vineri, 16 septembrie 2016

REÂNCARNAREA NU EXISTĂ !!! NE NASTEM O SINGURĂ DATĂ , SI MURIM O SINGURĂ DATĂ !


                             Dragii mei, 

Astăzi, m-a intrebat un cititor al Blogului, de unde pot fi asa de sigura ,că nu exista REÎNCARNARE ?
Şi cum eu scriu numai din Cuvantul Lui Dumnezeu, numai din Glasul Duhului Celui Prea Sfânt, am readus aici Dovada că, nu există Reîncarnare, că nu există Vieţi viitoare, în Lumea viitoare, adică în cea vesnică.
Ne nastem o singură dată, murim cu trupul o singură dată, după care Sufletul asteapta JUDECATA  UNIVERSALĂ !
Iata articolul din 29 ianuarie 2014 :            
                            
                 29  IANUARIE  2014 , zori de zi !


                                                                        Dragii mei, 
 
 Dormeam, şi brusc mă trezeşte  un glas puternic care striga tare precum SFANTUL  IOAN BOTEZĂTORUL în pustie când pregătea  Calea venirii  DOMNULUI.
Tot aşa şi acest glas puternic, striga de răsuna Cerul şi Pământul, încât m-a trezit si aud strigând așa:

                 "Nu există Vieţi viitoare !!! 
                  În Lumea viitoare , 
                           nu există Vieţi viitoare !

Şi a repetat de două consecutiv aceste cuvinte, ca să se facă înţeles, apoi a adăugat :

                " În Tesen,  la Santa Maria !"

După care, glasul s-a pierdut ca un ecou.
Dragii mei, eu sunt doar mesagerul acestui glas venit de Sus, şi nu am făcut decât ,să respect promisiunea facuta Lui Dumnezeu, si să vă fac cunoscut ceea ce mi s-a transmis.
Acum dragilor, nădăjduiesc din tot sufletul că vă veţi fi convins cu adevărat, că nu exista Reîncarnare !
P.S.
Dragii mei, în timp ce raspundeam la un Comentariu al acestui acest articol cu Reincarnarea, aud un glas in dreapta mea, care vine să lămurească lucrurile, vine să întărească Citatul de mai sus.
Glasul spunea aşa :

                       "Nu ne naştem  de două ori !"

Cred că acum ,s-au lamurit lucrurile.
Trebuie să stiti că, atunci când ceva nu este clar, Dumnezeu intervine prin Sfinţii Săi, si dezleaga Tainele pe care nu le intelegem, si care ne pot duce la pierzare.   
Iata si un articol dragii mei, cu si despre Maica Lui Dumnezeu :
 
                 16 octombrie  2005 , zori de zi !

Mă trezesc , dar nu deschid ochii , şi aud UN COR ca de Îngeri, care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :
              "NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU,  PREA  SFÂNTĂ  LUMINĂ....!"
               ADĂUGĂM  GLASUL  TĂU , CARE  BINECUVINTEAZĂ  MOŞTENIREA TA !"

Clipă  în care ,văd pe solee in SFÂNTA BISERICĂ asa cum stă Preotul cu faţa spre noi, în stânga UŞILOR  SFINTE, văd o  SFÂNTĂ  ICOANĂ argintie , de dimensiuni mari care reprezintă pe MAICA  DOMNULUI.
Maica  Domnului înviază  pur şi simplu acolo în SFÂNTA  Ei ICOANĂ, şi întinde MÂNA  SA  DREAPTĂ spre în faţă, înafara  SFINTEI  ICOANE.
                    
Şi aud din nou alt glas care spune :

               DUMNEZEU  TOATE  I-A  DAT ŞI  TOATE  I-A  DUS   ! 
              CU   TOATĂ  VOINŢA  ŞI  CU TOATĂ  ÎNCREDEREA !
               MĂRIRE  ŢIE , DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE "!
Şi am în faţa ochilor închişi, o clădire mare şi învechită  de vremuri, cu pereţii albi şi foarte groşi. 
Aşa cu sunt şi astăzi multe clădiri cu pereţii groşi.
Dragii mei, ce pot să mai spun ? Minunile sunt cu noi, sunt întru  noi ,trebuie doar să deschidem ochii sufletului  şi să le vedem, să le trăim cu sufletul ,şi aşa ne vom ridica cu fiecare clipă, şi treaptă cu treaptă ,spre ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                               Cu dragoste şi preţuire, 
                                              Maria.

280 de comentarii:

  1. Da, glasul a spus corect in Lumea viitoare nu exista vieti viitoare. Pentru ca va fi un alt fel de Lume. Perfecta dpdv divin!
    In Lumea asta de acum, asa cum este ea, inca mai trebuie sa experimentam si sa invatam caci suntem departe de perfectiune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invierea este net superioara reincarnarii. Mantuitorul Iisus Hristos ne-a adus sansa iesirii din roata reincarnarilor, fiindca, oricum, si reincarnarea nu dispune decat de un numar "dat" de vieti. Cine nu-si face treaba si se tot bazeaza ca echilibreaza in mii de vieti, se cam inseala, de fapt, este inselat de catre "partea adversa".:))

      Ștergere
    2. Anonim 16 septembrie 2016, 23:35, Lumea Viitoare nu are nici o treaba cu Lumea aceasta.Alta va fi ordinea in acea Lume Viitoare, iar Omul va fi mult diferit de omul de acum. In Lumea Viitoare nu va fi nevoie de reincarnare sau reintrupare caci Omul va fi absolut divin.
      Pe de alta parte,foarte bine cine reusteste sa ajunga la iluminare in aceasta viata!Este perfect!Aceasta este echivalentul cu a vedea Imparatia Cerurilor. Insa putini la numar sunt... restul vor mai invata si repeta...pana se vor intelepti, caci "repetarea este mama invataturii"...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. E rau sa nu cunosti sfanta scriptura si sa iti faci propria teorie sau sa o iei de-la altii, e greu cu manipularea dupa ce prinde radacini, uite am sa iti dau un citat din biblie"SI cum e dat omului sa se nasca si sa traiasca Numai o singura Data", lasati ratacirile yoga si alte prostii asiatice care sunt rataciri aducatoare de amagiri, pune mana pe studierea biblie si mai dute la biserica si dupa slujba poti intreba preotul fara nici o jena daca exista sau nu, ca rolul preotului este sa si educe poporulnu numai sa fac slujba, nu interpretati lumea asta numai dupa mintea voastra.

      Ștergere
    2. Anonim 17 septembrie 2016, 17:21, esti naiv.

      Ștergere
    3. Da, asa este. In lumea viitoare, nu exista reincarnare! Mesajul nu spune nimic despre vieti anterioare. Numai despre viata sau lumea viitoare@ viata nu va mai fi asa cum a fost pana acum, nici ce stim pana acum nu va mai valabil. Intrebati, au existat texte din biblie, acum ascunse, care vorbeau despre acest subiect?

      Ștergere
  3. Imi pare rau dar eu tot cred in reincarnare. E parerea mea si o sustin. Emilia

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Lui Dumnezeu ca nu este incarnare altfel ne-am fi pierdut speranta de ai intilni pe cei dragi ai nostri plecati la Domnul Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu exista reincarnare, dar exista intrupare. Asta a spus-o un Inger.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu se poate lua totul si sa nu pui nimica in loc ! probabil ca viata este in afara carnii si este singura , biblia spune sa ne nastem din nou dar nu din carne ci din apa si duh , ce este carne este carne . nasterea din nou este probabil mai presus de mintea asta fireasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, nasterea din nou este mai presus de mintea fireasca, dar si cine a cunoscut-o cu adevarat s-a eliberat de ego si de legaturile lumii. Nu degeaba a spus Iisus ca trebuie sa ne nastem din nou. Nu are nici o legatura cu botezul fizic pe care noi il stim ci inseamna altceva, insa este conditia pentru "a vedea" Imparatia Cerurilor.

      Ștergere
    2. Maria draga, Domnul nostru Iisus Hristos spune..Cei ce au urechi de auzit sa auda ''.Ai adus marturie cuvintele primite in dar ,dar cine sa le creada? Omul incearca sa-si explice lucrurile dupa logica sa proprie, excluzand pe Dumnezeu din ecuatie. As intreba pe cititorii acestui blog care cred inca in reancarnare,ce rost a avut atunci Jertfa pe cruce a Domnului Iisus Hristos ???Reancarnarea e o credinta pagana, o amagire a diavolului pentru a separa oamenii. Paganii bogati cred ca sunt exonerati de a face bine celor saraci, deoarece fiecare primeste in viata ,,actuals''plata pentru comportamentul avut in viata trecuta....Deasemeni aceasta conceptie, rapeste omului timpul scurt pe care il poate folosi pentru mantuirea sufletului sau -(are tot timpul la dispozitie daca se reancarneaza mereu-nu?)Reancarnarea e o minciuna o cursa a diavolului, un simplu cuvant.Hristos este Calea, Adevarul si Viata!

      Ștergere
    3. Offf Anonim 17 septembrie 2016, 07:42, cat de putine cunosti... ce intelegi tu prin mantuire? Si cum se intampla aceasta dupa tine?

      Ștergere
  7. Nu exista reincarnare.Credinta asta vine din alte religii fara de Dumnezeu.Despre aceasta, cu ani in urma am intrebat un parinte care mi-a spus:"avem trei vieti:una intrauterina,una terestra si a treia in vesnicie!Nu exista reincarnare insa extraterestrii da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti totala Fericireo cu aceasta propozitie: "Nu exista reincarnare insa extraterestrii da!" Intreaba-l pe parintele acela cum sta treaba cu extraterestri, ai uitat sa-l intrebi si despre ei, sa vezi ce ti-a spune...s-ar putea sa nu mai fiti pe aceeasi lungime de unda... ;)

      Ștergere
  8. Poate ca exista reincarnare doar pentru parlamentari pentru aceasta fura fara frica de Dumnezeu sperind caci cind vor veni a doua oara pe pamint nu vor mai fura avind seifurile pline din prima viata si in a doaua vor fi mintuiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta ca strang pentru sapte vieti...imi e mila de ei....

      Ștergere
    2. Amaratii de "strangareti", strang degeaba. Ei strang materie pentru un viitor in afara materiei.
      Vor plati pentru hotiile lor, cei care sunt hoti, nici o problema. Daca nu acum, alta data. Dar nu scapa. Un dezechilibru tinde sa devina echilibru. Nu se poate altfel decat astfel. Corectia va exista mai repede sau mai tarziu, nici o grija.

      Ștergere
  9. Nu stiu,daca exista sau nu reîncarnare,dar auzisem de la cineva,ceva cu "experientă din vietile anterioare",fiecare viata e o experientă.Dar inca ceva,poate fiecare dintre voi,ati avut in viata,senzatia-experienta de "deja vu",care vine din franceză,adica deja s-a intimplat,deja am văzut.Deci nu stiu,ce sa spun,om muri,si om vedea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut la tot POPORUL.
    Pentru a afla dacă ați mai trăit vieți anterioare, aveți 2 posibilități. Una este să mergeți la un expert în hipnoză și a 2-a să învățați să faceți călătorii astrale controlate. Pt a 2-a aveți de făcut următoarele: 1Deveniți vegetarieni, adică să mîncați numai fructe și legume crude. 2Trebui făcute exerciții de yoga cum ar fi metoda Kundalini și toate exercițiile pentru a trage energie prin palme, tălpi și respirație. Trebuie curățate toate canalele energetice cu ajutorul a cîtorva ierburi făcute ceai. Acele ierburi sunt: Tarhon+Busuioc+Rozmarin+Oregano + Salvia+Coriandru. Le amestecați și faceți ceai. Între 1-2 litri pe zi. Dacă vi se pare că are gust rău, adăugați puțin sirop la paharul pe care îl beți. La cel puțin un an după ce faceți toate astea, intrați pe net și căutați în GOOGLE " cum se fac călătoriile astrale " Trebuie să meditați ft mult asupra ochiului al 3-lea. Este ft greu pt fumători și băutorii de cafele. Pt alcoliști, totul e imposibil. După cel puțin un an de muncă, intrați și coborîți din you tube, muzică ceea ce ajută pt călătorii astrale. Pînă atunci coborîți muzică pt yoga și pt creier. Dacă faceți ceea ce v-am spus eu, după 1-2 luni veți observa că începeți să vă schimbați. Vei fi o persoană nouă. Tu însuși vei obseva treaba asta. Să nu amestecați religia cu yoga. Yoga originală, nu are nici un fel de religie sau închinări. Yoga este un sport al creierului. Așa cum Culturismul ajută la dezvoltarea mușchilor, tot la fel și yoga ajută la dezvoltarea creierului și deschiderea abilităților mentale. Nu vă luați după budiști și indieni. Yoga este meditație și sport psihic. Postitul/hrană cu prană, hrana vegetariană crudă, ceaiurile din ierburile scrise și meditațiile grele de yoga în aer cît mai curat, toate acestea vă va ajuta să faceți mult mai mult decît călătoriile astrale. Ajută și la avea previziuni în viitor. Și ar mai fi metoda nr 3. Călătorii astrale cu Tradiționala AYAHUASCA. Pt asta va trebuii să găsiți un Șaman bun și recunoscut. Nu beți de capul vostru Ayahuasca, că s-ar putea să nu vă mai întoarceți. Ayahuasca este OTRAVĂ + DMT (Dimetiltriptamină). Cu cît bei mai multă, cu atît otrăvești sîngele mai tare. Experiență facută de mine pe mine însuși. Am băut de 3 ori întro săptămînă, o zi da una nu și era să mor. Deci nu încercați. Despre REINCARNARE, vo voi explica în curînd. Eu mi-am văzut 3 vieți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul meu, Cicerone, tata !

      Ștergere
    2. Oooo,parintee,tata parintee,unde esti?Vino repede,repede ca ai o exorcizare de facut!!!Oooo,Doamne feresteee,oare din aceasta cauza nu pot eu sa dorm?!Na...ca n-am nici-un lemn pe langa mine sa-l ciocan!Ooooo,bata-l toaca sa-l bata.

      Ștergere
    3. Toata consideratia d-le Cicerone, de ce nu invatati inductia hipno sa scapati cat mai multi de implanturi si paraziti,ca la ceilalti vad ca nu le merge creerul decat 3-5%.

      Ștergere
    4. Mie mi se pare ca spune pe bune Cicerone. Numai ca nu are auditoriu aici. Lumea inca nu e pregatita sa primeasca astfel de informatii. Cei care nu au incercat ce zice dansul, sar la harta si dau cu batul...

      Ștergere
    5. Mai normal ca ai incercat a 3 metoda. De a doua nu te puteai apropia din cauza a 200- 250 ml de lichid cu care-ti speli gatul. Parca asa spuneai, nu?

      Ștergere
    6. Cicerone,inveti lumea sa se drogheze!?nebunule.iar yoga sa sti tu si toata lumea ca E O SECTA!!!!

      Ștergere
    7. Anonim 17 septembrie 2016, 14:26, te contrazic. Atunci orice orientare este SECTA.Inclusiv crestinismul este tot O SECTA. Nu vorbi fara tine.

      Ștergere
    8. Anonimule 14:26, Citeste aici ce este SECTA:

      https://dexonline.ro/definitie/sect%C4%83

      Ștergere
    9. Oh, si vrei sa spui ca acest crestinism nu este o secta? Anonim 17 septembrie 2016, 20:36, mai gandeste-te un pic.

      Ștergere
    10. Deci suntem cu totii sectanti,bravo voua!!!incuiatilor.

      Ștergere
    11. Dar ce te deranjeaza Anonim 18 septembrie 2016, 15:58?

      Ștergere
    12. CICERONE SI COMPANIA
      O DATA MORI SI ESTI JUDECAT SI ESTI ORI IN RAI ORI IN IAD PUS .... simplu ... asta e JUDECATA PARTICULARA si ASTEPTI IN Iad SAU RAI pina la a doua venire ... si TIMPUL NU EXISTA ACOLO .... deci E fffffffff NASOL SA AJUNGI IN IAD ...

      27.Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,
      evrei 9


      concluzia simpla ca la cresa si SA IA AMINTE toti si toate care propovadiesc MINCIUNILE DEMONILOR -- dur adevar stiu dar ne pierdem vremea cu astfel DE BAZACONII ... si timpul e pretios FOARTE ... deci REINCARNAREA NU EXISTA ----

      O DATA SE MOARE APOI ESTI JUDECAT = NU EXISTA REINCARNARE

      asadar alte intrebari FOARTE SIMPLE mai aveti AMATORILOR SI AMATOARELOR ?? ....nu de alta dar daca PRIN CUVINTE nu VRETI sa pricepeti, POATE necazurile , BOLILE SI CALAMITATILE va vor face atenti si atente SI asa O SA PRICEPETI FIZIC daca la nivel SIMPLU si FARA DURERI nu VRETI ( DUMNEZEU a facut asta prin MOISE cu cele 10 plagi ASUPRA EGIPTENILOR si o poate repeta ´´´ha ha ha .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    13. Anonim18 septembrie 2016, 00:14
      Oh, si vrei sa spui ca acest crestinism nu este o secta? Anonim 17 septembrie 2016, 20:36, mai gandeste-te un pic.

      raspuns
      serios ??? HA HA HA
      SI UITE DAU SI citeva DEFINITIi ale ei ca sa DISCUTAM si apoi imi permiti sa te fac PROST , da??? NU DE ALTA DAR ASA dur INVETI diferenta intre ADEVAR SI MINCIUNA ....
      deci dex online.ro
      SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă dintr-o religie mare (creștinism, islam, budism etc.), în vederea practicării unui cult independent, bazat pe o doctrină proprie; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filosofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.

      SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.


      deci inca mai spui ca CRESTINISMUL ORTODOX este secta ??? mai gindeste clar CA DACA INCA MAI SUSTII ASTA apoi O desfiintez SI NU DE ALTA DAR bazaconii DIN ASTEA am auzit de-a lungul timpului MILIARDEEE .... TE LAS sa gindesti SAU te desfiintez ?? cum ALEGI ? ITI RETRAGI AFIRMATIA proasta ´´ crestinismul DREPTEI CREDINTE este o secta ´´ ( SFATUL MEU e sa o faci ) SAU iti asumi consecintele PROSTIEI TALE cind o sa desfintez aberatia asta ...deci SECTELE sunt desprinse DIN CRESTINISMUL ORTODOX , este corect DAR nu confunda SECTELE = uscaciunile CARE SE ARUNCA in FOC cu TULPINA ca TE INSELI ... CAPISCI ???

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR


      CRESTIN ORTODOX


      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      Ștergere
    14. Ortodoxule, vorbesti fara sa cunosti lucruri profunde. Iar repeti?

      Ștergere
    15. n-aaaaare cuuuuum !!!!!!??? Retetele lu CICERONE.. !! :)) TARE DE TOT ...
      Sa ma scuze toti iubitorii de DUMNEZEUL CEL VIU si adevaratii crestini care nu scornesc rataciri.
      dar ii recomand lu CICERONE niste CEAI DE DOAPE DE PLUTA...
      SA VEZI BAIATULE CE CALATORII faci pe la toaleta ...dar grija!!! sa nu te reincarnezi in ACEL REZULTAT !!

      Ștergere
    16. n-aaaaare cuuuuum !!!!!!??? Retetele lu CICERONE.. !! :)) TARE DE TOT ...
      Sa ma scuze toti iubitorii de DUMNEZEUL CEL VIU si adevaratii crestini care nu scornesc rataciri.
      dar ii recomand lu CICERONE niste CEAI DE DOAPE DE PLUTA...
      SA VEZI BAIATULE CE CALATORII faci pe la toaleta ...dar grija!!! sa nu te reincarnezi in ACEL REZULTAT !!

      Ștergere
    17. Raspunde Compania in numele lui Cicerone :)))

      Auzi, "mai draga", pai reincarnarea apare in biblie, intelegi?

      Deci mori, te duci in iad (ca prea mori de rasss) apoi te invie Hristos, te reincarnezi din nou in acelasi trup putrezit in pamant (deci iti creste iarasi carnea pe oasele alea din pamant si te reincarnezi, capisi?) si iesi din mormant ca un zombi, ca apoi sa te judece din nou Hristos si sa te trimita iarasi in iad, ca in iad nu ai facut nicio fapta buna care sa-ti aduca mantuirea capisi? Deci te nasti, mori, te reincarnezi si apoi mori iar. E clar?

      Aviz tie amatorule! :)))

      Ștergere
    18. Cam târziu ai apărut .
      Si-au facut de cap adepții reîncarnari si tu nu ai luat atitudine.

      Ștergere
    19. Cine vă garantează reincarnarea?
      Iisus ne garantează învierea.

      Ștergere
    20. Dumnezeu garanteaza!Anonim 20 septembrie 2016, 23:58.

      Ștergere
    21. Anonim 20 septembrie 2016, 23:58, reintruparea asta nu este un premiu, pricepi? Este o necesitate a unui suflet care mai are de invatat si care nu a ajuns la desavarsire inca, desi e la capatul vietii sale. Dumnezeu are rabdare. Nu forteaza pe nimeni. Totusi omul trebuie sa persevereze cat poate in viata pe care o are, din propria lui dorinta, nicidecum din frica. Trebuie sa invete sa fie bun cu adevarat (nu doar de forma), iertator, trebuie sa ajunga sa iubeasca cu adevarat, dar de asemeni sa faca binele, nu raul si sa inteleaga unde il conduc faptele sale rele pentru a nu le mai repeta. Invatatura lui Iisus Hristos este cheia spre desavarsire. Dar ea trebuie inteleasa si asimilata.Pentru ca stim bine: cuvantul este lucrator in om. O fapta rea va fi corectata acum sau alta data. Uite ca Dumnezeu are rabdare si garanteaza aceasta. Pentru aceasta l-a trimis pe Iisus ca sa aduca o invataura noua, cea a iubirii. Sa scoata omenirea din rau si din hau. Pentru ca nu vrea ca vreun suflet sa se piarda. Daca vrei, uita-te in jurul tau si observa: cata intelepciune este in oamenii pe care-i vezi? Dar la biserica unde mergi, de cata intelepciune dau dovada enoriasii? Crezi ca au ajuns la desavarsire? Un suflet se formeaza dar nu instant. De aceea Dumnezeu are atat de multa rabdare cu noi. Ce este important: sa rascumparam asa-numitul timp, sa facem tot posibilul sa crestem, cat mai mult. Nimeni nu-si doreste reintruparea, evident, dar daca sufletul nu evolueaza, nu creste suficient in intelepciune, nu se ridica la nivelul desavarsirii, ea este necesara.

      Ștergere
    22. Emanuel Prichici20 septembrie 2016, 16:58
      Raspunde Compania in numele lui Cicerone :)))

      Auzi, "mai draga", pai reincarnarea apare in biblie, intelegi?

      Deci mori, te duci in iad (ca prea mori de rasss) apoi te invie Hristos, te reincarnezi din nou in acelasi trup putrezit in pamant (deci iti creste iarasi carnea pe oasele alea din pamant si te reincarnezi, capisi?) si iesi din mormant ca un zombi, ca apoi sa te judece din nou Hristos si sa te trimita iarasi in iad, ca in iad nu ai facut nicio fapta buna care sa-ti aduca mantuirea capisi? Deci te nasti, mori, te reincarnezi si apoi mori iar. E clar?

      Aviz tie amatorule! :)))

      raspuns

      REINCARAREA NU APARE IN BIBLIE si fi atent proddikitsch
      REINCARNÁRE, reincarnări, s. f. Acțiunea de a (se) reincarna și rezultatul ei; concepție mistică potrivit căreia sufletul, după moarte, trece în alte ființe. V. metempsihoză. Variantă: reîncarnare s. f.

      ÎNVIÁ, învíi, vb. I. Intranz. și tranz. 1. A reveni sau a readuce la viață după ce a murit.

      dubla prostie
      deci ai 776 puncte

      A INVIA CU TRUPUL TAU CU CARE AI MURIT NU E REINCARNARE .... DECI CIND UN MORT INVIE CU ACELASI TRUP , REPET ACELASI TRUP , ESTE inviereeeeeeeee .....


      REINCARNARE e CU alt TRUP

      deci nu exista alt trup pridikitsch , CU ASTA PE CARE IL AI ACUM CU ALA ESTI IN IAD SAU IN RAI caci sufletul tau este exact la fel CA IMAGINE cu trupul tau ... capsici , prostie INTRUCHIPATA ? morrr de rasssss ......

      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      Ștergere
    23. Anonim20 septembrie 2016, 15:19
      Ortodoxule, vorbesti fara sa cunosti lucruri profunde. Iar repeti?

      REPET pentru astia GREI DE CAP ca scris este ... ha ha ha
      5.Dar după învârtoşarea ta şi după inima ta nepocăită, îţi aduni mânie în ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,
      6.Care va răsplăti fiecăruia după faptele lui:

      si aici JUDECATA mortului o singura data SI IAD SAU RAI APOI CA E SCRIS :
      Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea judecăţii lui Dumnezeu.
      11.Căci scris este: "Viu sunt Eu! - zice Domnul - Tot genunchiul să Mi se plece şi toată limba să dea slavă lui Dumnezeu".
      12.Deci, dar, fiecare din voi va da seama despre sine lui Dumnezeu.


      CONCLUZIA SIMPLA

      o DATA MORI esti JUDECAT in fata scaunului SI PUS ORI IN RAI ORI IN IAD ... asadar mai bateti-va joc de viata ASTA UNICA si DE MANTUIREA VOASTRA mergind dupa DEMONI si nu dupa dumnezeul TRINITATI si ORTODOXIEI si ajungeti UNDE V-ATI ASTERNUT inca din viata asta ... iad ca asa asa alegeti ACUM cu ce smintiti ..Dumnezeu NU SE LASA BATJOCORIT .. nu va jucati CA nu e de gluma ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox



      Ștergere
    24. Nimeni nu-si doreste reintruparea, evident, dar daca sufletul nu evolueaza, nu creste suficient in intelepciune, nu se ridica la nivelul desavarsirii, ea este necesara.

      raspuns
      total FALSSSS

      poti sa iti doresti reincarnarea CA EA NU EXISTA ... ajungi unde ti-ai asternut inca din viata ASTA unica DE PE PAMINT .... deci SA ITI INTRE BINE IN CAPSOR adevarul dur
      si pilda SARACULUI LAZAR SI BOGATULUI NEMILOSTIV O STII ???

      bogatul E IN IAD si NU S-A REINCARNAT ca sa ´´ evolueze´´ ci ACOLO RAMINE .... deci NICI O SANSA A Doua dupa ce mori SA IESI DIN IAD daca NU ESTI IN DREAPTA CREDINTA = ortodoxia si nu fac altii DE PE PAMINT in NUMELE TAU anumite lucruri CA SA TE SCOATA ... esti damnat vesnic PENTRU FAPTELE TALEEEEE CA ASA AI ALES ... sa SLUJESTI DEMONILOR INCA DIN VIATA prin ce spui , faci etc etc etc .... dur adevar stiu DAR NU NE JUCAM CU MANTUIREA OMULUI

      pilda bogatului si a lazar
      22. Si a murit saracul si a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. A murit si bogatul si a fost inmormantat.
      23. Si in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui.
      24. Si el, strigand, a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci ma chinuiesc in aceasta vapaie.
      25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ti aminte ca ai primit cele bune ale tale in viata ta, si Lazar, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mangaie, iar tu te chinuiesti.
      26. Si peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie mare, ca cei care voiesc sa treaca de aici la voi sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps PUTETI SA VA MINTITI CIT VRETI dupa MOARTEA VOASTRA REALITATEA ESTE CLARA ... ORI IAD ORI RAI ... dupa 40 de zile .... alta data vorbim si de ele ce si cum

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    25. Otodoxule, vorbesti iarasi dand dovada de putina cunoastere reala. Faci pe nebunul cu ce ai scris, uitand ca totul este ciclic. Interpretezi textele dupa mintea ta cea putin inteleapta. Daca ar fi precum ai interpretat probabil ai ajunge in iad dumneata, fiind inca stapanit de cele lumesti. Pana la desavarsire mai ai mult drum de parcurs.

      Ștergere
    26. Anonim21 septembrie 2016, 10:08
      Otodoxule, vorbesti iarasi dand dovada de putina cunoastere reala. Faci pe nebunul cu ce ai scris, uitand ca totul este ciclic. Interpretezi textele dupa mintea ta cea putin inteleapta. Daca ar fi precum ai interpretat probabil ai ajunge in iad dumneata, fiind inca stapanit de cele lumesti. Pana la desavarsire mai ai mult drum de parcurs.


      RASPUNS
      mor de rasss ... deci ciclic spui ?? pai PROSTIE mai mare nici ca exista CU ASTA ... asadar totul e ciclic DAR la un moment dat nu te mai reincarnezi si iesi din ciclu in NIRVANA ... deci CICLIC FARA CICLIC e reincarnarea asta si adeptii ei , PROSTI SI PROASTE GRAMADA mai SI PROPOVADUIESC IMBECILITATEA ASTA .... deci REPET prostie mai mare NU EXISTA ...

      daca e ciclic NU IESI NICIODATA din asta deci reincarnarea e INFINITA... DACA E CICLICA si la un moment dat iesi NU MAI E CICLICA deci e neciclica ... ASADAR ori e ori nu e DAR TU SIGUR ESTI CONFUZ RAU DE TOT .... adica in limbaj uman MINTEA TA E INCILCITA RAU DE TOT SI VAI SI AMAR DE EA ... DUR ADEVAR STIU ,,, dar IADUL E CICLIC si NU IESI DIN EL decit CU , IN SI PRIN IISUS HRISTOS

      MINCIUNA E CICLICA SI CAPUL EI ESTE DIAVOLUL ....

      iadul E CICLIC SI E INFINIT IN EL ... DECI TE DESAVARSESTI in IAD DEVENIND DEMONNNN.... DUR ADEVAR STIU , DAR DEMONII NU AU SORT DE IZBINDA CU MINE ... HA HA HA ... mai studiaza asta ,FARA LOGICA DE CRESA .... ha ha ha

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      crestin ortodox

      PS cind vrei sa ma combati LOGICA de cresa TREBUIE SA AI macar ... deci astept cu interes o noua confruntare , morrr de rasss , ca cu din astia ca tine ,MA PLICTISESC ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox



      Ștergere
    27. Anonim20 septembrie 2016, 18:27
      Cam târziu ai apărut .
      Si-au facut de cap adepții reîncarnari si tu nu ai luat atitudine.

      raspuns
      pai ilie trezviteanul e un tip super
      el singur cu 600 de spirtualisti a lui Baal
      asadar nimic nu e prea tarziu , dar e bine CIND SUNT MULTI SI MULTE ca asa se implineste :
      PORPOVADUITI EVANGHELIA IMPARATIEI CERURILOR LA TOATA LUMEA .SI DREAPTA CREDINTA = ORTODOXIA ... si multi pesti se prind in plasa ca alt apostol este Petru care a fost facut pescar DE OAMENI ....ASTEPT CU INTERES si altii si alte sa isi faca de cap ca apoi intervin .... ha ha ha

      concluzia simpla este :
      1.Ilie Trezviteanul
      2.apostolul Petru si ANDREI ( ROMANIA )

      SLAVA LI DUMNEZEU = SFINTA TREIME sa fie .... SFINTA CRUCE curata si arde tot .... AMIN ....
      ASTA ASA PE SCURT raspuns la ´´ tristetea ta ´´ ... HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS pestii sunt deja DEMULT IN PLASA si NU SCAPA oricit se agita ... am rabdare sa mai ´´ inoate ´´ SI APOI OBOSESC ... e simplu ....ha ha ha .... ai vazut cum ´´ vorbesc ´´ pestii ?? asta sunt ´´ pareologii ´´ si ´´ pareroloagele ´´ de aici ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    28. Desavarsirea pe care o cautati in reincarnare sper sa nu fie intelepciunea si intelegerea lucrurilor si a Universului. Asta au dobandit primii oameni cand au mancat din pomul cunoasterii binelui si al raului. Si de atunci, tot gandim, tot evoluam, si tot ne ucidem si ne distrugem sistematic pe noi si pamantul acesta. Atat de inteligenti si intelepti suntem. Ori de cate ori va veti reincarna, tot in lumea asta pestrita veti trai, si, fara sa vreti sau nu, veti pune umarul la distrugere, vezi cazul lui Nobel, care din descoperirea sa, facuta intr-un scop nobil, a inteles ca a facut arma de distrugere facila a vietii de pe pamant.
      Desavarsirea pe care e bine sa o cautati e cea a sufletului, prin antrenarea inimii sa iubeasca asa cum a spus Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
      Nu veniti pe pamant sa cunoasteti, ci sa iubiti. Pt. ca Dumnezeu este iubire. Nu ne forteaza, ci ne lasa liberi sa alegem sa-l iubim, sa-i iubim pe semenii nostri.
      Aceasta este intelegerea mea. E posibil sa nu fiti de acord cu ea. Daca are altcineva o alta opinie, as vrea sa o stiu.
      Multumesc

      Ștergere
    29. Ca sa iubesti neconditionat cu adevarat trebuie sa ajungi la intelepciune. Altfel acea iubire, nu e iubire. La prima vijelie vei dovedi exact contrariul.

      Ștergere
    30. Reintruparea este o consecinta a raului facut si neconstientizat inca. Crezi ca merge asa, am facut rau si vine cineva sa curete dupa mine? Eu trebuie sa fiu acela care trebuie sa constientizez ca gresesc si ca am facut rau si sa nu mai fac. Un exemplu ar fi: sa nu omoram animalele. Si ele au dreptul la viata exact ca si noi. Totusi noi poftim carnea lor, pentru care le ucidem. Urat...nu-i asa Mira? Degeaba toata asa-zisa forma de credinta cand de fapt practicam crima, in forma continuata, direct sau indirect.

      Ștergere
  11. OK .....nu exista reincarnare , dar franturile de amintiri pe care unii le au , altii le descriu cu lux de amanunte , ce sunt , de unde provin ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista reincarnare, dar lumea nu intelege. Daca a fost scoasa din Scripturi ... gata, cei cu obloane se iau numai intr-o directie. Uita ca aceia care au modificat Scripturile au fost niste interesati in ale manipularii. Or vedea cand se vor destrupa cum sta treaba. Pana atunci, pauza... nu ai ce sa le faci. Ei stiu doar intr-o directie. Sunt liberi sa o faca.

      Ștergere
    2. franturile de care zici sunt naluciri diavolesti, nu exista reincarnare, doar o singura viata si o moarte , si inviere in duh si adevar pe lumea cealalta.

      Ștergere
    3. Anonim17 septembrie 2016, 17:26, esti pe langa. Tu mergi mai departe cum crezi si cunosti. Treaba ta, nu se va obosi nimeni sa-ti ia obloanele de la ochi caci singur trebuie sa ti le iei.

      Ștergere
    4. Anonim18 septembrie 2016, 00:06
      Anonim17 septembrie 2016, 17:26, esti pe langa. Tu mergi mai departe cum crezi si cunosti. Treaba ta, nu se va obosi nimeni sa-ti ia obloanele de la ochi caci singur trebuie sa ti le iei.

      RASPUNS :
      10. Căci acum caut bunăvoinţa oamenilor sau pe a lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş plăcea însă oamenilor, n-aş fi rob al lui Hristos.
      11. Dar vă fac cunoscut, fraţilor, că Evanghelia cea binevestită de mine nu este după om;
      12.Pentru că nici eu n-am primit-o de la om, nici n-am învăţat-o, ci prin descoperirea lui Iisus Hristos.

