miercuri, 7 septembrie 2016

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! UN DEPOZIT DE MASE PLASTICE, A ARS CA O TORȚĂ !

                                                                      Dragii mei, 

Scriam cu doar  câteva ore înainte de INCENDIUL din FLORESTI - PRAHOVA, precum ca, vom auzi de un incendiu devastator,intr-un loc unde se vor gasi materiale usor inflamabile.
Din păcate, acest INCENDIU a avut loc la FLORESTI -PRAHOVA, la un depozit de colectare a maselor plastice.
Iată articolul meu:
                                                   
                                 5  septembrie 2016,ora 4,15 zori de zi !

                                          Dragii mei, 

Tot astăzi dimineață în zori de zi, vad înspre Est,o cladire precum cele de la Centralele Nucleare.
Brusc, a început a iesi un fum negru si dens, ce se intindea până la CER.

                     Image result for CENTRALA NUCLEARA..
 Dragii mei, vom auzi din păcate, de un astfel de accident nuclear,sau de vreun Incendiu la vreo fabrica in care au materiale usor inflamabile.
Sa nadajduim dragilor, ca nu va fi atât de periculos acest accident, indiferent de natura lui.
                                Cu dragoste,Maria.

Iar aici, INFORMATIA  mai pe larg:

UPDATE Prahova: Suprafața afectată de incendiul de la Florești a ...

www.agerpres.ro/.../prahova-50-de-pompieri-intervin-...
7 hours ago - UPDATE ORA 17.54 Suprafața afectată de incendiul care a izbucnit, ... ORA 17.01 Prahova: 50 de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu la o firmă ... în lupta împotriva 'agresiunii ruse' și că o invazie la scară mare.



VIDEO UPDATE Prahova: Incendiul de la Florești, lichidat după 4 ore și jumătate; cauza - un scurtcircuit

 •  Social
1541 afişări


UPDATE ORA 21:07 Incendiul care a izbucnit, marți după-amiază, în comuna Florești, la o firmă de colectare-reciclare mase plastice, a fost lichidat de pompierii prahoveni după o intervenție de patru ore și jumătate, o autospecială de stingere rămânând la fața locului pe parcursul nopții, în condițiile în care mai există câteva focare izolate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs din cauza suprasolicitării unui motor.
În incendiul care a afectat o suprafață de 3.000 de metri pătrați au ars baloți de mase plastice și deșeuri plastice, 50 de pompieri intervenind la fața locului cu opt autospeciale de stingere.
O autospecială ISU va rămâne peste noapte la locul incendiului pentru înlăturarea efectelor negative provocate de flăcări, a mai spus Vasiloae.
Deocamdată nu a fost făcută o evaluare a pagubelor produse de incendiu. ***
UPDATE ORA 17.54 Prahova: Suprafața afectată de incendiul de la Florești a ajuns la 3.000 mp; focul este localizat
Suprafața afectată de incendiul care a izbucnit, marți după-amiază, în comuna Florești, la o firmă de colectare-reciclare mase plastice a ajuns la 3.000 de metri pătrați, pompierii reușind să localizeze focul.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, cei 50 de pompieri care intervin cu opt autospeciale de stingere au localizat incendiul în care ard baloți de mase plastice și deșeuri plastice.
Anterior, s-a intervenit cu un buldoexcavator pentru trasarea unui șanț care să împiedice propagarea focului la vecinătăți, fiind vorba despre clădiri dezafectate din zonă.
ORA 17.01 Prahova: 50 de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu la o firmă de reciclare mase plastice din Florești
Zeci de pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova intervin, marți după-amiază, în comuna Florești, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o firmă de colectare-reciclare mase plastice.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați, arzând baloți de mase plastice, degajându-se un fum dens.
La fața locului intervin 50 de pompieri cu opt autospeciale de stingere, dar și grupa operativă a ISU, iar în acest moment se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.
Raluca Vasiloae a precizat că nu au fost înregistrate victime.
AGERPRES/(AS—autor: Anamaria Toma, editorI: Nona Jalbă, Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)

VIDEO Incendiu puternic la o firmă de colectare de mase ... - Adevarul.ro

adevarul.ro › Oraşul tău › Ploieşti
8 hours ago - Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiaza, 6 septembrie, ... Incediul de la Floreşti, Prahova, a izbucnit în jurul orei 16.00, la o firmă de ... focul a produs un fum puternic, astfel încât este observat de la mare distanţă.

Incendiu uriaș în județul Prahova, la un depozit de mase plastice

www.antena3.ro/.../incendiu-urias-in-judetul-prahova-...
8 hours ago - Incendiu uriaș în județul Prahova, la un depozit de mase plastice. ... Cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului, de 35.000 de ...

7 comentarii:

  1. Felicitari Mitropolitului Banatului ! Daca toate fetele bisericesti ar face asemenea fapte , in sufletul tuturor s-ar inmulti credinta :




    http://www.stirilekanald.ro/cel-mai-frumos-cadou-pentru-patru-copilasi-al-caror-tata-a-fost-condamnat-la-inchisoare-mitropolitul-banatului-le-a-daruit-o-casa_68559.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Fost premier al Italiei face o previziune alarmantă: Europa se va dezmembra în scurt timp
    Fostul premier italian Enrico Letta își exprimă temerea că la anul pe vremea asta ‘nu va mai exista o Europă’, informează marți Agerpres. Într-un interviu pentru Deutsche Welle, Letta și-a exprimat temerea că, la anul pe vremea asta, s-ar putea să nu mai existe “o Europă”.

