luni, 19 septembrie 2016

CLUJ ! UITE LA CLUJ ! CLUJUL IN VIZORUL TERORISTILOR !

                                                           Zori de 19 Septembrie 2016,ora 3,10 !

                                                  Dragii mei, 

Astazi in zori de zi, cand incă mai eram in fața monitorului si scriam, iata ca aud un glas tare grabit si speriat, care striga asa:

                    ”Cluj !
                Uite la Cluj!
               Uite la Cluj!”

După care glasul dispare,iar eu inca mai simt fiorii reci pe șira spinarii,din pricina tonului grav al acestui glas,care ma obliga ca sa fiu atenta, la ceea ce se va intampla la CLUJ.
Dragii mei, eu am mai scris despre CLUJ NAPOCA, precum ca ,este ținta teroristilor,dar mi-am atras numai critici si cuvinte jignitoare,amenintari chiar, deoarece nu s-a intamplat nimic la UNTOLD  FESTIVAL.
Dar eu  nu am pomenit nimic de fesitival! Nu am spus niciodata ca se va intampla ceva la FESTIVALUL UNTOLD.  

Iata cele două articole:

UN POSIBIL ATENTAT TERORIST,LA CLUJ NAPOCA ! UN POSIBIL ...

https://plus.google.com/.../awA6JSQrMEn
Mar 28, 2016 - UN POSIBIL ATENTAT TERORIST,LA CLUJ NAPOCA ! UN POSIBIL ATENTAT TERORIST, LA CLUJ NAPOCA !

CLUJ NAPOCA ! CLUJ NAPOCA ! DE S -AR CLĂTINA TOT ...

https://plus.google.com/.../posts/QrJ6HxdF4h...
Aug 2, 2016 - CLUJ NAPOCA ! CLUJ NAPOCA ! DE S -AR CLĂTINA TOT PĂMÂNTUL, LA CLUJ NAPOCA TOT VOI FI !

Iar acum dragilor, vin cu a treia avertizare: CLUJUL este si rămâne ținta teroristilor!
Si nu de la mine spun ,ci din graiul DUHULUI CELUI PREA SFÂNT. 
Când anume si in ce împrejurări se va intâmpla,nu mi s-a descoperit!
Trebuie ca AUTORITATILE sa nu lase garda jos,in ceea ce priveste CLUJUL! 
TERORISTII stau la pândă,ca sa prinda punctul slab, si să actioneze după bunul lor plac.
DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa ocroteasca CLUJUL, si pe noi toti,dar si pe toti semenii nostri ,oriunde s-ar afla pe acest Pământ.
                                          Cu dragoste,Maria. 
P.S.
La 10 minute după ce am terminat de scris acest articol, desi trebaluiam prin bucatarie,aud glas care spune asa:

                    ”Clujul sub amenințarea teroristă!” 

Eu dragilor,mi-am facut datoria de suflet in FAȚA BUNULUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI, si am scris ceea ce mi s-a grait de sus.
Mai mult decât sa scriu ,si sa ma rog ca sa nu se adevereasca,nu pot face ! 
                                         Cu dragoste,Maria. 

69 de comentarii:

  1. Maria draga, bine ca nu s-a intamplat nimic la Untold Festival. Iar aceasta pentru ca a fost intarita securitatea. Nu lua in seama criticile, caci lumea judeca doar "la suprafata". Tu ti-ai facut misiunea, ai anuntat si bine ai facut! Cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Am scris un PS.la articolul despre CLUJ, in care un glas a intarit cele scrise deja si graite de DUHUL SFANT:
      ”CLUJUL SUB AMENINTARE TERORISTA !”
      Căci, numai cu VOIA DUHULUI SFANT,aud toate si vad toate!

      Ștergere
    2. Dumnezeu ne avertizeaza, doar sa luam aminte! Astfel pot fi multe rele evitate!Multumim mult Maria!!!

      Ștergere
    3. D-na Maria, eu va simt cu sufletul: aveti o bunatate sufleteasca deosebita neconditionata si complet dezinteresata. Faptul ca primiti aceste "instiintari"doriti cu tot sufletul sa fie bine sa fim feriti, sa avem mai multa credinta in Creatorul nostru si-n special sa ne rugam mai mult in acest fel reusind sa usuram suferinta in lume si sa aducem mai multa pace si bucurie. Nu mai puneti la suflet , lasati-le sa treaca... O imbratisare din suflet Maria

      Ștergere
    4. EU CRED CA AR TREBUI MAI MULTA RUGACIUNE ,DEJA ATI LASAT IMAGINATIA SA LUCREZE .......HILLARY NU E PRESEDINTE IAR TERORISTI IN ROMANIA ???? MULT POST SI RUGACIUNE SI LUARE AMINTE ...

      Ștergere
  2. Maria, a fost lansarea cartii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne fereste! Acolo sunt copiii si nepoteii mei. Sper sa nu aiba cineva intentia vreunui atac in Cluj sau alte "planuri ascunse" vis-a-vis de aceasta parte a tarii, ca va suporta consecinte...;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va suporta nici-un fel de consecinte!Este hotarat de mult,doar se asteapta momentul potrivit,Ardealul va fi al doilea Kosovo....