      ASADAR ANONIMULE lasa vrajelile ca scris este CLAR ca O DATA MORI si apoi vine judecata

      DECI DACA INVETI ALTCEVA DECIT ADEVARUL = IISUS esti ANATEMAAAAAAAA ....

      CLAR SI LIMPEDE CA SCRIS ESTE :PAVEL A SPUS :
      8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!

      SI EL REPETA de 2 ORI ca stia ca vorbeste CU SURZI , ORBI , GREI DE CAP etc etc etc .


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR plini de demoni a caror INVATATURA o vestesc , CU EI AJUNGETI IN IAD ca pe EI I-ATI SLUJIT inca de pe acest pamint ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. Anonim17 septembrie 2016, 11:22
      Exista reincarnare, dar lumea nu intelege. Daca a fost scoasa din Scripturi ... gata, cei cu obloane se iau numai intr-o directie. Uita ca aceia care au modificat Scripturile au fost niste interesati in ale manipularii. Or vedea cand se vor destrupa cum sta treaba. Pana atunci, pauza... nu ai ce sa le faci. Ei stiu doar intr-o directie. Sunt liberi sa o faca.

      raspuns SI BAGA LA CAP

      ´´că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.´´

      deci MULTI CU REINCARNAREA = MINCIUNA DEMONILOR se afla pe calea larga si merg la pieire CA ASA AU ALES .... deci EI VOR FI JUDECATI DE CATRE EI INSISI CA EI SE INSEALA CONSTIENT ... deci ATENTIE MARE ca DRUMUL SPRE iaddd E PAVAT cu BUNE INTENTII .... dur adevar STIU , dar orbii nu conduc alti orbi ca ajung toti in IAD ....


      concluzia simpla

      CALEA ALEASA DE TINE ESTE MINCIUNA SI duce la pieire CACI TATAL MINCIUNI este diavolul si EL CAUTA PE CINE SA INGHITA ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. Ortodoxule, iar iti scriu: ai duh de lume in tine. Lasa lumea cu ale ei si iesi din ea. Este un sacrificiu acesta, cel putin asa pare din perspectiva omului, dar mai bine cu Dumnezeu decat cu lumea. Lumea e lume cu tot ce este in ea dar Dumnezeu este Sfant.

      Ștergere
    7. Anonim21 septembrie 2016, 10:56
      Ortodoxule, iar iti scriu: ai duh de lume in tine. Lasa lumea cu ale ei si iesi din ea. Este un sacrificiu acesta, cel putin asa pare din perspectiva omului, dar mai bine cu Dumnezeu decat cu lumea. Lumea e lume cu tot ce este in ea dar Dumnezeu este Sfant.

      TU CU CE DUH AI ANALIZAT ??? ha ha ha ... deci pina sa spui ce duh am sau nu MAI VEZI , orbule CE SCRIU si apoi GINDESTE un pic ... si apoi VEZI si TACI .... deci pomul se cunoaste dupa roada si MA LAUD oricind CU , PENTRU SI IN SFINTA TREIME , A FIULUI LUI DUMNEZEU - IISUS HRISTOS , A SFINTEI FECIOARE MARIA SI A SFINTEI CRUCI impreuna cu SFINTELE MOASTE ,sfintii parinti AI ORTODOXIEI, SFINTA LUMINA DE LA IERUSALIM SI SFINTELE BISERICI ORTODOXE DIN TOATA LUMEA ASTA si ceLe nevazute ... AMIN = MINA conform SPUSELOR LUI PAVEL ,,, capisci ?

      mai studiaza CA ESTI VAI SI AMAR .. crede-ma PE CUVINT ... HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps SFINTA TREIME ESTE SFINTA .... lupule in piele de oaie

      stai linistit ca astia ca tine ii vad de la o posta FARA SA MA CHINUI ... ha ha ha ... tot DUMNEZEUL VIU ORTODOX va aduce in mainile mele ... SLAVA LUI SA FIE ca ma ocup si separat sau in grup de oricare dintre voi CA DUMNEZEUL TRINTATII SA FIE SLAVIT VESNIC .... si o vorba din popor spune asa ´´ come to papa ´´ ha ha ha ..... astept noi confruntari pe care oricum le anunt dinainte ,CA LE CISTIG caci DUMNEZEUL ORTODOX E VIU si NU ARE EGAL ... asadar indrazniti ca IISUS HRISTOS A SPUS ´´ EU AM BIRUIT LUMEA ´´ ... asadar come on si dai bice, amice .ha ha ha ... dur adevar stiu dar vezi ca au mai incercat si altii si altele , deci PREGATESTE-TE inainte SI APOI SA NU TE DAI VICTIMA , CALAULE ....ca o iei ..ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    8. Ai demostrat prin ceea ce ai scris pana in prezent ca ai Duhul lumii, draga Ortodoxule.

      Ștergere
    9. Anonim21 septembrie 2016, 20:45
      Ai demostrat prin ceea ce ai scris pana in prezent ca ai Duhul lumii, draga Ortodoxule.

      DUHUL LUI DUMNEZEU NU DEMON- STREAZA ---- asadar ce ai scris mai sus e DUHUL LUMII SI A LUI ANTIHRIST ... ha ha ha .... mai studiza ca prin ce scrii VAD oricind ce duh ai ... inteleg ca nu intelegi inca ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    10. Tu ai demosntrat. Nimeni altcineva. Citeste mai atent.

      Ștergere
  12. Stai linistit Cicerone, ca nu esti singurul care si-a vazut vieti anterioare ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuele,la a cata reintrupare esti?

      Ștergere
    2. Dar tu Anonim17 septembrie 2016, 14:29, la a cata esti?

      Ștergere
  13. Daca doamna Maria a primit mesaj ca nu exista vieti viitoare,atunci de ce sa cred in ceva ce nu e certitudine pt mine.Voi ramine in credinta lui HRISTOS DOMNUL,facind cele cerute pt mintuire post,rugaciune,milostenie,iubire pt DUMNEZEU si aproapele.Sfidatorul are si el puterea lui..........

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule Cicerone,folositi multe cuvinte orientale, straine cultului nostru romanesc. De ce trebuie sa nu fim autentici ? Ce lucruri bune am imprumutat de la straini? Ce am primit bun in perioada asta de ,,libertate" ?Pana la urma nu vad Argumentele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Straine cultului nostru,Anonim17 septembrie 2016, 08:55???Sti tu ca zvastica este prezenta pe pamantul stramosesc din totdeauna? Nu stiu cum poti gandi intr-un mod atat de "evreiesc". Trezeste-te daca esti DAC!

      Ștergere
  15. comun budismului si crestinismul primilor crestini pornesc de la cunoasterea de sine,Primii crestini erau doua curente cei mai multi erau gnostici=cunoastere au fost reprezentati de ARIE[parca era la Niceea unde acesta a fost singur lor reprezentindu-i si a fost palmuit] in sinodul de la care Constantin imparatul romanilor a impus actualul curs crestin ortodox.Dar gnostici mai sint si acum mai ales in occident.Buda avea ca tel al filozofiei sale anularea-evitarea incarnarilor repetate prin cunoasterea si controlarea sinelui si a scimbarilor continue specifice vietii,prin compasiune si bunatate,fara ajutorul intermediarilor-preoti sau zei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Fiecare fiinta umana este, fara nici un dubiu, libera sa creada orice sau sa nu creada nimic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pana la urma, de ce atata truda din partea ta, Maria, sa incerci sa dovedesti si sa faci pe altii sa creada ca nu exista reincarnarea spiritului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că, aceasta este MISIUNEA mea; de a aduce la HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru, pe oitele SALE ratacite sau chiar pierdute.
      DA ! NU EXISTA REINCARNARE ! CATEGORIC NU EXISTA !!!

      Ștergere
    2. Na. Categoric exista. Chiar exista reincarnare.

      Ștergere
    3. :)) Doamne fereste de asa ceva..

      Ștergere
  18. Multumim Doamna Maria ca va luptati cu morile de vant si ca va luati mereu reprosuri gratuite . Sunt multi care au la baza invatatura ortodoxa dar carora le place sa agate acesteia orice suna frumos in alte religii si culte . Daca sunteti crestini si sunteti ortodocsi , daca citit blogul doamnei acesteia , atunci de ce nu credeti in ceea ce dumneaei va indeamna sa faceti ? Nu mai folositi jumatati de masura , ori o credeti , ori nu ! Voi luati ce va convine si le adaugati in completare pe ale voastre . Corect este ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 septembrie 2016, 11:49, ai scris fara sa cunosti. Nu te mai lamenta atata, vezi pe unde esti tu si incearca sa mai cresti. Caci aceasta trebuie sa facem in viata aceasta: sa crestem in adevarul sfant pe cat putem mai mult.Pe urma vei intelege mai multe.

      Ștergere
    2. Nu va lasati indusi in eroare,incarnsrea exista precum si karma.Sufletul de-a lungul multor vieti,trebie sa ajunga la sfintenie pentru a nu se mai reincarns.Rodica

      Ștergere
    3. Da Rodica, asa este! Corect!:)

      Ștergere
  19. Si Idus cind a fost intr.de ce nu a venit Ilie inainte de Mesia Isus le-a spus ca a venit dar I-ai facit felul ...atunci si-au dat seama ca vorb.despre Ioan Botezatorul

    RăspundețiȘtergere
  20. Isus I-a spus lui Nicodin ca daca nu se vor naste din nou nu vor vedea imparatia lui D-zeu

    RăspundețiȘtergere
  21. Of....


    Reincarnarea anuleaza opera mantuitoare a lui Hristos, savarsita din iubire deplina fata de creatura rationala, indemnata sa iubeasca la fel pe Dumnezeu cum Dumnezeu il iubeste pe om.

    Jertfa mantuitoare a lui Hristos devine nesatisfacatoare si fara relevanta.
    Ea nu mai este decat, cel mult, un accident al istoriei. In acest caz totul se reduce la o varianta hhakti, inclusiv crestinismul ca religie.

    Reincarnarea il face pe Dumnezeu pasibil fata de suferinta omului, aruncandu-l pe om intr-o stare de deznadejde, iar pe Dumnezeu il situeaza intr-o transcendenta absoluta.
    Or, se cunoaste faptul ca, indiferent de starea sau dificultatea prin care trece, crestinul se afla sub ocrotirea si vrerea lui Dumnezeu.

    Reincarnarea anuleaza legile naturale date de Dumnezeu pentru ordinea creatiei.
    Crestinismul nu are nevoie de legea karman, ca legiuitor cosmic impersonal, deoarece legea lasata de Dumnezeu e conforma cu putinta omului de a o implini prin vointa sa.

    Reincarnarea anuleaza preceptele moralei crestine si notiunea de pacat.
    Actiunea total detasata de roadele ei, asa cum este propagata de Bhagavad-Gita, este doar cel mai inalt nivel moral pe care-l permite karman si samsara.
    in felul acesta trebuie privite detasat pacatele ca minciuna, hotia, crima etc, care nu sunt decat rasplata unor datorii din vietile anterioare, ale celor care le cad victime.

    Pedepsirea lor de catre societate complica mai mult situatia sub implacabila lege karman. E greu de crezut ca sub o astfel de lege omul ar deveni mai bun, mai activ, mai respectuos, mai iubitor de Dumnezeu.

    Mai nou, in favoarea reincarnarii se cauta si texte ale Sfintei Scripturi scoase din context si incarcate de misticism orienal de catre cei interesati in a apropia crestinismul de religiile orientale. Ne permitem, pentru informarea crestinilor traitori in Dumnezeu, sa le amintim:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit Anonim17 septembrie 2016, 12:49. Reitruparea nu anuleaza lucrarea lui Iisus Hristos.
      Iisus Hristos a venit ca sa ajute omul sa evolueze, sa iasa din intuneric, dar cum? Prin invatare. De aceea a si prezentat foarte multe pilde. Acesta a fost scopul Sau: sa ajute omenirea sa evolueze prin a-i invata pe oameni. Nu degeaba era numit si Invatator, nu-i asa? Omul pe masura ce invata se corecteaza, nu mai greseste, pentru ca intelege. Deci invatarea aceasta este foarte importanta. Daca nu ai inteles vei mai invata pana vei intelege. Asta este. Ca si la scoala, nu ai invatat repeti clasa. Nu poti merge mai departe.

      Ștergere
    2. Foarte corect si logic!

      Ștergere
    3. Zice bine Anonim 12:49.
      Da, Anonim 13:20 (si) de-asta a venit Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, "nascut ( nu "facut"), prin acceptul Maicii Luminii(Divinei Mame; Maica Sfanta).

      Ștergere
    4. In nici intr-un caz reintrupara nu anuleaza lucrarea lui Iisus Hristos Anonim 18 septembrie 2016, 08:36.

      Ștergere
    5. 2.

      a. Matei 11, 13-14:

      "Caci toti proorocii si legea au proorocit pana la Ioan. Si, daca voiti sa intelegeti, el este Ilie, care va sa vina".

      Fara o aprofundare a invataturii Mantuitorului, ar parea ca Ioan Botezatorul ar fi fost reincarnarea lui Ilie. Dar cu o cercetare atenta si obiectiva ne dam seama de zadarnicia acestei afirmatii.

      Vechiul Testament contine texte care-l arata pe sfantul Ioan Botezatorul ca inaintemergator al Mantuitorului: "Iata, Eu trimit pe ingerul Meu si va gati calea inaintea fetei Mele si va veni indata in templul Sau Domnul pe Care il cautati si ingerul legamantului pe Care voi il doriti. Iata ca Eu va trimit pe Ilie proorocul, inainte de a veni ziua Domnului cea mare si infricosatoare; El va intoarce inima parintilor catre fii si inima fiilor catre parintii lor, ca sa nu vin sa lovesc tara cu blestem" (Maleahi 3, 1; 23-24); (cf. Matei 11,1; Marcu 1, 2; Luca 1, 17; Luca 1, 76; Luca 7, 27; Ioan 1, 6; Ioan 3, 28).

      In Noul Testament se arata ca, atunci cand sfantul Ioan Botezatorul si-a inceput activitatea, invatatorii de lege si fariseii din Ierusalim au cerut acestuia sa-si dezvaluie identitatea: "Si ei l-au intrebat: Dar cine esti? Esti Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Esti tu Proorocul? Si a raspuns: Nu. Deci i-au zis: Cine esti? Ca sa dam raspuns celor care ne-au trimis. Ce spui tu despre tine insuti? El a zis: Eu sunt glasul celui care striga in pustiu: "Indreptati calea Domnului", precum a zis Isaia proorocul" (Ioan 1, 21-23).

      Prin urmare este clar ca Ilie este o persoana, Ioan Botezatorul o alta persoana, care nu se confunda una cu alta. Ca exista o asemanare in misiunea profetica a celor doi, este altceva. Si Ilie si Ioan au avut de infruntat prigoana din partea casei regale pe care au mustrat-o datorita nelegiuirilor savarsite. Si Ilie si Ioan au activat intr-un moment de criza a poporului evreu. Si Ilie si Ioan erau trimisii lui Dumnezeu pentru a indrepta poporul evreu spre calea Dumnezeului lui Avraam, a lui Isaac si a lui Iacov. Expresia "cu duhul si cu puterea lui Ilie" tocmai acestea le exprima si nu faptul ca Ioan ar fi reincarnarea lui Ilie.

      Aceasta afirmatie este contrazisa si de sensul textului de la 4 Regi 2, 11 care spune ca Ilie "a fost ridicat" in vartej de vant la cer, nici macar n-a murit. Or, reincarnarea presupune moartea.

      b. Ioan 3, 3: "De nu se va naste cineva de sus, nu va putea sa vada Imparatia lui Dumnezeu", ii spunea Mantuitorul lui Nicodim. Unele traduceri folosesc urmatoarea expresie: "de nu se va naste cineva din nou". In felul acesta textul scos din context ar afirma reincarnarea.

      Intrebarea pusa de Nicodim arata clar ca el a inteles o renastere fizica, pe care Mantuitorul o infirma categoric, vorbind de o renastere spirituala, "de sus", in aceasta viata. Explicatia profetiei sarpelui de arama din timpul lui Moise (Ioan 3, 13-16) arata clar necesitatea renasterii spirituale a omului si izbavirea lui din robia pacatului.

      c. Ioan 9, 2: "Si ucenicii lui l-au intrebat zicand: Invatatorule, cine a pacatuit: acesta sau parintii lui, de s-a nascut orb?".

      Intrebarea pusa de apostoli vadeste o nestiinta si o limitare a lor la traditia iudaica, care considera ca urmasii sufera din cauza parintilor lor (cf. Ieremia 31, 29), dar nicidecum o posibila marturie a reincarnarii.

      Ștergere
    6. 3,
      Daca Mantuitorul ar fi acceptat chiar intrebarea ucenicilor Sai nu s-ar putea afirma ca ar fi adeptul unei astfel de doctrine. insa textul este foarte clar: "Iisus a raspuns: Nici el n-a pacatuit, nici parintii lui, ci ca sa se arate in el lucrurile lui Dumnezeu" (Ioan 9, 3). Ca dovada a iubirii Sale fata de om si.a dumnezeirii Sale il vindeca pe orbul din nastere (Ioan 9, 6-7).

      d. Iacov 3, 6: "Limba isi are locul ei intre madularele noastre, dar spurca tot trupul si arunca in foc cursul vietii, dupa ce aprinsa a fost ea de flacarile gheenei". Unele traduceri folosesc expresia "roata vietii" in loc de "cursul vietii", ceea ce ne duce la "roata dhamma" din budhism, adica roata ciclului existential controlat de karman.

      Insa, aici nu e vorba de o dovada a ciclului existent controlat de karman si samsara, ci urmarile faptelor si vorbelor noastre, care ne arunca in flacarile pedepselor, ce vin ca rasplata pentru faptele savarsite.

