luni, 5 septembrie 2016

ROMÂNIA ! NENOROCIREA CARE VA LOVI ASTĂZI , ROMÂNIA !

                                                 5 Septembrie 2016,ora 16,10 !
                                               
                                        Image result for sfanta treime

                                               Dragii mei, 

Astazi, nu va aduc deloc vesti bune pentru ROMÂNIA  SFÂNTĂ si mult incercată de BUNUL DUMNEZEU.
 Mult va fi cernută ROMÂNIA ,de BUNUL DUMNEZEU pentru a o curăți de tot putregaiul ,de tot ce este neroditor si mult dăunător sufletului fiecarui om. 
DUMNEZEU va ocroti sufletele care ÎL iubesc,si-I slujesc LUI cu Iubire si cu mare Credință. 
A iubi pe DUMNEZEU si pe MĂICUȚA DOMNULUI, înseamna să  iubesti neconditionat pe Aproapele tau, sa nu urasti nici pe cel mai mare dusman al tau, ci sa te rogi pentru el ,si chiar sa-i dai sa manânce si sa-i potolesti setea.
Cine poate sa faca acest lucru bineplacut LUI DUMNEZEU,inseamna ca IL iubeste cu adevarat , si își pune inima si sufletul ,trupul si cugetul, în Mâinile Sale cele atotputernice.
Dragii mei, asa am simtit în sufletul meu, ca să fac aceasta precizare,mai înainte de a va spune ce se va întâmpla în ROMÂNIA  SFÂNTĂ, la timpul orânduit de DUMNEZEU !
Iata un dialog ,între două glasuri distincte între ele, în timp ce scriam aici pe blog:
                      ”Nenorocirea  din România?
La care, un glas ce venea din inima Cerului, un glas ce rasuna ca un ecou de prin toate colturile vazduhului, spune neclătinată cu hotărâre ,așa :
              Voi să aflați nenorocirea ,care va lovi astăzi România !”
Iar primul glas se pierde in intensitate, si abia că mai poate murmura:
                Nenorocire pentru România!
            Nenorocire!”  
Dragii mei, acum întelegeti de ce a fost nevoie de pregatirea sufleteasca ,despre care am scris în rândurile dinaintea MESAJULUI foarte ferm,si cu un puternic impact emotional la auzul Glasului din CER. 
Avem nevoie de multă Rugaciune, avem nevoie sa ne împăcam cu dusmanul nostru, avem nevoie sa ne îngrijim de suflet,mai mult decât de trupul trecator si stricăcios.
În MESAJ se spune : 
       ”Voi să aflați nenorocirea ,care va lovi astăzi România !”
Cuvântul ”astazi”,nu trebuie interpretat ca atare.
”Astazi  din Mesajul primit de Sus,poate fi oricare zi din viața fiecăruia dintre noi.
Nu inseamna ca ,astăzi 5 septembrie 2016, se va întâmpla o nenorocire ,care va lovi crunt România. 
Dragilor, RUGACIUNEA curată, CREDINȚA,NĂDEJDEA si DRAGOSTEA, sunt armele fiecărui suflet,cu,care, putem lupta împotriva răului,împotriva mintilor bolnave,si totodată împotriva diavolului. 
Sa le ținem strâns legate, sa le folosim cu dragoste si cu înțelepciune,căci numai asa vom dobândi Împărătia Cerurilor.
                          Cu dragoste,Maria. 
                
                 

116 comentarii:

  1. Da, numai ca la cutremurul din Italia "romanii intervin astazi"a foft astazi.E adevarat ca o zi(astazi) poate fi 30 de zile....vom vedea!Lidia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa va pregatiti, pt ca sigur urmeaza ceva... Din toate sursele rezulta asta (ca e d-na maria, istrate sau d-na cealalta care face previziuni sau...oricine), dar sigur urmeaza ceva important. Din cate stiu eu trebuia sa fie anul trecut, dar am mai primit o sansa si...tot degeaba. Acum lovitura va fi mai intensa, pt ca poporul asta nu este in stare sa aiba curaj si demnitate. Tot spera ca prostul si apoi se plange aiurea. Domnul vrea si putina actiune; daca nu, suferim cu totii, pacatosi sau nu. Asa ca sa va pregatiti, pt ca urmeaza urgia pt ca suntem SLABI la fapte si TARI la dat din gura. Deci va rog sa nu va mai plangeti aiurea. Ori ne cerem drepturile si nu ne lasam calcati in picioare sau tacem ca niste sclavi moderni cu stat de plata. :)

      Ștergere
  2. Da cuvantul astazi nu inseamna neaparat azi....pt ca la Dumnezeu o zi este cat o mie de ani si o mie de ani este cat o zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este dincolo de timp si spatiu.

