duminică, 11 septembrie 2016

ROMÂNII ACOPERITI DE ȘOBOLANI !

                                                        Dragii mei, 

Se pare că șobolanilor le place România. Se simt bine, se simt ca la ei acasa. 
Iata ce spunea un glas, astazi după amiaza:

                      ”Românii acoperiti de șobolani !”


Image result for SOBOLANIImage result for SOBOLANI..
Dragii mei, chiar asa se va intampla,daca nu vom lua masuri impotriva rozatoarelor.
Chiar asta ne mai lipsea,in rest avem de toate.
                                   Cu dragoste,Maria. 

102 comentarii:

  1. Doamna Maria,cine va fi noul presedinte Sua?
    Trump sau Clinton?
    ca ma gândesc ca daca va fi Trump chiar ca începe vreun razboi,ca deja a amenintat câteva state.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar invers an.o2:34,roaga-te sa nu iasa nebuna aia!!!!

      Ștergere
    2. Exact , clanul Clinton sustinut de evrei a bagat Orientul in razboaie de ani de zile .

      http://www.dzr.org.ro/banca-federala-de-rezerve-a-sua-este-o-banca-privata-a-familiilor-evreiesti-rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer/

      Ștergere
    3. Avem pe tabla de sah : nebunul - Trump si evreii francmasoni din umbra pentru Hillary . Tu ce crezi ?
      Eu inclin sa cred ca va fi o lume a nebunilor unde Trump , Erdogan si Putin vor face legea .

      Ștergere
    4. Da echiar invers, citeste cine este hilari si ce a facut si face, precum si de cine este sustinuta...

      Ștergere
    5. Informeaza-te mai bine Anonim 18.07 si ai sa vezi ca Putin este cel mai normal si pasnic conducator de pe planeta la ora actuala. Nu aduce trecutul bolsevic in prezent, priveste prezentul si schimbarile care au loc in lume in fiecare moment, in fiecare clipa. Sa auzim numai de bine!

      Ștergere
    6. Corect Maya,am spus-o si ma repet,Putin e o persoana echilibrata,cine ii pupa pe americani nu realizeaza pe cine pupa,vai,vai!!!

      Ștergere
    7. http://www.efemeride.ro/ce-se-va-intampla-cu-europa-de-est-daca-hillary-clinton-va-ajunge-presedinte

      Ștergere
    8. http://www.lovendal.ro/wp52/lista-neagra-a-lui-clinton-in-ultimele-6-saptamani-5-asociati-ai-lui-hillary-clinton-au-fost-gasiti-morti-ei-puteau-declansa-adevarate-scandaluri-asa-ca-mai-bine-au-disparut/

      Ștergere
    9. http://www.lovendal.ro/wp52/un-profesor-de-medicina-considera-ca-hillary-clinton-mai-are-maxim-1-an-de-trait-fiind-grav-bolnava-atunci-de-ce-mai-candideaza-ea-la-presedintia-sua-jocurile-cui-face/

      Ștergere
    10. http://www.lovendal.ro/wp52/pe-internet-a-inceput-isteria-hillary-clinton-a-fost-vazuta-scuipand-ceva-verde-misterios-intr-un-pahar-cu-apa-iar-unii-spun-ca-ar-putea-fi-vorba-de-o-substanta-extraterestra-dar-iata-expli/

      Ștergere
    11. Maya sint perfect de acord cu tine,Putin mi se pare cel mai demn,cel mai serios si cel mai PATRIOT PREȘEDINTE.Dacă nu avea demnitate se lăsa si el călcat in picioare cum s-au lăsat toate lichelele politice de-a lungul vremii.Asta nu suportă americanii si jidanii că nu au putut sa-l cumpere.DS

      Ștergere
    12. Si in ce consta ,,echilibrul'' lui Putin ?
      Rusoaicele se prostitueaza in Europa, tara e saraca , au aparut drogurile si la ei si nu sunt locuri de munca .
      Toata Italia , Spania , tarile nordice sunt pline de femei din est casatorite cu bosorogi .
      A aparut o patura noua , imbogatita peste noapte denumita ,,nova Russia '' - adica noii miliardari cu palate si fite ca la noi .

      Poate nu stiti dar chefurile lui Putin in Sardegna cu Berlusconi sunt de mare scandal , cu orgii si destrabalari pe primele pagini ale ziarelor .

      ,,Echilibrul'' lui Putin poate se vede in viata de familie , cand s-a despartit de sotia lui incurcandu-se cu o gimnasta de 20 de ani ! Foarte frumos ,,echilibru'' , excelenta persoana , e exact ce trebuie lumii acesteia .

      Aleksandr Litvinenko a declarat pe patul de moarte că a fost otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin .


      Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko, otrăvit în 2006 cu poloniu, a declarat pe patul de moarte că a fost omorât de Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, conform anchetei desfăşurate în Marea Britanie, informează site-ul cotidianului The Telegraph.


      Aleksandr Litvinenko a declarat pe patul de moarte că a fost otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin .

      "Tată, am fost otrăvit de Vladimir Putin", au fost ultimele cuvinte spuse de Aleksander Litvinenko tatălui său, Valer Litvinenko.

      În plus, Aleksandr Litvinenko i-a atras atenţia tatălui că preşedintele Rusiei este un "om foarte periculos" şi că trebuie să fie foarte atent.

