marți, 13 septembrie 2016

TANCURI CU TUNURI PREGATITE,GATA PENTRU ATAC !

                                                               
                                      13 Septembrie 2016,ora 6,23 !

                                             Dragii mei,

Astazi dimineață ,treaza fiind , văd dragilor cu ochii închisi stand,văd inspre Sud -Est un loc mai înalt precum un deal, sau ca un varf de munte, pe care erau aliniate mai multe tunuri. 
Aceste tunuri erau fixate pe un obiect mare si rotund   si indreptate toate înspre Rasarit.
Image result for tancuri..

Dragii mei, din păcate vom auzi de pregatiri de RAZBOI.
Unde anume si când, eu nu stiu a vă spune, dar vom afla impreuna din nefericire.
Sa ne rugam dragii mei, sa ne rugam mult la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI,ca sa avem parte de pace si liniste in Țara,dar si pe plan mondial.
                                        Cu dragoste,Maria. 

16 comentarii:

  1. Probabil ca ai "vazut" razboiul care incepe in cele doua tari surori, Coreea de Nord si Coreea de Sud. Urata treaba acolo. O sa vedem si restul tarilor care se vor implica.

    RăspundețiȘtergere
  2. 500 de tancuri AMERICANE au ajuns în România – jumătate din cât are Armata Română. Ne pregătim de război?
    http://www.cunoastelumea.ro/500-de-tancuri-americane-au-ajuns-in-romania-jumatate-din-cat-are-armata-romana-ne-pregatim-de-razboi/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i intrebam pe nemernici si tradatori vanzatori de tara, sa-l intrebam pe cel de la banca "nationala" care prapadeste aurul Romaniei. Aseara pe Antena 3 am putut vedea ce se intampla cu aurul Romaniei. Iar romanii vai de noi cersim pe la porti strine pentruca acesti "isteti" isi bat joc de noi. Asa sa le ajute Dumnezeu !!!!

      Ștergere
    2. Un roman adevarat nu cerseste. Ei vor sa ne faca pe noi sa credem ca suntem saraci, ca sa ne ofere ei, cica, un salariu decent. Hai mai lasati prostiile se minte poporul cu televizorul.

      Ștergere
  3. Intro seara catre ziua ne vor ocupa trei tari
    Parintele arsenie

    RăspundețiȘtergere
  4. Au apărut noi probleme militare între Israel si Siria. Platoul golan poate fi acel deal din postarea doamnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai avem mult dumnezeu este suparat pe noi pentru pacatele noastre ne va da o palma cat de curand iartane maicuta domnului daca tu nu te ai ruga pentru noi deult eram loviti de ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maicuta Domnului ne poate miluii,Dumnezeu ne poate ierta.

      Ștergere
    2. Nu mai avem mult,Dumnezeu este suparat pe noi pentru pacatele noastre si ne va da o palma cat de curand.
      Iarta-ne Maicuta Domnului,daca tu nu te-ai ruga pentru noi,demult eram loviti de ceva!

      Ștergere
  6. germania a alocat fonduri mari pentru un tanc modern-sa fie un semn de 'pace'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-l mai amesteca pe Dzeu in prostia omeneasca. Cand o sa intelegi ca Dzeu inseamna iubire deci nu asteapta sa faci tu o tampenie ca sa te plesneasca. Eu va tot zic ca veti avea parte de razboi daca in gandurile voastre numai asta exista. De ce o fi asa greu sa ai ganduri frumoase, de pace nu pricep? Trei sferturi din cititorii blogului sunteti pesimisti, vedeti si va asteptati numai la lucruri urate. Intelege ca ESTI CEEACE GANDESTI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CORECT...UNII SUNT ATAT DE AXATI*CONCENTRATI PE NEGATIV...INCAT NICI NU MAI STIU, AMINTESC CUM AR FI DACA...SI-AR CREA O REALITATE DE BASM, INCEPAND CU EI...SA FACA CE SI CUM AR VREA SA FIE TOT , FARA SA CALCE ALTI LIBERI ARBITRI...

      Ștergere
  8. A distrus sua o "casa"militară a celor din isis unde pregateau arme. Probabil de asta e vorba. Sa nu exageram cu Sua şi Rusia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine au facut. Aceasta organizatie terorista trebuie rasa de pe fata pamantului, cu toate "casele" lor cu tot. Trebuie facuta curatenie, ca daca nu-si fac treaba cei care trebuie sa eradicheze acest asa-zis stat islamic (care nu are nimic de-a face cu Islamul, mai degraba sunt antiislam, anti a ceea ce reprezinta Islamul autentic.), atunci interventia divino-planetara o sa fie (si) asupra celor care nu si-au facut treaba, desi era imperios necesar a si-o face, mai ales in ceea ce priveste disparitia acelor grupe teroriste din acea zona.

      Ștergere
  9. Vedeti emisiunea trezeste te gheorghe trezeste te ioane de la 6tv din 01.09.2016 cu istoricul militar mircea dogaru si aveti niste raspunsuri la ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ca in afara de acest blog sunt multi care nu stau cu gindul mereu la razboi.Sunt si multi oameni optimisti carenu se incarca cu atitea ginduri negative.Astia ridica vibratia pozitiva Planetei.Cei negativisti nu mai stati cu frica in sin ,nu faceti altceva decit sa hraniti pe vrajmas si se intimpla tot felul de nenorociri.

    RăspundețiȘtergere