      Ștergere
    2. Dumnezeu e AICI IN PREZENT, ACUM IN NOI, IN FIECARE SI PESTE TOT!!! Nu e nicaieri in alta parte, nici nu vrea. Trecutul e trecut, viitorul e viitor. Doar prezentul face diferenta. Putem schimba prezentul si viitorul, asta asteapta Dumnezeu. Sa fim mai buni, mai umani - SA TRAIM CU ADEVARAT, de fapt si nu in iluzii si ambitii prostesti si...bla bla. Noi am uitat de Dumnezeu, nu EL de noi.

      Ștergere
    3. Dumnezeu este si imanent si transcendent, asa ca "Este si nu este", fiind si dincolo de timp si spatiu. Da, dragilor Anonimi (22:58 si 21:20).

      Ștergere
    4. Dumnezeu este si imanent si transcendent, asa ca "Este si nu este", fiind si dincolo de timp si spatiu. Da, dragilor Anonimi (22:58 si 21:20).

      Ala este Duhul Sfant, nu Dumnezeu.

      Ștergere
    5. "Dumnezeu e AICI IN PREZENT, ACUM IN NOI, IN FIECARE SI PESTE TOT!!!"
      Atunci stati linistiti ca daca Dumnezeu e in voi nu mai aveti ce cauta, nici ce astepta de la viitor. Oare de ce Iisus s-a rastignit daca tot era Dumnezeu in voi si despre ce cale mai era vorba, cale spre ce, spre voi insiva??? Daca Dumnezeu e in voi, atunci totul e rezolvat si inchidem discutia.

      Ștergere
  3. Doamna Maria, credeți ca va fi un cutremur major in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania este lovita de necazuri de 26 de ani in continu,de multe ori ma intreb oare cat mai dureaza necazul asta pe capul nostru ,al romanilor.Suntem exploatati ca sclavii atat in tara cat si in occident.Avem familiile dezbinate multi dintre noi,multi au plecat dupa o paine la mii de km de tara si ofteaza de dorul celor dragi ramasi acasa.Eu unul sunt de fel un optimist,dar parca tare i-mi vine sa-mi iau lumea in cap ,nu mai cred ca romanii vor fi capabili sa-si schimbe ceva in viata lor,Aceasta situatie aberanta care este in Romania probabil ca convine majoritati celor care traiesc aici .asta este blestem pe capul nostru ptr faptul ca ne-am bucurat cand conducatorul nostru a fost macelarit in ziua de craciun,O fi fericit emanatul de ceea ce a facut din Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este pedeapsa divina ce vine peste noi toti.Nu ati vrut sa ma credeti cand v-am spus ca Romania va fii lovita de cutremure."Cutremure",nu Cutremur sa fie clar.Este un mesaj divin si nu de la mine spun asta.Ma bucur ca dna Maria confirma ceea ce eu am mai scris pe blog,dar nu ar vrea nimeni sa creada.Si nu este singura care primeste mesaje si suntem multi care venim cu mesaje mult mai clare.Si am o serie de previziuni pentru Romania.Si e cam nasol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ale tale nu sunt clare deloc , spre exemplu . Care sunt ,,cei multi care primesc mesaje ''?
      Singura care se expune si isi asuma cele transmise , este d-na Maria , in rest .....nimeni .

      Ștergere
    2. Dumnezeu este iubire ...iubirea nu pedepseste..

      Ștergere
    3. Dacă e vb de cutremur sa nu fie la ora 1 și 3 minute.ziua 19 luna 9
      Acum câteva luni ați spus dvs despre niște cifre 1, 3, 19, 9

      Ștergere
    4. Anonim 21:30 nu stiu despre ce vorbiti.

      Ștergere
    5. Doamna Maria are o previziune din primavara cu aceste cifre care nu trebuie utate!

      Ștergere
    6. Cifrele 1, 3, 19, 9 pot insemna si ziua 13 ora 19:09 zi in care poate fi un eveniment major pentru omenire sau pentru Romania, un cutremur, revolta, invazie etc.

      Ștergere
    7. Buna ziua, (Pentru Anonim 19:30)daca faceti diverse afirmatii, nu este corect sa va semnati? Aveti un blog? Neluta

      Ștergere
    8. Dumnezeu este iubire, iubirea nu pedespeste. Serios? Nici daca jupoi un om de viu sau un caine_ Sa fim serosi, ne imbatam cu texte absurde. Dumnezeu pedepseste pentru ca astfel poate asigura echilibrul si purificarea. La sfarsit chiar ne va tria.