      Dezvăluirile au fost făcute în cursul audierilor efectuate de comisia care anchetează circumstanţele otrăvirii fostului agent FSB.
      Preşedintele comisiei britanice de investigaţie, sir Robert Owen, a acuzat procurorii ruşi că încearcă să blocheze colectarea probelor despre un suspect principal, Dmitri Kovtun.



      Ștergere
    13. Cred ca gresiti atunci cand alegeti intre cei doi candidati, e ca si cum alegi intre doi nebuni.
      "O competitie intre Donald Trump si Hillary Clinton este ca si cand ai fi pus sa alegi intre "holera si gonoree", a declarat Julian Assange intr-un interviu, potrivit Politico.com. ."Personal as prefera sa nu fie niciuna", a spus fondatorul WikiLeaks in emisiunea “Democracy Now”. http://www.stirilekanald.ro/fondatorul-wikileaks-da-de-pamant-cu-candidatii-la--casa-alba--sa-alegi-intre-trump-si-clinton-e-ca-si-cum-ai-alege-intre-holera-si-gonoree_66084.html

      Ștergere
    14. Feriti-va de americani. Acolo unde este americanul, acolo este si dracul. Asa sa stiti. Americanii sunt frati cu dracul iar dolarul este dumnezeul lor. Pentru bani si putere fac orice, calca si peste cadavre daca este nevoie. Ei sunt responsabili pentru tot haosul si razboaiele care sunt. Sa nu ne miram de ce va urma in Romania din cauza lor.

      Ștergere
    15. Anonim 12 sept 20:25 sint de acord cu tine,dar se pare că unii sint pro americanii si nu vor să înteleagă pericolul.Eu nu mă străduiesc să conving pe nimeni,o să vadă fiecare la momentul potrivit.Ei au purtat războaiele pe teritoriul altor țări,le-au distrus economia si infrastructura,le-au luat toate resursele,apoi au plecat bine mersi si au lăsat in urmă o ruină.După intervenția lor in orice țară din lume, nu am vazut vreo dezvoltare din punct de vedere economic ci din contră au fost in cădere liberă.DS

      Ștergere
    16. Anonim 11 sept 22:21 fiecare om cu părerea lui,privit din afară din punctul meu de vedere Putin este cel mai PATRIOT PRESEDINTE.Nu mă interesează viața lui intimă,atîta vreme cit nu-i afectează pe cei care l-au votat.Prostituate sint peste tot in lume,ele nu provin numai din Rusia,sint si din Romania,dar si din alte țări foarte dezvoltate.Singura diferență e că cele din Franta,Italia,Germania,Olanda stau si le zîmbesc clentilor de la o vitrină,iar cele din Rusia si Romania stau intr-o parcare sau pe linia de centură,dar tot prostituție se numeste,chiar dacă prețurile diferă.Așa că nu-l putem încrimina pe Putin că nu aceasta e treaba unui președinte.Cit despre otrăvirea cu poloniu a agentul FSB nu există nicio dovadă că Putin ar fi ordonat acest lucru,este doar mărturia lui Aleksander Litvinenko.Dacă vă amintiți si Antonie Iorgovan a fost omorît de masoni prin iradiere,dar si aici a ramas doar mărturia lui înainte să moară.Cind spun că este PATRIOT mă refer la fapul că nu a instrăinat nimic si nu si-a vîndut resursele asasinilor economici,asa cum au făcut lichelele,care ne conduc pe noi de 27 de ani.Dacă țara noastră ar fi avut altă evoluție după 1989,acum aș fi gîndit altfel,dar asa dati-mi voie sa am rezerve că ne va fi bine sub umbrela NATO si UE.Este doar opinia mea si atît.DS

      Ștergere
    17. DS, ai dreptate: americanii scot castanele din foc cu mainile altora. Pe urma le mananca spunand ca sunt ale lor si ei le-au scos. Sunt foarte perversi si smecheri.Te inseala zambindu-ti frumos in fata si spunandu-ti ca lor le pasa de tine, dar de fapt lor le pasa doar de ei. Niste fatarnici.

      Ștergere
    18. Anonim11 septembrie 2016, 02:34,precum si Prieteni dragi,
      Am primit multe intrebari de la voi,precum ca,daca stiu cine va fi PRESEDINTELE SUA.
      Nu stiu cine va fi PRESEDINTELE SUA!
      Nu am aflat nimic pana acum.
      Chiar am cerut de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI,ca sa-mi arate daca este cu VOIA SA,cine va fi PRESEDINTELE SUA.
      Si pot spune că la insistentele mele , la intrebarea mea, la un moment dat, il vad în noapte pe OBAMA ,sus ca pe o scena,vorbea la un microfon ce era pe un pupitru.Eu stiu ca nu mai poate fi OBAMA,dar nu stiu de ce l-am vazut pe elin noapte ,la acel pupitru inalt, vorbind celor din sala.
      Asadar,nu ma pot pronunta pe ce nu sunt sigura. Eu nu merg cu presupuneri,ci numai cu certitudini.Vom afla in timp,de ce la intrebarea mea, a apărut OBAMA! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    19. Obama este omul Ocultei mondiale, asa cum este si Hillary Clinton. Cine stie ce rol si jocuri face si Obama in spatele scenei...

      Ștergere
    20. https://youtu.be/dvcvjyImTA8
      Băiatul care a murit si a înviat.
      Le povesteste evreilor de Obama ,precum ca el va aduce războiul în lume.

