vineri, 23 septembrie 2016

TRAIAN BASESCU ,S - A IMPLICAT DIN INTERIOR !

                                                 23 Septembrie 2016,ora 6,22 ! 

                                                   Dragii mei,

                                                            
                                                                
                                                          Image result for TRAIAN BASESCU..

În aceasta dimineață dragilor, aud un glas care spune ceva foarte important,despre fostul Presedinte al României,d-l TRAIAN BASESCU.
Glasul spunea asa:
                                   ” Fostul Presedinte,TRAIAN  BĂSESCU , s-a implicat din interior !” 
Dragii mei, stim cu totii cum a fost si cum este TRAIAN BASESCU!
Vom vedea dragilor, in ce  masura si in ce context a fost implicat TRAIAN BASESCU. 
Să mai avem puțintică răbdare, si totul va iesi la iveală. 
                                                                Cu dragoste,Maria.

72 de comentarii:

  1. In orice caz, chiar daca Presedintele Traian Basescu, in mandatele de Presedinte al Romaniei(in al doilea mandat a avut si votul meu), a luat unele decizii, care nu era cazul sa le ia, avand o politica externa, uneori, mai putin echilibrata, cu unele consecinte destul de previzibile si avand si o pozitie total neconstructiva in ceea ce priveste relatia Romaniei cu Rusia (desi nu era cazul, in opinia mea, a fost un moment cand trebuia sa demisioneze), totusi s-a situat la un nivel mult mai inalt decat actualul Presedinte, Iohannis, care si-a ales "Guvernul lui", un Guvern Tehnocrat". Un experiment nefericit, asemenea altor experimente care-au esuat. Isi asuma ceva ce se va intoarce impotriva lui/lor...

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Votandu-l pe Braunovich(alias Basescu)ai legitimate la conducerea Romaniei pe cel mai mare dusman al neamului romanesc si ai contribuit,in mod direct, la distrugerea Romaniei si a poporului roman!Si ca tine au fost cateva milioane!Va meritati soarta!

      Ștergere
    2. Ei, nu-i asa cum zici, toate voturile au avut rostul lor, asa cum si raspunsul tau, Anonim 04:53, are rostul si "rolul " tau. Contributia tuturor cetatenilor, a ta, a mea si-a altora, a fost si este asa cum trebuie sa fie .

      Totu-i in ordine. Nu te mai agita, "din ce n-ai", cum se zice pe la noi, de pe la taranoaiasan, de unde-s (si) io.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Voturile sunt masluite intotdeauna ca sa iasa cine vrea Oculta. UE este creata tot de ei. Nu fiti naivi. Ei sunt cei care leaga si dezleaga, ei sunt papusarii. Omul de rand este doar o victima care traieste in iluzia numia democratie, creata tot de banditii astia.

      Ștergere
    4. Io inteleg ceea ce spui si te rog sa-mi intelegi si tu zicerea mea...

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    5. Doamne ajuta sa scapam de tradatorii si vanzatorii de neam. Si sa scapam si de actiunile malefice a batranoiului-demon din Manhattan. Sinistru personaj.

      Ștergere
    6. Caracatita si-a infipt adinc tentaculele!E greu de scapat de ea!!! Maria H

      Ștergere
  2. Sperăm sperăm, totul se plătește în viața mai devreme sau mai târziu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. in seara asta la ora 22 basescu la tv.probabil va facea dezvaluiri din interiorul puterii dna ca raspuns la anchetarea ficei sale ioana-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, atat Basescu, cat si Oprea sunt "lucrati". O sa se dovedeasca unele aspecte care-i var face pe cei de pe fb, de pe la tv, din media, din strada, sa se rusineze ca prea actioneaza ca niste roboti, teleghidati de la anumite butoane.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Traian Băsescu a fost cel mai patriot si cel mai bun Presedinte pe care la avut România pînă în prezent,dar dacă nu au putut sa-l manipuleze hai sa-l d enigram si sa-l lansăm,asa sîntem noi Românii, ne merităm soarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar plăcea sa cred că, ai scris acest lucru in glumă !
      TRAIAN BASESCU CEL MAI BUN PRESEDINTE???
      Niciunul nu a fost bun de la revolutie incoace !
      Saracul CEAUSESCU ! El cu adevarat tinea cu amărâtul de rand ! Cand terminai o facultate aveai serviciu imediat, fiecare om avea o locuinta de la stat, salarile erau modeste ,dar nu sareau calul, de la un salariat la altul. Ca a taiat de la gura poporului in ultimii 3 ani din viata sa, a platit cu viata.Asadar, nu cred ca ai dreptate ! TRAIAN BASESCU si familia lui, sunt cu totii la DNA si cu procese penale. Acesta este pentru tine,un exemplu de cel mai bun PRESEDINTE?????????????????????????