      Ștergere
  6. Nu va suparati , insa cand cineva afirma ,,astazi'', este astazi , nu maine , poimaine sau la anul , altfel ar fi transmis mesajul ,, nenorocirea care va lovi Romania '' / Deci a localizat in prezent ceea ce urmeaza sa se intample in urmatoarele ore . Umila mea parere . Oricum , fereste-ne Doamne pe toti de toate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Astazi"""ce sa intamplat ieri ?nimic!!!Dumnezeu cand vb unui suflet vorbeste in taina

      Ștergere
  7. Se va intampla o mare nenorocire,sa va pregatiti sufleteste pentru ce va veni in urmatoarele luni de zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sursa ta care este?

      Ștergere
    2. Pana la urma nu tre sa fim clarvazatori ca se ne dam seama ca ne astapta vremuri ff grele..

      Ștergere
  8. Doamne Iartă-ne si pazeste-ne si da-ne noua ceea ce meritam si ocrotește Bunule Dumnezeu copilașii nostri ce nu au nici o vina ! Doamne Isuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ne pe noi păcătoșii . Amin

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa-i invidiem pare pe cei care au plecat si si-au luat lumea -n cap dar poate nu va dura mult.Pericolul mai mare e acum cind sua e in prag de alegeri iar rusii tot fac pregatiri militare;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu va fie frica de rusia ci de sua care au trait numai din razboaie si imposesare de avutiile celor pe care-i cotropesc.

      Ștergere
    2. Da,asa este,Putin e un om echilibrat.

      Ștergere
  10. Scrisoarea unei românce din diaspora pentru guvernanți: Când acasă va putea fi acasă din nou pentru noi? :


    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/drama-nu-e-cea-financiara-e-cea-sufleteasca-scrisoarea-unei-romance-din-diaspora-pentru-guvernanti-cand-acasa-va-putea-fi-acasa-din-nou-pentru-noi-161086.html?addcomment#comments

    RăspundețiȘtergere
  11. „Nu vă întoarceți în țară! Aici nu e loc pentru oameni cinstiți!” :

    http://www.agroinfo.ro/economic/nu-va-intoarceti-in-tara-aici-nu-e-loc-pentru-oameni-cinstiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca este, nu sunt toti misei si talhari, insa sunt oameni lasi si oameni cutezatori care inca lupta ptr dreptate ai cinste

      Ștergere
  12. Doamne faca'se voia Ta, nu a noastra, Doamne miluiete oile Tale, poporul Roman, toti romanii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe guvernanti nu-i interesează,pentru ei a devenit o obisnuinta ca romanii sa plece in străinătate,"in vederea căutării unei vieti mai bune".Sa vedem in 11 decembrie citi parlamentari alegem,300 sau 600,ca de mult nu mai era voie,sa fie 600!ca am votat cindva,sa fie numai 300!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cauza principala a situației deplorabile actuale, sunt cei care conduc distructiv dar și tuturor celor care nu reacționează prompt. Așadar ignoranta oamenilor poate fi compensata de evenimente neplacute si dezastre naturale care vor fi momentan dureroase dar salvatoare pentru viitor din punct de vedere evolutiv. Întotdeauna când omul nu acționează la timp în direcția corecta intervine salvarea divina prin constrângere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!Iata un comentariu klar.

      Ștergere
    2. Da, asa-i. Se mai acorda un termen de gratie si daca se ignora si acel termen, atunci, intradevar, interventia divina se produce, chiar daca poate parea "dezastoasa", de fapt este chiar "salvatoare".

      Ștergere
  15. "Voi sa aflati nenorocirea",poate fi o tormenta agresiva cu inundatii la minut,Maria le-a amintit,cutremur de pamant,un atac terorist,bloc care salta si se rasuceste in aer,pamant care bulbuca sa dea ceva afara,sigur ca astea aduc nefericire ,durere,necaz mare ,suferinta mare etc.Dar eu cred ca Dumnezeu isi va trimite spiritele ceresti si bratul sau izbavitor si va atenua intensitatea fenomenului.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce frumos vorbesti Maria , si ce frumos explici oamenilor si in general noua pacatosilor ! D-zeu sa aiba grija de tine ! Pe noi sa ne ierte ptr. greselile zilnice care le facem cu voie sau fara voie ! Multumesc ! Cei care clevetesc ...sa-i ierte d-zeu ! Numai bine si o toamna frumoasa !~

    RăspundețiȘtergere
  17. Miluieste-i pe toti ceilalti si numai pe noi nu !

