joi, 29 septembrie 2016

O RACHETA ,CE LASĂ MULT FUM GRI DENS ÎN URMA EI !

                                                     26 Septembrie 2016, ora 22,34 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta seara de 26 septembrie 2016,in timp ce scriam aici pe Blog,văd înspre Sud, un Cer ca un amurg, iar de jos de la Pământ, pleaca precum o suliță, o Racheta ce lasa in urma ei mult fum gri si foarte dens.                                              

Image result for RACHETE...
Racheta zbura țintă spre mijlocul Cerului deja înorat,si pe care se mai vedea un alt nor alungit, ce părea a fi tot de la o RACHETA ce ar fi fost lansata cu puțin timp mai inainte.    
Dragii mei, vom auzi de noi lansari de rachete cu ținte precise.  
Unde anume si cu ce scop, vom afla împreuna dragilor.  
                                       Cu dragoste,Maria.                                                                                                           

30 de comentarii:

  1. suedia voteaza in parlament trecerea la stagiul militar obligator,semn ca ne pregatim de 'pace'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Se va incerca lovirea cu rachete a unui asteroid si devierea acestuia , pentru a nu intra in coliziune cu Terra. Aceasta-i explicatia si pentru celalalt mesaj primit de d-na Maria Ghiorghiu referitor la "explozii deasupra Terrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur se va incerca lovirea si explozia unei rachete spatiale NASA care va incerca sa plece in misiune pe luna sau pe Marte.Aceasta va exploda in aer deasupra pamantului si va fii o misiune esuata din prima.Dar tentativele nu se vor opri aici,se va incerca colonizarea spatiului cel mai probabil in viitorul cel mai apropiat.max cateva luni pana la sfarsitul anului 2018?!

      Ștergere
    2. " In ultimele zile, am fost contactat de un om de știință / inginer / Astronom care a studiat site - ul nostru - http://littlepebble.org și a citind mesajele noastre de la Isus și Maria si despre referințele care au fost făcute, Mesaj 738 - 06 iulie 2016, despre asteroidul care se îndreaptă spre pământ - dar negat de NASA. Această informație prin intermediul NASA este ascuns de public așa cum au șters imagini diferite , astfel încât pe rețelele majore nu se poate cerceta. Cu toate acestea, acest om de știință care trebuie să rămână anonim să - l protejeze a fost de acord că , dacă Astronomii amatori folosesc coordonatele furnizate, ei vor vedea asteroidul îndreptându -se spre pământ , în câteva momente scurte.
      Rachetele trimise în ultimele luni au fost trimise să - l traga în jos, chiar și cea recent trimisa pe 8 septembrie.
      Lumea este în mare pericol. Vei putea vedea acest asteroid vizibil cu ochii. Acest lucru vă va da apoi 3 1/2 ore să se mute departe de regiunile care vor fi afectate. Autoritățile pot spune ca toate acestea nu sunt adevărate. "

      Am reprodus (copy-paste) un mic pasaj de aici: http://forpedia.ro/showthread.php?10275-Profetii-2016/page22

      Ștergere
    3. Interesant, draga Alexandru Dragomir (20:52)!

      Nu am stiut de acel forum de discutii si vad ca si acolo cineva are o banuiala ca o sa apara ceva amenintare la adresa planetei Pamant, venind din spatiul extraterestru. Poate fi asteroid, cometa sau nava extraterestra...oricum, se va afla cat de curand si va fi dat un comunicat oficial, probabil de catre NASA sau alta institutie echivalenta.

      Ștergere
    4. E domnul Iisus Hristos care vine a doua oară!