      Ștergere
    2. Bună seara
      Nu cred că putem spune despre Ceaușescu că i-a iubit pe români.Când iubești pe cineva îi respecți libertatea și opiniile .Nu-l bagi în pușcărie sau la balamuc atunci când te critică nu-l ții în întuneric ,frig și foame ,Nu ordoni armatei sa-i împuște pur și simplu lași pa altul mai capabil să-i conducă .Dacă a iubit cu adevărat ceva aceasta a fost .Case,avantaje primeau doar o parte restul sunt legende.Dacă era așa de bine de ce era așa de rău ?

      Ștergere
    3. Anonim 23:04, ai "punctat" bine.

      Ștergere
    4. Anonim 23 septembrie 2016, 22:22, cate portocale ai mancat? Cred ca te-ai intoxicat de atata portocaliu mai.

      Ștergere
    5. In concluzie ceausescu era un pantofar luptator ilegalist si a condus tara asa cum a condus-o dar macar n-a distrus-o si n-a vandut-o... in schimb basescu este un demon care a vandut a distrus a exilat tinerii sa plece afara ca el nu are slujbe pentru ei...dar ceia ce-i ciudat cu atatea procese ale hotilor care au hotit tara, cum se face ca nu le confisca aceasta justitie "cinstita" nimic nu le ia, ai baga cativa ani la parnaie apoi se intorc la banii lor si "traesc bine" mersi ei si familiile lor. Dece nu cer asa ceva cei care ies in strada???????????????????????? pentruca cei care ai manipuleaza (soros cu ONG-urilr lui) nu au acest interes, interesul lui este altul...vom trai si vom vedea. Doamne ocroteste Romania si poporul ei de pretutindeni.

      Ștergere
    6. Dar ce ai frate cu Ceausescu? Ce te tot raportezi la timpuri demult apuse?E demult isotrie. Sa revenim in prezent caci este mai important. Raul cel mai mare a fost facut de astia ultimii doi presedinti, unul fost si unul in exercitiu.

      Ștergere
    7. SULETE DRAGI,CITITI VA ROG PE NOUL IERUSALIM.RO.DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU DIN DATA DE 12 07 2012,MESAJ CATRE TARA SI CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.AM SCRIS VREO DOUA ORE SI DINTR-O NEATENTIE S-A STERS.DACA DORITI SA CUNOASTETI ADEVARUL , CITITI-L,DACA NU DUMNEZEU CU MILA ,CACI AM FOST SCHIMBUL TREI SI SUNT OBOSIT.DOMNUL IISUS HRISTO SA VA INDEMNE SI SA VA AJUTE SA-L CITITI. MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
    8. anonim 12.02 sti dece s-a sters testul pe care ai scris vreo 2 ore? pentru simplul motiv ca nu trebuia sa apara. Nu mai scrie omule cu litere mari ca nustiu daca te citeste cineva pentruca obosesc atatea litere mari .

      Ștergere
    9. Anonim 23 septembrie 2016, 22:22 aberezi. Ai ramas cu sechele de la spalatura pe creier ce ti-a fost aplicata atunci. Da-ti jos implanturile portocalii de pe creier,caci dauneaza grav sanatatii. De fapt este deja observabil din ceea ce ai scris. Grav.

      Ștergere
    10. Ce pot sa mai zic,daca ajungem sa spunem ca Iliescu a fost un presedinte bun ,intradevar nu mai avem speranta decat in bunul Dumnezeu ,ca tara asta e plina de spalati pe creier de Antena 3!
      Daca il mai laudam si pe Ponta si pe Dragnea , care au facut rau acestei tari si incearca in continuare ....fiind in legatura cu oamenii Moscovei .
      Doamna Maria va rog sa nu mai faceti comentarii personale fata de oamenii politici ,pe unii sa ii laudati cu fala ,iar pe altii sa ii certati din greseala, deoarece nu asta este scopul dvs.
      Daca ati primit un mesaj despre Basescu suntem curiosi ,dar nu uitati ca ati spus ca Ponta va castiga alegerile . Viziunile sunt diferite de parerile dvs. personale ,asta este concluzia pe care trebuie sa o trageti.
      O seara buna .