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc frumos draga mea ! Te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi pare rau!
    Iarta-ma!
    Multumesc!
    Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ar fi,daca aceste frumoase cuvinte ar fi folosite din ce in ce mai des.Va iubesc Maria H

      Ștergere
    2. Imi pare rau! Iarta-ma! Multumesc! Te iubesc!

      Ștergere
  20. Maria, stiu ca tu esti doar mesagerul dar realizezi in ce ceata ne bagi? Ba spui ca putem sta linistiti ca suntem ocrotiti, ba spui ca avem zilele numarate. Noi ce sa mai credem? Unde-i adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  21. da maria eu iti multumesc din suflet pentru tot ce faci pentru noi .dar noi vrem sa credem,,,,,,,nu .....chiar uni te si jicnesc si doa re......daca nu le convine sa nu dechida pagina.......sa nu citeasca ,,,,,,sunt atitea de citi poate pe placu lor.....sunt liberi ......cu mult respect olimpia

    RăspundețiȘtergere
  22. vin germanii...
    http://www.napocanews.ro/2016/09/doctorand-la-academia-sri-dupa-incendiul-de-la-colectiv-a-existat-planul-destramarii-romaniei-in-trei-republici-moldova-mare-transilvania-si-muntenia.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu postarea de pe blogul deputatului de Ilfov Ninel Peia si întradevar,cred că are dreptate.Se stie că toate sforile s-au tras la Budapesta si nu e prima oară cind se pune la cale o asemenea mîrșăvie.Ungurii nu ne suportă si le stăm în coasta,dar oare cine a adus UDMR-ul la guvernare in decursul timpului si li s-au oferit cele mai importante portofolii? Să dai pe mîna lor Ministerul Învatămîntului si apoi să se ridice cu pretenția că vor invățămînt in limba maghiară,să dai Ministerul Sănătații si la scurt timp să inchidă spitale,este o adevărată lipsă de PATRIOTISM.Românii au fost intotdeauna o masă de manevră si cu ajutorul lor a fost ucis un Președinte,a fost răsturnat un Guvern si s-au făcut sute de demonstratii in stradă,dar cu ce preț?A venit timpul să ne plătim păcatele,să tragem linie si să analizăm ce am obtinut,ce am rezolvat vă spun eu,nimic o țară distrusă cu oameni dezbinați,care alergă prin viață fără un reper.DS

      Ștergere
  23. Astazi inseamna in 24de ore de la mesaj

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu ar fi mai buna ne sa ne lasati in pace sa nu mai spuneti nimic macar o vreme ca ne deranjam capul, nu toata lumea percepe si ii stainima sau gandeste numainegativ despre oameni.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cand aveti lansarea de carte?

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumim doamnei Maria, pentru sarcina pe care o are, nu cred ca este foarte usor, din mai multe puncte de vedere. Neluta

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu lucrez in Italia, la 20 de km de aeroportul din Treviso si de cand au avut loc evenimentele din Turcia am observat ca toata noaptea, dincolo de nori, e un dute vino de avioane. Prima data credeam ca va ploua dar din curiozitate am iesit sa vad daca tuna sau fulgera in apropiere si nimic, totul era dincolo de nori. Stiu ca e ceva anormal pt ca eu, de regula, dorm f putin si cunosc zgomotul unui avion de pasageri.Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragii mei daca mesajele d-nei Maria se tot amana si Domnul ne mai da o sansa sa ne intoarcem la credinta este si datorita rugaciunilor de fiecare noapte ale monahilor si monahiilor ,ei stau in genunchi ,cu lacrim fierbinti ,cu post si rugaciune se roaga pentru noi ,pentru tara ,pentru intreg poporul ,iar noi pacatosii ne imbuibam cu de toate cand este post ,dansam ,cantam ,facem sex pe unde apucam ca animalele ,vezi ce a fost in vara aceasta pe litoral,nu mai avem rusine ,frica de Bunul D-zeu ,iar cand primim o palma ne intrebam dece suntem pedepsiti.V-ati pus vreodata intrebarea cate suflete sunt macelarite in fiecare zi prin intreruperi de sarcina??????.V-ati gandit ca poate unul din acele suflete putea fi un conducator cu dragoste de tara de popor ,sau un mare chirug,savant ,profesor ,etc .Referitor la mesajul anterior imi este tare frica sa nu fie Centrala de la Cernavoda ,astia nu mai fac nimic ,fura,distrug ,ne otravesc ,etc .Doamne ajuta ,sa-l rugam pe Domnul sa ne mai ingaduie o sansa pana ne vom intoarce la credinta adevarata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 septembrie 2016, 10:10, tu vorbesti de lucrurile lumii. Dumnezeu nu este lumea si lucrurile ei.Toate cele rele, noi le-am pus acolo si le provocam, noi asta care traim in lume. Cand vom iesi din lume, abia atunci vom cunoaste pe Dumnezeu. Caci prieteniea cu lumea vrajmasie este cu Dumnezeu. Cand vorbim de lucrurile lumii vorbim de tot ce catalogam bun sau rau de aici. Tot ce ti se pare firesc, tot a lumii este. Iar de esti in acel firesc, esti in lume si din lume.

