duminică, 11 septembrie 2016

O NOUĂ VIRGULĂ : VIAȚĂ ! UN MESAJ CA O TAINĂ MARE !

                                                          10 Septembrie 2016,ora 15,26 !

                                                    Dragii mei, 

Iată cum, tot astazi si tot in timp ce scriam aici pe Blog, primesc un MESAJ ca o mare Taină.
Erau doua glasuri distincte între ele, si care au spus simplu asa:
 

           ” O nouă virgulă !
Iar al doilea glas, adaugă:
                Viață !”
Dragii mei, în Justitie, o virgulă nepusă la locul ei, poate schimba întreg rechizitoriul,intreg dosarul cuiva,asa incat, poate sa-l trimita la inchisoare si sa fie nevinovat,sau poate fi vinovat,dar din pricina unei virgule nepuse la locul ei, acesta poate fi liber ca pasărea cerului.
Aici însă, nu stiu a va spune ce inseamna concret ,aceste patru cuvinte. 
Dacă voi stiti, astept cu drag si cu mult interes,Comentariile voastre.
                                Cu dragoste,Maria. 

48 de comentarii:

  1. pare a avea sensul de precizare,cum ar fi actualizarea unei viziuni prin una noua cu noi nuante-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine MAREA SCHIMBARE ! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imaginatia e un dar divin. Sa o folosim constructiv !!! Nimeni nu are nimic cu nimeni atat timp cat e lasat in pace (dezechilibru creat din afara slabeste, de aceea daca ne straduim sa ii fie bine aproapelui, macar sa il lasam in pace si ne va fi bine si noua). Si in primul rand cei care au fost in serviciul tarii, al omului, trebuie sa iubeasca si sa respecte cel mai mult omul. Sunt tineri militari, piloti, etc. extrem de devotati, daruiti semenilor, toata stima pt ei! Namaste (e un salut divin, adica DIVINITATEA din mine saluta DIVINITATEA din tine)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai mare taina este DIVINITATEA. Daca ne lasam atinsi de EA macar o data in viata vom fi fiinte cu adevarat divine, ceea ce doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite, asta nu pricep eu. Daca afirmi ca primesti mesaje de la Duhul Sfant de ce auzi glasuri diferite? Dar stiu ca nu te vei obosi sa-mi raspunzi la intrebare.
    Acum...virgula se pune la o enumerare. Eu zic ca, dupa o perioada cu rele, va urma viata. Viata aia la care visam si speram cu totii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebarea asta mi-am pus-o si eu de multe ori,dar...

      Ștergere
    2. Dar oare sint de la duhul sfint ?.Mari cercetatori in ale religiei nu pot explica rolul duhului sfint de unde a aparut el,este purtatorul de cuvint alui d.zeu, oare d.zeu are nevoie de purtator de cuvint, se tot spune sf. treime, d.zeu,fiul si duhul sf, ce rol. are acest duh sfint. Am mai avut o postare in care o rugam pe d.na Maria ( atentie mare la aceste mesaje, aproape toate mesajele induc frici si spaime mari, in general energii negative, dna Maria sustine ca a avut intilnire cu extraterestrii, oare nu sint cei care se hranesc energetic cu fricile si spaimele noastre, prea toate mesajele domniei sale sint negative. O fi poate numai parerea mea ? Sa auzim de bine !

      Ștergere
    3. Nu e numai parerea ta,eu cred ca cei care-i vorbesc Mariei sunt extraterestrii,e aceea aude mai multe voci,acuma ca or fi buni sau rai asta nu mai stiu.

      Ștergere
    4. 1 TIMOTEI 4
      1.Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,
      2.Prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor.

      si omul devine propovaduitorul lor ca este scris :

      ioan 8

      44.Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  6. o noua viata/situatie care se modifica in ceva total nou fata de ce era anterior,se pregateste o schimbare mare si radicala/diferita,tot mesaj cerebral pentru situatii delicate ce vor urma-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADEVARATA REVOLUTIEEEEEEEEEEE!!!!!!

      Ștergere
    2. MAREA REVOLUTIE!!!!!!!! Care ne-a spus-o Maria.

      Ștergere
  7. Codul lui Moise: o virgulă.
    I am that, I am!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine poate sa-i ajute, sa o faca . Nu judecati ! :


    http://www.wowbiz.ro/el-e-bunicul-erou-isi-creste-singur-nepoteii--locuieste-in-cartierul-dristor-si-isi-spune-povestea-cu-lacrimi-in-ochi-n-avem-casa_193527.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnilor stati linistiti mincati dansati si beti nu trebuie ca sa ascultati ce spune dn Maria ca tot in iad mergeti ca voi tot nu credeti in nimic chiar daca ati vedea cu ochi vostri dupa doua zile ati uita tot sinteti ca Toma necredinciosul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti simpatic anonim 20.44 ! ce vrei asa-s oamenii multi nu judeca se duc si voteaza "sa traiti bine" cu "lucru bine facut" Comentariile sunt de prisos iar consecintele le simtim cu totii.