      Ștergere
  2. ROMANI NU ISI IUBESC PAMANTUL multi dintre ei isi fac curat in casa, curte, gradina iar mizeria este aruncata pe camp, ape, munti, respectul si grija de pamant nu ii mai intereseaza, pai si mai vb de straini care vin si depun gunoaiele pe campiile tari, daca noi insine facem asta. Fratilor ce lasam mostenire copiilor nistri?!?!? Sau ii trimetem pavhet in EUROPA sa moara pe acolo pentru ce, pentru 2000€ spurcati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11 sept 03:43 ai perfectă dreptate,dar cred că există 3 categori de români:1.cei care își fac curat in casă si aruncă gunoiul acolo unde trebuie,2.cei care nu iși fac curat in casă mai deloc,3.si cei care aruncă gunoiul la întimplare oriunde s-ar află.Oricine cred că a văzut ce dezastru lasă românul in urmă după ce merge la un grătar,la pădure,intr-un parc,la pescuit,etc. Să nu mai vorbim ce se întîmplă vara cind urci in metrou sau in orice mijloc de transport in comun că ai nevoie de mască de oxigen pentru că majoritatea sint cerțați cu apa si săpunul.Nu vreau să supăr pe nimeni,dar acesta este adevărul,chiar dacă unii se simt vizați.DS

      Ștergere
  3. problema oraselor noastre,mai ales cele mari ca bucurestiul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craiun,am vazut soareci si sobolani si in Germania!!!

      Ștergere
  4. Cred ca mai degraba "romanii acoperiti de pacate" eu stiu ca sobolanii inseamna pacate ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,ai dreptate Adyna.

      Ștergere
    2. Pai adina la peste 300 de mii de avorturi pe an si la peste 1 milion de romani cu infecti genitale care e lesne de unde le au, cum naiba sa ai curajul sa ceri de-la Dumnezeu sa iti de-a numai bine in lumea asta.Nustiu cum stati cu informatile, dar suntem locul 3 in Europa si locul 1 raportat la numarul de cetateni, din 1958 pana in 2008 sau facut 23 de milioane de avorturi in Romania asta.

      Ștergere
    3. Da. Dar la noi nu exista deloc educatie sexuala. Nu exista cursuri de preventie. Nu exista gratuitate la produse contraceptive. Nu exista decat o libertate prost inteleasa.

      Ștergere
    4. Si pastila contraceptiva e avortiva, adica e ca un avort, deci ganditiva romancelor cate crime aveti pe constiinta, multe habar nu aveti ce a-ti facut.

      Ștergere
    5. Anonim 12 septembrie 2016, 19:39, nu este asa. Acuma scuza-ne, hai sa ne sterilizam, ce zici? Poate asa nu este nimic... avortiv. Acuma copii cu nemiluita nu poti face...totusi,tu iti poti permite? Nu iti poti bate joc nici sa aduci copii cu nemiluita pe lume si sa nu ai cu ce-i creste. Cine sa-i creasca? Statul? Ei bine nu poate sa-i creasca... caci nu are din ce. Nu este atat de simplu. Ce propui? Sa se practice abstinenta de la sex? Nu prea cred ca ar fi un succes...

      Ștergere
    6. Da asa e in ziua de azi daca 10 la suta din femei mai fac cati copii le da Dumnezeu..dar nu trebuie sa judecam noi are cine sa ne judece intr.o zi

      Ștergere
    7. Anonim 12 sept 19:39 care ar fi solutia de protectie in viziunea ta,daca si anticonceptionalele sint avortive asa cum te-ai exprimat tu?Ai vrea să vezi că se nasc copii nedoriți, care apoi umplu orfelinatele sau sint lăsați pe stradă?Poate ai vazut cazuri pe la TV in mediu rural,femeile lipsite de educație si pe baza consumului de alcol,fac cite 5-6 copii,apoi nu au cu ce sa-i crească si ajung cazuri sociale.Asa vrei să arate viitorul României,asta ne dorim? Hai să lăsăm ipocrizia de-o parte si să gîndim logic spre ce vrem să ne îndreptăm,numai asa putem progresa.DS

      Ștergere
    8. Anonim 12 septembrie 2016, 19:39, pastila contraceptiva, cea luata zilnic sub indrumarea medicului ginecolog, nu este "avortiva" deloc. Din contra, administrata corect si cu supraveghere medicala are urmatorul efect: nu va permite sa se intample vreodata fecundarea ovulului. Aceasta se intampla. Despre ce... "avortiva" vorbesti?
      Pastila de a doua zi, dar luata a doua zi nu mai tarziu, determina eliminarea ovulului caz ca a fost fecundat. Dar nu exista nici un fat format acolo incat sa vorbim de un avort.
      Pastilele nu te vor proteja niciodata de boli cu transmitere sexuala. Prezervativul da, insa trebuie folosit corect, exact cum este prevazut in prospect, prezentand totusi riscul fisurarii daca nu sunt respectate anumite termene de garantie si conditii de pastrare.