      Ștergere
    2. Anonim 19 septembrie 2016, 12:24, nu va ingrijorati! Aveti incredere in Dumnezeu!Caci Dumnezeu vegheaza si omul vegheaza si el fiind prevazator, facandu-si partea lui, spre binele citadelei! Numai bine si va fi bine! De la Cluj-Napoca, cu drag, toate cele bune!:)

      Ștergere
    3. Anonim 18:05, ceea ce spui tu aci: "Ardealul va fi al doilea Kosovo..." nu are cum sa fie, ca...nu are cum sa fie, nu-i in Planul lui Dumnezeu ca Romania sa apara enclave.;)

      Ștergere
  4. Daca ar citii cine trebuie acest bloc poate ar fi o șansă de scăpare si de data aceasta dar din păcate nu cred ca sunt atât de receptivi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit, sunt persoane care nu comenteaza articolele , ci comentatorii . Nu te-ai prins? Ei posteaza noaptea si au chef de harta , de contrazis . Sunt la datorie baietii nostrii ! Bine fac .

      Ștergere
    2. Da, The men in black... operatiunea "Big Brothers in the night". Sa fii pe faza Anonim 19 septembrie 2016, 17:41, neaparat caci altfel ii scapi si-i mare pacat!

      Ștergere
    3. Tare mă tem că au lăsat garda jos acum după ce a trecut festivalul si au vazut că nu sa întîmplat nimic rau.DS

      Ștergere
  5. Va rog sa modificați dvs am scris bloc în loc de blog multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum este clar, un atac terorist va fi la Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ca dumnezeu asculta rugaciunile romaniilor si ne mai da cate o sansa ca sa ne indreptam.

    RăspundețiȘtergere
  8. O veste trista.Sa aibe mila Dumnezeu de toți locuitorii Clujului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Cluj ca si in Buc.colcaie pactele,din nefericire sau din pacate!!!

      Ștergere
    2. Dumnezeu este cu noi, aici la Cluj-Napoca!Dumnezeu iubeste Clujul, pentru ca ne trimite avertizarile acestea ca sa fim prevazatori.Multumim din suflet Maria!Cu toata dragostea!

      Ștergere
  9. Numai prostii scrieti.Nu inteleg de unde scoateti prostiile acestea.Ce minti diabolice aveti,zilnic aceleasi sperante ca o sa aveti dreptate ca ceva,ceva se va intimpla,si bucurosi sa spuneti,,am avut dreptate".Mie mila de voi.val.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 septembrie 2016, 17:10
      DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,îti vor arăta tie,cine scrie ”prostii”, cine sunt mintile diabolice.
      Mie imi este mila tare de sufletul tau!

      Ștergere
  10. TATAL NOSTRU ,CARE ESTI IN CERURI SFANT,ESTE NUMELE TAU VIE E IMPARATIA TA PE PAMANT FIE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT.PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O NOUA ASTAZI SI MEREU SI NE IARTA NOUA GRESELILE NOASTRE SI AJUTA-NE SA IERTAM SI NOI GRESITILOR NOSTRI SI FERESTE-NE PE NOI DE ISPITA SI INDEPARTEAZA PE CEL RAU DE LA NOI.AMIN.CAUTATI-O PE DOAMNA GEORGETA FLOREA SI VA VA DA MULTE RASPUNSURI.PACEA DOMNULUI IISUS HRISTOS SA FIE CU NOI CU TOTI,AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumim Doamna Maria ca rupeți din prețiosul timp ca să spuneți oamenilor ce vi se transmite,bine faceți chiar dacă multi nu va iau în seamă.Dumneavoastra va faceți datoria ,deși riscați f mult toți care santem cu Dumnezeu vom fi greu prigoniți,dar nu ne este frică că Domnul este cu noi .Trebuie să ne întărim si propovăduit până la capăt nu este cale de întoarcere.Domnul să vă apere si sa va ocrotească.Tot înainte.

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE,DUMNEZEUL MEU TRIMITE DUHUL TAU ,SPRE MINE DA-MI SANATATE SI LINISTE TE ROG TRIMITE DE LA CASA MEA NECAZURILE SI SUFERINTELE FA DOAMNE,SA FIU SMERIT SA POT DES SA TE SLAVESC DORESC SA-TI RAMAN APROAPE MERGAND PRIN TINA PACATOS DE MULTE ORI PRIVESC CUM M-AI RIDICAT PE MINE PREABUNULE DUMNEZEU NEVREDNIC,A,SUNT DE TINEPENTRU CA IUBIREA TA ESTE MARE FATA DE MINETU STII DOAMNE CA NOI UITAM DE TINE DAR TU NU UITI DE NOI TE RUGAM SA STERGI,SA IERTI GRESELILE SI PACATELE NOASTRE CACI JUDECATA TA ESTE SFANTA SI DREAPTA DUMNEZEUL MEU MARE SI PUTERNIC.AMIN.RUGA SE FACE LA ORA 7,14 SI 21.SCRISA DE GEORGETA FLOREA PRIN DICTEU DIVIN DE LA INGERUL DE COROANA SI LUMINA.SA VA FIE DE FOLOS.PE MINE MA CHEAMA SERB ILIE-SORINEL.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua Doamna Maria Domnul să vă apere si sa va ocrotească.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua Doamna Maria Domnul să vă apere si sa va ocrotească.