      Ștergere
    11. Anonim 25 septembrie 2016, 00:02, aberezi din nou. Acestea sunt efectele implanului basist din creierul tau. Tu vezi negrul alb si albul il vezi negru. Nu-i bine cu tine, revino la realitate!

      Ștergere
    12. Pentru anoni 22 septembrie,cred ca vorbesti despre pe

      Ștergere
    13. Pentru anoni 22 septembrie,cred ca vorbesti la persoana intai,unde nu e cap,vai de picioare!!!!

      Ștergere
  6. Cum era aia ca nu va fi nici un un cutremur puternic in Romania? Sau la dvs. cutremur de aproape 6 grade nu-i mare?! Tocmai l-am resimti zdravan in Nordul tarii!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce virsta aveti mai fratilor, de sinteti asa de categorici, in privinta lui Ceausescu, eu am 69 pot spune ca am prins aproape toata perioada comunista, nu am avut functii am fost un simplu tehnician, am primit ap. 2 cam. dupa 6 luni casatorie, am uitat sa mentionez sotia asistenta med. mobi;a , frigider,masina spalat , televizor, in rate toate odata nici nu am simtit ca le am platit, dupa 8 ani casatorie prima masina tot in rate, i fiecare an in concediu cind ma reintorceam la servici ma astepte banii lichidarea pe luna respectiva, nu am rabdat nici foame , frig, in ultimii ani era restrictie la lumina sau anumite produse cu benzina ne faceam plinul pe litoral dar fiecare avea pe cineva in Bucuresti si te ajuta cu o canistra de benzina.Asistenta medicala era satisfacatoare, si atunci ma intreb mai criticilor ce era asa RAU .A ca nu aveam cola si pepsi si si toate porcariile de la tv. Dar cind nu ai nimic a spune este usor sa critici. Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam ai dreptate,eu am 61 peste 4 zile si eu amavut la fel ca tine.

      Ștergere
    2. Eu am 40 tin minte cum venea mama de la servici cu quicola si prajituri si eclere pe fiecare zi .eram 4 copii.faceau un bloc in 2 luni .astia nu sunt in stare sa le zugraveasca.

      Ștergere
    3. Aveti dreptate!Este adevarat ca nu am mancat portocale si banane dar,mancam fructele si legumele autohtone si n-au mai fost atstea cazuri de cancer,iar tinerii aveau locuri de munca stabile si exemplele ar putea continua! Ceausescu nu a fost vinzator de tara.Maria H

      Ștergere
    4. Corect,foarte bine punctat!Astia ce construiesc astazi se darima maine,ca in legenda mesterului Manole.Maria H

      Ștergere
    5. Nu mai plangeti comunismul. N-ar fi rezistat in contextul actual. Ne prabuseam pt ca nu mai aveam piata de desfacere. Nu mai aveam unde sa vindem prosusele noastre necompetitive. Erau oarecum bune, dar scumpe.
      Nu mai traiti atata in trecut. Nu mai puteti sa fiti atenti la ziua care o aveti de trait. Nimeni nu va garanteaza ziua de maine.

      Ștergere
    6. Anonim 25 septembrie 2016, 14:54, sa ne plangem deci zlele din prezent. Caci e mai rau cu mult decat atunci.

      Ștergere
    7. Anonim 24 sept 08:44 ai perfectă dreptate pe timpul lui Ceaușescu lumea o ducea mai bine si nu era discrepanța asta așa de mare intre salarii sau pensii.Observ că unii îl critică pe Ceaușescu,dar lumea uită că el a luat împrumut de la FMI,după cutremurul din 1977 pentru a reconstrui Romania. Cred că nici in 20 de vieți nu vor face ăstia cite a făcut el.Așa incult cum il credea lumea,a știut să mențină PACEA si nu a înstrăinat bogățiile tării,cum au făcut alții.DS

      Ștergere
    8. Din contra. Nu s-a trait niciodata mai bine ca acum. Intrebati batranii care au trait razboaiele, foametea, birurile comuniste.

      Ștergere
    9. Hai nu zau, Anonim 26 septembrie 2016, 13:30... traiesti intr-o lume inchipuita, departe de realitate. Deci pe timp de pace, nivelul este destul de scazut in Romania in aceste vremuri, scuza-ma dar tu nu vezi ce este in jurul tau sau esti plin de bani din ceva furtisaguri si traiesti in lumea ta?