      Ștergere
  5. Maria draga, acesti sobolani rozatoare care au invadat Romania sunt autohtoni si cei veniti de "afara", sunt rozatoarele care de 26 de ani rod pe Romania. Doamne vino tu cu iubirea ta si salveaza-ne de "ei"

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sincer ca macar in acest mesaj caraghios nu mai luati si nu mai folositi numele sfinte in desert. Foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. poate fi si o situatie a romanilor peste care s-a ridicat o clasa de sobolanii -ce rod totul,ca paduchele ajuns in virful capului si care se crede cel mai tare,nesimtitul din 'parcare'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. poate fi si o metafora alegorica, daca nu iei masuri la timp'sobolanii'ajunsi la bucate se inmultesc foarte repede si consuma resurse tot mai mari-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Romani adevarati:

    A murit Marina Chirca. Ar fi trebuit ca România toată s-o plângă, oamenii să găsească în memoria ei măcar câteva clipe de pioasă aducere aminte, iar guvernul să-i fi organizat funeralii naţionale. În schimb, cel mai probabil, n-aţi auzit de ea. Televiziunile n-au făcut nici măcar o ştire din asta: cui îi pasă de o babă anonimă, care nici măcar nu e regina ţiganilor, n-are bani, nu e vrăjitoare sau altceva?

    Marina Chirca n-a fost decât o amărâtă de femeie simplă, de la ţară, de un curaj şi o demnitate care acum ne stânjenesc pe noi, cei care înţelegem prin „curaj” îndrăzneala de a da „like” pe Facebook.

    Anonima care s-a stins vineri, 13 septembrie 2013, la 98 de ani, în satul de munte Nucşoara, din Judeţul Argeş, a înfruntat comunismul şi Securitatea timp de nouă ani, în cea mai cumplită perioadă din istoria recentă a ţării, atunci când bolşevicii au distrus coloana vertebrală a naţiei şi au dăltuit chipul schimonosit al poporului român, aşa cum arată el astăzi. Între 1949 şi 1958, Marina Chirca a sprijinit grupul armat al partizanilor anticomunişti din Munţii Făgăraş conduşi de Toma Arnăuţoiu, plătind apoi cu libertatea şi cu avuţia sa această opoziţie.


    continuare (preluare Adevarul sa) la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10178

    RăspundețiȘtergere
  10. ce coincidenta! in dimineata aceasta, am gasit un test tibetan, unde era si cuvantul soarece caruia trebuia asociat un cuvant. Eu i-am asociat o fraza: "soarecii, culeg ce-i rau" (eu referindu-ma in mintea mea la gunaoiele pe care noi le aruncam mai peste tot pe unde ne vine.

    la raspuns: soarecele inseamna "dusmanii pe care ii ai".

    imediat mintea mea a asociat asta cu dusmanii tarii, sa ne i-a gunoaiele.

    pai, daca soarecele/sobolanul este asociat cu dusmanii, si ca ne-au acoperit, pai atunci sa ne i-a ramasitele, doar gunoaiele si nu ramasitele de bogatii ce ne-au mai ramas.

    acesta este link-ul testului: https://simplu.tasta.ro/teste/testul-tibetan-doar-3-intrebari-rezultatul-te-va-impresiona/

    va multumesc frumos!
    sa aveti o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  11. citindu-va ultimele mesaje, s-ar parea ca suntem acoperiti de sobolani, ce vor sa ne traga si ultima ramasita de pamant de sub picioare. Nu au voie E interzis! Le ajunge! o sa vina sanepidul!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sobolanii sunt o metafoara, exista peste tot nu vedeti ca nu mai avem nimic ,suntem bonlavi lipsiti de initiativa la indemina unor hoti, sunt si sobolani adevarati dar este simplu sa fie omoroti. o Otrava si gata . cu cei metaforice este mai greu. Romanii nu au demnitatea sa spuna gata la canal cu voi cei care ne-ati furat cu acte si ne ati luat tot ce aveam adunat cu singe........

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai vrei sa ne spui ceva ce au aratat la tv de o saptamana ca in Bucuresti e plin de sobolanipentru ca nu sa deratizat, halal informatii primesti, cu intarziere :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șobolani este o metafora ,mulțumim dna Maria pt ajutorul pe care il oferiți invatandu-ne sa ne îndreptam catre Dzeu.

      Ștergere
  14. Rezultatul furtului si al dezinteresului total al celor care au gestionat această țară.
    Nu se mai fac deratizari cu soluții cu concentrație nediluata. Nu se mai fac igienizari, dezinsectii, ierbicidari asa cum se făceau în comunism.
    Degeaba fac eu deparazitari de tot felul daca vecinii stau si se distrează si nu le pasă ca-i mănâncă sobolanul cotletul din farfurie si-i dansează gândacii pe masă.
    A mai fost si mesajul cu virusul Zica.
    Concluzia: am ajuns de râsul lumii! Nespalati si plini de mizerie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Răspunsuri
    1. Da, o imagine simbol a dezastrului din tara: mizerie, saracie si pierderi. Poporul este cel care sufera cel mai tare. O tara saracita, furata si lovita de interesele straine. Pana cand,oare, tot asa?

      Ștergere
  16. D-na Maria această previziune mi-a dat fiori reci pe șira spinării, nu doar la vedere lor in aceasta imagine ci pentru că ei pot avea altă semnificație.Se stie că atunci cind se apropie un cutremur mare,șerpii si șobolanii ies la suprafață și mă gindesc că ne putem astepta la asa ceva.Este doar o părere bineînțeles.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai logic coment,felicitari DS,subscriu.

      Ștergere
    2. Subscriu DS,bravo.

      Ștergere
    3. Deocamdata nu au iesit. Cand vor iesi in numar exagerat si vom auzi asta, ne gandim la asa ceva, pana atunci insa: Keep calm & NO stress!:)
      Deocamdata cutremur in Romania NU va fi!
      Insa noi sa avem grija cine conduce tara aceasta, caci aici este punctul sensibil.