      Prin urmare, toate aceste texte, ca si altele privind continuitatea existentei sufletului dupa moarte, nu sunt argumente in favoarea reincarnarii si nu ofera nici un suport al acestei doctrine. Exista doar interesul de a cauta puncte comune intre scrierile sacre orientale, care propaga doctrina transmigratiei, si textele Sfintei Scripturi, care propovaduiesc nemurirea sufletului, din partea unor "guru", moderni, impostori si ignoranti, ce-si cauta adeptii printre crestinii creduli si slabi in credinta lor.

      Chiar sub influenta elenismului, in afara de cultul pithagoreic, nu s-a sustinut ideea de reincarnare. In general, popoarele antice au crezut in nemurire, dar nicaieri nu se afirma o continuare a vietii sub aceeasi forma ca si cea actuala sau sub o forma schimbata, ci credinta in nemurire a presupus un alt plan de existenta necunoscut, asemenea nemuririi zeilor.

      Nici in scrierile apologetilor crestini nu intalnim vreun argument in favoarea reincarnarii. in opera "Dialog cu iudeul Trifon", sfantul Iustin Martirul si Filosoful respinge clar aceasta doctrina.

      Origen, cu toate ca a fost influentat de platonism si pithagoreism sustinand preexistenta sufletelor, nu a sustinut reincarnarea sufletului succesiva in alte forme. El a combatut reincarnarea sufletului in alte trupuri materiale pe motiv ca nu exista nicaieri vreun text scripturistic care sa afirme acest lucru. Fericitul Ieronim, traducator al lucrarilor lui Origen, a respins atat ideea preexistentei sufletelor, cat si reincarnarea.

      La fel a procedat si sfantul Irineu din Lugdunum. Tertulian din Cartagina a afirmat ca teoria reincarnarii prezenta la pithagoreici este un fals plin de hazard. Deci, in ciuda filosofiei gnostice, maniheice, neoplatonice si pithagoreice, in Biserica crestina a primelor secole n-a putut patrunde aceasta doctrina de factura orientala.

      Nu exista nici o dovada ca textele biblice ar fi fost supuse unor "purificari" in timpulsinoadelor ecumenice, spre a fi scoase afirmatiile despre reincarnare, cum au sustinut unii adepti ai doctrinei, ce-i cauta suport in crestinism.

      Daca Parintii Bisericii ar fi scos textele referitoare la reincarnare, atunci le-ar fi scos si pe cele pe care le folosesc drept argument acesti adepti. Sfanta Scriptura afirma clar: "Si precum este randuit oamenilor o data sa moara, iar dupa aceea sa fie judecata, tot asa si Hristos dupa ce a fost adus o data jertfa, ca sa ridice pacatele multora, a doua oara fara de pacat Se va arata celor care cu staruinta il asteapta spre mantuire" (Evrei 9, 27-28).

      Acest text devine imposibil de interpretat pentru adeptii reincarnarii. Judecata care va urma mortii nu este o judecata impersonala, ci o judecata a unui Dumnezeu personal, in urma careia omul intra intr-o viata vesnica, dupa faptele sale savarsite intr-o singura viata.

      Ștergere
    7. 4.

      Faptele sunt rezultatul credintei si iubirii necesare pentru mantuire si nu pentru neincetate transmigrari. Faptele apar in urma conlucrarii a doua realitati: harul si vointa libera.

      Doctrina despre reincarnare neaga posibilitatea pedepsirii celor pacatosi si rasplatirii celor drepti; nu da existentei actuale a omului toata importanta, socotind ca vor exista si alte vieti in care omul va face mai mult silit de treptele mai inalte pe care se va afla. Persoana umana este ignorata, deoarece se merge pana la anulare in lantul reincarnarilor.

      e. Mantuitorul Iisus Hristos a zis: "Nu va mirati ca vine ceasul cand toti cei din mormanturi vor auzi glasul Lui. Si vor iesi cei ce au facut cele bune spre invierea vietii, iar cei ce au facut cele rele spre invierea osandirii" (Ioan 5, 28-29). Se vede clar ca toate trupurile vor invia, unindu-se cu sufletele lor, pentru a primi rasplata dupacredinta si faptele pe care le-au savarsit in timpul existentei pamantesti.

      Intrebarea se pune: Daca in aceasta existenta pamanteasca sufletul trece prin mai multe trupuri, in care din ele va ramane la inviere? Oare va putea sufletul sa fie in mai multe trupuri? Ce se va intampla cu trupurile ramase fara suflet? Caci Sfanta Scriptura arata explicit ca fiecare trup va invia cu sufletul in el (cf. Iezechiel 37, 1-15; Isaia 26, 19).

      Nicaieri in Sfanta Scriptura nu exista vreun loc in care sa fie scris ca omul dupa moarte va da seama de cele facute in mai multe vieti petrecute pe pamant, ci numai prin trupul cu care s-a nascut si a trait in lume.
      Si lucrul acesta il dovedeste pe deplin invierea Mantuitorului si preamarirea Sa in trupul cu care S-a nascut si a trait pe pamant.

      Prin urmare, nu gasim nici o cale de a impaca crestinismul cu reincarnarea.
      Nu exista nici o dovada in acest sens, oricat s-ar cauta.
      Este extrem de nociv pentru un crestin, botezat in numele lui Hristos, sa creada in aceasta filosofie religioasa, ce expune persoana,pasivitatii si impersonalismului.
      Pentru ca atat asa-numitii "guru", cat si adeptii lor, hulind cele ce nu cunosc si nu le traiesc si parasind calea cea dreapta, vor pieri in ratacirea lor.

      Ștergere
    8. Sa va mai explic :

      Din Biblie reiese ca sunt trei cauze ale bolilor: pacatele tale, pacatele parintilor si incercare de la Dumnezeu (la iudei, cel putin).
      Se spune ca fara incercari si suferinta omul nu se poate mantui, intra intr-o stare de multumire si uita treptat de Dumnezeu si de moarte. In Pateric (egiptean) era un pustnic care de ceva vreme nu mai avea niciun necaz, nicio boala, incercare. A inceput sa planga si sa tanguiasca, de ce l-a parasit Dumnezeu.
      Scopul vietii e dobandirea Raiului, nu evitarea suferintelor si o viata pe pamant cat mai frumoasa. Dumnezeu ne aminteste ca la un moment dat parasim aceasta viata si e cazul sa ne gandim ce facem dupa aceea.
      Reincarnarea tine de religiile politeiste, samaniste. La indieni apare abia in Upanishade. O religie politeista, cu numerosi zei, cu o invatatura neclara.
      Este total incompatibila cu crestinismul. Practic, existenta reincarnarilor face inutil si fara sens crestinismul. E si inselatoare teoria, il face pe crestin sa creada ca nu conteaza viata asta, ce face acum, mai are alte vieti si o sa incerce atunci sa faca ceva pentru mantuire. Ce rol ar mai avea Dumnezeu, daca omul se mantuieste prin el insusi, adica prin reincarnare.
      La sfarsit, cand vor invia mortii, in ce trupuri vor reinvia, ca au avut mai multe trupuri.
      La hindusi sufletul intra si in animale.
      Cum se mantuiesc acestea? Animalele nu au constiinta.
      Reincarnarea este propovaduita azi de curentele New - Age, care se ocupa cu ghicitul, paranormalul, spiritismul, etc.

      Ștergere
    9. II.

      In legatura cu citatul din Biblie, se stie ca, in Vechiul Testament doi oameni nu au murit: Enoh si Sf. Ilie. Spune ca acestia vor veni in zilele Antihristului si il vor demasca, atunci vor fi omorati.
      Deci, ca sa se reincarneze Sf. Ilie ar fi trebuit sa fi si murit. Despre Sf. Ioan Botezatorul spune Mantuitorul ca e ca si Profetul Ilie, il compara cu el, nu zice ca e chiar el. Iar la Luminarea la fata, cand Mantuitorul S-a intalnit cu Moise si Ilie, spune ca era Proorocul Ilie, nu Sf. Ioan Botezatorul. Daca ar fi fost reincarnarea de care vorbti, ar fi trebuit sa fie Sf. Ioan Botezatorul, el fiind ultima intrupare a Sf. Ilie.
      Teologii spun: "Stim că unul dintre elementele cele mai importante ale credintei crestine este lămurirea învătăturii despre viata de după moarte, despre Judecata sufletelor si despre Învierea mortilor. Strâns legată de această învătătură este combaterea rătăcirilor teoriei reîncarnării, una dintre cele mai periculoase conceptii păgâne care încearcă si reuseste să se strecoare astăzi în mintile credinciosilor."
      "Este de netăgăduit faptul că dacă Dumnezeu ar fi putut să îi mântuiască pe toti oamenii, atunci ar fi făcut-o si iadul s-ar fi golit pe loc.

      Ștergere
    10. III.

      Dumnezeu i-a creat pe oameni astfel încât să ajungă cu toti în rai, dar omul a ales păcatul. Si dacă Dumnezeu i-a lăsat această libertate, înseamnă că nu putea fi altfel. Dumnezeul Bisericii nu este un Dumnezeu capricios care se joacă cu destinele oamenilor, care alege să îi bucure sau să îi chinuiască în vesnicie. Dacă Dumnezeu l-a creat pe om în asa fel încât să aibă libertatea de a alege păcatul si de a suporta consecintele sale, înseamnă că asa este mai bine (chiar dacă nu ne este dat nouă a întelege de ce este asa).

      Faptul că Dumnezeu ne-a făcut liberi arată că avem putinta de a nu Îl asculta, că avem putinta de a ne îndepărta de El. Este greu de înteles pentru mintea omenească de ce Dumnezeu nu este mai putin aspru în încercarea de a-l convinge pe om să I se supună, de ce nu găseste mijloace pentru a-i mântui pe toti oamenii.

      Dumnezeu, Cel care cunoaste toate tainele vietii omenesti, nu a vrut ca omul să îi fie rob. Dumnezeu nu l-a creat pe om pentru că ar fi avut nevoie de ceva, pentru că ar fi vrut să fie slujit. Atotputernicul Dumnezeu l-a creat pe om din dragoste, pentru ca omul să se poată bucura în vesnicie de comuniunea cu El. Ori bucuria, ca si dragostea, nu se pot manifesta decât într-un suflet liber. Nimeni nu poate descoperi vreun medicament care să bucure sufletul, si nici vreun drog care să nască în suflet sentimente de dragoste adevărată.

      Dacă sufletul nu vrea să se deschidă fată de Dumnezeu, el trebuie să îsi asume consecintele acestei alegeri. Dumnezeu nu are cum să mântuiască pe nimeni cu forta. Dar în acelasi timp El încearcă toate mijloacele pentru a ne mântui. Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a murit pe cruce pentru păcatele noastre, vădind dragostea Sa pentru neamul omenesc. Este rândul oamenilor să răspundă dragostei arătate de Dumnezeu. Si în functie de acest răspuns îi asteaptă fericirea sau osânda vesnică."

      Ștergere
    11. Iisus Hristos a murit pe Sf. Cruce si a înviat glorios din morți tocmai ca sa se înceteze odată cu reîncărcarea.
      Când vă veni a doua oară în slavă pe norii cerului, cei morți vor învia si-si vor primi din nou trupurile avute inainte de moarte pentru a se prezenta la Judecata Universală.
      Un trup, un suflet.

      Ștergere
    12. Nu ai la dispoziție decât o viață ca sa înveți.
      Nu există repetentie in lucrarea lui Dumnezeu.
      Nu va mai amagiti singuri si nu-i mai smintiti pe altii cu ereziile voastre.
      Lăsați -L pe Dumnezeu sa vă vorbească si mai lăsați soaptele pline de minciună ale demonilor. Doar ei , ca sa vă câștige, va spun ca mai aveți timp n vieți până treceți clasa :)))). Chiar va place sa vă petreceți veșnicia pe un rotisor la foc continuu si impunsi si sfasiati din când in când? Asta va dorinți?
      Ce rațiune îi îndeamnă pe oameni sa refuze sa meargă în casa Tatălui?

      Ștergere
    13. Anonim, nu poti invata intr-o viata totul. Vorbesti aiurea. Incep sa ma intreb daca tu intelegi sensul de "mantuit". Nu-l intelegi, deloc. Mantuit=iluminat, iesit din lanturile lumii si din inchisoarea eului tau care te inrobeste. Daca tu crezi ca atunci cand vei pleca de aici vei fi asa, bravo tie, daca nu, mai ai de experimentat si de invatat. Tu crezi cA poti ajunge pe un inalt nivel, DINCOLO, fiind cu sufletul pe sfert evoluat? Cu siguranta NU. Pentru ca nu corespunzi cu ACOLO.

      Ștergere
    14. Anonim 18 septembrie 2016, 17:45 reintruparea nu face pe nimeni, te citez, “sa creada ca nu conteaza viata asta, ce face acum ca mai are alte vieti si o sa incerce atunci sa faca ceva pentru mantuire.” Nici vorba. Din contra reintruparea te face sa te gandesti bine ce faci cu viata asta a ta pe care o ai, pentru ca nimeni nu mai doreste sa vina aici pe pamant ca sa sufere pana se intelepteste. Din contra te mobilizeaza sa cauti iluminarea, acum in aceasta viata, tocmai ca sa iesi din aceasta roata a reintruparilor si sa intelegi ca orice fapta rea pe care o faci acum in viata asta o vei plati, daca nu acum, intr-o viata viitoare, deci orice fapta rea te va obliga la reintrupare, pentru ca sa intelegi lectia unde anume ai gresit. Asta daca nu te corectezi cu adevarat (nu formal) in aceasta viata printr-o reala inteleptire. Sa cautam deci intelepciunea, cat mai multa intelepciune prin invatatura lui Iisus Hristos care este Legea Iubirii pentru ca aceasta invataura te va ajuta sa te cureti in interior si te va duce catre mantuire (nu moartea) asa incat sa nu mai fie nevoie de revenirea pentru o alta experienta, caci aici pe pamant vedem si stim bine ca nu este tocmai usor.

      Ștergere
    15. Mai încearcă. Poate vei avea timp dat de Dumnezeu sa înțelegi ca pana nu vei fi curat ca un copil nu vei intra in împărăția Tatălui .
      Un copil își iubește tatăl fara nicio condiție si are încredere deplina in cuvântul sau.
      Degeaba ai cunoașterea întregii lumi dacă nu ai dragoste!
      Prin iubire ți se descoperă Misterele lumii si devii iluminat prin credința.
      Ai o Singura Viata! Fructific-o!
      Ai un Tata in cer care te vrea lângă El. De ce rătăcești in filozofiile lumii si refuzi oferta Lui? Ce faci tu cu libertatea primită in dar odată cu viata?
      Împrietenește-te cu Iisus si jertfa Sa si nu mai fi nerecunoscător. Dacă ai STI cat de valoros ești in fata lui Dumnezeu si cu ce pret scump ai fost răscumpărat!
      Trezește-te din amorțeala vrăjmașului si fii recunoscător, din iubire, pentru mântuirea primită.
      Dumnezeu ți-a dat viata nu pentru a învața cunoașterea lumii si a universului, ci doar ca sa-L iubești din suflet si sa-L alegi tu pe El ca Tata.
      Pe Pământ am venit la scoala iubirii de Dumnezeu si de aproapele. Ce e atât de greu de înțeles?

      Ștergere
    16. Mai Anonim 19 septembrie 2016, 22:19, oferta Lui? Dar ce, aici suntem la business? Sper ca nu esti vreun neoprotestant purtator de doctrina falsa. Caci numai aia vorbesc de oferte si mai ales de finante prin mijloace asa-zis "spirituale"... Sti vorba lor? "Jesus loves you!" Hai la noi la biserica de pocaiti ca ... "Jesus loves you!"... si da-ne banii tai in colecta lunara...Cum nu le dai, cum te impung si nu mai esti bun, caci nu mai castiga nimic in urma ta. Sunt oribili.

      Sa revenim: nu moartea te salveaza ci Invatatura lui Iisus care daca e cu adevarat asimilata are rod in constiinta ta. Sa-ti fie clar Iisus Hristos nu-i nici trambulina ta nici cel care curata dupa tine. Iisus Hristos este Invatatorul tau. Prin El vei ajunge la mantuire daca vei asimila aceasta invatatura datatoare de viata care transforma in interior omul, si il slefuieste astfel dintr-un om mort in interior vei deveni un om viu.

      Ștergere
  22. Dragii mei,
    Am scris adeseori despre TIMISOARA iar in MESAJE se spunea ca : TIMISOARA ARDE !
    Iata ce se pregateste la TIMISOARA, si e doar scanteia MARILOR PROTESTE, SCANTEIA MARII REVOLUTII:
    Se pregăteşte protestul pentru centura Timişoarei! Şoferii şi-au înscris nemulţumirea pe Facebrands
    De Cristina Popescu -
    12 septembrie 2016
    252
    Distribuiți pe Facebook
    Distribuiți pe Twitter

    Dacă autorităţile centrale nu vor şi cele locale nu pot, pot cetăţenii Timişoarei. Aceştia, nemulţumiţi de lipsa centurii complete de ocolire a oraşului, s-au mobilizat pe Facebook, au creat o pagină specială şi au de gând să organizeze şi un protest.

    „Ne-am săturat să aşteptăm. De ani de zile al doilea oraş din România suferă. Nu avem centură, în schimb avem poluare şi trafic infernal. Această pagină îşi propune să-i reunească pe toţi cei care doresc centură în Timişoara. Orice susţinere este binevenită. Şi tu poţi face ceva pentru binele nostru, al celor ce locuim în zona metropolitană Timişoara!”, scriu creatorii paginii.

    Pagina a fost înscrisă şi în Facebrands şi a adunat deja peste 1.500 de like-uri. Ţelul este de a atinge 5.000, după care oamenii spun că vor ieşi în stradă.

    „Ne-am înscris pe Facebrands şi ne îndreptăm către primele poziţii! Avem mult de lucru dar merită: avem un oraş minunat şi un obiectiv de îndeplinit – Vrem centură pentru Timişoara”, mai scriu internauţii.

