duminică, 4 septembrie 2016

CUTREMUR MARE ÎN TRANSILVANIA , SI - N TIMISOARA ? SAU CUTREMURUL UNUI POSIBIL RĂZBOI ?

                                        4 Septembrie 2016,ora 4,05 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, treaza fiind ,deoarece am primit multe informatii divine, iata dragilor ce spune un glas:

                ” În Transilvania citim:
              CUTREMUR  cu magnitudine mare .
              La Timisoara ,conform înțelegerii , CUTREMUR mare !” 
Dragii mei, oare ce sa intelegem si noi, din aceste mari Cuvinte? 
Va fi Cutremur de pământ? Va fi Cutremur social, ca în 1989 la Revolutie? Sau va fi Cutremur politic mare, din pricina unui eventual RAZBOI(bombardament)? 
Sa nu uitam dragilor, ca eu am mai scris in repetate randuri despre Timisoara.
Iata:  

                                       
" SMOCHINUL ! E VORBA DE SMOCHINUL NERODITOR ! SI RABI , A TREBUIT SA SE SUPUNA BISERICII "

SRI LANKA ÎN TIMISOARA (SAU SIGHISOARA. ATENTATE ...

https://plus.google.com/.../9EKcPUUfWdG
Jul 28, 2016 - SRI LANKA ÎN TIMISOARA (SAU SIGHISOARA. ATENTATE TERORISTE ! SRI LANKA ÎN TIMISOARA (SAU SIGHISOARA ).

Iata si un alt articol ,despre Timisoara:

ÎNGRIJORARE ÎN TIMIŞOARA ! TIMIŞOARA ! ÎNGRIJORARE ÎN ...

https://plus.google.com/.../3WHzfhjBCowTranslate this page
Sep 19, 2014 - ÎNGRIJORARE ÎN TIMIŞOARA ! TIMIŞOARA ! ÎNGRIJORARE ÎN TIMIŞOARA !
                        Dimineata de martie !
 Aud, glas, care spune asa: "NU ! NU! 
MA DOARE, LUMEA ! 
(un alt glas, adauga): 
"DECI, ESTE APARAREA LUMII INTREGI"!.
Tarziu in noapte, cand ma rugam, aud brusc glas care ne sfatuieste asa:
" SA NE RUGAM ! SA NE RUGAM CU UMILINTA SI CU SMERENIE ! DRAGOSTEA-I ,IUBIREA DE CREDINTA !" 
Dragii mei, nu putem spune ca avem dragoste, si ca iubim pe aproapele nostru, dacă nu-l putem iubi pe dusmanul nostru, pe cel de langa noi ,si  daca nu avem DRAGOSTE de DUMNEZEU  si de Măicuța Domnului! 
Daca nu avem CREDINTA si DRAGOSTE, nu avem nimic dragii mei! 
  TOTUL ESTE FATARNICIE !
 Intr-o dupa amiaza, stand in pat, aud glas din CER, care spune asa:
" SMOCHINUL ! E VORBA DE SMOCHINUL NERODITOR !
 SI RABI ,A TREBUIT SA SE SUPUNA BISERICII "! 
Si daca chiar MANTUITORUL  S-a supus Bisericii, EL CEL fara de păcat, cu atât mai mult,noi oamenii păcătosi din fire , trebuie ca sa ne supunem poruncilor Sale. 
In alta dimineata, aud glas care spune asa:
" E BINE SA-SI IA RAMAS BUN ,DE LA NEAMURILE MULTE, DE LA FRATI SI SURORI ,DE LA FRATE INTRU DOMNUL "!(si glasul dispare). 
Altadata, cand ma rugam,aud un glas care spunea asa:

”FIECARE FAPTA ESTE SUBLINIATA ACOLO, CU CREDINTA"! 
In zorii zilei de 13 aprilie 2005, un glas ferm ma trezeste brusc, si zice asa :
" LUATI SEAMA, SI VA UITAȚI LA TIMISOARA ! 
VA VORBESTE DESPRE.....!”
 Si  aic, as putea spune ca TIMISOARA ne vorbeste cu durere in suflet, despre sângele nevinovat care s-a vărsat la Revolutia din 1989.
                             Ca intotdeauna, cu dragoste, Maria

39 de comentarii:

 1. Cum adica "conform intelegerii"? Asta inseamna ca e ceva provocat, nu? Emilia

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da ! Cred ca va fi un CUTREMUR provocat, sau se va cutremura pământul din pricina bombelor.
   Stati pe Blog! Urmeaza MESAJE cutremuratoare!

   Ștergere
  2. Doamna , aveti grija de noi toti , va iubim !

