miercuri, 21 septembrie 2016

NORI NEGRI DE FURTUNĂ,SI CER DE FOC SUB ACESTI NORI !

                                             
                        Noapte de 20 -21 Septembrie 2016,ora 0,40 !

                                               Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, vad în dreapta mea, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Rasarit un Cer de furtuna groaznica, iar sub acest Cer,la poalele lui inspre Pământ, era numai din foc.


 Image result for CER DE FURTUNA.
 Dragii mei, acest Cer care mi-a fost arătat,pot spune că arăta ca o ciupercă. Jos înspre pământ un picior de foc,iar pălăria ciupercii de foc, era tot Cerul de culoare bleumaren -negru.
Ce se va întâmpla dragilor, ce va fi, si unde anume se va întampla aceasta Catastrofă,eu nu stiu. Cert este că, vom auzi de un DEZASTRU natural (sau nu),care va afecta pe multi dintre locuitorii acelui loc deasupra căruia se va afla acest Cer.
Să ne rugăm dragilor ,la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne păzeasca de tot raul si de toata suferința,Amin! 
                                          Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. ei asta-i ceva grav,sa speram ca va fi cit mai departe-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi craciun ce gresit gandesti. Sau te exprimi.Si in acest "cat mai departe" exista oameni. Oameni care au dreptul la o viata normala asa cum ai si tu. Emilia

      Ștergere
    2. Ce inseamna sa judeci .... omul se referea la cat mai departe in timp , in ani si nu la locul teritorial !

      Ștergere
    3. Din pacate oriunde ar fi acea ciuperca de foc,cu norii si vantul , ea va atinge pe mult mai multi. Cei care erau nascuti si suficient de mari sa tina minte, stiu ca in 1986 la Cernobal, vantul a fost de partea romanilor si norul radioactiv nu a avansat sprenoi( evident i-a afectat pe altii) dar apa din panza freatica si emanatiile radioactive prin sol au facut si fac victime ale cancerului si acum.

      Ștergere
    4. Da, recunosc ca e total gresit sa judeci dar vezi cum gandesti si tu. "Cat mai departe in timp"...si atunci, acolo, vor fi oameni, deci nu are nicio importanta cand sau unde. Emilia

      Ștergere
  2. Numai cind văd pozele mă ia cu fiori dar să mai fie si in realitate asa ceva. DOAMNE apară si păzeste oamenii care vor fi loviti de asa prăpăd!

    RăspundețiȘtergere
  3. Programul American HAARP...

    RăspundețiȘtergere
  4. Unul mai prostovan21 septembrie 2016 la 13:00

    Se refera,prostovane la distanta

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a adeverit.Nu vedeti norii,ploaiea si frigul de afara.Cine stie cati au de suferit?

    RăspundețiȘtergere
  6. rusia va disparea de pe fatza pamintului.ptr ca ne amenintza.rusia
    rusia.este sfirsitul rusiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mare prostie nici ca se poate spune ! Rusia nu ameninta pe nimeni, americanii au venit cu arme nucleare la granita ei. Eventual la o adica Rusia se apara! mai informeaza-te inainte de a dezinforma pe altii, sau o faci voit?

      Ștergere
    2. Imi cer scuze,dar asa aberatie nu mi-a fost dat sa aud,sa ma exprim elegant.Maria H

      Ștergere
  7. se termina cu rusiii.zilele astea.!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai, cam atat va fi bucuria noastra, ca in rest suntem la doar un pas. ne-am pierdut mintile, de tot absorbim toate propagandele astea de razboi? PACE SA FIE IN TOATA LUMEA, fara sa mai moara nimeni! NU MAI VREM RAZBOI, Doar PACE PESTE TOT IN LUMEA ASTA!Numai asa gasesc eu ca e normal sa gandim cu totii. De aia nu ne mai gasim linistea sufleteasca, ca tot dorim raul unuia si altuia. Cei de ne-au facut rau, candva odata, au plecat dintre cei vii. Ce mai vrem acum? O tot tinem langa pe baza amintirilor? E Istorie, ca de aia ii zice istorie. Trecut. Daca o tinem tot asa.....ne mai si miram ca se repeta istoria. Ca prea o cerem, de-aia. Ca de impins are cine, sau nu se vede? Cand ne-om trezi din hipnoza-psihoza asta in masa?

      Ștergere
    2. Da? ai visat tu azinoapte? mai las-o balta!!!!

      Ștergere
    3. Mi se pare daca bine-mi amintesc ca dupa cernobal s-au luat teste de radiati si dintr-o biserica din vecinatatea dezastrului iar analizele au fost surprinzatoare: nivel de radiatii normal. Rugaciunea sincera facuta din suflet face miracole. Iar biserica era luminata de Duhul sfant al rugaciuni. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe noi pe intreaga umanitate. Doamne ajuta !

      Ștergere
    4. Da, asa si este, Anonim 23:28. Rugaciunea protejeaza si Crucea este mantuitoare, tine "demonii" la distanta si este protectie impotriva gandurilor telepatice negative(le poate respinge si returna sau le poate neutraliza sau le poate transforma.
      http://www.ortodoxism.com/cuvinte-de-folos/tipuri-de-cruci.html

      Ștergere
  8. S-a adeverit acest mesaj doamna Maria? Este exact ca in descrierea dvs Astazi la Antena 3.
    Fenomen bizar într-un oraș din România. Un nor roșu a apărut pe cer. „Chiar nu am mai văzut așa ceva” GALATI
    S-a dat alarma, joi dimineață, printre locuitorii din Galați, după ce pe cer a apărut un nor roșu, scrie libertatea.ro.

    ”Ciupercă atomică roșie deasupra Galațiului”, au descris unii dintre localnici fenomenul apărut pe cer, deasupra orașului. Norul roșu s-a văzut mai bine în cartierele din zona combinatului Arcelor Mittal, iar oamenii susțin că s-a auzit o bubuitură înfundată, înainte ca norul să apară.

    ”Ziceai că e ca la o explozie, o ciupercă, așa, ca în filme. Chiar nu am mai văzut așa ceva”, spunea una dintre gălățencele care a fotografiat fenomenul. Cum nu se înregistrase niciun incident raportat la 112 și nici o explozie, era clar că tot incidentul are la bază un incident legat de procesul tehnologic din combinatul Galați, lucru confirmat de reprezentanții companiei în scurt timp.

    http://www.antena3.ro/actualitate/fenomen-bizar-intr-un-oras-din-romania-377907.html
    Incident la Arcelor Mittal Galați. Un nor roșu de fum a apărut deasupra orașului
    http://www.antena3.ro/actualitate/fenomen-bizar-intr-un-oras-din-romania-377907.html

    RăspundețiȘtergere
  9. nor rosiatic de pulberi de fonta emis astazi la combinatul siderurgic Galati,urmare deversarii unei cantitati mari de fonta pe vreme umeda si noroasa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a adeverit mesaj cu cer de foc la Galati.

    RăspundețiȘtergere