      Ștergere
  17. Sobolanii sunt intreaga clasa politica care a napadit Romania .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cred si eu cred ca ne-au sărăcit si ne-au luat tot mai puțin speranță si demnitatea

      Ștergere
  18. Sunt unii care zic despre sobolani ca au si ei treaba lor aici pe pamant si este chiar un simbol zodiacal in Fengshui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Previziunea nu are legătură cu zodiacul chinezesc(fengshui) si este vorba de Romania.Românii invadați de șobolani.DS

      Ștergere
  19. Ei sunt sobolanii ?

    Va rog sa radeti 5'cu lacrimi de cei ce sunt astazi crema Romaniei . ,,Admirati-le '' privirea tampa , a altora sasie si a celorlalti umflata de aburii alcoolului

    http://www.stirilekanald.ro/cofetar--mecanic-sau-instructor-de-karate--ei-sunt-cei-care-ne-conduc-ce-meserii-au-cu-adevarat-la-baza-parlamentarii-romaniei_68628.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Se spune că în apropierea unui cutremur,sobolannii ies la suprafață

    RăspundețiȘtergere
  21. Pe asta nu o stiati :

    Andrei Placinta abia s-a eliberat din inchisoare iar acum lucreaza la Curtea de Apel Galati! Fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost condamnat pentru tentativa de omor .


    http://www.stirilekanald.ro/exclusiv-andrei-placinta-abia-s-a-eliberat-din-inchisoare-iar-acum-lucreaza-la-curtea-de-apel-galati-fiul-fostei-senatoare-sorina-placinta-a-fost-cond_68779.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar daca sobolanii sunt refugiatii pe care a promis d nul Iohania d nei Merkel ca i va prelua Romania cat mai curand???

    RăspundețiȘtergere
  23. Regele Mihai mai traieste?

    RăspundețiȘtergere
  24. Ar fi mai bine sa nu ne dam atita cu parerea ci sa ne rugam Tatalui Ceresc sa ne ierte si la Maicuta Domnului ca sa ne ajute eu as propune ca fiecare din noi care scrie un coment sa inceapa cu rugaciunea Tatal Nostru........si Nascatoare si doar dupa aceia comentu sa fie scris iar dn. Maria sa accepte doar comenti care incep cu rugaciunea poate asa o sa adaugam ca balana sa traga mai mult spre dreapta decit spre stinga Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dsca faci un copy/paste crezi ca ajuta? Rugaciunea nu inseamna o insirare de cuvinte. Rugaciunea inseamna traire, suflet..

      Ștergere
  25. Prevestitorii biologici ai cutremurelor

    De-a lungul istoriei omenirii, cutremurele au produs milioane de morti, au distrus constructii lasand fara adapost mii de oameni, au scufundat localitati si chiar teritorii intregi, au produs valuri de zeci de metri inaltime care au maturat totul in calea lor…
    Studiile care le-au urmat nu s-au rezumat doar la posibilele cauze, ci si la analizarea sensibilitatii anumitor animale, pasari sau reptile la iminenta cutremurelor, atat in apa cat si pe uscat.

    Prima consemnare de acest gen aminteste de distrugerea orasului Helikos din Grecia antica in anul 323 i.e.n. Semnalul a fost dat de iesirea iepurilor si nevastuicilor din vizuini, lucru care a uimit multa lume, dar nu a fost inteles la timp.

    In China antica au fost consemnate sase categorii de semnale date de diverse specii : pestii sareau pe tarm, albinele isi instalau roiurile la locuri joase, rozatoarele migrau masiv, pasarile cantau noaptea, fazanii scoteau tipete ascutite si cainii urlau ingrozitor.

    In anul 1805 cand a avut loc cutremurul din Napolitania, Italia, s-au remarcat reactii deosebite care au atras atentia celor aflati in zona : caii inhamati s-au oprit brusc, apoi au inceput sa sforaie si sa bata din copite, vacile mugeau puternic, oile si caprele behaiau speriate si incercau din rasputeri sa scape din tarcuri, iar pisicile panicate cautau ascunzisuri.

    Cutremurul de 7,3 pe scara Richter, din Ashabad din data de 6 octombrie 1948 a determinat noi studii, insa mult mai aprofundate.
    De aceasta data s-a remarcat si consemnat o mare diferentiere in privinta anticiparii : serpii si-au parasit galeriile aparand la suprafata cu o luna inainte de cutremur, cu doua ore inainte de producere caii devenisera pur si simplu turbati, pe cand, doar cu o zi inainte, oile aflate in zona nu mai pasteau si se strangeau in grupuri.

    Prima demonstratie a valorii predictiei animalelor si pasarilor a fost in cazul cutremurului din Haicheng, China, din 4 februarie 1975.

    RăspundețiȘtergere
  26. 2.

    Primele semne le-au dat reptilele si aceasta cu aproximativ o luna si jumatate inainte, fapt observat de populatia din zona care a anuntat autoritatile, cu doua zile inainte purceii, iar pasarile doar cu cateva minute.

    Populatia a fost evacuata la timp si in acest fel au fost salvate sute de vieti, cu toate ca magnitudinea seismului inregistrat atunci a fost de 7,3.


    Referitor la cutremurele care au zguduit Romania in anii 1940 si 1977 exista precizari in cartea lui P.I. Marikovski „Animalele si cutremurele de pamant” tradusa si in limba romana, publicata in anul 1988 de Editura Tehnica, Bucuresti.