    Ideea unui protest care să atragă atenţia administraţiei centrale, a Ministerului Transporturilor şi a Guvernului în speţă, că cel de-al doilea oraş din ţară nu are centură a venit încă de acum doi ani, de la primarul Nicolae Robu. Acesta a tot ameninţat că va chema el însuşi lumea în stradă, dar nu a mai făcut niciun demers în acest sens.

    În prezent Timişoara beneficiază de o bucată de 12 kilometri de centură, pe partea de nord. Mai rămân peste 20 de kilometri de construit pe partea de sud, pentru care ar fi nevoie de 124 de milioane de euro.

    Pe lista proiectelor care apar în Master Planul de Transport al României, alături de varianta de ocolire, un drum Eurotrans Timișoara – Moravița, cu lungimea de 59 km, pentru care sunt alocate 29,5 milioane de euro, un drum Trans Regio Caransebeș – Reșita – Bocșa – Voiteg, de 104 kilometri, care ar costa 62,6 milioane de euro, dar și un drum Expres Lugoj – Craiova, cu lungimea de 246 kilometri, cu un cost estimat de aproape două miliarde de euro.

    RăspundețiȘtergere
  23. Adevărul este revelat corespunzător cu nivelul de evoluție și de înțelegere.
    E bine să nu-i smintești pe cei care nu înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa zicem ca nu exista reincarnare. Sa zicem ca am avut o viata "cuminte" pe pamant si sigur ne asteapta raiul. Ce stim despre rai? Ca acolo e Dzeu, ca se aude muzica la harpa si ca sunt multi, multi norisori. Deci acolo trebuie noi sa ne petrecem ETERNITATEA. Corect? Acum sincer de sincer cine vrea sa stea o ETERNITATE cu fundul pe un norisor (care contine apa...deci e umed), sa asculte muzica la harpa si sa-l priveasca nonstop pe Dzeu. Repet. Pentru ETERNITATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel care il iubeste sincer pe Dumnezeu.
      Mai este un loc, mai fierbinte, cu întuneric , pucioasă, munci si chinuri veșnice.
      Daca nu suporți pt. 1 minut sa stai cu degetul în foc, cum crezi ca vei rezista o veșnicie sa simți durerile provocate de focul vesnic al Iadului?
      Asta ca sa nu mai amintesc de hidosenia celui care e sef peste Iad....
      Când iubesti cu adevărat si veșnicia e prea puțină ca sa te saturi sa stai cu cel pe care-l iubesti.

      Ștergere
    2. Anonim 18 septembrie 2016, 18:43, dar ai fost pe acolo ca sa spui concret sau vorbesti din povesti auzite? Naiv, peste poate.

      Ștergere
  25. Daca nu exista reincarnare...atunci...suntem prea naivi sa luam viata in serios...traim...cum ne programeaza guvernul

    RăspundețiȘtergere
  26. In biografia Sfintei Faustina de la Divina Milostivire o maicuta din Polonia care a trait 33 de ani fiind foarte religioasa iubind ff mult pe Isus si pe Maicuta Domnului si avea viziuni cu EI inainte de a muri suferind ff mult fiind bolnava Il ruga pe Isus ca so ia cu El iar El ia spus stiu ca suferi foarte mult dar cind iti va veni ceasul si vei veni la mine ai vrea sa te intorci ca sa ai cit mai multe zile de suferinta (sacrifici) dar nu se va mai putea ca sa te intorci.

    RăspundețiȘtergere
  27. Datorez doua raspunsuri:pentru anon 17 sept 11,47 -mantuirea este darul lui Dumnezeu ,si, poate fi primit doar prin credinta deplina in Iisus Hristos.Suntem mantuiti prin credinta,ascultand si implinins cuvamtil Evangheliei,avand incredere deplina in Domnul Iisus Hristos. Pentru anomim 17.spt 11,17
    Ce legatura are simbolul prezent pe vasele de ceramica de la Cucuteni ,pe tablitele de la Tartaria, pe mormantul doamnei lui Stefan cel Mare,etc, cu expresiile orientale folosite de. Cicerone in textul de mai sus. Ca sa fiu Dac crezi ca trebiie sa folosesc practici orientale ? Cum noi nu avem Gangele aproape sa ne curatam de pacate imbaindu-ne in el, maine. poimane vom auzi ca o baie in Dunare este echivalentul unei spovedanii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 septembrie 2016, 22:38, gandesti mult prea ingust.

      Ștergere
  28. Poate exista doar renastere, orice copac sau planta renaste...nu se reincarneaza...si da va creste stramb sau drept, bogat sau sarac din nastere...asa cum i-au pregatit stramosii...sapte case...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da anonim dar cand se renaste ia o forma materiala nu? caci in 3D doar asa merge... materie, ca sa te poti manifesta.

      Ștergere
  29. Cine vrea sa trăiască la nesfârșit pe acest pământ, dupa n reîncarnari? Doar un masochist.
    Exista viata de apoi. Depinde de fiecare dintre noi unde alegem unde sa ne trăim veșnicia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 septembrie 2016, 14:14, reintruparea se intampla pana vei ajunge la iluminare. Acesta este si rostul ei. Omul intr-o viata putin probabil sa ajunga la iluminare. Cati iluminati ai vazut care au trecut in nefiinta? La noi sunt foarte putini. Unul dintre ei este Parintele Arsenie Boca. Nu este imposibil insa foarte putini reusesc. Trebuie sa intelegem ca un suflet slab si nepregatit, nu poate merge pe un nivel superior. Omul trebuie sa inteleaga prima data si pe urma se intampla vreo schimbare reala in interiorul sau in directia buna. Este o vorba inteleapta din batrani: "Cum iti asterni asa dormi". Nu o sa iti astearna nimeni in locul tau. Clar sa fie. Nu poti merge student la facultate daca nu ai absolvit liceul si la liceu nu poti merge daca nu ai cele 8 clase. Restul poti deduce singur, nu trebuie sa mai scriu.

      Ștergere
    2. Exact! Parintele cunostea arta materializarii-dematerializarii! Cunoscuta printre iluminatii din toata lumea, nu numai India!

      Ștergere
    3. Nu există ne - ființă, asta ca sa subliniez sensul cuvântului folosit de dumneavoastra.
      După moartea fizică , sufletul omului se odihnește în Domnul în locul pe care si l-a pregătit inca din timpul vieții. Asa ca, e bine sa avem grija în ce credem si cum ne pregătim locul unde sufletul nostru isi traieste veșnicia.
      Iisus este calea noastră, la El se afla Adevărul, e bine sa învățăm în scoala Lui si să ne pazim de învățăturile care nu vin de la El.
      Învățați de la Mine căci sunt blând si smerit cu inima. - Iisus Hristos

      Ștergere
    4. Anonim18 septembrie 2016, 14:14
      "Cine vrea sa trăiască la nesfârșit pe acest pământ, dupa n reîncarnari?"...cum cine? Un lenes care nu vrea sa evolueze spiritual. E ca la scoala...repeti clasa pana treci examenele...totul depinde de tine.

      Ștergere
    5. Anonim 18 septembrie 2016, 18:37, esti un pic departe de strada. Vei intelege mai multe candva. Undeva, candva, sti? Asta e, atat cat se poate, deocamdata.

      Ștergere
    6. Asa este Anonim 18 septembrie 2016, 16:30,iti dau dreptate,e cunoscuta tuturor celor care au ajuns la iluminare!

      Ștergere
    7. Nu exista reîncarnare. Sunteți amăgiri si înșelați.

      Ștergere
    8. Anonim 19 septembrie 2016, 22:22, demonstreaza ceea ce ai scris.

      Ștergere
    9. Anonim 23:03, sunt care au demonstrat pe baza experientelor avute de catre ei: http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/56-epilog.htm

      Ștergere
    10. Anonim 21 septembrie 2016, 08:09, ti-am cerut tie sa demonstrezi, prin cunoasterea/experienta ta.

      Ștergere
    11. De ce vrei sa-ti demonstreze prin experienta lui ca nu exista reincarnare? Sunt atatea marturii vii pe net si langa tine, daca ai timp sa cauti, care sa iti dovedeasca faptul ca dincolo de pragul mortii n-au gasit altceva decat un tunel, o lumina la capatul ei, o trecere in revista a faptelor lor, chiar si a celor uitate in amanunt, un tanar care le spune ca nu e timpul sa ramana acolo si o intoarcere in trup. Experienta mortii clinice, NDE.
      Tu cu ce demonstrezi reincarnarea? Ai experiente personale in acest sens? Am fi interesati sa ne-o impartasesti, daca vrei. Sau e bazata pe cartea tibetana a mortilor, sau alte credinte, diferite de credinta crestina?
      Credinta nu se face cu demonstratii. Chiar si Iisus a spus: ferice de cei care au crezut fara sa fi vazut.
      Credinta crestina este in Cuvantul Domnului, adica Iisus Hristos care este Cuvantul facut trup si care a locuit intre noi.
      Noua credinta propavaduita agresiv pe net e cea a universalitatii lui Dumnezeu. Este un semn egal intre Iisus, Buddha, Allah si alti zei si profeti. Adica este un singur Dumnezeu, Creeator, caruia oamenii, de-a lungul veacurilor l-a numit diferit. Iar acum ne certam care are sau nu dreptate, a cui dreptate e mai dreapta.
      Un suflet evouluat, care e profund ancorat de Dumnezeu, stie sa discearna.
      Nu va lasati amagiti de Maya, de iluzie.
      Dintre toti acesti Dumnezei, doar unul este cel adevarat. Sufletul este cel care il stie. Ascultati-l si nu mai fiti incapatanati in gandirea voastra limitativa.
      Sufletul nu are nevoie de demonstratii, doar mintea si necredinta.

      Ștergere
    12. De obicei cea mai veridica informatie este cea pe care o experimentezi personal, aceasta este parerea mea.Este cea care sta cel mai bine in picioare. Partenerul de discutie a contestat reintruparea, facand anumite referi pe care trebuia sa le sustina cu ceva valabil. Intrebarea pentru dansul era daca din experienta proprie ar avea cu ce demonstra ceea ce a sustinut. Nu s-a pus problema de a demonstra credinta.

      Ștergere
    13. Mira,

      Allah înseamnă Dumnezeu în araba, nu e un nume! :)))

      Eu cred ca evreii, creștinii și musulmanii se închină aceluiași Dumnezeu doar ca fiecare religie are mesagerul ei. (Moise, Iisus, Mahomed)

      Ștergere
    14. Asa este Emanuel! Dumnezeu este unic, chiar daca omul i-a dat diferite nume.

      Ștergere
    15. Emanuel Prichici21 septembrie 2016, 23:53
      Mira,

      Allah înseamnă Dumnezeu în araba, nu e un nume! :)))

      Eu cred ca evreii, creștinii și musulmanii se închină aceluiași Dumnezeu doar ca fiecare religie are mesagerul ei. (Moise, Iisus, Mahomed)

      am mai discutat DUBLA PROSTIE asta si o repetam .... ai 774 CA ATUNCI NU ERA PE PUNCTE ... si nu ai invata inca ... ha ha ha

      fi atent aici si simplu doar concluziile CA SA ITI AMINTESTI si repetam si filmul AVRAAM pe care sigur NU L-AI VAZUT ca altfel ai fi inteles ...
      FILMUL DIN NOU AICI
      https://www.youtube.com/watch?v=Qj5OFe_FPB0

      AVRAAM parintele a 2 FII
      ISAAC - POPORUL EVREU
      ISMAIL -POPORUL MUSULMAN

      ismail NASCUT DIN ROABA EGIPTEANA -- PLECATA IN PUSTIE ... NASTE ARABII - MUSULMANI DE AZI
      isaac NASCUT din NEVASTA EVREICA si evreii de azi

      DUMNEZEUL LUI AVRAAM ,ISAAC SI IACOV , dupa cum vezi NU E ISMAIL NICAIERI , a dat pe FIUL SAU IISUS HRISTOS si e CRESTINISMUL DREPTEI CREDINTE , = ORTODOXIA

      deci Avraam prin CREDINTA face CRESTINII DIN ORTODOXIE = DREAPTA CREDINTA , APOI NASTE doi fii si cele doua mari natii ...
      EVREII SI MUSULMANII ... deci repet inca o data

      1 CRESTINII DREPTEI CREDINTE = ORTODOXIA
      2. MUSULMANII - IN DESERT -IN PUSTIE ...II VEZI SI AZI
      3. EVREII

      asadar pricepi acum SIMPLU ca DOAR CRESTINII unesc musulmanii cu evreii CA NUMAI DUMNEZEUL LUI AVRAAM ISAAC SI IACOV , al dreptei CREDINTE = ortodoxia E inainte SI DUPA .... ASADAR ACEST DUMNEZEUL AL CRESTINILOR prin Sfinta treime si nascut din FECIOARA MARIA este cel adevarat si viu .... care a calauzit in desert poporul evreu si a avut grija si de musulmani DAR E DUMNEZEUL DREPTEI CREDINTE = ORTODOXIA

      aviz amaorilor si amatoarelor

      ps crestinsmul ORTODOX = DREAPTA CREDINTA este DEASUPRA celor doua credinte : islam si iudaism CACI IISUS HRISTOS = FIUL LUI DUMNEZEU e inainte si dupa caci el este ALFA SI OMEGA , INCEPUTUL SI SFIRSITUL ... ai inteles prostie intruchipata ??? HA HA HA

      aviz amatorilor si amataorelor CONFUNZI si CONFUZE dar cu gurile mari CA PESTII pe uscat ....

      crestin ortodox

      1.ortodoxie
      2.islam
      3 iudaism





      crestin ortodox

      Ștergere
  30. Cititi si documentati-va, inainte de a vorbi. Cititi Ilie Cioara, unul dintre iluminatii Romaniei! Incercati si cautati cartile Cedrii sunatori ai Rusiei, inainte de a judeca paganii si paganismul!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ori esti crestin si crezi în înviere, ori esti liber cugetător si crezi în reîncarnare.
    Primul se duce la rai, daca a pazit toate porumncile lui Dumnezeu, iar celălalt în neființă, pt. ca nu a crezut ca are un suflet de la Dumnezeu nemuritor si ca a primit o singură viață ca sa-L slujească pe Dumnezeu. Din iubire. Va ramane mereu, o veșnicie în mintea lui si va cugeta, si va cugeta... si va cugeta...
    cine stie unde... în iad cu dracii cugetători.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inviere, un concept complex, pe care tu
      Anonim 18 septembrie 2016, 18:53, nu il intelegi. Tu crezi ca este atat de simplu, ca o poveste cu norisori si morti care ies din morminte?

      Ștergere
  32. CICERONE ala e monument de prostie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mai Anonim 19 septembrie 2016, 13:45, nu mai jigni, chiar iti face placere? Cine ti-a dat acest drept? Sti tu pe ce frecventa negativa ai emis cu ceea ce ai scris? Iti faci rau tie, lui Cicerone si ne faci rau noua, pe urma ne intrebam de ce peste tara aceasta vin necazuri. Revizuieste-te un pic caci nu e buna aceasta atitudine a ta fata de semenul tau.

      Ștergere
  33. TREI SEMNE CARE VA ARATA CA ATI INTALNIT PE CINEVA DINTR-O VIATA ANTERIOARA!

    Uneori suntem atrasi de oameni din motive pe care nu le putem explica sau intelege. Poate ca este o coincidenta faptul ca drumurile noastre cu altii se intersecteaza sau poate ca e vorba de altceva.
    Teoria reincarnarii continua sa creasca in popularitate, iar tot mai multi oameni devin deschisi la ideea ca noi am trait cu totii vieti trecute. Este foarte posibil ca acesti oameni cu care avem legaturi permanente in aceasta viata sa-i fi cunoscut in vietile trecute. De aceea, in acest articol va prezentam 3 semne dupa care sa va dati seama ca o persoana pe care o cunoasteti este una din vietile voastre trecute:

    1) Simpatie sau antipatie imediata
    Ati intalnit vreodata o persoana si intr-un fel va dati seama instantaneu ca voi doi o sa fiti foarte buni prieteni? Pare ca acest lucru se intampla mai des decat ati crede. Sufletele pereche si prietenii din vietile trecute se conecteaza intre ei in mod instantaneu.
    La fel, daca aveti brusc sentimente de ostilitate fata de o persoana, ea probabil v-a facut rau intr-o viata anterioara. Daca nu va place de cineva, dar nu sunteti sigur de ce, s-ar putea sa fie cauza aceasta.

    2) Legatura telepatica
    Multi oameni au parte de conexiuni si legaturi unice care nu pot fi descrise sau explicate. Acest tip de conexiune cu o alta persoana este un semn. De exemplu, acea persoana va poate contacta imediat sau la scurt timp dupa ce v-ati gandit la ea sau stiti dinainte ce vrea sa va spuna.

    3) Conexiunea prin ochi
    Daca aveti prima intalnire cu cineva, iar ochii persoanei respective vi se par extrem de familiari, acesta este un semn ca ati cunoscut-o intr-o viata anterioara. Ati observat, fara indoiala, de-a lungul vietii voastre, ca sunt oameni la care va puteti uita ore intregi in ochii lor, fara a simti vreo conexiune, iar fata de alti oameni va puteti uita un singur moment si sa simtiti o legatura instantanee. Expertii reincarnarilor cred ca acest lucru nu este o coincidenta, caci e posibil ca ochii nostri sa nu se schimbe de la o viata la alta. Nu degeaba se spune ca ochii sunt oglinda sufletului…

    Sursa: internet

    RăspundețiȘtergere
  34. Daca cuvantul REINCARNARE nu va suna bine atunci ce ziceti de UNIVERSURI PARALELE in care noi traim n..., vieti paralele AICI SI ACUM?
    Ele sunt moduri de a trai alte experiente pe langa experienta psihica si constienta a sufletului pe Pamant,in plus fata de ea si separat de aceasta.Fiinte paralele traiesc experiente in diferite puncte ale universului in perioade diferite a ceea ce noi numim trecut si viitor. Acesta este modul in care diviziunile sufletului pot impartasi atat de multe vieti.
    Aceasta ar fi o explicatie mai plauzibila , avand in vedere faptul ca dincolo de spatiu si timp nu exista trecut si viitor ci totul se desfasoara AICI SI ACUM, adica in PREZENT.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  35. Voi cei care va opuneti cu inversunare reincarnarii,nu v-ati dori inca o sansa pentru o noua viata,daca dupa ce plecati de aici realizati ca nu ati atins MANTUIREA?