      Ștergere
  29. Cind nu nea lovit pe noi romanii nenorociri?Inca de pe vremea dacilor tara asta a fost ,,dorita,, de toate natiile pamintului.Dar pina acum 26 de ani nu a indraznit nimeni din interior sa o dea de pomana strainilor.Iliescu sa traiasca ca ne-a bagat in ghiarele UE si americanilor.Nici ,,prietenii,, de acum turcii, nu ne-a jecmanit precum nenorocitii astia.Mereu distrugerea unui popor,sau tara a plecat din interior de la vinzatori autohtoni.Din cauza pacatelor noastre vrea DUMNEZEU sa ne bata,ca nu ne oprim nici cum.Sunt oameni atit de ignoranti incit nu ai intereseaza decit mincarea bautura si sexul,nimic nu vad nu aud din ce se intimpla in jurul lor.Stiu astia sa se roage pt tara, lume,TERRA? Cred ca in tara asta s-a rasturnat caruta cu prosti.OF......!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6sep 11:05 pină acum 26 de ani nu ne-a furat nimeni pentru că am avut un PRESEDINTE PATRIOT.Da,nimic nu se fură si nu se vinde decit cu ajutor din interior,adică cu acesti TRĂDĂTORI de țară,care si-au vîndut si sufletul din ei.DS

      Ștergere
  30. Romania va sari in.aer, ca un.breaking news???

    RăspundețiȘtergere
  31. Vin.islamistii peste noi???

    RăspundețiȘtergere
  32. Sa fie oare vorba de cruzimea oamenilor de la iasi .- un om a turnat cu o substanta care arde pe scările unui bloc si intrun gang iar un copil a cazut si a suferit arsuri .Niste adolescenți a jupuoit un biet caine de viu .Bunul dumnezeu are atâta răbdare cu noi si noi nu facem decat fapte de o rara cruzime .Sa ne fereasca sfantu de ce o fi mai rau in tro lume plina de rautate.cruzime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am înteles că acel individ a dat cu acid sulfuric,tare aș vrea să treacă si el prin ce a trecut acel copil,iar cei care au jupuit cainele de viu,la fel să sfîrșească si abia atunci putem spune că au plătit pentu păcatele lor si s-a făcut dreptate DIVINĂ.Din păcate de multe ori ei nu plătesc pentru faptele lor si legea nu-i pedepsește pe acești indivizi.Se spune ca păcatele se răsfrîng asupra altor generatii,care vin după ei si nu mi se pare normal să plătească copii sau nepotii pentru ce a făcut acest bunic sadic.Sper ca acești indivizi să plătească aici pe pămînt nu in cer,că iei nu au cum să mai ajungă la DUMNEZEU si merg direct in IAD. DS

      Ștergere
    2. Poate că acel copil a suferit ca să fie răscumpărată în univers suferinţa câinelui.

      Ștergere
    3. Sa stii ca acum platim imediat tot ce gresim, nu mai plateste nimeni in locul nostru. Daca dai azi o palma cuiva, maine, intr-o forma sau alta, ti-o iei inapoi.

      Ștergere
  33. Ce se intampla de fapt? Nimic...doar panica si frica ancestrala a unora. Fara rautate! Nu vreau sa "jicnesc"

    RăspundețiȘtergere
  34. Maria,nu iti pare rau ca iti bati joc de acesti oameni speriati,debusolati care cred orice prostie pe care o spui.Uite cat de disperati sunt , cum chiar cred in cataclisme,explozii atomice,razboaie pe care le asteapta ca o izbavire.mimi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 septembrie 2016, 14:39
      Nu vorbi in numele cititorilor fideli ai acestui Blog.
      Pe tine daca nu te țin frâiele emotiilor, daca te-a napădit frica,nu ai decat sa citesti altceva.
      Nimeni nu ține pe nimeni cu forța,ca sa citeasca acest Blog. Puțina Credință din sufletul tau,te face sa spui astfel de cuvinte. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Maria iart-o.daca are puterea sa ramana printre noi va constientiza ca a gresit.asa suntem toti la inceput cand te descoperim.eu ma stiu pe mine cat de sceptic eram si ce comentarii faceam ca erau atat de sarcastice ca nici nu le publicai ca sa poti sa imi atragi atentia.stiu ca ai puterea de a ierta asa cum ai facut-o si cu mine.