   Ștergere
  3. Ma rog cu toata dragostea,pentru toata omenirea,ca sa fie ocrotita de tot ce este rau.
   Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  4. Doamna Maria Dvs.sunte-ti ''creionul lui Dumnezeu''pe pamant ca sa ne puteti aduce la cunostinta toate mesajele ce vi se comunica,va multumim si va iubim,cu stima si dragoste Minerva P.Sa ne ocroteasca Tatal ceresc si Maicuta Domnului

   Ștergere
 2. Eu zic ca va fi un cutremur in timioara...Dumnezeu sa ne apere pe toti....

  RăspundețiȘtergere
 3. Acum cateva zile am avut un vis legat de un cutremur. M-am trezit f speriata. Eram undeva intr-o pestera..erau stanci si apa.. si un glas imi spunea ca urneaza cutremurul....atunci m-a apucat un tremurat ingrozitor si m-am trezit.
  Fereasca bunul dumnezeu ca nu stim cum reactionam. Vorba Mariei...nu ne ramane decat sa ne rugam. Amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi-as dori sa fiu intr-o pestera cand va fi cutremurul cel mare. Muntii au rezistat la mii de cutremure.mai protejati suntem intr-o pesterA decat in blocurile invechite.ce frumos suna:pesTERA.

   Ștergere
  2. Da daca in Italia au picat casele cu 2 etaje dar mai blocurile cu 4 sau 10 etaje construite cine stie cu ce si vechi ...

   Ștergere
  3. Tare simpatic esti Madus !

   Ștergere
  4. peste -ra = peste lumina = Iisus Hristos = este par si ar (a) peste
   peste ar = ar peste
   sapte = sap te = pas te = paste
   sapte = stepa

   crestin ortodox


   Ștergere
 4. Ma uit la ziua asta frumoasa de toamna si nu pot accepta ca se mai poate intampla ceva rau in tara la noi . Cine a trait cutremurul din '77 si Revolutia din '89 stie ce inseamna trauma , frica , disperarea, suferinta , moartea . Apara-ne doamne pe toti in marea ta bunatate .
  Nu e exclus sa descoperim ca avem refugiati pe langa Timisoara iar acest guvern nu ne-a spus nimic . Demult nu se mai aude nimic de cotele obligatorii , probabil ne-am umplut cu ce ne-a dat Merkel .
  Si probabil ca ceva atentate pun ei la cale . Apara-i , Doamne pe toti cei din Timisoara !

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu sunt decat doua posibilitati artificiale de a produce cutremure.
  Cel Rusesc , si cel AMERICAN .
  Motivele ascunse ale lor pt a produce cutremure , noi , muritorii de rand , nu le putem stie , doar presupune.
  Mare Pacatos.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am mai citit nu stiu pe unde ca va fi ceva in timisoara. Eu cred ca e vb de unguri! Transilvania ei vor s.o faca a lor. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de invazia ungurilor ca.s mai rai decat un cutremur! Asa cum zicea parintele Arsenie, intr.o noapte spre ziua, 3 tari ne vor ocupa: ungurii, bulgarii si rusii. Aia intra prin moldova, bulgarii prin sud iar ungurii prin vest. Dintre astea 3, ungurii sunt cei mai rai. Parerea mea..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu va faceți griji România este in N.A.T.O America nu cred ca îi convine, ca Rusia sa invadeze o tara membra nato si UE. Si daca ungurii îndrăznesc sa calce pe teritoriul România Suntem gata sa murim pentru țara in trecut armata Română a invadat capitala ungurilor. :)

   Ștergere
  2. Si noi toata omenirea din tara asta care mai au un pic de vlaga ce o sa facem o sa ne uitom la drobul de sare de sus de pe cuptor si o sane vaicarim cum ne este obiceiul, sau o sa punem mina pe arme sau o sa le primim, ca la 1989 daca nu se stie pe unde sint depozitele de armament sa ne autoservim, daca vrem sa mai fim o tara ?

   Ștergere
  3. Ce sa faca ungurii cu Transilvania sa de vina ei o minoritate la ei in tara,Ei au declarat ca prin reducere la absurd Transilvania va fi ocupata in max.5 - 6 ani vom auzii in parlamentul ungar vorbindu se romineste, nu mai sint conditiile de acum 150 ani sau 100 ani In Transilvania,Maramures si Banat sint peste 5 milioane de romini, La noi intara sint max,un milion doua sute de unguri in Ungaria ei au declarat unguri curati 2,5 milioane restul natiuni conlocuitoare si maghiarizati, deci ar avea o problema f. mare cu atitia romini pe cap, si subliniez la ei natiunile conlocuitoare sint f. nemultumite de politica guvrnului fata de ei , nuscoli,nu facutati etc.