    Aha,m-am prins! Veti sta in fata Judecatorului cu Biblia in mana si veti da citate dupa citate incercand sa-l convingeti ca meritati sa fiti mantuiti, orice ati intelege voi prin asta!

    Oare unde ar ajunge CREATIA daca ar fi oranduita dupa mintea umana? Nu stiu de ce ma mai intreb, atata timp cat oamenii cred ca Dumnezeu are chipul si asemanarea umana?
    Ba.., si faptul ca suntem singura creatie a SA pe care o separa in Rai si Iad!
    DOAMNE PAZESTE-MA DE ASTFEL DE GANDIRE,ca limitata mai este!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi doresc sa fiu cu Dumnezeu in casa Sa si sa cunosc atunci toată știința.
      Pământul nu mai are mistere. E o casa provizorie unde suntem chemați sa învățam ce este iubirea de Dumnezeu si de cel de lângă noi.
      Dumnezeu e Atotputernic si Atotstiitor . N-are nevoie de vorbele noastre, ci de iubirea noastră.
      La ce va folosește cunoașterea binelui si râului dacă ramaneti rai si insensibili la suferința persoanei iubite? La ce va folosește cunoașterea dacă nu aveți dragoste?
      Suntem plini de fel de fel de bombe, una mai nimicitoare ca alta, suntem fanatici religioși si ucidem in numele unei credințe , dar suntem surzi si orbi, cu inima împietrită când un copilaș nevinovat moare de foame!!!!!!!!!!! Nu e vorba de karma, ci de lipsa de iubire!!!!!!
      Doar Dumnezeu este Viata, de la El o primim in dar, si cu atâta ușurintă o ucidem in numele unei explicații aiurite care sa ne adoarmă conștiința!
      Cunoașterea vechilor budiști, egipteni, sumerieni, babilonieni, atlanți si alte popoare antice, care prin evoluția lor au ajuns de multe ori sa distrugă , sa facă praf acest pământ, este minciuna pe lângă Atotstiinta lui Dumnezeu de care ne vom bucura cei care Il alegem ca Tata, din iubire si cu credința!
      Aveți mila si iubire pt voi si sufletul vostru si lăsați falsele credințe si stiințe la o parte.
      Cine Il iubește sincer pe Tatal, are totul, știe totul, poate totul, crede totul.

      Ștergere
    2. Una din dovezile prea subtile pentru a fi cenzurata din Biblie se refera la faptul ca Iisus, dupa ce le-a descris sfarsitul vremurilor, a spus ca generatia lor va prinde aceasta perioada.
      Ori il facem pe Iisus mincinos ori El s-a referit ca sufletele lor va prinde in ultima reincarnare timpul sfarsitului.
      E ca la scoala cand un profesor povesteste cum vor ajunge, trecand prin mai multe clase, pana la sfarsitul liceului.

      D, imi plac foarte mult comentariile tale si stiu ca esti o persoana iluminata.

      Ștergere
    3. Fara reincarnare e usor de dovedit ca nu exista Dumnenzeu, deoarece oamenii se nasc in conditii atat de diferite incat pentru unii este imposibil sa ajunga la mantuire (handicapati, nebuni), nemaipunand la socoteala cei care mor la nastere sau la o varsta frageda.
      O asemenea impartire nu ar face-o Dumnezeu ci celalalt.

      Pe cand in conditiile reincarnare fiecare are o situatie in viata datorata faptelor bune sau rele pe care le-a facut in vietile anerioare.

      Din alt punct de vedere, sansele de mantuire intr-o singura viata sunt cvasi-inexistente.

      Ștergere
    4. "atata timp cat oamenii cred ca Dumnezeu are chipul si asemanarea umana?"

      Omul are chipul si asemanarea Elohimilor, creatorii prin inginerie genetica a oamenilor.
      Cercetatorii cauta si acum veriga lipsa in evolutia omului, nu exista, a fost un salt brusc datorita ingineriei genetice.

      Ștergere
    5. "Aha,m-am prins! Veti sta in fata Judecatorului cu Biblia in mana si veti da citate dupa citate incercand sa-l convingeti ca meritati sa fiti mantuiti, orice ati intelege voi prin asta!"

      Din pacate nici macar asta nu pot face deoarece am constat cu surprindere ca in majoritatea cazurilor nici macar nu au citit Noul Testament ci alte carti cica din Traditie in care se regasesc idei mai degraba din Vechiul Testament.

      Ștergere
    6. Dumnezeu nu este mincinos. Se implinesc toate cuvintele Lui, la virgula.
      In fata Lui nu mergi cu demonstratii, ci cu sufletul plin sau gol de iubire. :)
      Fiecare are propria convingere. E frumos sa o impartasim fara sa fim patimasi si sa jignim.
      E posibil ca unii sa fi citit o singura carte, Biblia, si nu mai au nevoie de altceva pt ca acolo gasesc tot ce au nevoie, e posibil ca altii sa citeasca biblioteci intregi de carti si sa fie tot mai incalciti, mai nedumeriti, sau inversunati ca doar ei au dreptate. E posibil. Totul e posibil. :)

      Ștergere
    7. Deci, Anonim 21 septembrie 2016, 00:14, a vrut sa arate ca teoria nu are sens fara asimilare si aplicare. Si are dreptate. Da asa este Anonim, teoria e zero fara traire! Toate bune!:)

      Ștergere
    8. Asa-i , draga Mira !

      Ștergere
    9. Ce fel de iubire? Sa nu ajungem sa credem ca iubim si sa fie de fapt un sentiment interesat al nostru izvorat din ego. Iubesc pentru ca asa e bine, ca asa scrie in Biblie, ca vreau sa ajung in rai. Ei bine acesta este o iubire interesata. Iubirea neconditionata este un izvor permanent care izvoraste din insasi natura omului respectiv.Iubirea nu face rau si este permanenta. Nu este partinitoare. Iubirea nu omoara (v. animale). Ea este toata vremea neconditionata. Deci iubim noi cu adevarat?

      Ștergere
  36. UITATI-VA PE YOU TUBE.CAUTATI-O PE DOAMNA GEORGETA FLOREA,SI VETI GASI RASSPUNSUL,MAI DRAGILOR.EU,UNUL AM FOST SCOS DE TREI ORI DIN IAD DE DOMNUL IISUS HRISTOS.ACUMA SUNT LA A NOUA INTRUPARE.DUPA SCRIS,VA DATI SEAMA CUM MA CHEAMA.DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu cred ce spune Biblia. MALEAHI,cap:4 cu versetele5-6 "iata va voi trimite pe proorocul Ilie ,inainte de a veni ziua domnului,ziua aceea mare si inficosata.El va intoarce inima parintilor spre copii,si inima copiilor spre parintii lor ca nu cumva la venirea mea(zice Dumnezeu-Iisus)sa lovesc tara cu blestem.
    MATEI.Cap:11 MARTURIA LUI IISUS DESPRE IOAN,vers 9:Atunci ce ati iesit sa vedeti???Un prooroc??? Da va spun si mai mult decat un prorooc. Vers 10:Caci el este acela despre care s-a scris,"iata trimet inaintea fetei Tale pe solul meu,care iti va pregati calea inaintea ta.Vers 14:Si daca vreti sa intelegeti ,"EL ESTE ILIE,"care trebuia sa vina.Vers 15:"Cine are urechi de auzit sa auda".Ilie a fost dus pana la nivelul 3 al cerului.Banuiesc ca daca cerul(ruiul) e pe nivele ,tot asa trebuie sa fie si iadul,pentru ca nu toti oamenii au savarsit fapte de ars in foc si pucioasa.Apoi,Matei, Cap:17 cu vers:10-13.Ucenicii i-au pus intrebarea urmatoare:"Oare de ce zic carturarii ca intai trebuie sa vina Ilie??"Drept raspuns Iisus le-a zis:"Este adevarat ca trebuie sa vina intai Ilie si sa aseze dinou toate lucrurile(Maleahi).Dar va spun ca Ilie a si venit...ei nu l-au cunoscut...si au facut cu el ce au vrut.Tot asa are sa sufere si fiul omului din partea lor."Ucenicii au inteles ca le-a vorbit de Ioan Botezatorul.Apoi Luca Cap:1 cu vers:8-17care vorbeste de intruparea lui Ilie in Ioan Botezatorul.
    Eu am citit niste carti de Chico Xavier CARTEA-"NOSSO_LAR" SI" IN SLUJBA VIETII ETERNE"chiar si filmul Nosso-lar(caminul nostru)e foarte bun,si filmul ,"viata continua.Eu cred in reintrupare.Ma intreb de multe ori ,oare nu se munceste in paradis? Oare dupa o suta de ani in care nu fac nimic ,cum ma voi simti...un util sau un inutil.Decat sa devin un parazit al Raiului mai bine un activ al Pamantului.Eu voi cere intruparea dinou pe Planeta noastra albastra pentru ca vreau sa fiu utila si folositoare originilor mele de pe Terra.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  38. Cuvântul metempsihoza va zice ceva?
    O alta psihoză a omului modern rupt de credința în Dumnezeu, convins fiind ca are la dispoziție vieți ca sa se reincarneze.
    Vad ca nu va intereseaza mesajul d-nei Maria si o dati inainte cu reincarnarea.
    Iesiti din psihoza voastră si căutați Adevarul care vă face liberi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 septembrie 2016, 00:52, poate tu suferi de vreo psihoza. Uite ca si de tine se poate spune exact acelasi lucru. Esti penibil.

      Ștergere
    2. Probabil, dupa gândirea ta, si Sfinții sunt penibili pt ca au murit apărând credința creștin-ortodoxa.
      Ești dispus sa mori pt credința ta in reîncarnare?

      Ștergere
    3. Anonim 20 septembrie 2016, 18:34, tu esti un penibil. Sfintii au bun simt dar tu nu. De aceea esti un penibil. Ai inteles, cum sta treaba? Nici atat nu te-a dus mintea. Esti un penibil (singular, persoana a doua, de la gramatica frate). Trebuie sa mergi din nou la gimnaziu, dar neaparat!

      Ștergere
    4. lidia TOTAL FALSSSSS
      si intai NU CITESTI versetele CRONOLOGIC si atunci uite aici un lucru simplu spus de IOAN BOTEZATORUL cind a fost intrebat DACA E ILIE a raspuns NUUUUUUUUU ... deci ilie si ioan botezatorul SUNT DIFERITI ... DECI REPET SI VERSETELE CLARE a dialogului APOI DISCUTAM SI DE MALEAHI ca acolo E VORBA DE ILIE CARE VINE SA PREGATEASCA A DOUAAAA , REPET A DOUA VENIRE A MINTUITORULUI SI E in APOCALIPSAAAAA .. deci ilie E ilie CARE VA VENI CA SA MOARA CIND SE VA LUPTA impreuna cu enoh cu SATANA ... deci ILIE NUUUUU A VENIT INCA

      AVEM DOI DIFERITI
      IOAN BOTEZATORUL
      ILIE O SA VINA SI NU A VENIT INCA



      Există multe motive pentru care acest pasaj biblic nu susţine reîncarnarea. Întâi de toate, Ioan Botezătorul şi Ilie nu au fost unul şi acelaşi (deci, una şi aceeaşi persoană) şi nici una şi aceeaşi fiinţă. În schimb, ei au avut aceeaşi slujbă, au deţinut acelaşi oficiu, acelaşi rol, sau o isprăvnicie asemănătoare. De aceea, Isus nu învaţă că Ioan Botezătorul era literalmente Ilie, ci pur şi simplu, că el venise "în duhul şi puterea lui Ilie", după cum tot Biblia ne învaţă în Luca1:17, pentru a continua lucrarea lui profetică.
      În al doilea rând, ucenicii lui Isus au înţeles că El vorbea despre Ioan Botezătorul, din moment ce Ilie s-a arătat pe Muntele Schimbării la Faţă (vezi Mat.17:10-13). Fiindcă Ioan deja trăise şi murise până atunci şi devreme ce în scena schimbării la Faţă, Ilie încă avea acelaşi nume şi personalitate (sau, conştiinţă de sine), este evident că el, Ilie, nu fusese reîncarnat în persoana lui Ioan Botezătorul!
      În al treilea rând, Ilie nu satisface modelul reîncarnării dintr-un alt motiv, şi anume din pricina faptului că el nu a murit. După cum ştim, el a fost luat în ceruri asemenea lui Enoh care nu "a văzut moartea" (vezi, 2 Regi2:11 şi compară cu Evrei 1:5). Iar conform conceptului tradiţional al reîncarnării, omul trebuie să moară înainte ca să se reîncarneze într-un alt trup.
      Şi în al patrulea rând, dacă mai există vreo îndoială privitoare la acest pasaj, el ar trebui înţeles în lumina învăţăturii clare a Scripturii care se opune reîncarnării, spre exemplu, Evrei 9:27 unde ne declară că, "oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata", nu reîncarnarea!






      Ștergere
    5. Sfânta Evanghelie după Matei:

      Capitolul 17

      "1.Şi după şase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru şi pe Iacov şi pe Ioan, fratele lui, şi i-a dus într-un munte înalt, de o parte.
      2.Şi S-a schimbat la faţă, înaintea lor, şi a strălucit faţa Lui ca soarele, iar veşmintele Lui s-au făcut albe ca lumina.
      3.Şi iată, Moise şi Ilie s-au arătat lor, vorbind cu El.
      4.Şi, răspunzând, Petru a zis lui Iisus: Doamne, bine este să fim noi aici; dacă voieşti, voi face aici trei colibe: Ţie una, şi lui Moise una, şi lui Ilie una.
      5.Vorbind el încă, iată un nor luminos i-a umbrit pe ei, şi iată glas din nor zicând: "Acesta este Fiul Meu Cel iubit, în Care am binevoit; pe Acesta ascultaţi-L".
      6.Şi, auzind, ucenicii au căzut cu faţa la pământ şi s-au spăimântat foarte.
      7.Şi Iisus S-a apropiat de ei, şi, atingându-i, le-a zis: Sculaţi-vă şi nu vă temeţi.
      8.Şi, ridicându-şi ochii, nu au văzut pe nimeni, decât numai pe Iisus singur.
      9.Şi pe când se coborau din munte, Iisus le-a poruncit, zicând: Nimănui să nu spuneţi ceea ce aţi văzut, până când Fiul Omului Se va scula din morţi.
      10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
      11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
      12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
      13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul."

      Ștergere
    6. Parintele Arsenie - Omul imbracat in haina de in si ingerul cu cadelnita de aur

      Volumul conţine o serie de manuscrise ale Părintelui Arsenie Boca din ultima perioadă a vieţii Sfinţiei Sale. În prima parte a volumului, Prea Sfinţitul Daniil Stoenescu tâlcuieşte câteva din aceste scrieri.
      „Această carte despre Părintele Arsenie – Omul îmbrăcat în haină de in şi Îngerul cu cădelniţă de aur se doreşte a fi mai întâi mărturia mea de suflet şi datoria mea de conştiinţă, expresie a iubirii, mulţumirii şi recunoştinţei mele veşnice pentru Omul providenţial din viaţa mea, smeritul meu mănunchi de flori duhovniceşti la mormântul Sfinţiei Sale şi untdelemnul sufletului meu picurat în candela nestinsă de la crucea Sfinţiei Sale, dar poate şi o modestă călăuză pentru cei ce vin şi aleargă din cele patru vânturi şi zări, cu problemele, necazurile, durerile, dramele, rugăciunile şi speranţele lor, înspre mormântul de la Prislop, precum cei doi ucenici, Petru şi Ioan, la Mormântul Mântuitorului, în dimineaţa învierii (Ioan 20, 1-10).”

      Cartea o puteti vedea si descarca de aici:
      (pag. 110-114)

      https://c8d3822ab151f4f2c1f81cb4a29ad92b065d8660.googledrive.com/host/0B6XTJlGwGoIzLVk1VHhGN0NXWVU/Audio_mp3/Pr.%20Arsenie%20Boca%20-%20Audio%20CD%20si%20carti/carti/Omul%20imbracat%20in%20haina%20de%20in%20si%20Ingerul%20cu%20cadelnita%20de%20aur%20-%20Pr.%20Arsenie%20Boca.pdf

      Ștergere
    7. Anonim20 septembrie 2016, 21:47 de ce esti asa de inversunat? Ti s-a pus o intrebare simpla si nu ai raspuns. Ai dat-o pe gramatica si jigniri. O repet eu: Esti dispus sa mori pt credinta ta in reincarnare? Stiu ca un crestin adevarat este dispus sa-si de-a viata pentru Iisus Hristos, pentru ca doar El este Dumnezeu Mantuitor, a murit pe cruce pentru pacatele noastre, a inviat din morti, asa cum nu a facut-o nici un alt zeu, care va veni a doua oara sa judece pe cei vii si pe cei morti, iar imparatia Lui nu are sfarsit. Sunt multi sfinti care au murit in aceasta credinta.
      Un crestin cand moare martirizat, Il vede pe Dumnezeu si este mantuit pentru ca a dat viata sa ca marturie de credinta.
      Un adept al reincarnarii pierde doar o viata si se intoarce din nou sa repete unde n-a trecut examenul.
      Deci, repet, esti dispus sa mori si sa dovedesti cu moartea ta ca exista reincarnare?

