joi, 29 septembrie 2016

DACIAN CIOLOȘ ! URMEAZA DNA !

                                                          29 Septembrie 2016,ora 15,26 !

                                                       Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza, chiar daca eram cu treburi prin casă,aud dragilor un glas care spune așa:

                  ” Acuzații Cioloș !
               Urmeaza DNA !”
Dragii mei,aceste cuvinte politice, sunt prea mari in viața noastra.
Asadar, vom lăsa timpul ca să se scurgă, si astfel vom afla ADEVARUL  adevărat!   
                                Cu dragoste,Maria. 

10 comentarii:

  1. Doamna Maria ce parere aveti despre Ciolos si daca la viitoarele alegeri va fi aleasa o femeie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La intalnirea din iunie 2016 a Grupului BILDERBERG s-a hotarat viitorul nostrum.Vom fi jefuiti de toate resursele natural pe care le mai avem,inclusiv padurile,vom fi distrusi ca natiune si stat unitary,independent si indivizibil si vor fi promovate in posturile de conducere,inclusiv la presedintia tarii(adica la cat va mai ramane din tara)femei!!!Care tot tradatoare ale intereselor natiunii si tarii vor fi!!!

      Ștergere
    2. Stati linistiti ca nu potriveste "socoteala lor, din targ" cu "Socoteala de Acasa" si va spune asta o femeie, adica io...:))))

      Ștergere
  2. Speram ca vine Dumnezeu la "ei" si le cere socotela de ce au facut pana acum si nu-i mai lasa in continuare sa faca. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Vedeti ci vine un om corect si simplu ca Ciolos care stie sa umble vorba rominului si cu mapa si cu sapa desi e un bun intelectual nu este lasat de mafie vor sa-l scoata din joc o sa gaseasca vreun fals motiv ca sa-l elimine din joc pentru a nu avea curajul nici alti intelectuali sa se intoarca in tara deci noi trebuie sa deschidem bine ochi si sa credem in ce vedem nu in ce auzim si sa ne unim ca sa taiem raul de la radacina si sa ne conducem noi singuri nu sa lasam ca sa fim condusi din umbra (Bruxel) in fata caruia sint cei batrini din guvern si cu buzunarele pline de bani , veniti in fata voi tineri intelectuali ai Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma' Anonim 1 octombrie 2016, 15:48, dar esti zanganit la minte tu. Serios acuma, ce tot vorbesti acolo? Ciolos este omul Burxelles-ului, tu inca nu ai priceput atata, sau faci pe nestiutorul? Ciolos asculta de ordinele lu' Merkel si Soros. Ambii sunt dedicati intereselor straine: atat Ciolos cat si Iohannis. Doi pioni prin care se lucreaza malefic asupra Romaniei din afara si pentru afara.

      Ștergere
  4. Daca Ciolos ajunge la dna si mai departe ,e cu acceptul lui Iohannis,cred ca relatia lor nu e chiar asa precum pare' miroase urit' si Ciolos nu mai vrea sa continue ci sa se retraga,onest el nu vrea nici in parlament-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar tu nu ai incercat niciodata in viata ta pt a face un compromis adica sa dai mina cu........pina ce treci puntea tu sti ce este in mintea lui Ciolos? asa ca nu judeca la noi nui bun nimeni oltean, ardelean,moldovean atuncu i-ti plac rusi, nemti,unguri sau vrei sa te conduca tigani.

    RăspundețiȘtergere
  6. ' francez in curte' din viziunea urmatoare arata ca CIOLOS casatorit cu o frantuzoaica ajunge prin dna la curtea suprema de justitie.Pazea CIOLOS mai bine intra in partid si te fa[frate cu dracu pina treci puntea] parlamentar,deoarece principiile de ardelean intr-o lume bolnava cronic', pot sa te coste-craciun

    RăspundețiȘtergere