    RăspundețiȘtergere
  15. DIN MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN SCRISA PRIN DICTEU DIVIN DE CATRE SCRIBUL DOMNULUI,IACOB LORBER;CELE 12 PORUNCI PENTRU IMPARATIA LUI ISRAEL,CEL DUPA SPIRIT;CACI CINE FACE PARTE DIN ISRAELUL LUI DUMNEZEU/TOTI OAMENII,DIN ORICE NEAM SI TARA,CARE URMEAZA DREPTATEA,IERTAREA,COMPASIUNEA,SI RESPECTAPORUNCILE MELE,ACESTA ESTE ADEVARATULISRAEL AL LUI DUMNEZEU.ASCULTA,O,ISRAEL,I E O U A ,DUMNEZEUL TAU ESTE UNUL SI UNIC;MULTI SUNT CLARVAZATORII MEI SI PROFETII MEI.IN MINE TOATE TRAIESC SI SE MISCA SI AU VIATA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " DIN MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN SCRISA PRIN DICTEU DIVIN DE CATRE SCRIBUL DOMNULUI,IACOB LORBER....MULTI SUNT CLARVAZATORII MEI SI PROFETII MEI.IN MINE TOATE TRAIESC SI SE MISCA SI AU VIATA."

      No bine, draga SERB ILIE-SORINEL, da' ceilalti (cei putini clarvazatori si profeti si nu numai...) care nu-s printre "multi clarvazatori si profeti" de-a lu' Lorber, care-a scris " PRIN DICTEU DIVIN", cum ii poti ajuta?!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  16. P0RUNCILE;1 SA NU IEI VIATA NICI UNEI CREATURI DE DRAGUL PLACERII TALE,NICI PENTRU PROFIT,NICI SA O CHINUI.2SA NU FURI BUNURILE NIMANUI,NICI SA NU ADUNI PAMANTURI SI BOGATII PENTRU TINE,MAI MULT DECAT AI NEVOIE SI ITI ESTE DE FOLOS.3SA NU MANANCI CARNE,NICI SA NU BEI SANGELE VREUNEI CREATURI MOARTE SI NIMIC ALTCEVA CARE FACE RAU SANATATII TALE SAU SIMTURILOR TALE.4 SA NU FACI CASNICII NECURATE,IN CARE NU EXISTA IUBIRE SI SANATATE ,SA NU TE PERVERTESTI PE TINE INSUTI SAU VREO ALTA CREATURA CARE A FOST FACUTA PURA DE CATRE CEL SFANT.SA NU DEPUI MARTURIE MINCINOASA IMPOTRIVA NIMANUI,NICI SA NU INSELI CU BUNA STIINTA PE NIMENI PRINTR-O MINCIUNA PENTRU A-I FACE RAU.6SA NU FACI ALTORA CEEA CE TU NU VREI CA ALTII SA ITI FACA TIE.