   Ștergere
  4. Si eu asta cred!Fereasca Dumnezeu.y

   Ștergere
  5. americanilor nu le pasa de noi,ei sunt aici din alte interese ,ei produc doar razboie pe unde merg

   Ștergere
 7. Rugaciune colectiva sa fie mai puternica si mai rapida catre cel bun Dumneze si Maicuta Domnului in noaptea asta 04.09.2016 ora 24.00

  RăspundețiȘtergere
 8. Parerea mea ca va fi cutremur de pamant, nu are cum si de ce momentan sa fie cutremur social sau politic in cazul unui razboi santem invadati intr- o noapte si a doua zi armata preia toate structurile sau cel mai rau scenariu poate fi un cutrmur provocat iar in timp ce ne oblojim ranile santem invadati si atunci toate se petrec concomitent social , politic si armat.Sa ne rugam divinitatii sa ne indulceasca osanda sa ne rugam pentru toata omenirea si ce ne este scris oricum sr va petrece

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu vom fii invadati, deocamdata si la potentialii invadatori le este teama de urmari, dau toti din gura. Rusia fara Anglia ,Germania ,Franta este la pamint, iar ceitrei au cele mai mari si consistente investitii in Rusia sint legati unii de altii rpin legaturi care nici nu le banuim sau pricepe, problema este cu americanii dar care se tem de rusi deoarece rusii in caz de ceva? o sa si foloseasca armamentul nuclear. De abea atunci vor intervenii ceilalti conlocuitori din interior din oceane si mari sau de la suprafata care le au facut atitea demonstratii si rusilor si americanilo ca le pot oprii orce arma atomica si anihila chiar si in zbor, dar ce este mai de speriat le a demonstrat la fel si americanilor si rusilor ca pot activa orce racheta din silozuri CHIAR DACA ESTE COMPLET OPRIT CURENTUL, IAR VALIZELE CU CODURILE SINT SUB PERNA celor doi mari conducatori, Li s a si transmis ca pamintul este a lor si sint cu mult,mult timp inaintea noastra aici,

   Ștergere
  2. Anonim 4 sept 22:03 cine sint cei doi mari conducători in viziunea ta?DS

   Ștergere
  3. Anonim 4 sept 22.03 spui că rusilor si americanilor le-a fost demonstrat faptul că le pot fi anihilate toate armele atomice.Tare aș vrea să înteleg mesajul tau atît de neclar si să spui cine le-a demonstrat acest lucru?În primul rînd e vorba de bombe atomice si de rachete sol aer cu rază lungă de actiune,in niciun caz de arme.E stiut faptul ca rusii si americanii stau cel mai bine la acest capitol și sint foarte pregatiți.Să nu uităm ce masacru au făcut americanii pe 6 aug 1945 la Hiroshima cind au lansat o bombă atomica(Little Boy) si la numai 3 zile pe 9 aug au lansat-o si pe cea de-a doua(Fat Man) la Nagasaki.A fost o catastrofă nucleară de neimaginat,unde au murit peste 450.000 de oameni,iar o parte au murit ulterior din cauza radiatiilor foarte puternice. Pămîntul nu a mai rodit zeci de ani si cu toate că au trecut peste 7 decenii de atunci,urmările se vad si acum.Să ne ferească Dumnezeu de asemenea catastrofă că e mai rau decit un cutremur.Eu am trecut și prin cutremurul din 1977 si prin Revolutia di 1989,dar pot spune că a fost pistol cu apă in comparatie cu ce au suportat japonezii din cauza americanilor.Poate să mă înjure cine vrea,dar pentru mine americanii sint CANCERUL PLANETEI.Dacă se va întîmpla să se razboiască cu rivalii lor rusii,americanii vor lansa bombele fără drept de apel,iar noi vom fi victime colaterale.Ei le lansează din avion si nu vor fi afectati,se vor întoarce in țara lor triumfători,iar aici va rămîne o ruină.Îmi doresc să spui ce ai vrut să transmiti in acel mesaj că nu am prea înteles la ce te-ai referit,spunînd că pămîntul este al lor. Poate revii cu detalii,dacă nu deranjez.Toate cele bune.DS

   Ștergere
 9. Greu de inteles aceste mesaje,pot insemna multe lucruri cutremure nu sunt numai de pămint.Pot fi politice,sau mafia tiganeasca din Timisoara sa fie scuturată de justitie,ori vre-o revolta.Cine stie ce bataită o mai da DOMNUL pt a noastre pacate.Acela de pamint e nenorocire mare mor oameni DOAMNE apara si păzeste macar pt copilasi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Care justitie? mai este justitie in aceasta tara? doar banii si relatiile fac "justitia"

   Ștergere
 10. Faca se voia Tatalui Ceresc in toate!

