sâmbătă, 24 septembrie 2016

PRIMUL OZN , A FOST ODATĂ CU ÎNCEPUTUL LUMII !

                 c                              22 Septembrie 2016,ora 2,58 !

                                           Dragii mei, 

In aceasta noapte,cand abia mă băgasem in pat si am stins veioza,aud un glas care spune ceva tare frumos,pentru mine personal,care sunt pasionata de fenomenul OZN.
Glasul spunea asa dragilor:

                 ”Și astfel, primul OZN , a fost la inceputul Lumii.
               Primul OZN, a fost odata cu începutul Lumii!”
                       Image result for ozn..

Și iată drgaii mei, cum taina aparitiei OZN-urilor,este dezlegata; la fel cum ,si taina creatiei Extraterestrilor este dezlegata odata cu FACEREA  LUMII.
Asa cum am sustinut întotdeauna si voi sustine in fiecare clipă,  si EXTRATERESTRII sunt ființe create de BUNUL  DUMNEZEU.
Si EXTRATERESTRII se închina DUHULUI  SFANT si MAICII LUMINII, precum si CRUCII LUI HRISTOS.
Când DUMNEZEU a creat LUMEA, CERUL  si PĂMÂNTUL, a creat si OZN -urile si pe stapanii lor,ca sa calatoreasca si sa descopere prin CREDINȚĂ,prin INTELEPCIUNE si DRAGOSTE, multe din TAINELE SALE nevazute. 
Am văzut adeseori ,cum EXTRATERESTRII ieseau din Sfintele Icoane si aveau SFANTA CRUCE din lumina albă ,pe fruntea lor. 
Este stiut că ,BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ nu va recunoaste niciodata ,precum că EXTRATERESTRII si OZN-urile sunt tot Creatia LUI  DUMNEZEU ( a DUHULUI SFÂNT, mi-a grait chiar in aceasta clipă un glas in dreapta mea, pentru a întari cele scrise de mine, din Cuvantul Lui Dumnezeu). 
Sa fim convinsi dragilor, că EXTRATERESTRII exista si ca vor actiona in mod vazut de toata omenirea ,la momentul oportun.
                                           Cu dragoste,Maria. 

49 de comentarii:

  1. Sar'na, credeti ca or sa faca o aparitie la nivel global anul care urmeaza?

    Sunt deja mii de oameni de care am cunostinta ca au luat contact cu diferite specii deja pe mai multe continente. Cine vrea sa ii caute pe internet, multi dintre ei au filmari, poze.

    Numarul lor total imi este necunoscut insa probabil sunt poate chiar de ordinul milioanelor care au avut o experienta macar. Cel mai des experienta este de a vedea pe cer o nava a lor.

    O parte dintre ei sunt in comunicare directa cu unele dintre specii insa informatiile pe care le ofera unii si altii uneori sunt contradictorii. Poate pentru ca diferite specii urmaresc diferite interese. Poate pentru ca fiecare priveste lucrurile prin proprii ochi.

    Sanatate si multumesc pentru eforturile pe care le faceti sa ne tineti la curent. Nu va necajiti cu uraciosii, sunt peste tot si la fel procedeaza pe tot internetul, nimeni nu ii mai ia in serios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da foarte multi au intrat in contact cu ei.mai ales acum cand tehnologia le permite sa truncheze tot.sti ce imi place cel mai mult la extraterestrii astia?sunt mai avansati cu mil de ani ca noi si o o tehnologie de te crucesti dar nu au reusit sa inventeze si ei neste hainute sa le puna pe ei.uuumblā numai la fundu gol.;-))

      Ștergere
    2. extraterestrii nu sunt fostii ingeri cazuti?? dupa neascultarea lor se zica ca sau uratit

      Ștergere
    3. Mai facut sa rad Madus!

      Ștergere
  2. Eeee,incet,incet adevarul se va afla,aceasta este supercivilizatia lui Dumnezeu,daca lumea-oamenii ar citi si cartea "Programul Terra"ar intelege si mai bine despre ce e vorba.Se sune intr-o rugaciune"si sa ajungem la intelegera adevarului"TCB.

    RăspundețiȘtergere
  3. Milostive Doamne,care vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la intelegerea adevarului,fie voia Ta,miluieste si mantuieste pe robul lui Dumnezeu(numele),AMIN! Aceasta rugaciune ne-a lasat-o Sfanul si bunul noatru Parinte Arsenie Boca.Doamne ajuta,apara si ocroteste toti romanii,de pretutindeni,Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci nu credeti in biserica ortodoxa romana ci in extraterestri. Asta e bine ca credeti in existenta lor dar nu e bine ca credeti ca ei ne sant benefici. E foarte mare inselaciunea si o sa suferit mult din asta. Daca tot va documentati de pe internet mai bine v-ati uita la prof. Corrado Malanga " Sa consitentizam" in rom. si ve-ti vedea cine sant cei ce va comunica si de ce.