    RăspundețiȘtergere
  17. 7 SA TE INCHINI UNULUI ETERN,LUI DUMNEZEU TATAL DIN CER,DIN CARE SUNT TOATE LUCRURILE,SA ADORI FIINTA SA SFANTA.8SA-TI RESPECTI PARINTII PE PAMANT,CARE AU GRIJA DE TINE,PRECUM SI PE TOTI INVATATORII DREPTATII.9 SA INGRIJESTI SI SA PROTEJEZI PE CEI SLABI SI SA IEI APARAREA CELOR CARE SUNT OPRIMATI SI TUTUROR CREATURILOR CARE SUFERA RAUL.SA MUNCESTI CU MAINILE TALE LUCRURILE CARE SUNT BUNE ,SI POTRIVITE PENTRU TINE,ASA INCAT SA MANANCI FRUCTELE PAMANTULUI SI SA TRAIESTI VIATA LUNGA PE PAMANT.11 SA TE PURIFICI ZILNIC SI SA TE ODIHNESTI IN A SAPTEA ZI DE LA MUNCA PASRAND SFINTE SARBATORILE LUI DUMNEZEU.12 SA FACI ALTORA BINELE CARE TU AI VREA CA ALTII SA TI-L FACA TIE.ORIUNDE TE-AM OFENSAT,O,DUMNEZEULE,IARTA-NE.FIE CA INTELEPCIUNEA,IUBIREA SI ADEVARUL TAU DIN INTERIORUL NOSTRU SA NE INDRUME SA IUBIM SI SA RESPECTAM ACEASTA SFANTA LEGE.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  18. INSEPTITA VENIRE A DOMNULUI;SI VOI VENI DE SAPTE ORI,DAR A SAPTEA OARA VOI VENI INVALUIT IN FOCUL SFINTENIEI MELE.VAI CELOR CARE VOR FI GASITI ATUNCI IN PACAT,CACI VOR CUNOASTE FOCUL MANIEI MELE ETERNE.PRIMA MEA VENIRE PE PAMANT-S-A PETRECUT LA INCEPUTURILE LUMII,CAND AM CREAT TOT CE EXISTA,DE DRAGUL VOSTRU.V-AM CREAT ATUNCI INCLUSIV PE VOI, DE DRAGUL MEU. DOUA VENIRE.MA VOI INTOARCE IN CURAND SUB FORMA UNUI MARE POTOP PENTRU A SPALA MURDARIA DE PE ACEST PAMANT.CACI IN INTERIORUL SAU,PAMANTUL A DEVENIT O OROARE IN FATA MEA.,FIIND PLIN DE MURDARIE SI DE MIZERII,NASCUTE DIN LIPSA VOASTRA DE ASCULTARE.VOI VENI ATUNCI DE DRAGUL VOSTRU,PENTRU CA LUMEA SA NU PIARA CU TOTUL.UN SUNGUR OM VA SUPRAVIETUI ATUNCI,DEVENIND CAPUL UNEI NOI LINII GENEALOGICE,AL CARUI ULTIM DESCENDENT POT FI EU INSUMI A TREIA OARA ,VOI VENI DE MULTE ORI LA VOI,LA FEL CUM AM VENIT SI PANA ACUM,UNEORI INTR-O FORMA VIZIBILA,ALTEORI INVIZIBILA SUB FORMA CUVANTULUI SPIRITUAL PENTRU A-MI PREGATI ASTFEL CALEA.A PATRA OARA VOI VENI INTRUPAT IN MARELE MOMENT SI VOI SUFERI MULT.A CINCEA OARA VOI VENI LA SCURT TIMP,IMBRACAT IN SPIRITUL IUBIRII SI AL SFINTENIEI,PENTICOSTAL. A SASEA OARA MA VOI REVELA SINELUI INTERIOR AL TUTUROR CELOR CARE MA VOR CAUTA CU CREDINTA MARE IN INIMILE LOR,SI LE VOI FI GHID CELOR CAREW SE VOR LASA,PLINI DE IUBIRE,CONDUSI DE MINE CATRE VIATA ETERNA.LA VREMEA ACEEA VOI FI FOARTE INDEPARTAT DE ACEASTA LUME,DAR TOTI CEI CARE VOR FI ACCEPTATI VOR TRAI,IAR IMPARATIA MEA NU AI VA MAI PARASI NICIODATA.A SAPTEA OARA;IN FINAL VOI VENI DIN NOU,ASA CUM SPUNEAM MAI DEVREME,DAR ACEASTA VENIRE VA FI PERMANENTA,INTR-UN FEL SAU ALTUL.ASCULTATI SI INCERCATI SA INTELEGETI;GASITI-VA SPRIJINUL IN IUBIRE,CACI ACESTA VA FI MANTUITORUL VOSTRU.IUBITI-MA PE MINE MAI PRESUS DE ORICE,CACI ACEASTA VA FI VIATA VOASTRA VESNICA.DE ASEMENEA,IUBITI-VA UNII PE CEILALTI,PENTRU A VA ELIBERA ASTFEL DE JUDECATA.GRATIA SI IUBIREA MEA DINTAI SA VA INSOTEASCA DE-A PURURI,AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule,de unde ai atata timp si rabdare sa umpli cersafurile acestea si asa nu le citeste nimeni,nicu.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  19. O ROG DUIOS,IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS,PE GAZDA ACESTUI BLOG,SA PUBLICE TOTE RASPUNSURILE MELE.MA NUMESC SERB ILIE-SORINEL.NU PENTRU A MA FACE CUNOSCUT,CI PENTRU CA VREAU SA VA FIU DE AJUTOR SA INTELEGETI MAI BINE CEEA CE SE INTAMPLA IN ACESTE VREMURI DE APOCALIPSA,ADICA DE SCHIMBARE A NOASTRA,A TUTUROR.ESTE IMPERIOS NECESAR SA EVOLUAM IMPREUNA,URMAND NUMAI SI NUMAI INVATATURILE DOMNULUI IISUS HRISTOS.UNDE GASIM ACESTE INVATATURI/IN CARTILE SCRISE PRIN DICTEU DIVIN.ACESTEA SUNT CELE SCRISE DE DOAMNA GEORGETA FLOREA,DE IACOB LORBER,DE BERTHA DUDE,DE GOTFRIED MEIERHOFFER,CVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM,UNDE SE AFLA BSERICA SFANTA DESCRISA IN APOCALIPSA LUI IOAN.DEOCAMDATA CAM ATATA.VA MULTUMEC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit Sorinele :) Chiar esti pregatit sa primesti in schimbul intentiei tale de a ajuta"bete si pietroaie" ?
      Viorica

      Ștergere
    2. Aaaa Viorico iata ca ai intalnit pe Ilie-Sorinel!Acuma puteti vorbi de Lorber impreuna! Succes! Poti sa-l inviti si la tine daca vrei!;)Apropo e bine: voi doi si Lo(r/b)ver, cel batran, cel cu "stima" deosebita mai ales pentru femei!Minunat!;)

      Ștergere
    3. Sorinel ii promoveaza pe penticostali.

      Ștergere
    4. Cred ca Sorinel promoveaza cartile Georgetei Florea si etc..vad ca si cele zece porunci sunt altfel decat in Biblie..

      Ștergere
    5. Adyna, e liber sa o faca dar sa nu mai scrie mesaje kilometrice ca ocupa spatiu mult pe blog si mai ales sa nu scrie cu litere de tipar ca ne obosesc ochii... sa incerce sa scrie mai comprimat totul intr-un mesaj concret caci este posibil acest lucru ...