      Ștergere
    5. Da, Anonim 05:40. Vreau numai sa-ti reamintesc ca Dumnezeu, intotdeauna, a surprins(atat in vazut, cat si in nevazut) prin "elementul surpriza"...;)

      Ștergere
  3. http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3733688. Sa adeverit 2 rachete din care una a eșuat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pregateste MAPN de razboi?Cititi articolul
    https://vremuritulburi.com/2016/09/28/se-pregateste-mapn-de-razboi/

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vreau sa panichez,dar cred ca peste 7 luni vom avea cutremur mare in Romania.26 martie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de unde stii tu asta? Esti Dumnezeu sau ce?! Romania nu e Chile!!!

      Ștergere
    2. Numai crede tu atata!!! Nu o sa fie nimic in Romania!

      Ștergere
    3. Mai mult ca sigur va fii,nu cred.Si oricum nu vreau sa ma creada nimeni,cum nu m-a crezut nici cand am facut avertizarea de cutremur perioada 24-26 Septembrie.Ok?
      Cutremurul va veni si vor fii doua inainte,in Decembrie este asteptat altul in Romania dar de intensitate mai mica.

      Ștergere
    4. Da sunt sigura! (sunt fata)

      Ștergere
  6. De ce crezi asa?TCBTu esti Iona?

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria , v-ati umplut de prezicatori anonimi, misteriosi , care mai de care cu bomba lui neexplodata inca .

    Este pur si simplu lipsa de bun simt , sa te introduci pe blogul cuiva si sa arunci cu previziuni si alea anonime .

    Ce-ar fi ca fiecare de aici sa zica cate o ,,previziune '' : in decembrie vom avea zapada de 2 metri ....nu vreau sa panichez , iar la Oradea e posibil sa cada asteroidul .


    Cat tupeu aveti mai, oameni buni , sa debitati non stop apocalipse si cutremure !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeti de treaba ta.Anonim29 septembrie 2016, 16:56
      Ca nu stii nimic.

      Ștergere
    2. Ce tot te vaicaresti atata 16:56 ca nu e blogul tau si daca Maria a dat drumul la mesaj a fost vointa si treaba ei,esti plina de rautate,poartati tie de grija si lasa-i pe ceilalti in pace,nu mai fiti asa rautaciosi-vorbesc in general acum,fiti mai buni si mai ingaduitori unii cu altii numai asa se creaza o lume mai buna!TCN

      Ștergere
    3. Asa este anonim 16:56,precum si Cezy,aveti dreptate!
      Viorica

      Ștergere
  8. Pt.Iona numerologic se potrivește mai bine 25 03 2017 (se formează portalul 7,3,2,1,7)unii prezicatori spun că va fi cutremur pe 8 noiembrie 2016. Ce părere aveți? Vă întreb pt.ca a-ți spus că va fi cutremur pe 24 septembrie.... și așa a fost!!! Mulțumesc dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa mai adaug ca la aceasta explozie a acelei rachete spatiale de astronauti zguduitura exploziei in aer va fii ca o miscare tectonica de pamant la acel sunet supersonic.Sunetul sonic va misca pamantul ca la un cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne, lesin de ras!!!
    Prezicatori peste noapte!
    Oameni buni, INCETATI, sunteti PENIBILI pe bune!
    Traiti viata si lasati prezicaciunile gen "ca o sa fie, ca a fost" etc oricum NU PUTEM FACE NIMIC! Nu ne putem pune cu natura, asta e clar!
    Haideti sa incetam!
    Eu cred doar in DUMNEZEU si atata tot, nici in Doamna Maria, nici in voi, amatorilor, doar in DUMNEZEU!!!!
    Asa ca incetati, ce o fii o fii!
    Eu una, nu va cred pe niciunul!
    PACE SI LINISTE in sufletele voastre <3 Doamne ajuta!
    Si inca ceva.......eu una, nu mai intru pe acest blog, de cateva zile in loc sa dorm, stau sa ma gandesc la tot felul de aberatii, care le scrieti voi aici, bagati lumea in spaima, nu alta! Si cu asta am incheiat!
    Pace si liniste, Doamne Ajuta! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te obliga nimeni sa crezi si nici sa intri pe acest blog,PA.