    RăspundețiȘtergere
  5. Biserica ortodoxa nu spune ca nu sunt creatia lui DUMNEZEU, dar îi consideră pe acestia draci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O parte-unii sunt draci,o parte-altii sunt ingeri,klar-garantatnu generalizati,lupta finala,armaghedonul va fi intre unii si ceilalti cu lasere puternice,de aceea ni se spune in apocalipsa,atunci sa nu va uitati afara ca veti murii,sa astupati bine ferestrele voastre!!!

      Ștergere
    2. Ortodoxia STIE BINE ca Demonii = extraterestrii SINT DE La facerea Lumii SI AU CAZUT IN TOT UNIVERSUL , PAMINT SI SUB PAMINT .... deci NIMIC NOU si mai stie si ca LEADAREA DE CREDINTA = ADEVARATA = ORTODOXA ii face SA SE MANIFESTE PE DEMONI = EXTRATERESTRII ...
      unde e in geneza demonismul = toti extraterestrii ???
      SMPLU DE RASPUNS
      la pomul CUNOSTINTEI binelui si raului ... SATAN = SEFUL TUTUROR EXTRATERESTRILOR = TUTUROR DEMONILOR a ispitit-o pe FEMEIE devenind evaaaa dupa ce a cazut ....

      verset clare DE LA FACEREA LUMII :

      1.Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu.

      deci SARPELE facut de Dumnezeu ,DAR INGERUL a DEVENIT DEMON si a cazut din cer ....
      lucifer E DEMONUL SUPREM si sare pe ( sar´ pe) FEMEIE = COASTA lui ADAM ... sarpele NU A ATACAT BARBATUL = ADAM ca stia ca nu are nici o sansa IN DIRECT cu el ....
      4.Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!
      5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".
      DECI FEMEIA CREDE CA E CA DUMNEZEU .... se vede cind vorbeste ca ´´ dumnezeu e femeie ´´ .... SI ´´ femeile - preot ) SI multe PROSTII .... femeie - conducere , femeie-razvratita , femeie -barbat , etc etc etc ....

      O SIMPLA INTREBARE pentru a gindi :
      sarpele este INGER la inceput APOI DEMON prin cadere .... de ce ??? .... alta data si aceste TAINE le discutam ....
      ´´ fiti intelepti ca serpii SI NEVINOVATI ( BLINZI ) ca porumbeii ´´ ....

      DECI SARPELE = BALAURUL CEL VECHI cazut din cerrr este facut de dumnezeu , DAR A CAZUT DE LA DUMNEZEU ... deci orice extraterestru care spune ca e de la dumnezeu NU SPUNE CA A CAZUT de acolo ... SI VOI OAMENII PROSTI credeti asta .... ca ADEVARUL E PE JUMATATE si aveti impresia ca il stiti, PROPOVADUIND DE FAPT minciuna ....

      concluzia simpla
      extraterestrii sint DE MAI MULTE TIPURI , DAR TOTI sunt DEMONII PE CATEGORII CA STIM CA AU CAZUT DIN mai multe ceruri .... demonii AU GRADE si IERARHII deci EXACT EXTRATERESTRII care sunt diferiti DAR TOTI SUNT DEMONI ... va fi invazie DEMONICA si din interior si din exteriorul pamintului DAR cind va fi LEPADAREA DE CREDINTA ... MAI AU DE ASTEPTAT .... HA HA HA


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox


      Ștergere
    3. Mai baiatule , imi esti antipatic , insa de data asta , ai explicat dumnezeieste ! Ne asteapta o invazie demonica !

      Ștergere
    4. Posibil, cat de curand si "o invazie demonica" si o invazie nedemonica.

      Ștergere
  6. Se spune ca se apropie de Terra o intreaga flota de OZN-uri si ca vor ateriza pe planeta noastra si vor (re)stabili "neste reguli".Toate acestea se vor intampla in curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici o civilizatie avansata nu pleaca hai hui prin galaxie sa studieze vaci si oameni.la asta ne gandim noi ca suntem inapoiati.ei nu calatoresc mil de ani lumina ca sa ce?sunt adaptati la viata de pe planeta lor .