      Ștergere
  35. Parintele Pantelimon de la Manastirea Turnu a scris o carte despre rolul Romaniei si despre Venirea lui Isus pe pamant romanesc...DAR a dat si un avertisment despre greutatile ce vor lovi Romania ..Daca nu se va face nimic ptr. a pregatii racla in care va fi pus Trupul lui Ioan Botezatorul ( care se gaseste pe teritoriul Romaniei ), acesta va fi dat altui POPOR !!! POate ca sa ne TREZIM , vor fi trimise urgii peste noi ....NUMAI DUPA O NENOROCIRE , NE TREZIM !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am știut că trupul sfântului Ioan Botezatorul este la noi în țară. De unde știți și unde se afla? Puteți să-mi spuneți?

      Ștergere
    2. http://m.crestinortodox.ro/sarbatori/sfantul-ioan-botezatorul/mana-sfantului-ioan-botezatorul-care-a-botezat-hristos-98655.html

      Ștergere
  36. Prieteni dragi,
    M-a intrebat un cititor (e ),cand va fi lansarea CARTII.
    Ce frumos si cât de dumnezeiesc sună.
    LANSAREA CĂRTII va avea loc la Bucuresti, luna aceasta!
    În jurul datei de 15 septembrie ,vor iesi de sub tipar cele 2500 exemplare ale CARTII - ADEVARUL DUHULUI SFANT.
    Îmi doresc ca ,in ultima saptamana din septembrie sa merg la BUCURESTI pentru lansare. Toti donatorii ,care au pus o caramida sau mai multe la zidirea CUVANTULUI DUHULUI SFANT, vor primi GRATUIT CARTEA,indiferent de locul unde se vor afla în lume. La momentul potrivit,voi anunta din nou adresa de facebook si de maill,ca sa-mi scrieti in privat adresa si eu vă voi trimite cu mare dragoste sufleteasca,CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT. Cand voi avea stabilită locatia si ziua lansarii, cu mare bucurie si cu lacrimi de fericire, o voi anunța aici pe Blog si pe Facebook . Va imbratisez cu multa dragoste divina, si va multumesc din toata inima ,tuturor ,pentru ajutorul vostru , fara de care,nu ar fi avut loc nicio lansare.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu cred ca mai degraba suna a lucru:adica a investiga,a cerceta,"VOI SA AFLATI NENOROCIREA"adica ne da ceva in grija de a afla, de a descoperi o nenorocire care e facuta la intuneric azi 5 septembrie 2016.Cu siguranta von afla(si sper sa nu ne cada prea tare masca).Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ma scuzati d-na Maria,am o întrebare, mai ciudata.Ce lipseste din biblie sau ce îi lipseste bibliei ? Este ceva care îi lipseste.Si poate ( ma gândesc eu ) ca voi găsi raspunsul în cartea dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au scos reîncarnarea deşi ea este adevărată.

      Ștergere
    2. http://www.almeea.ro/o-fetita-si-a-amintit-cele-10-vieti-anterioare-pe-care-le-a-avut-se-pare-ca-reincarnarea-nu-e-doar-un-mit/

      Ștergere
    3. Minciuni,minciuni nu va incredeti in articolul de pe Lovendal,acel articol este o minciuna,totul este manipularea mintii,adevarat va spun ca eu pot discerne si adevarul si minciuna..Reancarnarea nu exista,Satan amageste in continuare omenirea slaba in credinta facandui-i sa nu creada nici in rai nici in iad..De aceea ei mediteaza si nu se roaga cum ne rugam noi crestinii ortodoxi,pentru ca li s-au insuflat ideea de reancarnare in mii de vieti pe pamant.Ca sa poata castiga suflete cat mai multe in iadul de foc. Adevarat spun, ca Satana si Diavolul lucreaza asemenea ingerilor de lumina aici printre noi si chiar posteaza pe internet lucruri neadevarate si minciuni cum numai el le stie ca un adevarat profesionist in ale minciunii..Nu va lasati amagiti de pacaleala internetului oameni buni,totul este o iluzie adevarul este doar 1% si restul 99% minciuna din tot ce cititi pe internet.Imi pare rau de cei slabiti in credinta.Incerc sa va trezesc si sa nu credeti in tot ce zboara.

      Ștergere
    4. Anonim 7 septembrie 2016, 08:58, demonstreaza inainte sa concluzionezi.

      Ștergere
    5. Adevarat iti spun ca-ti admir increderea. Deci tu esti cea mai tare din parcare. Felicitari!!!