  RăspundețiȘtergere
 11. Dacă România va intra in război sper ca N.A.T.O si America sa respecte regulile. Din păcate un război este iminent in care România sigur este implicată in război si multi dintre noi nu stiu să tina in mana o armă dar in război tactică tragi perfect mulți stau la calculator zile si daca aleargă o jumătate de oră cad jos, păcat ca nu mai este armata obligatorie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 4sept 21:13 este o mare naivitate să crezi că America si Nato ne va apăra pe noi,dimpotrivă ne vor afunda mai mult. Îmi poti da te rog exemplu de o țară,care a fost apărată de Nato si de Americani si care s-a redresat după un razboi sau o revoluție fie ea si de catifea(Egipt,Tunisia)etc?Scopul lor este de a creea conflicte pe Glob si razboaie,nu de a ne apăra pe noi,cred că trebuie să ne trezim din naivitate.DS

   Ștergere
  2. Asa este, scopul lor este de a crea razboaie si conflicte pentru a-si vinde armele si a -si insusi resursele tarilor ocupate de ei prin minciuna si viclesug. Dumnezeu sa le dea dupa faptele lor. Doamne apara Romania si da PACE in lume!

   Ștergere
 12. In intuneric se vede lumina...ne cutremura astia ...decat sa consolideze...mai bine darama si fac de la 0

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte venim la tine, Doamne, cu pocăinţă şi durere în inimi, să ne rugăm pentru poporul nostru românesc. Ascultă cererea noastră, intră Doamne, ca un împărat ceresc în ţara noastră şi în neamul nostru şi-l scapă Iisuse, de uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi. Că prigoneşte vrăjmaşul sufletul neamului românesc şi viaţa lui o calcă în picioare. Făcutu-l-a să locuiască în întuneric ca morţii cei din veacuri, şi sufletul lui este mâhnit de moarte. Că l-au trădat cei puşi de Tine să-l conducă şi au uitat că Tu ai spus ca cel ce vrea să fie întâiul, să slujească tuturor. Şi ei au ştiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tău, l-au asuprit şi l-au jefuit, l-au vândut altor neamuri şi au călcat poruncile Tale, iar pământul acesta, pe care l-ai dat neamului românesc pe veci, l-au înstrăinat. Dar poporul acesta Te slăveşte, Doamne, nu numai cu buzele ci şi cu inima.
   Adu-Ţi aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii şi monahiile care zilnic se roagă pentru el şi pentru rugăciunea noastră de astăzi, chiar dacă suntem nevrednici de mila Ta. Pentru că toţi ne-am abătut, toţi am făcut nelegiuire, şi ierarhii, şi preoţii şi credincioşii. Nu mai este nici unul care să facă dreptate, nu mai este nici unul! Ci încetează Doamne, bătaia Ta împotriva poporului românesc. Adu-Ţi aminte, Iisuse, de fraţii noştri care sunt în afara ţării, în exil sau vânduţi odată cu teritoriile cedate, şi-i miluieşte pe ei. Reunifică poporul Tău. Repune-l în cinstea pe care a avut-o la Tine mai înainte, iartă-i păcatele săvârşite, apostaziile, răutăţile, îndemnurile la desfrânare, la neiertare şi la răzvrătire împotriva Ta. Rugători aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfântă, Pururea Fecioara Maria, Puterile Cereşti, pe Sfinţii Tăi Apostoli, pe mucenicii neamului nostru şi pe toţi mucenicii, sfinţii şi cuvioşii care au slujit Ţie cu credinţă curată. Adu-Ţi aminte, Stăpâne, de toţi cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserică şi Neam; adu-Ţi aminte de sângele lor care s-a vărsat şi pune-l pe acesta în balanţa iertării noastre. Redă poporului nostru pământul care l-a păzit cu grijă şi credinţă prin veacuri, redă-i bisericile şi mânăstirile vândute, redă-i pacea văzduhului şi îmbelşugarea roadelor pământului, stăpânirea de sine, demnitatea lui creştină şi naţională de altădată, conducători buni şi cinstiţi, neasupritori, nemincinoşi şi nelacomi, redă-i arhierei vrednici de Tine, Iisuse Mare Arhiereu, preoţi dăruiţi Bisericii şi Neamului, credincioşi misiunii lor, adevăraţi secerători, aşa cum Îi vrei Tu, Milostive. Auzi-ne Doamne întru îndurarea Ta! Nu intra Stăpâne la judecată cu robii tăi, ci întoarce-Ţi iar privirea spre noi şi ne ridică din păcat cu dreapta Ta cea mântuitoare. Şi trecând prin patimile toate, curăţaţi prin suferinţă, să ajungem şi la Sfânta Ta înviere Iisuse slăvindu-Te pe Tine împreună cu Tatăl şi Duhul Sfânt, acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin!

