vineri, 30 septembrie 2016

DACIAN CIOLOȘ TRIST SI ABĂTUT !

                                  
                                                                 29 Sepetmbrie 2016,,ora 17,20 !

                                               Dragii mei, 

Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:
 

                  ”Uite-l cum s-a imbracat!
        Dar un alt glas, îi raspunde imediat:
                  S-a îmbrăcat , în hainele cu Diabetul de acasa!”
       Clipă în care, îl văd pe DACIAN CIOLOȘ iesind dintr-o cladire, îmbracat cu un pardesiu crem la culoare,si descheiat la nasturi. 
Era tare trist si abătut, si tinea capul în jos.
Dragii mei, eu nu stiu cum sa interpretez toate aceste lucruri,dar cu siguranță se va petrece ceva in viața acestui om, infara de faptul că, până la urmă,chiar de va fi numit tot PREMIER la alegerile din decembrie 2016,el tot va demisiona la un moment dat.    
                           

Image result for DACIAN CIOLOS.......
                                                                          Cu dragoste,Maria.
.

16 comentarii:

  1. Aparent, Ciolos pare un ardelean dintr-o bucata, modest si cu bun simt, fara urma de aroganta in comparatie cu ceilalti politicieni. Nu pare sa alerge dupa ciolan dar oare mai poti avea incredere in vreun politician sau guvernat in ziua de azi? Mai toti au propriile lor interese ascunse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Aparent Ciolos pare.." bine zis! Sa nu uitam ca toti din conducere is masoni! N-ai sa vezi om intr-adevar simplu si modest ajuns sus in politica si sa fie si influent!

      Ștergere
  2. E de la mine din judet,dar intr-un an,nu pare a fii facut pentru noi mai nimic,inca pentru anul aceasta,s-a primit la bugetul primăriei mai putin ca pentru alti ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu va face nimic,nici pentru voi nici pentru restul tarii!Este omul ridicat de braunovich(alias basescu) si pregatit,finantat si,bineinteles condus de Soros!Daca va fi ales in continuare,impreuna cu tradatorul sas de la 3coceni vor distruge Romania,din care,intre noi fiind spus,n-a mai ramas mare lucru...Si nici din poporul roman...

      Ștergere
  3. pare ca-l pindeste pe Ciolos un DIABET,o fi STRESUL,dupa mine e un om onest care se consuma pe interior[opusul lui Iohannis-care spune ca nu-i e frica de nimeni si de nimic,cu toate procesele lui]-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit craciun ca ciolos nu-i stresat deloc...

      Ștergere
    2. O sa fie, n-ai grija, Anonim 1 octombrie 2016, 09:47...

      Ștergere
  4. Ciolos mic si inimos iar Iohannis opusul lui mare, nesimtit si prost.,sas veritabil Nu stiu ce v-a iesi la urma cu relatia lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă Dacian Ciolos va fi premier înseamnă că o să iasă cum a spus președintele și " parlamentul meu "
    Super tare !! :)) înseamnă că românii iar nu știu sa voteze ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce sa faca, este de capul lui, joaca dupa cum i se cinta de cei care l au numit. Nu a venit el de buna voie in cloaca de pe malul Dimbovitei, lasind in urma gulerele albe si scrobite in care a fost obisnuit sa se invirta. Trebuie sa fie ascultator??

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi vrem ca ai nostri cei de afara intelectuali si studiati sa se intoarca in tara si sa puna umarul la ridicarea si conducerea ei, sa fie corecti dar cind se intoarce cite unu si e corect merge la lucru fara scorta fuge dintro parte in alta ca sa rezolve cite ceva pt tara dar nu este lasat de hoti de linga el ca stiti ca o pasare nu face primavara iar noi ii criticam ca nu sint buni ca nu fac nimic chiar daca o persoana este buna si e singura nu va putea face singura nimic ca sa faci ceva bun in tara trebuie sa ai in spate un partid solid, si atunci de ce sa se intoarca si alti ca sa fie criticat ca Ciolos o tara este ca o familie trebuie ca sa fim uniti toti si sa punem mina dela mina nu sa aruncam mereu primi cu piatra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iohannis cleptocratul a profitat de functia de primar si-a tras o strada de case iar acum presedinte profita din nou prin informatii si numiri de judecatori ii pasa sa-l apere in procesele care dureaza de doua decenii, de romani nici o speranta

    RăspundețiȘtergere
  9. Vede ca-i merge si el continua pentruca este lipsit de consiinta, este o dihanie urata pentru poporul si tara aceasta.

    RăspundețiȘtergere