      Ștergere
    2. Cezy,ne jignesti pe toti inclusiv pe dna Maria.Foarte bine ca nu mai intrii pe blog,nici nu avem nevoie ca sa ne crezi.Pa

      Ștergere
  11. Si acum ceva super-optimist...

    Viziunea Libertatii ce vine pe Pamant

    Dragi Suflete Minunate,
    Am primit o viziune despre viitor de la GARDIENII LUMINII, pentru a o impartasi tuturor. Poate ca va intrebati ce este o viziune? O viziune este atunci când văd un mesaj derulandu-se în fața mea si care nu apartine acestei realitati, deci nu face parte din această dimensiune. Viziunea se desfasoara sub privirile mele, avand ochii larg deschiși și fiind în legătură cu cel de-al treilea ochi. Sub aceasta modalitate văd eu toate lucrurile și ființele din alte dimensiuni. De cand am devenit clarvazatoare, am multe viziuni, văd multe ființe, spirite, obiecte, extraterestri si mesaje provenind din alte dimensiuni. Iar acest lucru a început înca din copilărie.
    A inceput in timp ce stateam jos și dintr-o dată imaginea de deasupra mea, a apărut chiar în fața mea. M-am gândit la viitorul SUA și la planeta Pământ și la ceea ce se va întâmpla. Această imagine se potriveste foarte bine cu ceea ce am văzut și mi s-a arătat de catre GARDIENII LUMINII care au in grija planeta Pământ.
    Intr-o parte vedeam un vortex in miscare, iar in cealalta focuri de artificii. Era o imagine vie care arata fericire, libertate și bucurie. Viziunile erau pline de viață și emotionante si au durat destul de mult timp. Nu-mi mai puteam lua ochii de la ele. Eram în extaz după cele vazute, știind exact ceea ce înseamnă. Lipsa totala a suprimarii și a controlului. Vortexul arata ca un PORTAL prin care am pasit cu totii, pentru a CREA aceasta noua linie temporala - focurile de artificii reprezentand rezultatul pasirii/intrarii în portal.
    Părea ceva asemanator cu focurile de artificii din 4 iulie din SUA, cu ocazia Zilei Independentei. Asa funcționează Universul, îmi trimite mesaje simbolice pentru a le decoda.
    Această imagine simbolică reprezintă LIBERTATEA. Lipsa tiraniei, a controlorilor și a unei agende care nu ne reprezintă pe *NOI OAMENII* sau pe oricare alta ființa de pe Pământ.
    Simbolistica reprezintă o resetare completa a SUA și a modului în care se fac lucrurile. Ea reprezintă, fericire, bucurie și sărbătoare pentru toți.
    Acest lucru mi s-a aratat atunci când am avut cea mai mare nevoie și am cerut mesaje Universului si tărâmurilor superioare. Conexiunea mea cu ei este puternică și voi primi întotdeauna răspunsuri.
    Acesta este un indicator al viitorului și spre ceea ce ne îndreptăm. In momentul de fata ne regasim pe deplin în procesul Ascensiunii și ne îndreptăm spre o viață 5D cu un viitor frumos înainte.

    sursa
    Traducere: Light Writer
    mesagerulluimihail.blogspot
    

    RăspundețiȘtergere
  12. Stati linistiti, nu va cadea niciun asteroid, ati uitat ca extraterestrii vegheaza? Daca noi nu suntem capabili sa ne salvam, ne vor salva ei asa cum au facut acum cativa ani la rusi cu acel asteroid dezintegrat in aer de un obiect necunoscut. Dar ar fi cazut pe pamant ar fi fost dezastru. Au ei interesele lor pe pamant, bune sau rele, nu se stie dar cu siguranta ne vor feri si de data asta de catastrofa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tocmai se spune la stiri despre un vulcan din Indonezia care a erupt. Parca spunea ceva Maria despre un vulcan.

    RăspundețiȘtergere