vineri, 23 septembrie 2016

BOMBA ATOMICĂ ! MANEVRARE EXTREM DE PERICULOASĂ !

                                       22 Septembrie 2016,ora 3,15 zori de zi !

                                                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva ingrozitor. 
Citez:
                      ”Bomba  atomică?
               Manevrarea acestei bombe atomice?”  

După care, glasul nu mai spune nimic.
Dar in timp ce scriam in aceasta noapte ,la acest articol, mi se arata un munte foarte inalt inspre Rasarit, iar în inima acestui munte,era ceva ca un tub din plastic, un tub larg la gura, de incapea un om in picioare ca sa mearga prin el. 
Avea câțiva metri lungime ,si era ascuns în muntele inalt ,asezat la vertical.
Am gasit ceva asemănător pe net,doar că, ceea ce mi -a arătat era imens de mare si la vertical ridicat,pe inaltimea muntelui:
                               Image result for tevi pvc.

Era daca vreti dragilor, un munte inalt scobit in mijlocul lui, precum am scobi o stanca in inima ei, pentru a face loc acestui tub  imens ,in care era ascunsa (cred eu)bomba atomica.                                                    


                                                      Image result.

Pur si simplu, eram acolo in interiorul acestui tub imens.
 Am coborât prin zbor,prin alunecare pe înaltimea lui pana jos la bază, după care, am fost scoasa de o forta nevazuta deasupra tubului imens,si-l văd acum topit tot precum o lumânare, iar muntele pe dinauntrul lui,arăta ca o stanca imbracata în ceara galbena, lucios si fara vegetatie pe el. Din acel tub imens ,lung precum un tunel la vertical,nu mai rămăsese decât câteva frânturi din plastic.
După cum vedeti dragilor, chiar daca am auzit dimineață in zori despre Bomba Atomica, acum cand scriam articolul, adica la aproape 12 ore distanță, DUMNEZEU a voit ca sa ma duca acolo cu sufletul ,pentru ca eu sa vad unde este aceasta BOMBĂ ATOMICĂ,si ce se va întampla cu ea daca nu va fi descoperita la timp,pentru a putea fi anihilată din fașă.
Dragii mei, in fața unei astfel de vesti mai mult decât îngrijorătoare,ce mai putem spune,decât:
Doamne si Măicuța Domnului,vă rugam noi păcătosii,aveti grija de noi, si nu ne lăsati pradă celor care vor distrugerea omenirii. 
Acopera-ne Doamne si Stapâna noastra,cu Mila si cu Iubirea Ta de oameni,Amin!
                                               Cu dragoste,Maria. 

17 comentarii:

  1. In Coreea , in Iran , oare unde sa fie bomba asta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. la rasarit nu pot fi decit rusii,chinezii sau coreeni care au arme nucleare,v-a fi un accident la manevrare la ei acasa in locuri departate si nepopulate ,in munti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca v a dus in spirit sa anihilati efectul dezastruos !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai probabil este vorba de arsenalul nuclear care a incaput pe mainile unui dictator musulman, Erdogan.

    Relatiile din Turcia si occident sunt la cutite (de ex. Germania si-a retras toti oficialii din Turcia) iar Erdogan cultiva relatii cu Rusia, Iran si tarile islamice.

    Ca o ipoteza, pare ca Erdogan vrea sa-si asigure spatele si sa puna mana pe cele 90 nucleare.
    Cine ar dori o parte din ele ?
    Iranul cu siguranta.

    Baza americana de la Incirlik se afla exact la poalele unui munte.

    Bombele nucleare, dupa foto de mai jos, par sa fie adapostite in tuneluri sapate in munte:

    http://www.sott.net/image/s16/332983/full/bombs_incirlik_eurasianhub_com.jpg

    https://www.sott.net/article/323162-Turkeys-coup-attempt-raises-nuclear-concern-at-Incirlik-Air-Base

    " The weapons are in underground vaults in a mile-long security zone at the base, ..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numai doua 'flori albe de pace' ce-au fost intr-o plimbare pe autostrada soarelui, catre: "la plaja! la soare!"

      si eu am avut numai vise ciudate in ultimele zile, si ma framantam (putin spus), ca habar n-aveam sa inseamna.


      Iar pentru, Doamna Maria: va multumesc, ca impartiti cu noi mesajele d-voastra. (a.m.02:04 - "1- verificam. 2- ce surpriza!" a mai fost ceva, dar am uitat)

      Ștergere
    2. Orice vis care te tulbura e de-la diavol, si daca ar fi de sus sa nu le crezi , e cel mai intelept asa.