      Ștergere
    2. Unde ai citit informatia asta?

      Ștergere
  7. "Farfuriile Zburatoare Neidentificate" vor aduce cu ele pe cei care-si cauta Regina, Imparateasa Intergalactica. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu ce să spun despre ozeneuri, sunt cam debusolată citind multe articole despre ei.Unul din articole spunea ,că extraterestrii care intervin in viata omenirii o fac pt ei noi fiind material genetic pt ei.Ex cum sunt pt noi animalele si pasările pe care le consumăm asa suntem noi pt ei. Din cele citite un lucru am inteles ca justitia DIVINĂ le interzice să intervină in istoria omenirii.Cei numiti draconieni deja ne stăpinesc intr-o oarecare masură,acest subiect mă contrariază mult.Nu cred că ar trebui să ne bazăm pe ajutorul lor,ci pe ajutorul DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este. Certe picturi faimoase chiar au chiar ozn-uri. Trebuie doar sa fim atenti la detalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt Biserici vechi in tara noastra care au picturi cu OZN-uri una e in Sighisoara dar mai sunt si in altele,nu mai stiu unde acum.

      Ștergere
  10. SUFLETE DRAG,SI PE MINE M-A PASIONAT ACEST LUCRU.NOI NICI MACAR PAMANTUL NU-L CUNOASTEM.CEI PE CARE AI VEDEM CATEODATA SUNT INTRATERESTRI.DE EXEMPLU,CEI CARE TRAIESC SUB PAMANTUL VECHII DACII SUNT AGATARSII.ULTIMUL IMPARAT AL LOR A FOST SI LA TELEVIZOR,DRAGUL DE EL SI MAJORITATE OAMENILOR L-AU CREZUT CIUDAT,DACA NU NEBUN DE-A BINELEA.SUNT LA FEL CA NOI SI NE DORESC BINELE.SUNT 26 DE MILIOANEE DE LOCUITORI.CINE CREDEATI VOI,DRAGILOR CA AU SAPAT TUNELELE DE SUB BUCEGI SI NU NUMAI.ACOLO,INTR-O SALA SE GASESTE AURUL MONOATOMIC PE CARE-L CAUTA CU INVERSUNARE MASONII.INSA LA FORMULA DE FOLOSIRE A LUI NU AU ACCES DEOCAMDATA.ACOLO SE AFLA SI ISTORIA PAMANTULUI DEPOZITATA.DOAMNA FLOREA GEORGETA A FOST ACOLO IN DUH.CITESTE SI VIITOR CU CAP DE MORT A LUI RADU CINAMAR.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am citit ca aurul monoatomic este bun pt.longevitate-viata vesnica de aia vor masonii-Soros-sa faca Romania tandari ca sa ajunga acolo si apoi sa traiasca ei si ai lor a la long.Dumnezeu nu-i va ajuta!

      Ștergere
  11. CAT DESPRE EXTRATERESTRI,ACESTIA SUNT PE MAI MULTE NIVELE EVOLUTIVE,SUNT SI BUNI SI RAI.POT INTERVENI NUMAI DACA NOI AI POFTIM.ACEST LUCRU ESTE FOARTE PERICULOS,PENTRU CA DESCHIZANDU-LE PORTALUL CELOR BUNI,SE POT STRECURA CEI RAI.ESTE CA ATUNCI CAND DUPA IMPREUNAREA UNUI BARBAT CU O FEMEIE,SE DESCHIDE PORTALUL PRIN CARE VINE UN NOU SUFLET LA INTRUPARE.DACA OAMENII NU-SI PUN MAINILE SUB CAP,PRIN ACEST PORTAL POTRIVNICUL SE HRANESTE DIN CORPURILE LOR DE LUMINA.NU VEDETI CA ATUNCI CAND SUNTEM OBOSITI NE PUNEM INSTINCTIV MAINILE SUB CAP/multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca nici Pamântul nu îl cunoasteti.asta pt ca nici acum nu stiti ca El e unicul vostru Creator.traiti si muriti pe chipul lui dar voi iî multumiti intunericului din spatiul cosmic.planeta are contiinta iar pupitru de comanda al ei sunt muntii Carpati.ei sunt poarta catre sufletul ei.umblati desculti si rugati-va creând.

      Ștergere
    2. roaga-te lui Dumnezeu Treimea Sfanta! TE ROG FRUMOS! m-am saturat de aberatiile tale...corpul e facut din tarana-pamant nu si sufletul care este creatie superioara corpului fizic. Sufletul, creatia divina adica superioara taranei... fiind creat din dragoste nu este supus mortii

      Ștergere
    3. Istetimea ta sufletul tau e constiinta ta si se gaseste sub forma de materie in creierul tau..