      Ștergere
    10. Nu zau? Nu ai de toate in toate magazinele, indiferent de oras, satuc? Nu stai la coada la supermarket ca sa iti achiti cosul super incarcat de bunatati? Inainte se statea la coada si nu stiai daca vine ceva, acum stai la coada sa platesti!

      Ștergere
    11. Anonim 26 septembrie 2016, 21:05, sigur ca da..."sunt de toate" bombe toxice si pline de E-uri. Astea sunt "bunatatile" despre care vorbesti ... Grav cand nu sti exact ce ai cumparat si cate otravuri contin... Of, cum nu gandesti tu...

      Ștergere
  8. Bravo doamna maria bine punctat asupra lui ceausescu nimeni nu a murit de foame iar ultimii trei ani a strans cureaua pentru a platii toate datoriile eram la revolutie o tara independenta financiar si pacat ca istoria a fost trunchiata, am nepot care scoala la indoctrinat asupra lui ceausescu si indiferent ce i- as spune eu care am trait istoria spune ca nu e adevatat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intra in detaliu de ce ne-am imprumutat si cum ne-am ruinat cand ne-am platiti datoriile.

      Tara a fost condusa de comunisti, reprezentanti ai muncitorilor si taranilor impotriva intelectualitatii iar investitiile care s-au facut din fondurile FMI au fost in domenii cu valoare adaugata mica a.i. la platirea datoriei nu am putut sa exportam bunuri de inalta tehnologie (de unde, intelectualitatea e dusmanul) ci aproape exclusiv cu alimente, care au si disparut de pe piata.

      Modelel nostru a fost atunci URSS, care si acum (Rusia) are structura exportului bazat aproape exclusiv pe materii prime ca o tara subdezvoltata.

      Ștergere
    2. Anonim 24 septembrie 2016, 11:31, a fost mai bine pe vremea lui Ceausescu!Asta este... acum e foarte rau in comparatie cu atunci.

      Ștergere
    3. Pai daca a fost bine in epoca de aur, conducatorii nostri vor lua act de aceasta afirmatie si vor aduce tara cu 27 de ani in urma. E bine?

      Ștergere
    4. Incepe sa isi capete pe drept numele de Epoca de aur, in prezent este Epoca dezastrului...

      Ștergere
    5. Anonim 25 sept 14:57 ar fi bine daca ne-am intoarce cu 27 de ani în urmă pentru că atunci țara era bogată,nu avea datorii la nimeni si oamenii aveau locuri de muncă stabile,țiganii nu se lăfăiau in lux si opulență pe posturile tv,cum fac acum.Lumea a dus-o puțin mai greu atunci că erau unele restrictii,dar acum degeaba au de toate in magazine,dacă nu au putere de cumpărare.După părerea mea România nu a avut niciodată un președinte mai bun si mai PATRIOT ca Ceaușescu. Degeaba au ăștia cite două facultăți si cunosc 3-4 limbii străine,dacă îi duce capul doar la prăduit țara.DS

      Ștergere
    6. Anonim 24 sept 11:31 dă-mi voie să te contrazic referitor la produsele care plecau la export.Nu știu pe ce criterii te bazezi cind spui că noi nu eram competitivi pe piată și nu aveam bunuri de calitate.Află că Ceaușescu avea contracte in derulare cu toate țările pentru o gama foarte largă de produse,începînd cu industria ușoară,industria grea, agricultură si multe altele.Nu vreau să-ti înșir aici lista produselor care plecau la export că nu mi-ar ajunge această pagină,dar te asigur că strainii erau înebuniți după unele produse pe care nu le găseau nicăieri in lume.Am avut o țară bogată din toate punctele de vedere si ne-am bătut joc de ea.Țara este ca o casă daca stăm în ea si noi nu o renovam, nu o zugrăvim și nu o consolidăm va deveni o ruină,așa cum au devenit și casele din centru istoric in care au intrat abuziv țiganii si acum stau să cadă la primul cutremur.Numai puturoșii il blamează pe Ceaușescu,că dacă munceai cinstit și îti vedeai de treabă nu avea nimeni nimic cu tine.Cit despre intelectuali,află ca nu era nimeni împortiva lor și din contră erau remunerați mai bine pentru faptul că aveau studii superioare.Acum cei care au facultate merg să facă muncă de necalificat pe un salariu de mizerie că nu-i bagă nimeni in seamă.Mulți au luat drumul străinătații să lucreze in constructii sau agricultură,iar femeile au plecat să facă menajul si să șteargă babele la fund si atunci despre ce vorbim.Cred că intelectualii acum sint umiliți,nu atunci.DS

      Ștergere
    7. DS, daca stai si te gandesti bine, ai sa recunoasti in sinea ta, ca, sistemul din '89 nu mai rezista in contextul actual, economic, politic etc.