      Ștergere
    6. Wow cata sinceritate la tine Anonim 7 septembrie 2016, 20:14... esti cea mai tare din parcare, tu, mai degraba, nu-i asa? Deci, felicitari, tie... mai intai!!!

      Ștergere
  39. Va aștept cu bucurie-n suflet , cu o nețărmurită considerație pentru ceea ce sunteți și ceea ce faceți.. doamne ajuta.. felicia

    RăspundețiȘtergere
  40. Doamna Maria,nu ati avut vreo vizune cu privire la cine va iesi presedinte in Sua? Hillary sau Trump? Ca daca iese Trump e jale. Numerologii care au fost la tv au spus ca Trump iese. D-voastră ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până în acest moment,nu am aflat nimic cu privire la viitorul PRESEDINTE al SUA.
      Iar ca sa-mi dau o părere,mi-i teama ca sa nu gresesc. Cine stie? Poate vom afla! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Hillary Clinton iese presedinte.

      Ștergere
  41. Poate in 100 de ani o sa fie ceva

    RăspundețiȘtergere
  42. D-na Maria dacă reușiți să lansați cartea pe 15 sept,ar fi o mare bucurie pt mine că pe 16 sept e ziua mea si mi-aș face singură cel mai frumos cadou,cumpărîndu-vă minunata carte.Dumnezeu să vă ajute să mai scrieți si altele,noi cititorii acestui blog vă vom fi alături.DS

    RăspundețiȘtergere
  43. Ostatică Criza din America de Sud de Teroriștii domestice sauISIS - tenis postat 07 august 2016.

    Liderul roman Klaus Iohannis Ucis - Predicție postata pe 07 august 2016.

    Proteste masive în Bulgaria - Predictie postata pe 7 august 2016.


    Proteste masive în Serbia - Predictie postat 7 august 2016.

    Proteste masive în Republica Cehă strivită de Poliție - Predicție postat 07 august 2016.

    Președintele Germaniei , Angela Merkel , demis - Predictii postat 07 august 2016.

    Cutremurul din San Francisco - Predictii postat 07 august 2016.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cine au fost facute PREDICTIILE?E important,de stiut.Multumiri.

      Ștergere
    2. nici macar una nu s-a adeverit

      Ștergere
    3. Nu-i prea devreme sa se adevereasca Anonim 8 septembrie 2016, 22:07? Din cate se observa abia daca au fost postate ca predictii... cine stie... daca sunt profetii cu adevarat se vor implini daca nu... sunt doar vorbe. Doar timpul va demonstra.

      Ștergere
  44. Am gasit o predictie despre Romania pe newprophecy.net

    RăspundețiȘtergere
  45. Romania a aderat la cern asta este nenorocirea.

    RăspundețiȘtergere
  46. Dumnezeu ne iubeste pe toti, asa spune duhovnicul. Totul e sa nu ne confundam cu EL daca avem o functioara sau niste banutei. Studiati Scripturile si nu va mai confundati si cu alte persoane numindu-le "minti bolnave". Facem poze in biserica, ca la nunta - o poza in biserica nu inseamna nimic, cel mult sfidare. Aveti grija de voi si lasati-i pe altii in pace, sau nu aveti PACE??? Daca da, dovediti!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Doamna Maria, ce părere aveţi de profeţiile lui Padre Pio, că eu nu mai pot să dorm de când am vazut clipul ăsta:

    https://www.youtube.com/watch?v=YTCjDc-QIfo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi cer scuze,(doamna).Pai cam tot ce prezice d-na Maria, de la început până acum,sau întâmplat,se întâmplă,si se vor întâmpla.Exact ca în clipul care prezic Padre Pio si restul.Este cam ce zice si d-na Maria.Dar nu vin pe moment.Trebuie sa avem credinta si rabdare.

      Ștergere
  48. ”Voi să aflați nenorocirea ,care va lovi astăzi România !”

    ASTAZI = asta ZI = ZIUA ASTA
    care zi ? deci SA AFLATI .... E UN AVERTISMENT .... deci suteti anuntati ROMANIA , ADICA TOTI ca DACA NU NE PUNEM LA PUNCT CU ORTODOXIA e NENOROCIREEEE .... TIMPUL TICAIE .... SI CUTREMURUL MARE INCA STA ca DUMNEZEU IUBESTE ROMANIA , DAR ROMANIA IL IUBESTE PE DUMNEZEU ???? .....

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ortodoxule, lasa obsesiile deoparte, caci nu sti nimic. Vorbesti si tu ca sa te afli in treaba. Esti a lumii si tu.