      Ștergere
    4. Madus: daca un gradinar planteaza o samanta intr-o gradina si din acea samanta creste o plantuta, creatorul acelei plantute este gradina?

      ar fi putut gradina sa nasca acea plantuta fara sa aiba samanta de la gradinar?

      a cui apartine plantuta? gradinarului sau gradinei?

      cine sunt si ce reprezinta gradinarul si gradina pentru plantuta?

      Ștergere
    5. Stai jos Madus,esti repetent.Nu ai trecut clasa.Ia invata de la dnl.Emanuel.

      Ștergere
    6. Hai mai Emanuel nici acum nu ai vazut ca nu o scoti la cap cu mine?eu stiu una si buna:creatorul meu este Terra.aici traiesc si aici mor.am ajuns si in sufletul lui.mia daruit pe cer ce am vrut eu.de ce tocmai mie mi-a daruit chipul lui Cristos? Ca dintre toti blogarii Mariei eu sunt cel mai venetic.de ce mie?sau oare sunt singurul care provaduieste adevarul oamenilor.nici macar nu va dati seama ca iluminarea voastra a inceput.urmeaza vremuri grele si ele nu se vor opri pana cand mai marii religiilor nu vor recunoaste adevarul despre creatorul vostru.nu o vor face prea curand pt ca nici macar ei nu cred ca traiesc vremurile de pe urma.ei nu cred ca pot fi chiar asa de ghinionisti.dar terra le va arata toate semnele pana la ultimul.

      Ștergere
    7. Emanuel sunt no coment.totusi este prea multa poezie in ceea ce ai scris.sau si tu faci parte dintre cei care cred ca sabia cu care cristos va veni este defapt stilou.

      Ștergere
    8. Nu e stilou,e o raza -laser,Madus,Madus,ma intreb mereu daca le ai pe toate,TCB

      Ștergere
    9. e stiut nimeni nu o scoate la capat cu un prost! pacat de tine madus. daca limita ta e doar ceia ce-ti vad ochii fizici ?! atunci e CLAR! te fascineaza ideia sa pari un deosebit, un special in ochii altora. din pacate adevarul e cam dur, nu esti decat un limitat prea putin informat mai pe scurt un PROST

      Ștergere
    10. Madus eu incerc sa iti arat ca ai doi parinti celesti: mama ta e Terra dar tatal tau este altul. Este gradinarul, nu gradina. :)

      Spune-i pamantului mama si nu vei gresi. :)

      Pamantul este Yin, nu Yang, asadar nu are cum sa fie un El ci o Ea. O planeta, doua planete, gen feminin.

      Daca vrei sa intelegi bine, daca nu iarasi bine. :)

      Creatorul celest este Yang. Un soare, doi sori, gen masculin. De ce crezi ca Soarele reprezinta manifestarea in plan fizic a Hristosului, FIU al lui Dumnezeu? Dumnezeu nu are doar un fiu ci miliarde de fii. Ei sunt LUMINA LUMII (a cosmosului).

      Dar ce vorbim acum este doar o reprezentare in plan fizic. Mai exista si planul spiritual.

      Fara de tatal celest, Soarele, Viata nu ar fi posibila pe Terra, sper ca esti constient.

      Aceste corpuri celeste au si o parte spirituala invizibila, Constiinta.

      Sa devii precum Hristos inseamna sa stralucesti precum soarele, adica sa daruiesti neincetat fara sa ai vreo asteptare din partea celorlalti, fara sa-i judeci si fara sa faci discriminari. Stiu, e greu, dar Hristos s-a intrupat special pentru a ne arata ca se poate. Cand ti-e greu gandeste-te la soare, ca el nu face diferente intre oameni, el daruieste neincetat lumina sa tuturor, buni sau rai, dandu-le sansa tuturor plantutelor sa evolueze, sa inteleaga si sa se intelepteasca. Fara el n-am exista si n-am avea viata in trup fizic, dar asta nu inseamna sa ne neglijam mama, Terra, natura.

      Acum sper ca este mai clar. Nimeni nu iti poate schimba credinta ci eu sper ca doar ti-am adus niste argumente de bun simt (zic eu) ca sa ai posibilitatea sa-ti schimbi credinta daca vei considera potrivit, dar toate la timpul lor. Soarele straluceste de cateva miliarde de ani si va mai straluci inca cateva miliarde asa ca nu-i graba. :)

      Sper ca arunci cand iti vei ridica privirea spre cer nu vei mai vedea doar vidul cosmic iar cand razele soarelui iti vor mangaia obrajii sa-ti aduci aminte de cuvintele mele.