      Ștergere
    8. Mira, Mira… totusi o sa-ti raspund mrdsjului desi m-ai mirat azi, imi facusem o alta impresie in ce te priveste... Sa o luam pe rand: in primul rand nu-i nimeni inversunat, ca sa lamurim cum sta treaba pe parte emotionala. Sigur ca nu a fost corect din partea acelui anonim sa spuna ca unii sufera de psihoza. Sa ma ierte anonimul dar foarte urat a vorbit si nu a respectat parerea celuilalt. Respectivul a facut eronat referinta si in ce priveste pe altii (respectiv la sfinti) or observatia era doar pentru el. De ce penibil? Pentru ca a dat dovada de lipsa de respect. Daca ar fi inteles un pic nu facea observatii deplasate. Bun. Pe urma intrebarea anonimului respectiv legat de a muri pentru reintrupare este pusa prost. Este un nonsens. Dar o pune pentru ca nu intelege termenul. De ce ai tu impresia ca cei care considera reintruparea valabila vad in aceasta un premiu sau o chestie dorita? Nu este un deziderat, dupa care sa te lupti ca si pentru evolutie si mantuirea, sti? Este o necesitate. Nu incurca iluminarea/mantuirea cu reintruparea. Sunt doua chestii atat de diferite. Reintruparea este o necesitate a unui suflet care nu a ajuns la iluminare pana la capatul vietii pamantene. Nu este un premiu, pricepi? Cu siguranta nimeni nu mai vrea sa se intoarca in aceasta Vale a plangerii, pentru ca stim ca aici pe pamant nu este usor deloc. Insa pentru aceasta omul trebuie sa ajunga la iluminare, pentru aceasta omul trebuie sa se straduiasca. Iluminara este eliberarea de tot raul si robia egosului sau care il tine inlantuit de lume. Nu poti fi mantuit sau iluminat atata timp cat esti legat de aceasta lume. Nici un suflet nepregatit nu poate vedea Imparatia .Totusi avem invatatura lui Iisus Hristos, care a murit pentru aceasta. De ce a fost crucificat Iisus? Pentru ca deranja foarte tare. Ce a facut El toata vremea? A invatat oamenii. Deci pentru aceasta invatatura pe care a propovaduit-o toata vremea a suferit aceasta moarte grea. De aceea Iisus este Lumina si Cuvant pentru noi, pentru ca este datator de intelepciune si viata (mantuire) pentru toti care iau in considerare invatatura divina, asimiland-o si schimbandiu-se in interior. Cel care reuseste intr-o singura viata sa ajunga la iluminare, este foarte bine!Bravo acelui! Cine nu, va mai trebui sa invete!

      Ștergere
    9. Mulțumesc pentru răspuns. Continua sa înveți pe calea spre desăvârșire si sa accepți oamenii așa cum sunt, fara sa ai așteptări de la ei. Iubește-i așa cum sunt, cu inima curată, si încredințează-i lui Dumnezeu. Am speranța ca, pe drumul tău, vei imbratisa total învățătura lui Iisus Hristos si te vei elibera de tot ce te apasă. Încredințează-I lui provocările tale pentru ca El știe cat de grea si apăsătoare este crucea, a dus-o pana la capăt si a ieșit biruitor, învingând moartea prin învierea Sa din morți.
      Sufletul este însetat dupa Cuvântul lui Dumnezeu. Doar in El își găsește liniștea si pacea.
      Cuvântul lui Dumnezeu este tăria noastră, înțelepciunea pe care o căutam in Învățăturile lumii.
      Dumnezeu sa ne apere pe toți si sa ne călăuzească pașii pe drumul către El.

      Ștergere
  39. Unora ne place jazul,atora sa fie neliberi dar sa fie alegerea lor.
    Tie iti place sa ne ajuti;
    Ajuta-ma dara si pe mine: as vrea sa stii ce stiu eu, asa ne-am intelege.
    Nu poti asta, nu poti nimic deci nici nu mai incerca

    RăspundețiȘtergere
  40. Pe cei cu reincarnarea nu-i scoti de pe sine...
    si inca un lucru ... cei care sustin teoriile reincarnarii, in ciuda faptului ca pe blogul doamnei Ghiorghiu scrie ca NU exista asa ceva, scriu Sfintii Parintii, sunt oameni care au venit inapoi din moarte clinica si au vazut raiul si iadul, sunt atatea dovezi clare, ei continua in orbecaiala lor sa nu dea importanta si sa sustina in continuare si sa promoveze exact cum fac sectele!Astfel de oameni mi se par ca ei au in cap una si buna "ana are mere".

    RăspundețiȘtergere
  41. Pe cei cu reincarnarea nu-i scoti de pe şine...
    si inca un lucru ... cei care sustin teoriile reincarnarii, in ciuda faptului ca pe blogul doamnei Ghiorghiu scrie ca NU exista asa ceva, scriu Sfintii Parintii, sunt oameni care au venit inapoi din moarte clinica si au vazut raiul si iadul, sunt atatea dovezi clare, ei continua in orbecaiala lor sa nu dea importanta si sa sustina in continuare si sa promoveze exact cum fac sectele!Astfel de oameni mi se par ca ei au in cap una si buna "ana are mere".
    "Eu sunt D", "CICERONE", "PRICHICI" sa-si promoveze teoriile la ei pe bloguri, sa vanda altora reincarnarea in pisici si soareci,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 septembrie 2016, 08:40, nu faci tu ordine in Univers. Esti pea mic si nestiutor. Trebuie sa sa sti ca Liberul Arbitru e o chestie universal valabila, asa ca respecata-i pe cei din jur. Fiecare are dreptul la o parere. A, ca nu corespunde cu a ta, este fix problema ta, nu si a altora.Intelegi?

      Ștergere
    2. Anonim20 septembrie 2016, 10:45
      Anonim 20 septembrie 2016, 08:40, nu faci tu ordine in Univers. Esti pea mic si nestiutor. Trebuie sa sa sti ca Liberul Arbitru e o chestie universal valabila, asa ca respecata-i pe cei din jur. Fiecare are dreptul la o parere. A, ca nu corespunde cu a ta, este fix problema ta, nu si a altora.Intelegi?

      RASPUNS PENTRU ASTA´´ MARE STIUTOR ´´--- HA HA HA
      exista doua lucruri clare in univers
      MINCIUNA si ADEVARUL ... altele nu exista ... deci cind spui de pareri care NU SUNT VALABILE ele sunt MINCIUNI adica NEADEVARURI , adica INSELARI , adica DEMONISME , adica INTUNERIC etc etc etc intr-un cuvint FARADELEGI .... tu poti sa MINTI si sa spui acelor MINCIUNI , pareri libere si alte bazaconii DAR PENTRU ORICINE CARE VEDE SI PRICEPE lucruri simple ele sunt MINCIUNI ... deci liberul arbitru e valabil SI POTI ALEGE MINCIUNILE MULT SI BINE , dar CIND LIBERUL ARBITRU IL FOLOSESTI CA ARGUMENT SA PROPAGI MINCIUNILE atunci esti INSELAT ... CAPISCI ??? deci MINCIUNILE TALE sunt discutate .... ha ha ha

      asadar repet pe scurt
      liber arbitru
      minciuni
      adevaruri = IISUS HRISTOS
      si ALGEGERILE tale
      MINCIUNI = DEMONI

      asadar esti liber SA ALEGI MINCIUNILE DAR CIND LE PROPAGI cineva te opreste .CINE SUNT ACEI ´´ CINEVA ´´ ?. CEI CARE SUNT LIBERI SA SPUNA ADEVARURILE si dE e aici BATALIA SIMPLA .DREPTUL LA PROSTIE AU TOTI dar nu toti trebuie sa fie prosti ... CAPISCI ?? ha ha ha
      DUR ADEVAR STIU , dar vrajelile in discutii de doi lei CA ALE TALE nu mai tin demult la mine , indiferent cit de ´´ placute , oneste si alte SENTIMENTALISME bagi in ele ´´ ... aici e simplu
      da
      nu
      adevar
      minciuna

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS cit despre ordine in univers EL ORICUM MAI DEVREME SAU MAI TARZIU ARDEEEE cu totul DECI nu mai conteaza nici o ordine ... ha ha ha

      asta cind mai cresti o sa afli

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps si daca iti trece prin cap , cumva de ce m-am bagat este simplu E DREPTUL MEU sa o fac ( ce sa fac IMI PLAC ORTODOCSI MEI si AM SPUS-O SI O REPET , lupii LA GRATAR cu ei .... .... MOR DE RASSSS .... ca aici multi ´´drepti de pareri´´ au ca ´´ei´´ e liberi ....

      Ștergere
    3. Oricat o dai la intors Ortodoxule, Legile Universale nu le poti schimbat tu, dupa bunul plac si nivelul tau de intelegere. In rest poti muri de rasss cat de mult doresti, caci ai Liber Arbitru pe care ti-l respectam. Fiecare experimenteaza ce isi alege. Uite tu vrei sa mori de rasss. Perfect atunci, este alegerea ta, mult succes in asta!

      Ștergere
    4. Anonim21 septembrie 2016, 20:56
      Oricat o dai la intors Ortodoxule, Legile Universale nu le poti schimbat tu, dupa bunul plac si nivelul tau de intelegere. In rest poti muri de rasss cat de mult doresti, caci ai Liber Arbitru pe care ti-l respectam. Fiecare experimenteaza ce isi alege. Uite tu vrei sa mori de rasss. Perfect atunci, este alegerea ta, mult succes in asta!

      RASPUNS
      mor de ris intai , apoi PROSTIE mare cu ce ai scris mai sus

      legile universale SUNT SCHIMBATE de catre IISUS HRISTOS ...
      ne-a scos de sub blestemul legii ca MUREAM IN PACATE .... ai auzit si vazut bine ....

      A INVIAT din morti ... s-a ridicat la CER CU trupul , ORBII AU VAZUT , SURZI AU AUZIT , MORTI AU INVIAT... MINUNI PESTE MINUNI si legile universala NU EXISTA .... deci BAGA LA CAP csi mai studiaza .... daca taceai . filozof ramineai ... DAR MAI STRADUIESTE-TE SA MA COMBATI dupa CE STUDIEZI in profunzime ... CAPISCI anonimule ?

      HA HA HA


      aviz amatrilor si amataorelor

      crestin ortodox

      si uite si aici CITESTE daca E ´´ nivelul tau de intelegere ´´ desi ma indoiesc profund ca ai depasit CRESA ... AI MULTI COLEGI SI COLEGE ACOLO ... ha ha ha
      DUMNEZEU A SPUS :
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      20.Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?
      21.Căci de vreme ce întru înţelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  42. crestini adevaratzi nu vb de asa ceva@!!vb de cruce si mintuire.de isus si maica sa prea sfinta.!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 septembrie 2016, 08:44, crezi ca asta inseamna crestin adevarat? Departe esti de divin ca cerul de pamant.

      Ștergere
    2. Si tu ești mai aproape pt ca ești ateu?

      Ștergere
    3. Anonim 20 septembrie 2016, 18:36, invata ce e crestinismul adevarat si pe urma mai vorbim. Deocamdata esti la grupa mica.

      Ștergere
    4. http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/51-inviere-sau-reincarnare.htm

      Ștergere
    5. Anonim 21 septembrie 2016, 08:06, un suflet nonevoluat nu va vedea Imparatia. Trebuie sa intelege ca omul este cel care trebuie sa evolueze, sa creasca. Iisus este Cuvantul. Este sugestiv nu? Cuvantul... Nu poate nimeni evolua in locul tau. Te inseli gandind ca pe sfert evoluat ajungi sa vezi Imparatia. Iisus este cel care iti da cunoasterea prin cuvant. Tu ce faci? Stai si nu cresti, facand erori neindreptate sau neidentificate de pe urma necunoasterii si crezand ca te ia Iisus si te duce in rai cand mori? Vei avea o "surpriza" mare.

      Ștergere
    6. Anonim21 septembrie 2016, 10:17 ce inseamna un suflet nonevoluat?

      Ștergere
    7. Care nu a cunoscut iluminarea, fiind prins inca in roata lumii si a propriului ego. Foarte putini sunt cei care au ajuns la aceasta minunatata stare de curatie si maturitate spirituala. Bine ar fi ca noi toti sa ajungem la iluminare. Asa sa ne ajute si sa ne lumineze Dumnezeu in caile noastre prin aceasta viata.

      Ștergere
    8. "Punctul de vedere al Bisericii este fundamental diferit.

      Creat de către un Dumnezeu Trinitar si Personal, omul are început, dar nu si sfârsit. Se naste la un moment dat, în timp, pentru a vietui vesnic. în această lume va trăi o singură dată. După moarte, fiecare suflet este judecat de Dumnezeu si, potrivit cu faptele sale, va dobândi sau nu Raiul. Pe parcursul acestei vieti, Dumnezeu îi oferă omului foarte multe prilejuri de a se face vrednic de fericirea vesnică."

      Sa-mi explice si mie CATE SANSE LA MANTUIRE are copilul care se naste mort sau moare la doar cateva zile!

      Sa-mi explice si mie CATE SANSE LA MANTUIRE are nebunul care nu poate deosebi binele de rau.

      Sa-mi explice si mie o minte crestin ortodoxa luminata UNDE ESTE DREPTATEA lui Dumnezeu cand unul se naste CHIOR si NU ARE SANSA SA VADA, altul se naste SURD si NU ARE SANSA SA AUDA, altul se naste schilod fara de picioare sau fara maini s.a.m.d.

      DACA reuseste vreun crestin ortodox sa-mi arate DREPTATEA lui Dumnezeu despre care se tot vorbeste in absenta reincarnarii eu atunci o sa renunt la ideea reincarnarii.

      SUNT COPII CARE MOR DE FOAME LA PROPRIU SI NU APUCA SA FACA 10 ANI! UNDE ESTE DREPTATEA LUI DUMNEZEU? AUD? Sunt curios ce pacate or avea copiii aia. Ca s-au nascut?!

      Unii vorbesc din varful buzelor FARA MACAR sa-si puna vreo intrebare in toata viata lor amarata, ci doar stiu sa arate cu degetul catre altii care nu inghit dogma care le-a fost impusa de religia la putere, scrasnind fericiti printre dinti: las ca o sa-l bata pe el Dumnezeu! PAINE SI CIRC! Evolutie IOC!

      Si mai sunt cate unii care au pretentii ca romanii sunt popor ales! HA HA HA!

      Ideea reincarnarii a fost ATAT DE PERICULOASA, incat A TREBUIT a fi scoasa din textele "sfinte". DE CE? Pentru ca omul cand STIE ca este VESNIC atunci omul ala este LIBER si NU POATE FI CONTROLAT SI NU POATE FI FACUT SCLAVUL NIMANUI!

      Daca in schimb ti se inoculeaza ideea ca traiesti o singura viata atunci ai prefera sa o traiesti in orice fel de conditii si de sclav atata timp cat traiesti. Atunci esti controlabil, atunci poti fi facut sclav, atunci poti fi masa de manevra.

      AMINTITI-VA CA VA TRAGETI DINTR-UN POPOR MANDRU SI FARA FRICA DE MOARTE - DACII! POPOR SOLARIAN! POPOR CARE RADEA DE MOARTE! UITE CE ATI DEVENIT! NISTE SCLAVI SI NISTE FRICOSI CARE NICI MACAR NU MAI AVETI CURAJUL SA VA SEMNATI! DOAR DIN UMBRA ANONIMATULUI MAI AVETI TUPEUL SA SCHERLALAITI! RUSINE VOUA!

      Biserica v-a facut SCLAVI INCA DE LA NASTERE! Prin botez vi s-a pus in carca jugul pacatelor de la Adam incoace! Ati fost indoctrinati atat de rau, incat VA ESTE FRICA SA MAI SI GANDITI, dar pe de alta parte aveti pretentii sa iasa lumea in strada si sa dea jos guvernul cand voi nici macar nu aveti curajul sa va semnati! HA HA HA!

      Securitatea si-a pus amprenta pe fruntile voastre! Popor calcat in picioare si obligat sa sa se uite in jos de frica! Asa cum NICIUN SCLAV iesit din Egipt n-a pus piciorul pe pamantul fagaduintei asa NICI VOI nu o veti face!

      Ștergere
    9. Acu a vorbit vocea lui Ioan Botezatorul din tine.
      Esti un om cinstit cu sufletul tau, fara fariseism si ipocrizie!
      Avem ochii inchisi. Ca si tine mai striga unii in desertul sufletelor adormite, sa se trezeasca la Viata . Asa ca in viziunea lui Iezechiel cu oasele uscate ce au inviat:




      „ Fost-a peste mine mana Domnului, si m-a scos Domnul intru duh si m-a asezat in mijlocul campului; iar acela era plin de oase omenesti.
      Iz 1:3
      Si m'a purtat de jur-imprejurul lor: si, iata, erau foarte multe pe fata campului, uscate de tot.
      Si mi-a zis: "Fiul omului, oare vor invia oasele acestea?". Iar eu am zis: "Doamne, Doamne, acestea Tu le stii!"

      Si mi-a zis: "Fiul omului, profeteste asupra acestor oseminte!; si le vei spune: Voi, oase uscate, auziti cuvantul Domnului:

      Asa graieste Domnul catre oasele acestea: Iata, Eu voi aduce intru voi duh de viata si nervi voi aduce pe voi si carne voi pune pe voi si piele voi intinde pe voi si duhul Meu il voi pune intru voi si veti invia si veti cunoaste ca Eu sunt Domnul".
      Si am profetit asa cum imi poruncise Domnul. Si a fost ca atunci cand am profetit, iata, cutremur s'a facut, iar oasele s'au apropiat, fiecare la incheietura lui.
      Si m'am uitat; si, iata, nervi si carne cresteau pe ele, si piele se intindea peste ele, dar duh in ele nu era.
      Iar El mi-a zis: "Profeteste-i duhului, profeteste, fiul omului, si spune-i duhului: Asa graieste Domnul: Vino, duhule, din cele patru vanturi, si sufla asupra acestor morti, iar ei sa invie!"
      Si am profetit asa cum imi poruncise Domnul; si duhul a intrat intr'insii, iar ei au inviat si au stat pe picioarele lor, multime multa foarte.
      Si a grait Domnul catre mine, zicand: "Fiul omului, oasele acestea sunt toata casa lui Israel. Ei zic: Oasele ni s'au uscat, nadejdea ne-a pierit, noi ne-am stins...