    Întrebat dacă consideră că ‘ideea europeană’ nu mai este la fel de populară cum era cândva, Letta a confirmat: ‘Absolut. Oamenii sunt mai puțin entuziaști în legătură cu Europa și consecința este că liderii săi, politicienii, cred că și ei trebuie să fie mai puțin entuziaști, pentru a obține voturi. Iar aceasta înseamnă că va exista mai puțină integrare europeană. Știți, sunt multe domenii în care nu există răspunsuri la nivel național. Chestiuni ca lupta împotriva terorismului sau managementul afluxului de refugiați. Sunt chestiuni distincte, dar ceea ce au în comun este faptul că avem nevoie de o soluție europeană pentru ambele. Dacă nu ai răspunsuri europene, nu ai răspunsuri eficiente, doar dispute politice. Din acest motiv, partidele populiste o duc astăzi atât de bine în sondaje. Nu există soluții clare la problemele care îi afectează pe oameni, iar cetățenii reacționează la acest lucru’.

    Întrebat dacă este ‘îngrijorat de apropiatele alegeri din țări europene precum Franța, unde rezultatele ar putea fi chiar mai rele decât înainte’, fostul premier italian a declarat că ‘Franța și Germania vor avea alegeri anul viitor, și probabil că și Spania’. ‘Intrăm într-o perioadă în care, dacă adăugați și referendumul din Italia (pe tema schimbării Constituției — n.r.), vom avea 12 luni în care politicienii din patru țări mari din zona euro vor trebui să răspundă în fața alegătorilor lor pentru politicile pe care le-au impus. Dar dacă vom continua să ne gândim că trebuie să așteptăm până după alegerile la nivel național înainte de a face ceva, nu vom face decât să așteptăm și nu ne permitem acest lucru, deoarece, sincer, nu cred că problemele europene mai pot aștepta 12 luni. Ne aflăm deja într-un proces de dezintegrare, deci dacă trebuie să așteptăm până în septembrie 2017, după referendumul din Italia, alegerile din Spania, alegerile din Franța și alegerile din Germania, mă tem că în septembrie 2017 nu va mai exista o Europă’.

    http://www.napocanews.ro/2016/09/fost-premier-al-italiei-face-o-previziune-alarmanta-europa-se-va-dezmembra-in-scurt-timp.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vor termina fondurile europene ! :


    Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a dezvăluit, pentru Agroinfo, că UE nu mai are bani pentru fermieri pentru că aceștia vor fi realocați către imigranți.



    Iată dezvăluirile lui Laurențiu Rebega:

    ”Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani!

    În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani?

    Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția?

    Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros (George Soros, fost senator american de origine maghiară, implicat în sponsorizarea mai multor organizații non-guvernamentale, unele cu legături puternice cu România n.r.) la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de coeziune.

    Adică, noi să nu ne mai producem mâncarea, dar să putem să achiziționăm produse pentru susținerea celor care au provenit din spațiul extra Uniunea Europeană.

    Este o declarație dată de Soros în discursul lui din Parlamentul European. A fost o sugestie prin care a arătat că există posibilitatea să retragă niște bani de la Agricultură și de la fondurile de coeziune pentru susținerea acestor emigranți, reconsiderînd că Europa are nevoie, în momentul de față, de 30 de miliarde de euro pentru ținerea și, dacă vreți, crearea unor condiții optime pentru emigranți.

    Vă pot asigura că urmează o perioadă foarte grea când Agricultura nu va mai primi bani pentru toate sectoarele pe care le are în deficit.

    Ca toți demnitarii avem și noi discuții între patru ochi și, v-am spus, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai există bani!

    Declarația nu o poate face ca și comisar, dar eu îmi asum cele spuse și mă puteți cita”, este declarația europarlamentarului român.


    http://www.stiripesurse.ro/acuza-ie-oc-banii-fermierilor-romani-vor-ajunge-la-imigran-i_1150653.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo da bani imigrantilor nu celor care produc mincare.Dar la munca cind ai pune,au venit ca lacustele sai tina in spate europenii.De ce comisarii nu le da locuri de munca? Au venit sa stea ca trintorii sa puna putorile fundul la munca, nu sa faca atitea blestematii pe unde trec.Si europenii au trecut prin doua razboaie grele si nu au invadat Asia, au ramas si au umplut cimpii, dealuri,munti cu singele lor. Au ramas in Siria sa lupte cu isis femeile iar handralaii au venit sa violeze femeile europene.Buna si corecta e treaba asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 septembrie 2016, 20:41, te framanti ca o piatra de moara. Ce rost? Te afunzi prea mult in treburile lumii, nedrepte si trecatoare si ele... ca lumea de fapt. Nu-i mai buna linistea sufleteasca?

      Ștergere
    2. Anonim 7 sept 22:29 mi se pare normal să se revolte lumea în asemenea condiții.Văd că tu ai o atitudine foarte pasivă si nu mă miră de ce țara asta a ajuns aici,păi cu asemenea persoane era de asteptat.Noi nu ne batem capul,nouă nu ne pasă,noi stam linistiți,totul e trecător,bla,bla,bla.DS

      Ștergere
  5. Ieri a plecat un avion din Italia cu 6 persoane la bord spre Macedonia sa prabusit in Macedonia din nefericire au murit toti.

    RăspundețiȘtergere