luni, 5 septembrie 2016

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

              Image result for revolutie           Image result for revolutie.
                                                               Image result for revolutie

                                           4 Septembrie 2016,ora 16,18 !

                                                   Dragii mei, 

La doar trei minute după Mesajul cu : „VIN SI GERMANII”, au glasuri multe,foarte multe, care strigau in urale interminabile ,asa:
                            ”Trăiască  Revolutia  Mare! 
                        Trăiască !” 

Oare chiar sa avem parte, de o nouă REVOLUTIE?
Scriam nu de prea mult timp, precum ca, am auzit glasuri multe care spuneau ca trebuie sa rupă PIATA  UNIVERSITATII. 
Se va trezi oare din amorteala care l-a cuprins ,poporul român? 
Sa ne rugam dragii mei,ca sa fie pace si liniste în țara si peste hotare,si sa nu ne pierdem Credința, căci fara Credință suntem morti.
                                       Cu dragoste,Maria. 

 

14 comentarii:

 1. O revolutie adevatata, nu lovitura de stat! Pacat de atats singe varsat in 1089!

  RăspundețiȘtergere
 2. DOAMNE sa vina revolutie,dar avem ce pune in locul astora care sunt? Dam jos vinzatorii si tradatorii de tara dar ce punem in loc?Dragii mei care sunteti scoliti si va simtiti capabili sa gospodariti aceasta tara iesiti la ,,rampa,,si scoateti tara din haos,sa vina acasa romanasii ce robesc printre straini,si sunt
  BATJOCORA occidentalilor. DOAMNE AJUTA!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu sunt lasati sa conduca oamenii curati , capabili si dotati cu capacitati reale intelectuale . Romania s-a umplut toata de ciurucuri de 2 bani , de oameni iresponsabili, de cumparatori de studii , de hoti ordinari , de fatarnici lipsiti de credinta si bun simt .
  Totul e politic si cei fara aceste afinitati politice sunt neacceptati .
  Toata tara e condusa de cei ca Marian Vanghelie , toata Romania e muta, oarba , surda , o tara tradata de oameni de nimic , oameni ai caror fii si fiice sunt nuli si neaveniti dar sunt angajati pe posturi importante . Romania e tara din care se pleaca si acum , se emigreaza din cauza salariilor , a nesigurantei , a minciuinilor vehiculate in preajma alegerilor .

  Daca poporului roman i s-a ascuns mutatul armelor din Turcia aici , atunci merita facuta o alta Revolutie pentru a scapa de mutul care este acum la conducere si sleahta din spatele lui .
  Ca sa expui acest popor in acest fel , inseamna sa faci aici o a doua Sirie , sa omori si restul de 15 milioane care au mai ramas .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 5 septembrie 2016, 16:08, pradatorii adevarati sunt din afara Romaniei, astia de la conducere nu sunt decat pionii/lingaii celor din afara. Niste tradatori.

   Ștergere
 4. Vorba multa este saracia guri faptele conteaza toti vorbesc pe degeaba ca babele in piata cred ca acuma ar trebui ca sa iasa in strada doar mamele si toate femeile impreuna cu copii in brate deci poate doar cea care da viata ar putea ca sa ajute ca TARA NOASTRA ROMANEASCA sa renasca din nou deci s-ar putea lua (imagini tablouri cu MAICA DOMNULUI in brate) si inainte spre guvern ca la razboi cu puncte si cerinte bine definite spre guvern si in toata tara.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eventual aresteaza,sa nu credeti ca le pasanesimtirea a ajuns la cote maxime! Maria H

   Ștergere
 5. D-na Maria,am citit acum câteva zile ca la in spania,pe acolo au iesit in strada o grămadă de oameni din cauza lui trump care a fost lăsat sa dea un interviu si i-a jignit pe mexicani. Sunt de pe telefon, nu am stirea aici.

  RăspundețiȘtergere