   Ștergere
  2. Multumesc frumos pt.rugaciune Aurora,Doamne ajuta!cu respect Silvia.

   Ștergere
 13. "Adevărul a ieşit la iveală! Armele nucleare americane din Turcia, mutate în tunelurile dacice."

  RăspundețiȘtergere
 14. Rugăciunea pentru neam a Părintelui Gheorghe Calciu Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte venim la tine, Doamne, cu pocăinţă şi durere în inimi, să ne rugăm pentru poporul nostru românesc. Ascultă cererea noastră, intră Doamne, ca un împărat ceresc în ţara noastră şi în neamul nostru şi-l scapă Iisuse, de uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi. Că prigoneşte vrăjmaşul sufletul neamului românesc şi viaţa lui o calcă în picioare. Făcutu-l-a să locuiască în întuneric ca morţii cei din veacuri, şi sufletul lui este mâhnit de moarte. Că l-au trădat cei puşi de Tine să-l conducă şi au uitat că Tu ai spus ca cel ce vrea să fie întâiul, să slujească tuturor. Şi ei au ştiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tău, l-au asuprit şi l-au jefuit, l-au vândut altor neamuri şi au călcat poruncile Tale, iar pământul acesta, pe care l-ai dat neamului românesc pe veci, l-au înstrăinat. Dar poporul acesta Te slăveşte, Doamne, nu numai cu buzele ci şi cu inima.
  Adu-Ţi aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii şi monahiile care zilnic se roagă pentru el şi pentru rugăciunea noastră de astăzi, chiar dacă suntem nevrednici de mila Ta. Pentru că toţi ne-am abătut, toţi am făcut nelegiuire, şi ierarhii, şi preoţii şi credincioşii. Nu mai este nici unul care să facă dreptate, nu mai este nici unul! Ci încetează Doamne, bătaia Ta împotriva poporului românesc. Adu-Ţi aminte, Iisuse, de fraţii noştri care sunt în afara ţării, în exil sau vânduţi odată cu teritoriile cedate, şi-i miluieşte pe ei. Reunifică poporul Tău. Repune-l în cinstea pe care a avut-o la Tine mai înainte, iartă-i păcatele săvârşite, apostaziile, răutăţile, îndemnurile la desfrânare, la neiertare şi la răzvrătire împotriva Ta. Rugători aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfântă, Pururea Fecioara Maria, Puterile Cereşti, pe Sfinţii Tăi Apostoli, pe mucenicii neamului nostru şi pe toţi mucenicii, sfinţii şi cuvioşii care au slujit Ţie cu credinţă curată. Adu-Ţi aminte, Stăpâne, de toţi cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserică şi Neam; adu-Ţi aminte de sângele lor care s-a vărsat şi pune-l pe acesta în balanţa iertării noastre. Redă poporului nostru pământul care l-a păzit cu grijă şi credinţă prin veacuri, redă-i bisericile şi mânăstirile vândute, redă-i pacea văzduhului şi îmbelşugarea roadelor pământului, stăpânirea de sine, demnitatea lui creştină şi naţională de altădată, conducători buni şi cinstiţi, neasupritori, nemincinoşi şi nelacomi, redă-i arhierei vrednici de Tine, Iisuse Mare Arhiereu, preoţi dăruiţi Bisericii şi Neamului, credincioşi misiunii lor, adevăraţi secerători, aşa cum Îi vrei Tu, Milostive. Auzi-ne Doamne întru îndurarea Ta! Nu intra Stăpâne la judecată cu robii tăi, ci întoarce-Ţi iar privirea spre noi şi ne ridică din păcat cu dreapta Ta cea mântuitoare. Şi trecând prin patimile toate, curăţaţi prin suferinţă, să ajungem şi la Sfânta Ta înviere Iisuse slăvindu-Te pe Tine împreună cu Tatăl şi Duhul Sfânt, acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin!

  RăspundețiȘtergere
 15. 5 cutremure ieri in vrancea si buzau,total 10 de la inceputul lunii fata de 22 luna trecuta.

  RăspundețiȘtergere
 16. CUTREMUR, REVOLUTIE, FOC...ACEASTA E ORDINEA? Toate aranjate...

  RăspundețiȘtergere