      Ștergere
    2. Intrebarea era tot pentru Anonim 20.44.

      Ștergere
  10. o sansa de la dumnezeu...... nu o sa fie nici 1 cutremur. in schimb o sa facetzi voi tineri. revolutzie shi. schimbatzi totul..!!!! din temeliiii.!!!! va luatzi destinu in mina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mesajele transmise de Ființele de Lumină sunt foarte clare și concise, fără îndoieli și mirări și fără niciun fel de greșeli.
    Cei de Sus știu foarte bine limba română:)

    RăspundețiȘtergere
  12. virgula, reprezinta urmarea si nu sfarsitul-(punctul)

    un fel de: daca pana acum ar fi trebuit sa fie punct si a fost totusi virgula, vi se mai da o virgula si nu una oarecare,ci una definitiva:VIATA
    R.
    nu stiu de ce, dar cred ca va place interpretarea mea :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim11 septembrie 2016, 22:04

    Gresita este părerea ta si a multora care gandesc ca tine!
    MESAJELE de la DUHUL SFANT, nu au niciun amestec cu MESAJELE de la EXTRATERESTRI ! Doamne ajuta sa fiti luminati cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  14. "Adevarat va spun ca toate pacatele si toate hulele pe care le vor rosti oamenii li se vor ierta,dar oricine va huli impotriva Duhului Sfant nu va capata iertare in veac;ci este vinovat de un pacat vesnic."aceasta pentru ca ei ziceau "are un duh necurat"..
    MARIA a zis ingerului:"cum se va face lucrul acesta ,fiindca eu nu stiu de barbat?" Ingerul i.a raspuns:"Duhul Sfant se va cobori peste tine,si puterea Celui Preainalt te va umbri.de aceea Sfantul care Se va naste din tine,va fi chemat Fiul lui Dumnezeu" "
    "Daca Ma iubiti ,veti pazi poruncile Mele.si Eu voi ruga pe Tatal si El va va da un Mangaietor care sa ramana cu voi in veac,si anume Duhul adevarului.pe care lumea nu.L poate primi,pentru ca nu .L poate vedea ...dar Mangaietorul adica Duhul Sfant pe care-L va trimite Tatal in Numele Meu va va invata toate lucrurile si va va aduce aminte de tot ce v.am spus Eu."

    RăspundețiȘtergere
  15. Oamenii nu inteleg ce inseamna Duhul Sfant,crezandu-se ca este o persoana.
    Duhul Sfant este prezent in fiecare Fiinta creata,deci de acolo din interiorul sau se aude acea voce,care este blanda,calda,plina de iubire,si NU aducatoare de vesti rele ca doar nu este vrasjitoare care da cu ghiocul.

    Atata timp cat crezi ca aceste voci sunt venite din exterior de la fiinte de lumina, de fapt stai in afara luminii agatandu-te de formele-gand emise de personaje interesate sa aduca teama pentru a genera o energie colectiva de frecventa joasa pentru a se hrani cu ea.

    Doamna Maria respecta orbeste conditia impusa umanitatii "crede si nu cerceta"! Respinge cu inversunare orice sugestie, este alegerea dumneeaei.
    Va veni vremea cand toti oamenii se vor trezi din aceasta iluzie dar durerea sufletului va fi crunta,cnd vor realiza cui i s-au inchinat.
    Am o reala compatimire pentru persoanele care se incapataneaza sa mai asculte si alte pareri si sa-si puna intrebari.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si totusi cum crezi ca aceasta lume se va trezi din iluzie?

      Ștergere
    2. Eu sunt D poti sa fi un pic mai explicita, te rog. Din mesajul asta nu am inteles mare lucru. Multumesc. Emilia

      Ștergere
    3. Biblia chiar indeamna la a cerceta toate si a alege, din ceea ce ne este dat, tot ceea ce ne este de trebuinta. cei care sunt impotriva religiei crestine, cam toti au preluat sloganul cuiva care a manipulat tinerii debusolati si atinsi de diverse neputinte, perpetuand acest : "crede si nu cerceta".