      De aceea, profeteste si zi: Asa graieste Domnul: Iata, Eu voi deschide mormintele voastre si va voi scoate afara din mormintele voastre si va voi duce pe pamantul lui Israel.
      Si veti cunoaste ca Eu sunt Domnul atunci cand Eu voi deschide mormintele voastre ca sa-l scot din morminte pe poporul Meu.
      Si duhul Meu il voi pune intru voi si veti invia; iar Eu va voi aseza in tara voastra si veti cunoaste ca Eu sunt Domnul; Eu am grait, Eu o voi face!" zice Domnul.




      Ștergere
    10. Aceasta viziune are un inteles spiritual si este valabila si pentru tara noastra!
      Va trebui sa intervina insasi Dumnezeu prin Duhul Lui, caci noi stam adormiti in mormintele noastre.

      Despre cei care se nasc si traiesc bolnavi, fizic si psihic si incapabili sa constientizeze ce este Dumnezeu, si cum sa se mantuiasca, nu-ti va putea raspunde o minte ortodox luminata, decat astfel: ca ei s-au nascut asa, ca cei capabili sa ii ajute. Sau ca asa permite Dumnezeu, datorita factorului ereditar, ”mostenim boala si pacatele de la parinti”.

      Întrebarea INTREBARILOR este: DUMNEZEU ESTE UN SIMPATIC PAPUSAR, DE A DECIS SA CREEZE SUFLETE CARE SA VINA IN TRUPURI BOLNAVE, SCHILOADE, CA SA UMPLE PEISAJUL UMANITATII?!
      DOAR PENTRU CA NOI SA AVEM OCAZIA SA PRACTICAM CARITATEA?!
      Oare Logica lui Dumnezeu e atat de limitata?
      Nimeni nu si-a pus întrebarea?
      Dar daca acel suflet vine pe pamant si traieste toata viata ca bolnav mintal, in multe suferinte fizice si morale, si poate se intampla sa savarseasca si o crima pe pamant, când se va intoarce la Tatal, cu ce ochi Il va privi pe cel ce l-a creat, si l-a trimis intr-o astfel de viata?!
      Acel suflet nu poarta in el amprenta suferintelor traite aici?! Nu va fi vesnic nefericit ca o viata a avut chipurile si a experimentat doar suferinta?!

      De ce te-ar trimite Dumnezeu sa traiesti o astfel de viata?!

      Convingerea mea este asta: Viata este atat de complexa, si atat de minunata, si totodata atat de simplu de inteles!

      DAR..., constiinta noastra este Adormita, ce sa zicem ca nu folosim nici 20 la suta din capacitatea creierului. De asta nu Intelegem Logica lui Dumnezeu, ca nu mai Gândim.
      Daca vom fi judecati pentru ceva va fi ca nu am vrut sa iesim din adormirea constiintei, si sa ne folosim intregul potential spiritual pentru a ne Lumina si a aduce Lumina in lume.
      Când ne stapaneste frica si ”confortul” religios, credem ca suntem la adapost, dar de fapt viata spiritului e sufocata.
      FOC AM VENIT SA ADUC PE PAMANT SI CAT AS VREA SA FIE ACUM APRINS! , spune Iisus. Cati se Hranesc cu Focul Duhului?!!!
      Ne place sa mancam la masa lumii, nu la masa lui Hristos!

      Ștergere
  43. Dragi prieteni,deschideti-va mintea si inpregnati urmatorul mesaj:OAMENII SUNT FIINTE SPIRITUALE IN EXPERIENTA UMANA!!!!

    Cine nu intelege aceasta fraza NU SE VA MANTUI "in veci", chiar daca intreaga viata se va tari pe coate si genunchi in semn de umilinta.

    NU-TI AMINTESTI DE ADEVARATA REALITATE DIVINA, NU TE VEI INTOARCE IN IMPARATIA DIVINA,IN ESENTA A CEEA CE ESTI!

    Vei reveni iar si iar in trup fizic, char daca refuzi cu toata puterea reintruparea,pana cand vei obosi si vei cere sa-ti amintesti!ESTE DOAR ALEGEREA TA,si nimeni nu ti-o va schimba fiindca ESTI IUBIT SI RESPECTAT NEMASURAT DE DIVINITATE!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este halucinant cat insisti aici pe blog, Didona .
      Intrebare: Daca tie nu iti place un anume fel de mancare , il mananci ?

      Chiar nu ai alta ocupatie , chiar ti se pare ca esti la catedra si predai prostilor , iar prostii sunt obligati sa invete ce vrei tu? Chiar nu realizezi ca e mai simplu sa te retragi in spatiul tau propriu virtual si sa te desfasori acolo nestingherita ? Nu ai senzatia ca , cu cat vrei sa vari pe gat cititorilor acestui blog ideile tale, cu atat nu iti sunt acceptate ?

      Ștergere
    2. Ca sa te mântui n-ai nevoie sa-ți deschizi mintea , ci inima pt a-i iubi pe ceilalți așa cum te iubești pe tine.
      Împărăția cerurilor este a celor care sunt săraci cu duhul, care nu gândesc prea mult, ci fac voia lui Dumnezeu in toate.
      O sa aveți timp in iad sa va deschideți mintea, pt ca odată ce v-a intrat o idee fixa in cap, nici in fata evidenței nu Renunțați la ea.

      Ștergere
    3. Anonim 20 septembrie 2016, 16:06, tu sa nu faci pe nimeni prost. Ne-am inteles? Cine te crezi tu pe aici? Revizuieste-te in comportament.
      Intelege ca toata lumea are dreptul sa se exprime!Uite ca unora le place ce scrie Didona, deci nu te lega de altii si nu fa pe altii prosti caci nu e bine. Pricepi macar atat?

      Ștergere
    4. Anonim 20 septembrie 2016, 18:41, tu nu poti iubi cu adevarat pe celilalti. Esti in urma la acest capitol.

      Ștergere
    5. "Eu sunt D", Da, este in ordine sa scrii ceea ce simti ca esti inspirata sa scrii, insa mesajele pe care le scrii sunt atat de new age , ca zici ca-s "trase la indigo" . Sunt pline blogurile new-age-iste de genul de mesaje pe care le-ai scris si se tot transmit de la un blog la altul si tot asa...

      Ștergere
    6. Daca Maria publica astfel de comentarii, de ce va suparati voi? Este blogul ei si ea hotaraste ce si cum. Nu eu, nu altul. Nu sunteti prosti si nu va obliga nimeni sa imbratisati alta idee daca nu credeti in ea. Dar aici mai sunt si persoane dornice sa auda si "altceva", dornice sa caute si alte raspunsuri. Va comportati ca si cum voi ati fi stapanii acestui blog dar sunteti musafiri la fel ca noi ceilalti.

      Ștergere
    7. Este corect ce spui D (si Cristina Shanti).
      Iisus a spus clar ca pana nu vom fi ca si copiii (cu mintea deschisa, lipsiti de prejudecati, in opozitie cu dogmatismul preotilor), nu vom ajunge in Imparatia Cerurilor.

      @Anonim, 18:41, speri tu degeaba ca Imparatia lui Dumnezeu este imparatia prostilor, si speri degeaba ca Dumnezeu sa fie prostul suprem.
      Au mai crezut si altii ca este fraierul sau coruptul suprem si credeau ca-I cumpara bunavointa cu diligente.

      Ștergere
    8. Anonim21 septembrie 2016, 00:07
      Se vede de la o posta cat le perii pe cele new age-iste si cat ii jignesti pe cei care nu-ti impartasesc opiniile.
      Sigur ai sa repeti viata pentru ca n-ai invatat sa comunici civilizat, pentru ca nu accepti ca poti sa fii indus in eroare si .... pentru ca nu ai curajul sa-ti sustii ideile cu nume si prenume. :)
      Semeni in inversunare crestinul ortodox, dar din tabara reincarnatilor. :))))

      PS Pt new age-iste, n-am nimic personal cu voi. Sunteti libere sa va exprimati si sa credeti in ce vreti voi. Oricum, fiecare dam cont de ceea ce a spus, am facut si pe cati i-am dus in eroare cu vorbele si faptele noastre. :)

      Ștergere
    9. Mira, cred ca nu este nimeni new-age pe aici. False impresii. Deci cu cine sa ai ce?

      Ștergere
  44. mai taci baai EU SUNT D..te **** pe tine atata cu mizeriile tale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 septembrie 2016, 17:11, felul cum te-ai exprimat tu este o mizerie a ta. Esti in cadere libera cu asemenea limbaj. Te scalzi in propria-ti mizerie mintala.

      Ștergere
  45. tie chiar nu iti e rusine sa contrazici articolul dnei GHIORGHIU ???? Nu mai impregna tu mesaje in mintea altora...vezi-ti de ale tale

    RăspundețiȘtergere
  46. Asa este! Mântuirea nu vine traind in ignoranta si umilinta considerandu-te sclavul lui Dumnezeu, ci vine prin Constientizare! Ca esti fiu al lui Dumnezeu, si sa traiesti astfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, "cristina shanti". As adauga si faptul ca fiind "Fii de Dumnezeu, dupa Har", bineinteles ca atunci suntem si Mostenitori (dar, in niciun caz, nu suntem Dumnezeu, cum sustin adeptii new age).

      Ștergere
    2. Mântuirea o dobandesti daca iti iubești aproapele si pe Dumnezeu ca pe tine însuți.
      Când iubești nu esti sclav. Trăiesti doar ca inima ta sa bată pt cel pe care-l iubești. Când iubești respecți dorința persoanei iubite nu din obligație, ci din iubire.
      Nu suntem sclavii lui Dumnezeu, ci copiii Lui preaiubiti. Încă ne purtam ca niște adolescenți răsfățați care stiu ei totul si cu forța gândirii lor cred ca pot schimba lumea, fără ajutorul lui Dumnezeu. Fara iubire suntem nimic.

      Ștergere
    3. Ignoranta, umilirea, saracia, dogma sunt "valori" ale Vechiului Testament.
      Din pacate, ortodoxia este mai degraba pastratoare a VT si prea putin din NT.

      Ștergere
    4. Anonim 00:01, nu mai vorbi fara tine, ca nu cunosti ortodoxia si catolicismul. Asadar, faptul ca ai descoperit franturi din Adevarul lui Dumnezeu, pe calea pe care esti si ai cumva impresia ca cei crestin-ortodocsi si crestin-catolici , nu ar fi la nivelul intelegerilor tale, inseamna ca nu ai inteles nimic.

      Ștergere
  47. SUFLETE DRAGI,AVETI IN FATA OCHISORILOR VOSTRI SCORMONITORI PREASFANTA ICOANA A MAICUTEI DOMNULUI SI CU PARERE DE RAU VA GRAIESC ACUMA;NICI MACAR NU O BAGATI IN SEAMA,CU TOATE CA VA SARE IN OCHI.MA SIMT DATOR DIN RESPECT PENTRU MAICUTA SI FIUTUL DUMNEAEI ,CUM CA ACEASTA ICOANA DENUMITA IERUSALIMITA,ESTE FACATOARE DE MINUNI,DRAGILOR.ACUM 15 ANI INCA SE MAI AFLA IN PARTEA STAGA FATA DE CUM INTRA CRESTINII IN CATEDRALA MITROPOLITANA DIN SIBIU.ATUNCI ERAM SIBIAN.IN LOC SA MERG DE LA SREVICIU ACASA,M-AM TREZIT CAZAND IN GENUNCHI IN FATA DUMNEAEI,RUGAND-O CU LACRIMI SIROAIE SA MA AJUTE SA MA LAS DE TIGARI SI BAUTURA.ERA IN POSTUL NASTERII DOMNULUI.A TRECUT UN CURENT CALD PRIN MINE DIN CAP PANA IN PICIOARE.M-A INVALUIT O BUCURIE DE NEDESCRIS.MIROSEA A CRINI,A MIR,A TRANDAFIRI.PLUTEAMLA PRPRIU,PENTRU CA NU MAI SIMTEAM PAMANTUL SUB PICIOARE.PANA ACASA SALUTAM PE TOTI OAMENII,PLAGEAM DE BUCURIE,IMI VENEA SA-I IMBRATISEZ PE TOTI.IN FATA BLOCLUI MI-AM INTALNIT FOSTA SOTIE,FETITA SI BAIATL SI I-AM STRANS IN BRATE CUM N-AM MAI FACUT-O NICIODATA.CAM ATATA. VA MULTUMESC DUIOS IN NUMELE DOMNULUI IIS HRISTOS.PRONUNTATI CAT MAI DES NUMELE LUI IISUS HRISTOS SI CACI VA INALTATI SI POTRVNICUL NU MAI POATE PRINDE UNDELE INALTE ,DEVENITI PRACTIC NEDETECTABILI PENTRU EL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 septembrie 2016, 11:02, ai mai baut si fumat pe urma, pana in prezent? Dar sincer.

      Ștergere
    2. Anonim 21 septembrie 2016, 11:02

      Foarte frumos ai povestit. cu cuvintele tale , simple , chiar m-ai impresionat . Binecuvantat sa fii !

      Ștergere
  48. Amin,si Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti duci viata de acum inainte numai in CRISTOS DOMNUL SI MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE.Special pentru Anonim 21 septembrie ora 11:02.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  49. Mama doamne cite comentarii pe subiectul asta . Va apasionati ...bine .
    Nu stiu citi vor citii cu un minim de atentie , si fara filtrul lor mental , asa ca nu cred ca vor ajunge undeva cuvintele mele . Dar ...am sa ma joc un pic si eu , aici cu voi .
    Am spus in trecut cum vad acest fapt cu reincarnarea , dar nu am sa ma opresc aici , ci am sa va ,, scandalizez " un pic mai multisor , de voi reusii .
    In orimul rind , vorbiti de Dumnezeu necunoscindu-l . Ideia ce o aveti este luata de undeva ...iar acel luat , in functie de experientele voastre , de a reusit sa creeze emotii ...ati decis de e bun sau nu in functie de trairike voastre . E putin . Doar cu atit ...nu puteti stii cu adevarat . Nu ca a stii ar schimba ceva ..doar pt ca ne ,, jucam " acum , in acest moment ...are minima inportanta .
    In primul rind voi confundati Dumnezeu (eu Tatal meu i-l numesc ..Cel fara de nume , sau citeodata Fiinta , evit si de a gindii la cuvintul Dumnezeu pt ca a fost murdarit in secole si secole ...iar acum nu mai inseamba nimic , doar ceva utopic imaginativ ...ce este extrem de grav ) . Fiinta ....despre Dumnezeu din vechiul testament , ei bine , aceia sunt Elohin . Elohin ....Elohin ....creatorii omului . Asta din ce-mi spuneau Ei ..din copilarie . La 3 , 4 ani ...va asigur ca nu ma interesau pe mine aceste lucruri , vroiam in acel precis moment sa se intoarca parintii mei din concediu la mare si sa ma ia de la bunici . Bunici ce locuiau in mijlocul unei zone paduroase din Moldova (salbateca , superba ) 39 de nopti la rind s-au prezentat , in forma de sfere lluminoase . Asta din spusele batranilor . 39 . Deci ..creatorii omului sunt ei ..Elohin . Au lasat reguli anumea (religii) prin care omul sa stie cuo v-a trebuii sa raspunda .
    Ei Elohin ...poporul meu dupa cum a-i simt eu personal , vin dintr-un loc ce se chiama Ashtari , si s-e afla in constelatia Alpha Tauri , loc ce m-i se prezinta in vise identice , de mai bine de 30 de ani . Cu o frecventa de 2, 3 la an . Din fericire ...pt ca e foarte greu pt mine sa reiau viata de toate zilele . Pling de dor ca un copil , de fiecare data . E cumplit . Bine ca sunt rare . In acel loc eu sunt un fel de calugar , am in dreapta mea o constructie tip catedrala gotica , dar fara geamuri . Cu arcuri ascutite f inalte . Din piatra . Temoeratura e constanta cu un vint permanent din aceiasi directie . I-l am mereu in fata si-mi umfla usor gluga vesmintului ce o am pe cap . In stinga mea ..pe cer , sunt doua luni . Una imensa (dar e probabil sa fie soarele nostru , mai rece si asadar aproape . Ocupa un 20% din bolta cereasca . Rosu . Linga el o luna tot rosie ce este cam la jumate aproape de acel astru . Sau ori fii 2 luni ? 2 sori nane rosii ? Nu stiu . Noi acolo traim doar la ecuator . Pe acea planeta . Mai sunt alte 2 locuite de poporul nostru . Dar unde eu sunt ...traim pe ecuator . Planeta nu s-e invirte in jurul axei propii ...deci jumatate e merwu iluminata , iar cealalta merwu intuneric . Intr-o parte e prea cald , iar dincolo e t8tul inghetat . La ecuator . Demaceia lumina permanenta este un amurg extrem de intens ce coloreaza totul de rosu ....Voi ...nu aveti nici cea mai mica idee de cit este de minunat ! Cum as dorii sa inpartasim inpreuna aceasta viziune ...Ma simt ...Acasa ! Respectat , indragit ...ca toti ceilalti de altfel . Inpartasim gindurile noastre ...ginduri despre Cel fara nume ...se RESPIRA pacea ...inplinirea . De 30 de ani ..si mai i bine chiar ...Aceia este casa lui Elohin .
    El este Dumnezeul vostru din scriituri . Bine ...acum sa vorbim despre Dumnezeul cel adevarat ..sau fiinta , sau Unul ...ce slavesc , si cauta ...ai mei . La fel ca voi de altfel ..demla cine credeti ca a-ti mostenit asta ? Ha ha ha ...v-am spus ca o sa va scandalizez !
    Continua ...

    RăspundețiȘtergere