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. DREPTATEA A FOST,ESTE SI VA FI PURUREA A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS.AMIN.IAR EU VOI FI CU VOI INTOTDEAUNA,NE SPUNE DOMNUL.NU VETI PRIMI DOAR UN SEMN,CI MAI MULTE.ELE VA VOR INDICA FAPTUL CA EU SUNT DE-A PURURI PREZENT IN MIJLOCUL VOSTRU,ALATURI DE VOI SI INLAUNTRUL VOSTRU.IATA CARE VOR FI ACESTE SEMNE;1.MAI INTAI,FAPTUL CA VETI AJUNGE SA MA IUBITI MAI PRESUS DE ORICE PE LUME.DACA CINEVA IUBESTE CEVA DIN ACEASTA LUME,MAI PRESUS DECAT PE MINE,EL NU ESTE DEMN DE FIINTA MEA DIVINA.CEL CARE MA IUBESTE INSAMAI PRESUS DE ORICE ALTCEVA SE AFLA DEJA PRIN IUBIREA SA INLAUNTRUL FIINTEI MELE,LA FEL CUMEU MA AFLU DEJA INLAUNTRUL LUI2.AL DOILEA SEMNAL PREZENTEI MELE ALATURI DE VOI VA FI TREZIREA IUBIRII FATA DE SEMENII VOSTRI,TINERI SI BATRANI DEOPOTRIVA PE CARE VETI AJUNGE SA-I IUBITI LA FEL DE MULT CA PE VOI INSIVA.CUM L-AR PUTEA IUBI CINEVA PE DUMNEZEU PRIN MINE,PE CARE NU MA VEDE,DACA SE DOVEDESTE INCAPABIL SA ISI IUBEASCA PROPRII SEMENI,PE CARE AI VEDE/DESI IN PREZENT VOI MA PUTETI VEDEA SI AUZI,VA VENI IN CURAND O VREME CAND NU MAVETI MAI PUTEA VEDEA CU OCHII FIZICI.MA INTREB DACA IUBIREA VOASTRAVA RAMANE ATUNCI LA FEL CA CEA PE CARE MI-O PURTATI ACUM,CAND MA VEDETI.CHIAR DACA VETI CONTINUA SA-MI PASTRATI ACEEASI IUBIRE,SA FACETI CA NICI DESCENDENTII VOSTRISA NU UITE DE EA.DACA CINEVA MA VA IUBI IN INIMA SA MAI PRESUS DE ORICE,ACTIONAND SI TRAIND LA UNISON CU VOINTA MEA REVELATA VOUA,VOI VENI LA EL INTRU SPIRIT,CA SI CAND AS VENI IN PERSOANA,SI IMI VOI REVELA PREZENTA IN FATA LUI.3 AL TREILEA SEMN AL PREZENTEI MELE ALATURI DE VOI VA CONSTA IN FAPTUL CA VETI PRIMI INTOTDEAUNA TOT CEEA CE AI VETI CERE-IN NUMELE MEU- TATALUI CERESC,MANIFESTAT PRIN PERSOANA MEA.NU CRED CA MAI TREBUIE SA PRECIZEZ CA NU TREBUIE SA IMI CERETI LUCRURI EFEMERE SI VALORI ALE ACESTEI LUMI.CEI CARE VOR CERE ASEMENEA LUCRURI NU VOR DEMONSTRA DECAT FAPTU CA LE IUBESC MAI PRESUS DECAT PE MINE,IAR ACEST LUCRU NU POATE FI ECHIVALAT CA UN SEMN AL PREZENTEI MELE PRINTRE VOI.

      Ștergere
    8. 4.AL PATRULEA SEMN AL PREZENTEI MELE ATOTPUTERNICE VA FI URMATORUL;DACA VETI PLASA DIN IUBIRE FATA DE SEMENII VOSTRI SI IN NUMELE MEU MAINILE PE OAMENI BOLNAVI,SANATATEA LOR SE VA IMBUNATATII RAPID,CU CONDITIA CA ACEST LUCRU SA SERVEASCA MANTUIRII SUFLETULUI LOR.AVETI INSA DATORIA CA INTOTDEAUNA SA SPUNETI IN INIMA VOASTRA;DOAMNE,FACA-SE VOIA TA ,NU A MEA.CACI VOI NU AVETI DE UNDE SA STITI,DACA,SI IN CE CONDITIIPOATE SERVI VINDECAREACORPULUI FIZIC MANTUIRII SUFLETULUINIMENI NU VA TRAI VREODATA DE-A PURURIPE ACEST PAMANTIN CORPUL SAUFIZIC,IAR PLASAREA MAINILOR IN NUMELE MEUNU VA AVEA INTOTDEAUNAEFECTE VINDECATOARE.NU VETI COMITE INSA NICI UN PACAT DACA VETI INCERCA AS PROCEDATI IN ACEST FEL,PLINI DE IUBIRE,IAR IN MASURA IN CARE VOI CONSIDERA CA VINDECAREA TRUPEASCA AI POATE SERVI CELUI BOLNAVPENTRU MANTUIREA SUFLETULUI SAU,EU VA VOI ASISTA.DACA ATI AUZIT CA UN PRIETEN AFLAT LA DISTANTA ESTE BOLNAV,RUGATI-VAPENTRU ELSI PLASATI-VA MENTAL MAINILE PE TERUPUL SAU.SNATATEA SA SE VA IMBUNATATI IMEDIAT-IN CONDITIILE MENTIONATE MAI SUS.SIMULTAN ,RUGATI-VA ASTFEL IN INIMA VOASTRA;FIE CA DOMNUL IISUS HRISTOS SA TE AJUTE.FIE CA EL SA TE INTAREASCA,VINDECANDU-TE PRIN GRATIA,IUBIREA SI COMPASIUNEA LUI.DACA VETI ROSTI ACESTE CUVINTE PLINI DE CREDINTA,TINAND MAINILE ASUPRA CELUI BOLNAV-PRINTR-UN PROCES DE VIZUALIZARE,DACA ACESTA SE AFLA LA DISTANTA-,EL SE VA VINDECA INTR-O ORA-DACA ACEASTA VINDECARE AI VA SERVI SUFLETULUI SAU.

