai urim ci sa dam multa iubire si semenilor,si tarii, si Pamintului.Numai asa DUMNEZEU ne va ridica cum spune si dna Maria la statut de popor ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O mare parte din Rusia este locuita de urmasii dacilor hiperboreeni Da, intradevar, faptul ca " Si rusii spun ca se trag din FIII Cerului, care traiau in zona Carpatilor si Balcanilor", cum scrii mai sus Anonim 19:11, chiar asa este. Si ei sunt pastratori ai credintei solare, perpetuata din perioada Matriarhatului, de-asta si au o credinta crestin-ortodoxa atat de profunda si au multi calugari si preoti cu har, care mentin credinta, mai cu seama in Divina Mama, in Maica Sfanta, in care-si pun nadejdea si care chiar ii ajuta si-i sustine. Este si o profetie a rusilor, cea mai aproape de adevar, in ceea ce-o priveste pe Maica Sfanta.

      Ștergere
    2. Am citit recent o carte pe care o recomand tuturor cu căldură. Se numeste Codul lui Dumnezeu si e scrisă de Gregg Braden.
      În paginile acestei cărți am gasit informația conform căreia un popor dezbinat si măcinat de lupte interne este f usor de cucerit. Practic se autodistruge fara ca măcar dusmanii sa miste un deget.
      Sa cautam dusmanii în tara noastră, ei sunt cei mai periculoși pt ca din dorinta de avere si putere vand laptele pe care l-au supt de la mamele lor, nepasandu-le ca distrug casa lor, leagănul copilăriei lor.
      De 26 de ani ne distrugem singuri si tot noi ne plângem ca vom dispărea ca nație.
      Ne plângem la porți înalte si ne mazilim conducătorii care au vrut sa facă ceva pt țară. Vezi cazul Ponta.

      Ștergere
  9. D, spune-ne si noua sursa acestei "comunicari" ,care "sfinti" te-au informat,ca sa ne facem si noi o părere!
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar putea fi asta :

    "INVAZIE RUSEASCĂ ÎN EUROPA, în 48 de ore. Un general britanic anunţă ALERTA ISTORICĂ: avioane, NAVE DE RĂZBOI şi trupe implicate în OPERAŢIUNEA SEPTEMBRIE ROŞU
    . . .
    Generalul Richard Barrons, fost şef al Comandamentului interarme britanic, a declarat recent că Europa este vizată de o invazie fără precedent din partea Rusiei.
    . . .
    "

    http://www.evz.ro/invazie-ruseasca-in-europa-in-48-de-ore-un-general-britanic-anunta-alerta-istorica-avioane-nave-de-razboi-si-trupe-implicate-in-operatiunea-septembrie-rosu.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am permis dna Maria sa trimit respectiva inregistrare...astept o comfirmare.C. C.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi cei de afara chiar dace vrem sa ne intoarcem unde sa lucram cu ce sa traim avem familii avem copii acasanu sint locuri de munca iar cei care mai gasesc ceva doar zilieri cum poti trai fara pamint fara un loc de munca stabil doamna Maria ce ne sfatuiti sa facem paminintul este a lui Dumnezeu universul este a lui Dumnezeu iar noi creaturile lui Dumnezeu ??????? Va multumim si asteptam un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici e vorba despre viata si moarte si voi vorbiti intruna de bani, locuri de munca si pamant, case, masini. Veniti la copii inapoi ca raman ORFANI.

      Ștergere
  13. va dau eu o solutie,pamintul e ieftin cu un hectar de pamint se poate trai aproape fara munca,ma rog foarte putina daca-l plantati cu arbusti;catina ,coacaze ,afine .Sint mici vitamine care trec la export ,se culeg usor,fiid mici nu trebue sa te cateri,o pot face si copii;Iar daca intr-un an nu se face una vor fi celelalte.Viitor asigurat usor si sigur iar pentru efortul financiar de inceput se asigura fonduri europene.Recolta are un volum mic dar pret mare si sigur..SUCCES 00,24-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine vrea sa stie mai multe despre muntii Carpati si FII CERULUI intrati pe EDITURAALAYA.COM cititi cu atentie daca aveti timp toate articolele de acolo.Multe adevaruri sunt scrise in articole,si altele care sunt mai greu de crezut.Fiecare poate sa creada sau nu e o alegere personala.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca sunt rusii FII CERULUI cum se face ca vor sa robeasca atitea natii? Urmasii fiilor cerului au fost dacii care nu au fost hrapareti, si dornici sa cucereasca alte paminturi si popoare ca rusii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O parte a rusilor, urmasii dacilor hiperboreeni, au simtit intotdeauna ca apartin unui teritoriu mai vast, fiind vorba despre Marele Regat al Daciei Mari si asta-i determina sa-si apere teritoriile si sa-si si reia inapoi ceea ce le apartine, ca mostenire. Ei apartin de Romania, fiind frati ai nostri, noi nefiind niciodata "cotropitori" , ci aparatori, ocrotitori a ceea ce ne-a lasat perioada matriarhala, cand tot Imperiul era condus de catre o regina si Centrul Spiritual, Administrativ si Politic (social-economic, cum s-ar spune) era in Ardeal. Tot mai multe informatii sunt date publicitatii despre faptul ca "istoria oficiala" a fost denaturata si multi chiar cred asta...probabil ca asa si este.

      Ștergere
    2. Anonim 09.04 cred ca-i confunzi pe rusi cu americani in ceia ce spui...uita-te cum americanii tresc doar din cotropiri, au complex industrial militar, eu fac o afacere din cotropirea altora si le iau bogatiile. Informeaza-te si nu dezinforma pe altii cu prostiile tale !

      Ștergere
    3. Anonim 09:04, totusi, rusii ne vor ajuta, nu altii. Altii ne cam blameaza, ne confunda cu rromii(au fost ajutati in acest sens de catre cei care se cred stapanii lumii, sub aparenta "parteneriatelor strategice" si cat de "prieteni" ne sunt). Se stie ca rromii sunt rromi, romanii sunt daci. Doar Rusia recunoaste acest lucru si chiar sunt mandrii ca se trag din Dacia, nimeni altcineva.

      Ștergere
    4. Maya iti dau dreptate si eu sint de aceiași părere.DS

      Ștergere
    5. toti sunt la fel, la concluzia asta am ajuns, si joaca la aceeasi masa. unii si-au ales culoarea alba, altii culoarea neagra. ca la sah, sau la ca la ruleta.....

      Dumnezeu sa ne apere de toti cei ce trudesc pentru haos!

      Ștergere
  16. ????????????? Dn craciuc dar daca nu ai nici un metru de pamint si nu ai nici bani cu ce sa il cumperi mil dai tu gratis ?????? Pentru ca nici aici bani nu se intorc cu lopata ci traiesti cu speranta de a avea o pensie si cei ce muncesc cu contract poti avea asistenta medicala pt toata familia atit doar ca in rominia contracte de munca e foarte greu de a avea mai ales cind esti din partea tari de unde nu ai nici industrie si nici agricultura.

    RăspundețiȘtergere
  17. Prieteni dragi,
    Ne vedem in aceasta seara pe ANTENA STARS,la AGENTUL VIP,incepand cu ora 22 !
    Va astept cu mare drag ! Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Va rugam cei ce aveti programul antena stars la agentul vip va rog sa comentati ce a spus dna.Maria ieri 21 sept pentru cei ce nu putem vedea acest program va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ★ | MARIA GHIORGHIU NOI PREVIZIUNI
      https://www.youtube.com/watch?v=UrZ668n-Tlo&feature=youtu.be

      Ștergere