      Ștergere
    2. Anonim7 septembrie 2016, 18:02
      Ortodoxule, lasa obsesiile deoparte, caci nu sti nimic. Vorbesti si tu ca sa te afli in treaba. Esti a lumii si tu.
      raspuns


      vom vedea ---- si apoi vorbim .... multi nestiutori vorbesc si DEGEABA ,,,

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Bine orotodoxule, om vedea. Lumea cu treburile ei si Dumnezeu cu cele sfinte...

      Ștergere
    4. Ortodoxule, orgoliile nu-si au rostul. Lasa-le deoparte.

      Ștergere
  49. A sminti o lume intreaga cu astfel de aberatii (mesaje malefice) = curata nebunie!!! Calea lui Dumnezeu e foarte simpla - pace, lumina, iubire, modestie! Sa ne vedem de calea care ne-a fost trasata la nastere, UNICA pt fiecare. Cu sau fara amenintari - Tatal ceresc ne iubeste pe toti si are rabdare multa cu fiecare "eu nu vreau moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu (in duh, nu in haine)". (Si mai scutiti amenintarile, vin din frici neantemeiate).

    RăspundețiȘtergere
  50. Trebuie să recunoaștem ca mesajele Mariei se împlinesc unul după altul .Să ne ferească Dumnezeu dar pedeapsa vine război sau cutremur.Suntem hoți, mincinoși , adulterini ,curvia este peste tot prezentă,sunt uciși milioane de copii .Mare este răbdarea Tatalui Ceresc .

    RăspundețiȘtergere
  51. explozie la sala goala de cinema a unui mol din focsani,un ranit si tavanul cazut pe 80 la suta conform declaratie primar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  52. Cutremur de 4,2 grade în Vrancea la 20.03 la aproximativ 138 km adâncime.Personal cred că mai urmează unul unul în această noapte

    RăspundețiȘtergere
  53. Domnilor,Maria trebuie sa ni le spuna aceste mesaje asa cum le vede si le aude,atata timp cat nu este un alt mesager sa le talmaceasca si sa ne dea imaginea asa cum se va intampla si cand se va intampla.Uitati-va si la Biblie o avem de 2016 ani,si nici acum nu am fost capabili de a talmacii vremurile care ne inconjoara.De exemlu,cand credeti voi ca MUNTELE MASLINILOR se va rupe in doua (o parte spre vest si o parte spre est "Ezechiel")inca asta nu a fost, dar va fi.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  54. Cand Maria a scris ca a vazut diferite categorii de animale care se adunau si parca se sfatuiau apoi o luau spre o directie anume,m-am gandit la un cutremur,dar citind din Ezechiel am zis poate fi si asta:Aproape toate nationalitatile vor intra intr.-un razboi si se vor lupta intre ele, Israelul se abtine,dar dintr-o data ,toate tarile luptatoare se intorc impotriva Israelului si vor lupta cu el si nimeni nu-i vine in ajutor decat MANTUITORUL atunci se despica Muntele Maslinilor,vor fi chemate animalele pamantului,pasarile cerului sa manance carnea,sangele si grasimea cadavrelor.Apoi 7 luni vor tot ingropa,dupa 7 luni vor merge prin tara sa mai adune scheletele ramase la suprafata.Pe drumul de rasarit a Mari Moarte acolo vor fi ingropati toti si se va ridica o cetate numita "CETATEA MULTIMII".Razboiul va fi scurt dar intens ,cel mai dureros va fi in zona Israelului(cum pe alta parte spune Biblia ca sangele va ajunge pana la zabelele cailor).Ne-a dat Dumnezeu ochi sa vedem pe unde sa mergem dar noi ii folosim la urmarit si pazit pe unul si altul.Ne-a dat maini de a ne ajuta la treburi dar noi le folosim la pleznit si dat pumni iar de guraaaa...nu mai zic.Avem foarte bine dezvoltat instinctul de animal,musai razboi,musai sange varsat,musai razbunare si musai rastignire(ca nici Iisus nu a scapat de instinctele noastre)Cu ceva trebuie sa ne linisteasca.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  55. NU UITATI, FRATI ROMANI si nu numai, suntem cu totii fii ai Tatalui ceresc. Sa ne aducem bine aminte acest lucru - nu are preferati - ne iubeste, ne iarta, daca ne rugam sincer. EL nu pedepseste, nu e razbunator, numai noi sa ne straduim sa aplicam Legea care ne-a creat pe toti IUBIREA.

    RăspundețiȘtergere
  56. http://www.qmagazine.ro/oficial-sriromania-este-tinta_325018.html

    RăspundețiȘtergere