    Dupa cutremurul din data de 4 martie 1977, o multime de martori oculari au fost intervievati si s-au consemnat urmatoarele marturii uluitoare :
    - cu douasprezece ore inainte ramele au aparut in masa la suprafata solului ;
    - chiar daca mai exista zapada pe anumite locuri, serpii au iesit si ei la suprafata (tocmai de aceea au fost gasiti multi serpi inghetati) ;
    - numai cu doua-trei ore inainte sobolanii se strangeau in grupuri si devenisera indiferenti de prezenta oamenilor ; - vacile, viteii, pasarile de curte devenisera extrem de agitate, in timp ce, doar cu zece-douazeci de minute inainte de a se produce dezastrul, porumbeii se avantau in aer scotand sunete ciudate (era aproape ora 21).

    Cercetatorii geofizicieni au stabilit noua categorii de factori fizici ce provoaca reactivitatea animalelor la cutremure.

    Acestia ar fi : variatia presiunii aerului, variatia fortei gravitationale, infrasunetele si ultasunetele, modificari ale suprafetei terestre, activitatea macroseismica a scoartei terestre, variatia campurilor electromagnetice, gazele emise din pamant, incarcatura elecrostatica a particulelor de aerosoli din aer si oscilatia nivelui apelor freatice din sol.

    Organul auditiv uman percepe diapazonul intre 25 si 50000 Hz. Infrasunetele sunt sub 50 Hz, sunt percepute de om si animale subliminal, dar cu efect psihofiziologic de panica si spaima.
    Ultrasunetele care sunt peste 50000 Hz, provoaca miscari oscilatorii ale organelor interne in cutia toracica, ducand la stare de ingrijorare si teama.
    Inainte de producerea unui cutremur, din adancul pamantului iese la suprafata gazul radon care ionizeaza aerul, fapt ce produce modificari ale campurilor statice si electrodinamice, schimband conductibilitatea electrica a mediilor aerian si acvatic.

    Avand in vedere cele prezentate pana aici, sa recapitulam putin, cine ar putea fi considerati prevestitori biologici ai cutremurelor.

    RăspundețiȘtergere
  27. 3.

    Specialistii considera ca : dintre necuvantatoarele salbatice cele mai sensibile sunt pasarile, serpii si pestii ; dintre cele domestice : cainii, pisicile, pasarile de curte ; dintre insecte : furnicile si albinele.

    Reptilele si-au castigat reputatia de senzori extraordinari, iar studiile efectuate de-a lungul anilor au dovedit ca reptilele pot semnaliza, chiar cu o luna in avans, un seism de mari proportii.

    Rozatoarele urmeaza serpilor in gradul de sensibilizare la seisme.

    Sensibilitatea lor se manifesta chiar la 120 km de epicentru, chitaie, se lovesc unii de altii, se strang in grupuri si pleaca in alergare prin localitati.
    Exemplificarile nu se opresc aici, concluziile specialistilor fiind surprinzatoare, indeosebi pentru : pasari, cai, oi, bovine, caini, pisici, delfini.

    Pasarile prevestesc miscarile telurice printr-un comportament imposibil de ignorat : gainile cotcodacesc, refuza sa intre in cotete, nu mai mananca ;
    gastele iau pozitie de atac, incearca sa zboare si scot tipete stridente ;
    ratele ies din apa si dorm pe mal, vrabiile, randunelele, porumbeii, ciorile se agita, isi parasesc cuiburile zburand foarte departe.
    Fazanii crescuti in gospodarie simt cele mai fine trepidatii telurice si avertizeaza cu tipete stridente si agitatie extrema.
    Caii necheaza panicati, se ridica in doua picioare, lovesc cu copitele, sforaie, tremura, iar daca se afla intr-un adapost, darama obstacolele intalnite si alearga cat mai departe.

    Oile, desi sunt considerate animale linistite, devin neascultatoare, behaie, se strang in grupuri, lovesc cu copitele si la primele socuri, cad la pamant.
    Bovinele scurma pamantul cu picioarele, mugesc des si puternic, alearga rotit, dau cu coarnele, uneori se impung intre ele, parasesc pasunea, iar cele gestante, nasc inainte de vreme.

    Cainii avertizeaza prin agitatie, beau multa apa, latra aparent fara motiv si urla lugubru. Comportamentul unui caine ciobanesc a ramas celebru pana astazi.
    O familie ce lucra la Ashabad se intorsese acasa tarziu. In timp ce sotul rasfoia niste hartii, sotia citea si fetita lor dormea in carucior, cainele lor ciobanesc s-a ridicat brusc, a insfacat copilul de imbracaminte si a fugit in curte. Reactia era de caine turbat.
    Parintii s-au repezit ingroziti dupa el. In spatele lor, casa a cazut, devenind doar o gramada imensa de moloz.

    Tot la Ashabad, un ofiter se culcase si dormea profund. Cu cateva minunte inainte de cutremur cainele sau a tras patura de pe el si a deschis usa.

    Vazand ca stapanul nu s-a trezit, a inceput sa-l muste usor de picioare si sa se agite spre usa.
    Ofiterul s-a trezit si l-a urmat.
    Dupa cateva secunde, casa s-a prabusit. Ce se mai poate adauga?
    Cainele, spre deosebire de alte animale domestice, dovedeste in aceste situatii o loialitate totala, ramanand intotdeauna alaturi de stapanul sau.

    Pisicile sunt atasate mai mult teritoriului decat omului. Ele se agita, miauna disperate, li se zbarleste parul, ochii devin stralucitori, urechile se lipesc de cap.
    Uneori dispar in tacere din casa, carandu-si puii in gura intr-un alt loc.