      Ștergere
    9. 5. AL CINCILEA SEMN AL PREZENTEI MELE VA FI URMATORUL;TOTI CEI CARE IMI VOR INDEPLINI VOINTA VOR RENASTE SPIRITUAL.SPIRITUL MEU SFANT VA COBORA ASUPRA LOR,ILUMINANDU-I SI CONFERINDULE INTELEPCIUNEA SUPREMA.EI VOR PRIMI ASTFEL BOTEZUL VIETII.ORICE OM ARE DATORIA SA ASPIRE CATRE ACEST AL CINCILEA SEMN.VA PUTEA FACE SI VA PUTEA CREA LA FEL CA MINE,CACI VA FI CU ADEVARAT UNA CU MINE.V-AM INDICAT ASADAR SEMNELE PREZENTEI MELEIN MIJLOCUL VOSTRU.ACTIONATI IN CONSECINTA SI VETI AJUNGE CAT DE CURAND SA SIMTITI PREZENTA SPIRITULUI MEU INLAUNTRL VOSTRU.EU VOI RAMANE DE-A PURURI ALATURI DE COPIII MEI,INTRU SPIRIT,PRIN CUVANT SI ADEVAR.CEI CARE MA IUBESC EXTRAORDINAR DE MULT,VOR AVEA UNEORI OCAZIA SA MA VADA ,CHIAR IN PERSOANA,PENTRU CATEVA CLIPE.IN PLUS, MA VOI EXPRIMA FRECVENT PRIN GURA CELOR CARE TRAIESC IN CONFORMITATE CU CUVANTUL MEU,ASPIRAND INCONTINUU CATRE ADEVARUL SPIRITUAL,PUNAND CUVINTELE MELE IN INIMILE SI MINTILE LOR.BAIETII SI FETELE CRESCUTI DE MICI IN CREDINTA FATA DE MINEVOR AVEA VIZIUNI IN CARE LE VOR FI EXPLICATE PRINCIPIILE VIETII ETERNE,ALE CERULUI SI ALE FIINTEI MELE,DAR SI CELE ALE IADULUI SI ALE LIPSEI DE CREDINTA.IN ACEST FEL,VOI RAMANE ALATURI DE COPII MEI PANA LA SFARSITUL TIMPURILOR.

      Ștergere
    10. EU UNUL,SUFLETE DRAGI,AM FOST SCOS DE TREI ORI DIN IAD DE CATRE IISUS HRISTOSUL,DOMNUL NOSTRU MILOSTIV SI BLAND SI PENTRU ACEASTA IL VENEREZ ATATA CAT POTAI SI SLUJESC,NUMELE MEU VENIND DE LA SERV,VA SLUJESC SI VOUA,I-AM SLUJIT SI IMPARATESEI MELE IUDITA,AM PARTICIPAT IMPREUNA CU DUMNEAEI LA BOTEZUL DOMNULUI IN IORDAN CU ALTI 3000 DE COMPATRIOTIUITATI-VA MACAR PE YOU TUBE SI VETI AFLA UN CRAMPEI DIN MAREATA DUMNEAEI OPERA.TACEREA E DE AUR,SUFLETE DRAGI,INSA NU VOI TACEA SI VOI MANIFESTA PENTRU CREDINTA CEA DREAPTA ,CACI CE PRET MAI POATE AVEA O BISERICA NEZAVISTUITA IN OCHII DOMNULUI.

      Ștergere
    11. RUGACIUNEA CRESTINULUI CATRE TATAL CERESC DATA NOUA DE DOMNUL IISUS HRISTOSDOAMNE,IATA-MA.TE-AM LASAT SA ASTEPTI MULT TIMP,O PARINTE PREAPLIN DE IUBIRE,CARE M-AI CHEMAT NECONTENIT INCA DIN COPILARIA MEA,SPUNANDU-MI;VINO LA MINE ,CACI DORESC SA TE MANGAI.ACUM,O,TATA,URECHILE MELE S-AU DESCHIS,IAR VOINTA MEA INCAPATANATA NU MAI DORESTE ALTCEVA DECAT SA SE SUPUNA VOINTEI TALE,FIIND PLINA DE SMERENIE SI DE ASCULTARE FATA DE TINE,DAR SI FATA DE FRATII MEI CEI BUNI,ASA CUM DORESTI TU.DE ACEEA,TE ROG SA VII LA MINE,MULTIUBITUL MEU IISUS,PENTRU A-MI MANGAIA SUFLETUL BOLNAV CU BALSAMULIUBIRII TALE INFINITE.AJUTA-MA SA IMI DESCOPAR GRESELILE CARE AU CONTRIBUIT LA SUFERINTELE SI LA MOARTEA TA.O,IISUSE,TU,CARE AI INVINS MOARTEA SI IADUL,VINO SI AJUTA-MA SA ITI INTELEG MAI BINE VOINTA,DAR MAI PRESUS DE ORICE,SA-MI REALIZEZ PROPRIA NIMICNICIE,CACI TU ESTI TOTUL IN TOATE.O,BUNUL SI BLQANDUL MEU IISUS,CEL PLIN DE IUBIRE,MANTUITOR AL TUTUROR ARMATELOR,VINO LA MINE CARE SUNT SLAB,SARMAN,ORB,SURD,BOLNAV,CHINUIT,POSEDAT SI PARALIZAT...DA,VINO LA MINE,MULTIUBITUL MEU DOMN IISUS.CACI EU SUNT MORT.LASA-MA SA-TI ATING VESMANTUL SFANT PENTRU A CAPATA VIATA.DOAMNE,NU MAI INTARZIA,CACI AM MARE NEVOIE DE TINE.TU ESTITOTUL PENTRU MINE DE CAND IUBIREA MEA PENTRU TINE A RESPINS ORICE ALTCEVA.NU MAI POT SA TRAIESC FARA TINE.HAIDE,MULTIUBITUL MEU IISUS,VINO REPEDE.FACA-SE INSA,CA DE OBICEI ,VOIA TA SFANTA IN TOATE.AMIN.