      Ștergere
    3. Ce sfat mai e si asta;indiferent de unde e,prevesteste ceva!TCB.

      Ștergere
    4. Stiu ca visele sunt de la necuratul, dar mai sunt si altele care, nu zic ca sunt de la Dumnezeu, nici ca ar fi mai frumoase. Nu stiu de unde sunt. Oricum toate imi dau de gandit.
      Stiu ca sunt interferente, pe diferite frecvente....toate campurile astea electromagnetice care s-au creat in jurul nostru, cu antenele, cu satelitii, cu toate bazaconiile astea de le-au creat, pt. ambitiile lor personale.
      Zau, de nu mi-e dor de un vis frumos, cum mai aveam cateodata cand nu erau toate "minunantiile" astea sa ne bruieze si sa ne induca "visele astea frumoase"!

      Numai rugaciunea ce ma mai tine pe linia normalului si imi da sperante si curaj. Stiu ca exista minuni. Si ar fi si mai multe minuni, daca toti ne-am ruga. De fapt, cred ca atunci ar fi Minunea de Gratie, cea pe care cu totii ne-o dorim. Pacea! Armonia!

      Va inchipuiti cum ar fi, ca astia de ne asculta pana si respiratia cand dormim cu satelitii lor, ce soc ar avea sa auda numai rugaciuni?
      Si cum, toata materia aia neagra si toate gaurile lor, la care ei se benocleaza continuu... materia aia de 70% (parca), brusc-deodata sa fie inlaturata prin Lumina Sfanta care s-ar acumula din rugaciuni, si cum ar strapunge acel intuneric?
      Caci, asta urmaresc ei la acceleratorul de particole. Dupa asta se ghideaza ei si stiu unde sa mearga sa distruga credinta oamenilor prin fel si fel de siretlicuri.

      Intre timp, voi continua sa sper si sa cred in acea minune, rostind pe cat posibil mai tot timpul in gandul meu "Doamne miluieste!" si nu numai.

      Dumnezeu sa fie cu noi!
      Numai bine la toata lumea!

      Ștergere
  5. desuri toxice...sigilate in buncare foarte adanci...https://www.youtube.com/watch?v=zqv_J5EnA0s

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am visat de curand ca Rusia si Turcia isi dadeau mana, dupa care apareau imagini pe repede exact cum se vede cand derulezi o caseta si vedeam imagini cu oameni care fugeau in stanga si in dreapta, scandal, revolta si aglomeratie mare. Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cum ai ajuns la concluzia ca:Rusia si Turcia isi dadeau mana?

      Ștergere
    2. Toti dictatorii au murit impuscati, executati . va veni si randul lui Erdogan , normal ca e sprijinit de Putin , altfel nu ar avea atata glas si ascensiune sa faca ceea ce face . Si-a distrus poporul , magistratura, intelectualii tarii , a transformat turcia in ocna , a eliberat puscariasii si delicventii . Iata un alt popor in colaps datorita unuia ca Erdogan . Si Siria din cauza lui Bassar .
      Nimeni nu va mai face turism in Turcia , in 2, 3 ani tara va fi una nesigura , guvernata de criminali .

      Ștergere
    3. Pai primul care si-a anuntat oficila sustinerea fata de Erdogan a fost Obama. A scris si in presa, s-a putut vedea si pe tv. Nu inteleg de ce omiti intentionat anumite lucruri, vizibile, Anonim 21:24 ?! Chiar nu toata lumea-i naiva.

      Ștergere
  7. Multe informatii,uimitor de exacte(uneori), ne apar in vise, unele-s premonitorii, altele ne explica ce s-a intamplat(si de ce) undeva-candva... Asta nu inseamna ca in toate visele, ca (si) visele au "rolul" lor, unele vor sa ne atentioneze, altele sa ne confirme ceva, altele sa ne "duca la film"...la "alt film" s.a.m.d.
    Anonim 19:11 sa stii c-o sa intelegi(in totalitate visul tau, cat de curand.

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  8. Kazastanul era poligonul de incercare al uniunii sovietice cu 450 teste nucleare ale rusilor in 4o de ani,conform declaratiei ambasadorului kazastanului de la bucuresti,care militeaza acum pentru interzicerea testelor nucleare pe tot globul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusia a donat 100 de euro pentru statuia lui Brincusi CUMINTENIA PAMINTULUI cu o scrisoare cu dedicatie in care promit ca impreuna cu armata romana vor elibera Romania-stim noi cum ca au mai facut-o deciteva ori si totdeuna au luat tezaurele ,teritoriile si libertatile romanilor-craciun

    RăspundețiȘtergere