      Ștergere
  16. Doamna Maria pentru a clarifica aceste indoieli ale oamenilor,faceti si dv o experienta pe care inaintevazatorii din vechime o faceau.Cereti acestor voci sa spuna inaintea mesajului urmatoarea fraza. IN NUMELE TATALUI A FIULUI SI A SFINTULUI DUH! Si vedeti ce va raspund asa nimeni nu se va mai indoi(asta daca se poate din partea dv).Va dau un exemplu un frate din minastirea SIHASTRIA era foarte bolnav si cind l-au dus fratii la slujba in fata bisericii cel bolnav striga cit putea ca o vede pe MAICA DOMNULUI pe cer. Fratii au spus sa ceara acelei vedenii sa faca semnul sfintei cruci peste manastire, bolnavul s-a conformat iar MAICA DOMNULUI A BINECUVINTAT minastirea cu semnul crucii.Toti au stiut ca nu e nalucire draceasca,faceti si dv asa sa vedeti ce se intimpla.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE CU INTELEPCIUNEA LUI SOLOMON!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pot sa va intreb,D-na Maria, cum faceti diferenta intre mesajele extraterestrilor si cele ale Duhului Sfant?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Emilia draga, probabil esti de curand pe acest blog,altfel ai fi inteles ce spun,caci de mult timp practic spun acelasi lucru in mai multe variante.

    In general oamenii se roaga atunci cand dau de vreun"necaz" iar frecventa lor de vibratie este foarte scazuta,si in aceasta situatie cei care vin in "ajutor" sunt fiinte care se hranesc cu astfel de frecvente.Problema este ca ele stiu sa creeze holograme pline de lumina si chipuri conform credintelor lor.
    Daca esti atent la starea spiritului veti intelege cine este fiinta care a aparut.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pt lamuriri. Emilia

      Ștergere
    2. Asta e ispita "new age", Emilia.
      Sa te faca sa nu te mai rogi lui Dumnezeu (o entitate care se hraneste cu energia rugaciunilor tale), si sa crezi ca tu esti Dumnezeu.

      Cea mai mare izbanda a diavolului este sa-l convinga pe om ca Dumnezeu nu exista.

      Ștergere
    3. "Punct ochit, punct lovit!" Anonim 16:59 ai pus punctul pe "i", cum se zice. Da, asa este.

      Ștergere
    4. Doin punctul tau de vedere Anonim 13 septembrie 2016, 20:01...

      Ștergere
  19. nu e ca o convorbire telefonica ,o viziune apare in secunde scurte de obiceisi nu e ocomunicare in ambele sensuri decit foarte rar,doamna Maria face complectari in aceste ulitme cazuri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. nu e ca o convorbire telefonica ,o viziune apare in secunde scurte de obiceisi nu e ocomunicare in ambele sensuri decit foarte rar,doamna Maria face complectari in aceste ulitme cazuri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. O virgula poate sa insemne minciuna sau adevar, blestem sau binecuvantare.
    1.Fericiti cei saraci cu Duhul.
    2.Fericiti cei saraci, cu Duhul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asa-i Anonim 12/29 , o virgula poate schimba intelesul mesajului.

    Este foarte importanta remarca Anonimului/ei 12/06!
    Daca am cuprinde adevarata intelegere a expresiei "EU SUNT ACEEA, EU SUNT" atunci lumea noastra ar fi alta!
    Multumesc draga prieten, pentru postarea ta!Scurta dar esentiala!

    In locul impunsaturilor de Ego, mai bine ati pune intelegerea voastra despre aceasta expresie.
    Este esenta trezirii spiritului.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. 1 Duhul Sfant este Forta lui
    DUMNEZEU.

    2.dna Maria, virgula aici este o cerere de clementa, adica o directie catre cineva.
    Atat va pot spune...
    L A

    RăspundețiȘtergere
  24. Total gresit interpretat,Anonim 16/59,!Dar te inteleg, fiindca nu ai cum sa intelegi ceva ce nu corespunde frecventei tale de vibratie. Probabil ai cunostinta despre faptul ca Dumnezeu este Energie asa cum si Ceatia Sa este tot energie care vibreaza la diferite frecvente de vibratie.
    Ca sa intelegi mai bine iti dau un mic exemplu;ai obdervat cum te simti atunci cand esti intr-o stare de bucurie, de extaz si multumire, dar si in cealalta extrema cand esti deprimat , plangi si crezi ca toata lumea se prabuseste!Eii, aceste situatii difera energetic, una este energie de frecventa inalta iar cealalta de frecventa joasa.Asa ca daca eu sunt in depresie si vad totul in"negru" nu voi putea sa inteleg cum tu poti sa fii extrem de fericit! Explicatia este;nu rezonam fiindca suntem in frecvente diferite.