      Ștergere
    12. ODIHNITI-VA SI AMPLIFICATI-VA LA INFINIT IUBIREA SI DORUL FATA DE MINE.DACA VETI PRACTICA ACEST EXERCITIU SI NUMAI PENTRU O VREME SCURTA,ADEVAR VA SPUN;VETI VEDEA FULGERE SI AUZI TUNETE,DAR NU TREBUIE SA VA TEMETI DE ELE.CACI EU VIN MAI INTAI SUB FORMA DE JUDECATOR,IN MIJLOCUL FURTUNII,PRINTRE FUGERE SI TUNETE SI ABIA APOI SUB FORMA UNUI SUFLU BLAND SI SACRU,IN CALITATEA MEA DE TATA.CINE DORESTE SA FACA SPOVEDANIE GENERALA,ACORDANDU-I ACESTEIA ADEVARATA SEMNIFICATIE,TREBUIE SA MANIFESTE MAI MULTA SMERENIE SI ABNEGATIE.EL TREBUIE SA IA HOTARAREA RADICALA DE A NU MAI PACATUI,BAZANDU-SE PE CREDINTA LUI PURA SI PE IUBIREA ARZAROARE FATA DE MINE.DACA VA INDEPLINI ACESTE CONDITII,EL VA SIMTI EFECTELE MIRACULOASE CARE SE VOR MANIFESTA PRINTR-O BUCURIE URIASA,IMPOSIBIL DE EXPLICAT IN CUVINTE,SI PRINTR-O TRANSFIGURARE CU ADEVARAT CELESTA.IATA,ACESTA ESTE DRUMUL CEL MAI SCURT DAR SI CEL MAI EFICIENT PRIN CARE PUTETI AJUNGE LA RENASTEREA SPIRITUALA,SINGURA CARE PERMITE CASTIGAREA VIETII ETERNE.ORICE ALTA CALE ESTE AUTOMAT MAI LUNGA SI MAI PUTIN SIGURA,CACI ESTE CU SIGURANTA FRECVENTATA INCLUSIV DE RAUFACATORI;PADURILE CARE O INCONJOARA POT ASCUNDE HOTI,BRIGANZI SI ASASINI,IAR CEL CARE NU POARTA O ARMURA SOLIDA SI CARE NU ESTE INARMAT PANA IN DINTI NU POATE FI SIGUR CA VA AJUNGE VREODATA LA DESTINATIE.REFLECTATI LA ACESTE CUVINTE SI NU UITATI CINE ESTE ACELA DARE VI LE COMUNICA.IN LOCUL REUNIUNILOR MONDENE,AL DISTRACTIILOR SI-AL COMPANIILOR INDOIELNICE,OPTATI MAI DEGRABA PENTRU COMUNIUNE CU MINE IN TIMPUL ODIHNEI SABATICE,CACI ACEASTA COMUNIUNE ESTE GRATUITA SI NU NECESITA UN BILET DE INTRARE.IN ACEST FEL VETI PUTEA FOLOSI IN MOD JUDICIOS COSTUL BILETULUI DE INTRAREINTR-O MANIERA MAI JUDICIOASA.CE ZICETI...CREDETI CA POATE EXISTA CEVA CARE SA-MI FACA O PLACERE LA FEL DE MARE/NICI VORBA.CACI IATA ASA CUM LE-AM SPUS PE TIMPUL APOSTOLILOR MEI,NIMENI NU POATE SJ-LUJI LA DOI STAPANI.REFLECTATI ASADAR CU ATENTIE LA ACESTE CUVINTE SI AMINTITI-VA CINE ESTE ACELA CARE LE ROSTESTE.AMIN,EU,PARINTELE VOSTRU PREASFANT DIN VESNICIE.AMIN. DIN CARTEA DRUMUL CEL MAI SCURT CATRE RENASTEREA SPIRITUALA,TEXT TRASMIS DE DOMNUL IISUS HRISTOS PE DATA DE 18 AUGUST 1840 LUI JACOB LORBER,CEL CARE A FOST IN ULTIMII 25 DE ANI DIN VIATA SCRIBUL DOMNULUI,CALEA RENASTERII,PAG 111-112-113.

      Ștergere
    13. Mai Ilie-Sorinel, nu-ti citeste nimeni kilometri de scris afisat aici. De ce nu asculti de ai mai batrani de aici? Scrie mai comprimat totul caci se poate, un mic efort si ceva inteligenta trebuie doar!

      Ștergere
    14. La punctul 4 bifez eu cu Reiki traditional gradul 1 si 2. Ce a scris anonimul de mai sus e REIKI TRADITIONAL 100% EXACT asa cum l-am invatat de la proful meu. Eu am mai zis ca pun mainile in numele lui Hristos pe oameni si unii dintre ei se vindeca, iar acum stiu si motivul! :)

      Multumesc anonime si tie Iisuse Hristoase pentru confirmare!!! Aveam convingerea ca Reiki traditional e de la Dumnezeu dar acum am si confirmarea! Calea, Adevarul si Viata, yuhuu!

      Ștergere
    15. Lasa ca il citesc eu. Deci ai fost de trei ori in iad si ai participat si la botezul mantuitorului. Ca si martor ocular descrie cum arata Iisus. Astept cu interes.

      Mersi.

