duminică, 11 septembrie 2016

IARNA??? NE ASTEAPTA O IARNĂ EXTREM DE GEROASA !

                                                       10  Septembrie 2016,ora 15,10 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta după amiază în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care ne spune cum va fi Iarna!
Asa cum s-a exprimat glasul si am vazut si scris, ne asteapta o iarna foarte grea. Ne asteapta o iarna cu geruri cumplite,de tip rusesc.

                         Image result for IARNAImage result for IARNAImage result for IARNA.

Iată ce spunea acel glas:
                  ” Lovirea  epigerului .
                 Ger de tip rusesc !”  
Iar ceea ce a spus glasul ,vedeam si scris în noapte pe un ziar suspendat în aer si luminat de Lumina Lui Dumnezeu. 
Asadar dragilor, sa ne pregatim pentru o iarna cumplita, sa avem lemne pentru foc, haine groase,cămara plina de conserve si medicamente. 
Să nu spuneti dragii mei, că nu ati stiut!
Eu v-am spus inca de pe acum, ca sa stiti ce ne asteapta.
                                Cu dragoste,Maria. 

13 comentarii:

  1. Se referea la intreaga Europa sau doar in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  2. manipularea vremii e cea mai noua forma a razboiului dintre marile puteri in dauna statelor mai mici creiindu-le probleme economice de care rusii profita cu gazele lor.romania plateste nota ruseasca todeauna cu pret mai mare la propiu si la figurat cu saracie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun ce legatură are vremea cu gazele rușilor? Dar ce părere ai de griu nostru care pleacă la export si se intoarce la noi cu prețul de 10 ori mai mare.Este acelasi griu ține cont,doar că staționează citeva zile pe mare,se falsifică actele si intră in țară cu alt preț,stiai de asa ceva?Aici tot rușii sint de vină?Nu cumva rușii ăstia ne-au spălat nouă si creierul de am început sa gîndim așa?Oare care sint țările care au creat probleme economice si de unde a inceput criza?DS.

      Ștergere
    2. Craciun te rog citeste ce fac "draguti" de americani cu manipularea vremi si cu stropirile toxice din avioane....chiar cu propriul lor popor , nu le pasa bani sa iasa. De cand suntem in NATO se fac stropiri si la noi, astfel ca nu mai poti cultiva decat in solare ca sa ai ceva recolta, pomi se usuca, chiar si nuci sunt atacati.

      Ștergere
    3. De ce neaparat "rusii", ca mai sunt si in Amarica si in alte tari, chiar si pe la noi, de-astia care au puterea de-a "spala creierele " si care-s deja marioneta "partii adverse", care fac rau oamenilor. Cu Romania au ei ce au...se stie si cauza.

      Ștergere
  3. Dumnezeule mare, ce rost are să știm o zonă anume?! De oriunde ar pleca, tot atâția oameni vor trebui să-l înfrunte și clar va fi un ciclu continuu. Exact cum au fost căldurile, cu repeziciune s-a extins in diferite zone ale globului. In loc sa ascultam si sa luam minime masuri, după posibilități, întrebam "unde va fi?". In lume, in Romania contează ca va fi, suntem preveniți si mai buna este prevenția decât sa fi surprins. O zi minunată!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeule mare, ce rost are să știm o zonă anume?! De oriunde ar pleca, tot atâția oameni vor trebui să-l înfrunte și clar va fi un ciclu continuu. Exact cum au fost căldurile, cu repeziciune s-a extins in diferite zone ale globului. In loc sa ascultam si sa luam minime masuri, după posibilități, întrebam "unde va fi?". In lume, in Romania contează ca va fi, suntem preveniți si mai buna este prevenția decât sa fi surprins. O zi minunată!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ARE ROST sa stim unde va fi, caci ultima predictie a Mariei pentru iarna trecuta a fost ca de craciun vom manca foc si asta nu s-a intamplat la noi ci unora din africa care asteptau sa-si umple buteliile. Maria a pus pe jar si a bagat in sperieti multi oameni cu acea previziune ca sa se dovedeasca pana la urma ca de craciun n-am mancat niciun foc (noi romanii) ASADAR DA, ARE O MARE IMPORTANTA UNDE!

      Ștergere
    2. Se spune ca Zeita VESTA (grecii ii ziceau HESTIA) este intrupata(este cea care era "zeita focului, pastratoarea "focului-viu sacru"("Mama Luminii","Mama Cerestilor Zei"), ocrotitoarea vetrelor stramosesti, acolo unde focul este transformator, ocrotitor, binefacator, pentru cine-i "curat la suflet" si unde "binele" primeaza. "Binele" inseamna si sa ai grija de trupul fizic si chiar cand esti in situatia "de autoaparare". Oare-i intamplator ca la Roma s-au gasit fondurile necesare pentru restaurarea "templului vestalelor", altele ramanand inca nerestaurate?! Ce stiu ei, mai cu seama Vaticanul", care-si "ia focul -lumina "de Paste- tocmai de la "Focul Zeitei"( cum zicea cineva) si nu stie lumea?!

      Ștergere
  5. Sa dea Dumnezeu să fie cu zăpadă. Cel putin in nord unde e secetă cumplită.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au scris si pe un site din Anglia despre iarna 2016-2017, se pare ca estul Europei va degera bine anul asta.

    RăspundețiȘtergere