      Ștergere
    8. Dar de unde sti tu Anonim 26 septembrie 2016, 21:07? Nu fi asa sigur caci orice sistem nu stagneaza. Ar fi urmat o perioada buna, dupa ce scapaseram de datorii, dar cuiva din afara tarii nu i-a convenit aceasta.

      Ștergere
  9. Si eu am aceiasi virtra cu tine 8,44 am studi superioare am doi copii cu care am stat in gazda intr-0 CAMERA 15 ani si plateam aproape jumatate de salar pe o cameara de 6 ori mai mult decit plateau comunistii pe un apartament,apoi am platit construcia unui apartament la bloc care la finalizare ceausescu m-i l-a scumpit cu 30 la suta desi aveam contract nu m-au lasat sa intru pina nu am vindut un teren al parintilor sa achit majorarea[pentru ca statul comunist sa plateasca datoria externa pentru aberatiile lui ceausecu care au ajuns la fiare vechi dar si apartamente la cei ca tine care duc dorul comunismului]Deci i-ti dau dreptate pentru voi a fost bine in comunism pentru ca ne jupuiau pe noi de vii si va dadeau voua pe gratis.Halal dreptate comunista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru prostime a fost bun comunismul, nu conteaza ca ramasesem foarte in urma d.p.d.v. al stiintei si tehnologiei fata de occident ca deh, eram condusi de partidul taranilor si muncitorilor impotriva intelectualilor.

      Ștergere
    2. Este logic ceea ce spuneti, chiar PCR se definea ca partidul muncitorilor si taranilor.

      Facand o analogie, in comunism e ca si cum corpul omenesc se hotaraste ca nu mai are nevoie de cap.

      Si dupa aceea, se mirau comunistii ca in toate tarile ei au ramas in epoca de piatra fata de occident, aspect care se resimte si acum dupa 26 de ani.
      .

      Ștergere
    3. In anii 1960 nu a fost persecutat niciun intelectual!Am lucrat la Institutul de Inginerie Chimica si nu am auzit de asa ceva.Maria H

      Ștergere
    4. Daca dvs n-ati auzit asta nu inseamna ca nu au fost astfel de cazuri.
      Intelectualii cuminti, cu creierele indoctrinate, au dus-o bine, asa cum ati dus-o si dvs. Dar au mai fost intelectuali care n-au uitat istoria si crimele comunistilor, cum au decimat ei elita intelectuala a tarii cand au preluat tara.
      Daca uitam trecutul, ne meritam prezentul!

      Ștergere
    5. Mizeria di prezent se datoreaza guvernarii dezastroase a tehnocratilor in frunte cu Ciolos dar se datoreaza si lui Johannis care nu stie sa conduca o tara.

      Ștergere
  10. PS scumpirea a fost de 50 la suta la apartament iar cind m-am mutat am stat 2 ani cu ziare pe jos ca desi aveam bani nu puteam sa cumpar mobila ca nu era nimic nici frigider.piinea ,untul erau pe cartela ,carne nu am cumparat niciodata pina la .revolutie ca nu era numai la cozi imense,lapte la copii stateam trei zile sa ajung o data,desi era numai zer de lapte. IAR cind astia comunisti i-si cumparau lunar masini si le vindeau la specula ,peste un milion de romani au stat cu banii depusi pentru masina dacia si pina la urma au ramas si fara masina si fara bani care sau devalorizat.Dar tu 8.44 nu ai fost dinte cei obijnuiti tu ai fost bolsevic favorizat de comunism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza orasul? In toata tara era la fel. In nord, in Moldova, era putin mai bine cu mancarea. Dar doar putin.