      Ștergere
    16. Emanuel iti spun eu cum arata Iisus ..acum 9 ani am avut un vis "Iisus era imbracat intr.o haina alba lunga pana jos cu sandale maro si la brau avea o curea maro (adica un snur ) avea parul lung ..nu stiu cum sa explic dar parca stiam ca e batran dar fata lui era asa de tanara frumoss si toata fata lui si tot stralucea asa de tare o lumina asa aprinsa ..nu stiu sa explic dar stralucea tot..eu stateam in genunchi inaintea Lui si mi.a spus ca nu imi va da copii niciodata si eu i.am spus Doamne dar te rog macar un copil sa imi dai si Iisus a zis ca se mai gandeste daca imi va da un copil" acesta este visul meu de acum vreo 9 ani

      Ștergere
  20. Ce nu inteleg eu : toti cei care vor sa isi impuna propriile lor idei de ce nu va creati blogurile voastre si sa scrieti acolo tot ceea ce doriti fara a incerca sa mai convingeti oameni care au propriile lor convingeri si credinte . E valabil pentru ,,Eu sunt D'' , pentru domnul de mai sus si altii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar si tu vrei sa iti impui propriile idei. Fiecare dintre noi facem asta. De ce nu gandesti ca noi comunicam; facem schimb de idei. Fara asta cum ar arata acest blog? Maria posteaza si noi incepem cu amin, sa ne rugam, multumim, asa este... Eu consider ca ne ajuta acest "dialog" al nostru pentru ca vorba aceea"eu stiu ca nu stiu nimic". Emilia

      Ștergere
    2. Da Emilia, asa este!

      Ștergere
  21. jumate din ce vezi.sint de la duhul lumiii.!!!duhul sfint si cu duhul lumiii sint in mare conflict!!duhul lumiii este antihrist.o sa il recunoastetzi dupa semnul de pe frunte.pe partea dreapta a fruntziii.ca 1 scriere arabeasca.!!fratzi si surori dupa plecarea mea.arabi si chinezi vor intra in casele. voastre si ale copiiilor mei.samintza neamului rominesc se. va. stinge..!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa plecarea ta? Dar cine esti tu Anonim 20 septembrie 2016, 08:56? Mai clar: cine crezi tu ca esti?

      Ștergere
  22. ACOLO UNDE ITI ESTE ATENTIA,ESTE SI ENERGIA TA! Constientizeaza-ti atentia si indreapt-o spre creatii frumoase,pozitive! Nu va mai lasati folositi!Asfel veti creea inconstient ceea ce vi se aduce ca informare.
    Uitati-va cum sunt stirile la tembelizor? Doar negative! Multa, multa negativitate,pentru a tine mintea preocupata si a nu realiza adevaratele probleme.
    Fiti vigilenti,fiti constienti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire Didona, negativitatea de la tembelizor nu este data ca sa prosteasca ci dintr-un motiv mult mai simplu: CIRCUL VINDE!

      Asa cum spuneau romanii acum 2000 de ani: paine si circ, este valabil si astazi si va fi valabil inca mult mult timp de acum incolo. Pana si spiritualitatea a devenit un circ. Se duce lumea la Reiki, la Yoga etc pentru ca lumea este disperata dupa circ, vrea sa simta, sa intre in contact cu "entitati" sa prinda puteri precum Harry Potter, vor sa obtina o bagheta magica din care sa schimbe lumea uitand saracii sa se uite la ei prima oara caci schimbarea vine din interior catre exterior si nu invers dar au urechi sa auda? Nuuuu....

      Asa ca rezultatul emisiunilor TV din lume reflecta nivelul de constiinta scazut al oamenilor si nu o manipulare cum se crede. Eu nu ma uit la TV. De ce? Ca nu rezonez si cu asta basta. Cand din ce in ce mai multi vor fi ca mine atunci si emisiunile se vor schimba. Atata timp cat au telespectatori fideli nimic nu se va schimba.

      Ortodoxia face greseala ca inoculeaza ideea unei salvari din afara cand Iisus a spus clar: imparatia este in voi. A, ca el este "cheia" intrarii in aceasta imparatie nu contest dar aceasta "cheie" a fost inteleasa gresit. In loc ca preotii sa invete lumea cum sa lucreze cu ea insasi invata de fapt cum sa stea cu mana intinsa ca niste cersetori, cersind mantuirea si plangandu-si pacatele. Fara lege nu exista pacat. Scrie si in biblie dar cine s-o citeasca? :) Nu e mai usor sa ne luam portia de spiritualitate cu lingurita de la taica popa? Ba da, cum sa nu. De ce sa facem noi eforturi cand e suficient sa cersim mantuirea? Nu e mai simplu asa? Ba da. Si atunci cine e devina? Pai tot noi, ca punem botul fara sa cercetam si fara sa gandim. Nu lucram cu noi deloc si asteptam tot timpul ca ceilalti sa se schimbe ca sa ne faca noua pe plac, noi fiind perfecti binenteles. :)

      Ștergere
    2. Si voi faceti parte din această lume pe care o blamați cu foc!

      Ștergere
    3. Corect Emanuel! Bine surprins! Bravo!:)

      Ștergere
    4. Emanuel, sper ca nu ai impresia ca Dumnezeu este asa, caun zeu compus din toate elementele constitutive?! Iti reamintesc faptul ca Dumnezeu este si "dincolo de", asadar sa ai in vedere si caracterul transcendent, nu doar cel imanent, pe care-l sustii in comentariul tau (ora 16:20).

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamne fereste de asa ceva dar nu puteti spune cand va fi?

    RăspundețiȘtergere