      Sper sa se mai inteleaga si DE CE painea reprezinta trupul lui Hristos iar vinul sangele lui. Cand razele soarelui ating pamantul fac graul sa incolteasca si via sa rodeasca, asadar sper acum ca este mai clar si acest aspect. Mancand paine si band vin ne impartasim cu trupul lui Hristos care vegheaza asupra noastra... din ceruri. Ridicati privirea si o sa-l vedeti. Chemati-l in ajutor si vi-l va da. La fel si cu mama Terra, Nascatoarea de Dumnezeu.

      Ștergere
    11. Of,of Doamne Dumnezeule..
      Unul venereaza terra(Madus),iar altul soarele(Emanuel).
      Deschide-le ochii Doamne, sa te vada pe tine Dumnezeule,pt ca TU esti UNICUL CREATOR,TU ai creat totul si pamantul si soarele si.......
      Slavit sa fii tu Doamne Dumnezeule!

      Ștergere
  12. SUFLETE DRAG,ESTI ATATA DE CURATA SI DE CREDULA.AM MAI INTALNIT ASA UN SUFLET DE COPIL DOAR LA PRIETENUL MEU CEL MAI BUN,EUGEN NICOLAE GASCA,ENOH DUPA CUM AI SPUN EU.CITESTE-I CARTILE SI VEI INTELEGE CUM STAU LUCRURILE SI O SA TE CRUCESTI.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  13. O profetie din anul 1992 despre prigoana care va veni in Romania si cine va castiga alegerile in decembrie.Urmariti cu atentie videoul si ve-ti afla ce se va petrece.
    #YOUTUBE
    https://www.youtube.com/watch?v=B54kZCqHLsM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sora si fratele care vorbeste in filmulet sunt pocaiti, care au impresia ca Mantuirea sta in Biblie. Nu Biblia este mantuitoare, ci Invierea si Euharistia.

      Ștergere
    2. Si ce inseamna Invierea dupa tine?Adica sa mai invie Iisus inca o data?

      Ștergere
    3. Anonim 25 septembrie 2016, 21:33, nu Iisus ci adormitii sa invie (nu din gropi). Adica sa se trezeasca din adormirea lor.

      Ștergere
  14. Maria,daca i-ai vazut iesind din icoane de ce nu ne-ai spus pana acum?eu te cred,pt.ca mai la inceput atunci cand ma cam indoiam mi s-a aratat cevaaaa,f.interesant,TCB!

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 13:40 pe adresa indicată nu apare nimic!!! Nu ne puteți spune dumneavoastră despre ce este vorba??? Multumesc dna Maria

    RăspundețiȘtergere
  16. si eu am vazut extreterestri dar m-am simtit tare rau dupa... am avut niste dureri de cap teribile. cred ca i-am vazut pe cei rai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ai stat prea aproape cu ochii de TV.stii ca tre sa ai o distanta optima fata dececran altfeeel te ia cu dureri de cap.

      Ștergere
  17. Doamna Maria,va rog sa-mi raspundeti la acest mesaj.Despre ingeri,ce ne puteti spune?

    RăspundețiȘtergere
  18. Pare o nebunie, dar imi place sa vorbesc despre subiectul asta!
    Cand eram mai mica, am visat de cateva ori OZN-uri si extraterestrii si culmea, nu m-a speriat deloc prezenta lor!
    Eu cred si nu prea cred in ei! Dar sunt sigura ca acestia exista undeva foarte foarte departe!
    Eu stiu ca acestia vor veni pe pamant pentru ca oamenii si omenirea nu cred in ei!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. pai nu scrie : sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra la plural , deci mai multe chipuri nepamantene apar din exprimare nu ? probabil asa cum noi facem copii cu ghilimelele de rigoare in lumile celelalte mai inalte se creaza mai usor , cam greu de digerat dar asa as vedea !

    RăspundețiȘtergere
  20. Iata ce zice unul dintre cei mai renumiti fizicieni ai lumii, Stephen Hawking: http://mariaghiorghiu.blogspot.de/2016/09/primul-ozn-fost-odata-cu-inceputul-lumii.html#comment-form

    Totusi, sa nu ne pierdem speranta, mai ales ca Dumnezeu ii permite Maicutei Sfinte sa ne ocroteasca si asculta de parerile ei si se conformeaza deciziilor luate de catre Ea.

    RăspundețiȘtergere