    Supranumiti si inteleptii marilor, delfinii, cu cateva ore inainte de producerea unui seism apar in numar mare la tarm.
    Toate aceste manifestari, datorate unei sensibilitati aparte la seisme, au dat si inca dau de gandit…
    Pe aceasta tema s-au intreprins o multime de studii si s-au publicat o multime de lucrari stiintifice, insa cercetarile continua.
    Astazi, simbioza om-animal inseamna mult mai mult. Inseamna in primul rand, recunoasterea unor calitati exceptionale, datorita carora omul poate fi supravietuitor intr-o lume lovita, parca tot mai des, de fel si fel de catastrofe…





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUPERB ! MULTUMESC PENTRU ACESTE INFORMATII . MARIAH

      Ștergere
    2. Vă mulțumim pt această documentare,dar cei care stau la bloc nu au cum să vadă inainte de cutremur comportamentul cailor, oilor, vacilor,șerpilor etc.Fericiți cei ce stau la curte că de bine de rau se așează undeva jos pe pamînt,dar la bloc nu ai nicio șansă să te adăpostești undeva.Toată puterea sta in mîna lui DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.Facă-se voia lor.DS

      Ștergere
    3. Apropo de căței.Vrea cineva un pui de bişon gratuit.Mi-a fătat cățeaua și am rezervat deja doi la rudele mele.Vreau să fac un cadou unei ps care iubește animalele.Acum au doar o lună,dar pot să-i dau după ce fac două luni.

      Ștergere
    4. mULTUMIM FOARTE MULT PENTRU INFORMATII, NELUTA

      Ștergere
    5. Să-ti trăiască cățelușii Cristina,iubesc enorm animalele,dar din păcate programul de servici nu imi permite sa i-au si un cățel că nu are cine sa-l scoată afara.Asa că m-am rezumat, doar la o pisicută pe care o am de 14 ani.DS

      Ștergere
    6. DS,mulțumesc!Și pisicuțele sunt adorabile.De asemenea să-ți trăiască pisicuța.Te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  28. Doamna Maria ne iubiti din suflet pe toti care citim blogul dvs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu as iubi din tot sufletul pe Semenii nostri, aici intrand si cititorii blogului, si dusmanii, si orice suflare, atunci cum as mai putea scrie toate cate scriu?
      Sigur ca va iubesc din tot sufletul, ca sa -ti raspund direct la intrebare. Cu dragoste,Maria

      Ștergere
  29. DS citeste raspunsul pe Marea revolutie

    RăspundețiȘtergere
  30. Sobolanii simt pericolul si stiu unde sa fuga. Faptul ca Romania va fi acoperita de sobolani inseamna ca in jurul nostru va fi prapad dar tara noastra nu va fi atinsa. Nu va place cum suna asta? Sincer, incep sa obosesc sa ma lupt cu fricile voastre. Cu pesimismul vostru. Niciodata nu puteti vedea nimic bun si frumos? Totul trebuie interpretat ca rau?

    RăspundețiȘtergere
  31. multumim20,33 pentru efort,iar pentru doamna Chirca Marina , jos palaria,azi mai rar se nasc asa oameni,nu la fel pot sa spun despre majoritatea consatenilor ei care am auzit ca au tratat-0 mai rau decit cu indiferenta

    RăspundețiȘtergere
  32. 23,52 e normal sa te astepti la ce e mai rau cind cei mai multi obijnuesc sa se plinga dar nu fac nimic pentru a schimba situatia,dar viziunile vin pe evenimente negative incarcate de multe emotii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  33. Si daca mesajul nu se refera la rozatoare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca nu se refera la rozatoare! Simbolistica mesajului e alta.

      Ștergere
  34. Daca romanii vor fi invadati de rozatoare înseamna ca la anul pamantul sfânt al Gradinii Maicii Domnului va avea recolte bogate.rozatoarele se inmultesc mai mult atunci cand recoltele sunt bogate pt asi perpetua specia.dar in timp ce Gradina Maicii Domnului va rodi de jur imprejur va fi pârjol.nu ca n-ar fi inceput deja pârjolul(grecia,portugalia,spania,franta si vor mai urma)

    RăspundețiȘtergere
  35. Ar fi ideal daca s-ar aproba ! Este vorba de stagiul de vechime in munca :

    http://www.click.ro/news/social/vrei-pensie-vei-putea-sa-iti-cumperi-vechimea

    RăspundețiȘtergere
  36. ŞOC! se întâmplă la GRANIŢA ROMÂNIEI!

    Serbia cere ajutor extern pentru a-şi controla graniţele. Refugiaţii blocaţi în Serbia au încercat deja să intre în România


    http://www.capital.ro/serbia-cere-ajutor-extern-pentru-a-si-controla-granitele-refugiatii-blocati-in-serbia-au-incercat-deja-sa-intre-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  37. Despre Comunitatea Europeana ce mesaje aveti , doamna Maria ? Mai rezista in viitor?