      Ștergere
  11. pentru cei 60 de ani de comunism,inclusiv ai cu fata umana a lui iliescu Rominia va avea nevoie de 5 ori mai mult ca sa -si revina la normal cel putin 250 de ani,norocul nostru e cu uniunea europeana si cu fondurile care le primim,altfel eram 'in plop si plopul era in aer'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fonduri primim mai Anonim 24 septembrie 2016, 12:36? Intreaba-i pe tehnocratii tai care este absortia de fonduri europene? Zero. Facatura. Minciuni. Smecherie si inselare. Scuza-ma dar tu nu te vezi ca aberezi sau traiesti in alta lume decat cea reala?

      Ștergere
    2. Ceusescu nu a lasat tara cu datorii!! Oare cine a vindut aceasta tarisoara bucata cu bucata!? Maria H

      Ștergere
    3. Domnilor, este indicatie de la Bruxelles sa nu se mai absoarba nimic , deoarece Romania nu mai are nevoie de aceste fonduri , ei trebuiesc redirectionati catre imigranti .
      Astea sunt directivele de la Merkel .
      Bani au fost, sunt , fonduri s-ar accesa si absorbi de zeci de mii de ori ca si pana acum . Acum insa, s-a spus STOP.

      Ștergere
    4. Mizerabilii de tehnocrati cum fac jocul strainului, cum ne vand. Rusine.

      Ștergere
    5. Anonim 24 sept 12:36 nu vrei tu să mergi in occident să vezi cit de bine e acolo si sa-i ridici in slăvi pe cei de la UE si FMI că aici nu prea îți convine nimic.Poate mergi odată cu tehnocratii ăștia flămînzi,care au secătuit țara asta,dar nu uita că acolo te vor aștepta valurile de emigranti.DS

      Ștergere
  12. fonduri au luat mai ales tarile de la visegrad,noi mai putine pentru ca nu sintem capabili decit la furat,iar tara si-a exportat gratuit tot ce aveam mai bun,4 milioane de tineri gata crescuti si scoliti,cei mai capabili romani plus padurile si fabricile tocate la fier vechi.Dar nu bruxellul e de vina ci noi cu pacatele noastre din interior-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. In fiecare din noi este ceva bun, minunat,luminos si inaltator. Sa ne rugam pentru acea particica din noi si lumea va deveni mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  14. TRAIAN BASESCU A FOST SINGURUL PRESEDINTE CARE LE-A TINUT PIEPT VANZATORILOR DE TARA.ATUL MAI BUN N-O SA AVEM MULTA VREME INCOLO,DOAR DUPA CE VA FI PRESEDINTA O FEMEIE MERITUOASA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 25 septembrie 2016, 12:25, gresesti.Se numara printre tradatorii si vanzatorii de neam si tara.

      Ștergere
  15. Oare dupa ce Marea Britanie va iesi de-a binele din UE, noua conducere a acestei entitati politice, ne va mai lasa in UE? Sau ne vor arunca la cosul istoriei ca pe o masea cariata si gaunoasa pentru ca nu mai avem nimic de oferit, ramasi fara resurse?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, in prezent pradalesc tot ce mai este si mai incolo, la cosul de gunoi.

      Ștergere
  16. Dragilor...cu parere de rau observ ca ,inca, mai exista persoane ...tocmai aici...care inca nu au ajuns sa lase informatiile care le primesc,prin filtrul inimii si sa incerce sa nu-si judece apropele...Fiecare este liber sa-si spuna punctul de vedere in functie de ceea ce simte ...fiecare persoana percepe ADEVARUL in functie de nivelul lui de evolutie si nu se poate contesta cu nimic ....mesajele care ii sunt transmise doamnei Maria ne sunt redate asa cum dansa le percepe deci nu se pot lua ca atare...
    Fie ca frecventele inalte ale luminii sa va calauzeasca ,dragi suflete!

    RăspundețiȘtergere
  17. Asta o fi?
    http://frip.ro/serviciul-secret-olandez-l-a-deconspirat-pe-traian-basescu-detalii-incredibile/

    RăspundețiȘtergere
  18. Traian Basescu s-a implicat din interior, cu scandalul de plagiat al lui Kovesi ! El a dat informatiile despre raportul tehnic ,lui Ghita .A fost nevoit deoarece doreste sa-si apere fiica . Asta cred ca este semnificatia acestui mesaj .

    RăspundețiȘtergere
  19. 15,04 iesirea uk din ue e in avantajul Romaniei sintem pe locul 6 acum in ue ca marime si am fi si mai importanti daca ar adera si Moldova.

    RăspundețiȘtergere