duminică, 18 septembrie 2016

PĂMÂNTUL CLOCOTESTE SI SE DESFACE !

                             Noapte  de 16 -17 Septembrie 2016,ora 1,30 !

                                        Dragii mei, 

În aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud, un oras cu multa lume care alerga de colo - colo.
La un moment dat ,pe un trotuar vad o femeie imbracata in negru ca o maicuta de Mănăstire, care se apleaca asupra trotuarului si arata ceva jos, cuiva care era cu spatele spre mine.
In clipa cand era ca sa atinga Pământul cu palma sa,adica asfaltul trotuarului,ceva in Pământ se petrece ,deoarece asfaltul de pe trotuar se ridica ,se spărgea, precum se crapa Pământul cand un Vulcan incepe a erupe.

Image result for cutremure imaginiImage result for cutremure imagini..
Acea femeie s-a speriat cumplit,si s-a indreptat de spate privind la felul cum Pământul se surpa ,si chiar a facut doi pasi inapoi, dar chiar si acolo, ajungea clocotul Pământului; surparea lui.
Dragii mei, din nefericre vom auzi de un asemenea dezastru.
Unde si când anume, nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII  DO MNULUI, ca sa  nu fie si victime omenesti.
                                              Cu dragoste,Maria. 

10 comentarii:

  1. Va rog sa cititi ce fac americanii! sunt niste cotropitori doar cu razboaie se ocupa. Iar noi ai pupam in fund.

    http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2131:prea-putine-lucruri-se-mai-pot-intimpla-pentru-evitarea-razboiului-extins-din-siria-rusia-a-oferit-o-sansa-pacii-dar-americanii-nu-au-nevoie-de-ea-avioanele-coalitiei-americane-au-bombardat-si-ucis-62-de-soldati-ai-guvernului-sirian&catid=1:latest-news&Itemid=50

    RăspundețiȘtergere
  2. Maya ăsta e blog romanesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americanii trebuie sa desfiinteze de pe fata pamantului acel Stat Islamic , constituit din acei ultrateroristi, format in zone din IraK si Siria si asta cat mai repede.

      Ștergere
  3. E înfricosător să vezi cum clocoteste pământul sub asfalt!
    E o imagine apocaliptică.
    Undeva pe glob un vulcan v-a erupe si va fi cutremur de pamant, iar în apropriere se va crăpa pământul si va iesi magmă fierbinte. Înfiorător!

    RăspundețiȘtergere
  4. E oficial, cautati us bomb syrian army si o sa vedeti toate stirile in care cica din greseala americanii au bombardat militari sirieni, aratandu-si pe fata sustinerea Daesh. In presa americana se titreaza ckar ca Casa Alba sustine si finanteaza terorismul, asa zisa colaborare cu rusii pentru pace si stabilitate in zona nefiind deloc posibila. Rusii au cerut pozitii care sa le bombardeze sau care sa nu le bombardeze, iar americanii nu au putut comunica nimic. In schimb au lovit miseleste in insasi armata siriana, scuza lor fiind ca a fost o greseala. De cand comite cea mai puternica si dotata armata astfel de greseli. E imposibil. A fost o incercare disperata de a incepe un conflict amplu si a provoca rusia sa incheie armistitiu de colaborare. In presa romana a aparut un singur articol pe tema asta si scris in asemenea fel incat sa para un incident neinsemnat. Presa oficiala este pentru propaganda, nu o mai citeste nimeni. Cititi presa americana alternativa si o sa realizati cata manipulare si propaganda exista in isterica presa romana. De fapt, presa romana e moarta. E doar o presa de propaganda, ca pe vremea comunista. S-au schimbat doar stapanii si modul de prezentare e mai atragator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din nefericire exista forte care vor sa destabilizeze cu totul omenirea indiferent de rasa, natie sau religie. Presa romana este moarta, e un aparat de propaganda total aservit scopului. In afara de cativa romani nu mai citeste nimeni presa romana pentru a afla ce se intampla, nici macar jurnalistii platiti sa infatiseze stirile de afara voalat. Ei cred ca pacalesc pe cineva. Citesc presa americana alternativa si se vede clar cum sta treaba cu presa romana, adica se vede ca nu exista si ca e doar de reclama si propaganda. Da, americanii au bombardat pozitii siriene ucigand oameni, nu teroristi, apoi au venit cu scuza ca e din greseala. Daca cea mai puternica armata si cea mai dotata face astfel de greseli, noua ce ne ramane? Sa credem versiunea oficiala a uciderii din greseala?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-am legat la cap si nu ne durea , le-am permis sa faca Deveselu si Kogalniceanu aici . Unde au ajuns ei nu s-a terminat razboiul , s-au devastat tari intregi , popoare, culturi ...in numele pacii. Bine de cei care au fugit , au parasit acele locuri, rau de cei care in speranta venirii americanilor sunt acum violati, torturati, prigoniti , infometati. Rusine guvernelor tuturor tarilor si Natiunilor unite , UNICEF, si altor organizatii care si-au demonstrat rolul zero . Au salarii uriase , cladiri impunatoare si joaca la lotto viata amaratilor de acolo . Tot de la o revolta a tinerilor a plecat totul in Siria .
    Sunt 2 puteri mari in lupta , plus Turcia lui Erdogan si tot nu se mai termina conflictul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, mai mult ca sigur, Kurzii (care-s cateva milioane) isi vor face propriul stat, fiind sustinuti de alte tari, bineinteles, tot de cele care au sustinut si crearea Kosovo. Apoi razboi, nu gluma, ca Erdogan nu glumeste.

      Ștergere
  7. Creatorul Terra clocoteste si se desface imi aminteste de ultimul capitol al iluminarii.dupa ce Creatorul Terra va aduce asupra oamenilor toate napastele si pedepsele posibile d.p.d.v. fizic(cutremure,eruptii,inundatii ,incendii ,boli et.c) va trimite la suprafata ingerii plasmatici care vor aplica ultima pedeapsa.ei vor intreba fiecare locuitor :unde crezi ca este creatorul tau?putini vor fi care vor raspunde ca creatorul lui este Terra.miliarde vor arata in sus.ceea ce vor face ingerii plasmatici va fi sa le extraga constiinta din cap.darul cel mai de pret pe care il au de la Creatorul Terra.imaginati-va miliarde de oameni pe strada sau in case ne mai stiind sa mearga,sa manance,sa bea apa,sa isi satisfaca nevoile.acestia vor fi mortii vii.in 40 de zile totul va fi gata pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iata in poza din avatar un inger plasmatic dar si curiozitatea autoritatilor care nu stiu ce este trimitand un avion sa il cerceteze mai indeaproape.

    RăspundețiȘtergere