    RăspundețiȘtergere
  38. Șobolani sau șoareci înseamnă pagubă.Domnul să ne apere de rău.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  39. O profetie spune ca ultimul presedinte american va fi negru, oara sa ramana obama, o sa se intample ceva ce nu va mai permite alegerile? ceva ca legea martiala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Obama e tot o marionetă,oricine va iesi,bine nu va fi.DS

      Ștergere
  40. ULTIMA ORA! 4 milioane de refugiati se pregatesc sa intre in Romania, toti romanii sunt in pericol!
    http://www.nationalisti.ro/2016/09/ultima-ora-4-milioane-de-refugiati-se-pregatesc-sa-intre-romania-toti-romanii-sunt-pericol/

    RăspundețiȘtergere
  41. 4 milioane de refugiati vor sa traverseze Romania spre vest. Poate ei sunt sibolani.

    RăspundețiȘtergere
  42. CE-AR FI SA AVEM MAI MULTA INTELEGERE SI COMPASIUNE PENTRU ACESTI REFUGIATI CARE ,LA RANDUL LOR SUNT TOT NISTE MARIONETE CA NOI TOTI.DACA OAMENII S-AR TREZI DINSEPARAREA ASTA ILUZORIE AR STII CA ATACAND PE ALTII SE ATACA PE EI INSISI ,PRACTIC ISI ATACA DIVINITATEA.
    TREZITI-VA,AVEM CEEA CE EMITEM!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locul acestora nu este in Romania, nu sunt compatibili cu Legea Stramoseasca, nici in Europa nu este locul lor. Acestia au alt sistem de valori si lipsa respectului fata de femei ii descalifica din "fasa". Sa nu mai zicem de ura pe care-o afiseaza fata de crestini...

      Ștergere
  43. E ceea ce a facut Merkel si Hollande , draga D , au umplut de compasiune tarile lor si acum se vad rezultatele . Unde e Parisul de altadata , unde e Germania fara musulmani ? Iti place cum arata Calais-ul ? E corect sa stea ca la zoo intregi popoare in enclave si marginalizati in periferii ? Mai bine s-ar rezolva urgent criza din tarile lor si iar imbarca caci ei nu se pot adapta la viata europeana niciodata . Ei isi fac propriile lor comunitati parazite in societatile de adoptie si vor sa traiasca din welfare . Sunt analfabeti si radicalizati , frustrati ca nu au case si masini ca ceilalti locali care sunt educati si scoliti .

    RăspundețiȘtergere
  44. arabii nu mai au nevoe de cerealele noastre in exces deoarece vin in europa sa le consume aici mai ieftin pentru ei dar ocolesc tari sarace ca a noastra unde cerealele vor ajunge la sobolani.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  45. http://www.antena3.ro/actualitate/locale/sobolanii-au-invadat-un-oras-din-romania-spatiul-verde-a-devenit-raiul-lor-376512.html

    RăspundețiȘtergere
  46. Stiu foarte bine ce fac refugiatii, dar mai stiu si ce fscem noi "inaltii spirituali" de pe aici cu "bunele"noastre intentii. Doar uitati-va un pic la constiinta colectiva de pe acest blog! Cum vi se pare?

    Chiar credeti ca razboiul se transforma in pace cu un alt razboi? Sau o boala este vindecata cu inducerea altei boli?
    La noi sta puterea sa schimbam ceea ce nu ne place dar nu cu bata,ci cu esenta noastra.
    Raspunsul la orice intrebare este IUBIREA. Oare ce ar face Dumnezeu in aceasta situatie? Dupa mintea noastra ar da cu refugiatii de PAMANT,nu?
    Daca vrei sa rezolvi o problema schimbi nivelul la care a fost creata.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  47. Nici pe tigani nu i-a putut integra nimeni , degeaba spuneau toti din Europa sa-i ajutam , sa-i integram, sa le dam bani, fonduri europene sa se ridice . Si ce au facut ?
    Peste tot prin occident fura de rup , nu au chef sa isi dea copiii la scoala si vor doar ajutoare in Germania .
    Daca au vazut ca nu o scot la capat cu ei, le-au dat bani sa se intoarca in tara si ei au revenit la scurt timp .

    Refugiatii musulmani nu se vor integra niciodata in tarile gazda , ei nu au in cap decat sharia, subjugarea femeii si parazitismul .
    Incultura i-a radicalizat , asa cum vezi tu pe la tara acei oameni din emisiunea ,,Vax populi'' alui Razvan Anghelescu : nu stiu cu cine voteaza , ce se sarbatoreste de Craciun si de Paste , nu stiu ce limba se vorbeste in Ardeal, cine e presedintele tarii ,etc....
    Cauta pe internet si ai sa vezi interviurile din emisiunea lui ca nu stii daca sa razi sau daca plangi .


    https://www.youtube.com/watch?v=K8rzoJ4u2t8

    https://www.youtube.com/watch?v=Un4auQrtyGw

    https://www.youtube.com/watch?v=7ZudSzI-KZk

    RăspundețiȘtergere
  48. Va multumesc dragii mei, pentru INFORMATIA cu orasul invadat de sobolani ! VA IMBRATISEZ CU DRAG ! MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  49. Multumiti doamna Maria dar aceasta informatie se refera la o particica dintr-un oras nu la ROMANIA INVADATA DE SOBOLANI cum se scrie in acest titlu deci nu e adeverit deocamdata titlu acesta inspaimintator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea! In MESAJ se spune :

      ”Românii acoperiti de șobolani !”

      Reiese destul de clar,ca nu este vorba de ROMÂNIA sau de tot poporul român. ROMÂNII din acea zonă,sunt acoperiti de sobolani.

      Ștergere
  50. problema romanilor e ca sint acoperiti de o clasa de corupti si cleptocrati asemei sobolanilor-craciun

    RăspundețiȘtergere