    Acum sa revin la avertismentul tau de "ispita new-age"!
    Eu expun intelegerile mele dar nu impun imanui sa creada ceea ce spun ci sa constientizeze viata si sa-si puna intrebari fiindca adevarul il poate gasi numai in inima sa.Ceea ce eu cred si traiesc nu se poate asemana cu tine!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate Didona, daca ai fi evoluata spiritual cum te crezi, ai fi stiut care este frecventa mea de vibratie.

      Daca un om e extrem de fericit, nu inseamna ca are o frecventa de vibratie si un nivel spiritual ridicat. Si criminalii sunt in extaz cand isi chinuie victimele.
      Degeaba iti pui intrebari si crezi ca adevarul e in inima ta. Majoritatea celor care pacatuiesc, ca sa zic asa, sunt convinsi ca nu e nimic rau in asta.

      Raul din lume e facut cu convingerea ca este bine.

      Multi isi dau cu parerea, dar putini stiu cu adevarat. Te-ai intoxicat cu ce ai citit in ultimii ani despre ascensiunea planetara, Eveniment, cabala, etc.
      Ai vorbit tu vreodata cu extraterestri, Isus, Duhul Sfant, despre care iti dai cu parerea?

      Ștergere
  25. Raul din lume este facut din credinta veche nestramutata a parintiolr,paritilor nostrii ca"ASA A VRUT DUMNEZEU" sau ASTA ESTE VOIA LUI DUMNEZEU"

    Noi creem "raul" si apoi atribuim responsabilitatea altcuiva.Pana nu ne von asuma responsabilitatea crearii realitatii noastre nu vom schimba viata pe aceasta planeta
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  26. Da draga Anonim,vorbesc despre EVOLUTIA SPIRITUALA prin TREZIREA SPIRITULUI,dar poate imi arati tu unde am afirmat eu ca SUNT EVOLUATA SPIRITUAL???? Cred ca afirmatia mea repetata este; EVOLUAM IMPREUMNA!
    Un sfat;reflecta un pic la remarca ta"daca ai fi evoluata spiritual,cum te crezi"apoi vezi de unde vine aceasta?
    Indiferent ce intelegi eu iti multumesc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Didona, singură ți-ai răspuns.
      "Vorbesc despre evoluția spirituală prin trezirea spiritului". Tu te consideri trezită spiritual, deci evoluată, nu?

      Dar nu e chiar așa.
      De când te-ai trezit spiritual, ce poți să faci mai mult decât puteai înainte? Crezi că ești mai aproape de Dumnezeu? Apropierea de Dumnezeu se manifestă și prin dobândirea unor "puteri". Ai dobândit așa ceva?

      Pe de altă parte, sfinții care au făcut și fac minuni nu sunt treziți. Sunt doar religioși și au credință. Poți fi evoluat și fără să te trezești.

      Gândești și înțelegi mai bine decât mulți alții. Dar ești tânără și exaltată de această trezire. Nu e chiar așa cum crezi. Multă informație disponibilă are 95% adevăr, ca să fie credibilă, dar are și minciună.

      Ștergere

  27. ” O nouă virgulă !
    Iar al doilea glas, adaugă:
    Viață !”


    e simplu de tot de VAZUT
    virgula = IOD ( iod he vau he )
    iod = 10

    iod e e dublu he adica iod = he he si mai ramine VAU
    iod = 10
    he=5
    vau=6
    he=5

    iod he vau he = 26 = viata .... ADICA DUMNEZEUL LUI AVRAAM , ISSAC SI IACOV , AL credintei ADEVARATE = ORTODOXIA da O NOUA VIATA si se adevereste TURMA MICA A ORTODOXIEI dupa ce multi alesi VOR CADEA IN ECUMENISMUL RELIGIOS si vor fi ANATEMAAAAA ... vedeti sinodul DIN 2016 si ce au semnat ei cu ´´ religia mondiala ´´ .... DECI O NOUA VIRGULA va IESI DIN CEI RAMASI ADEVARATI ORTODOCSI ,putini la numar AI CREDINTEI ADEVARATE si care vor fi FERMI .... SE POT DISCUTA MULTE PE ADEVARUL ASTA , dar alta data ....


    aviz amatorilor si amtoarelor

    crestin ortodox

    ps AM SPUS DEMULT CA ROMANIA PULSEAZA prin 3 CERCURI ( MARIA prin cele 3 harti ale ei RIDICATE ).... asta e IOD HE VAU HE - unul din ele ... TRINITATEA ORTODOXIEI si e inima = ROMANIAA ...

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere