luni, 5 septembrie 2016

PROTESTE ! PROTESTE !

                                          4 Septembrie 2016,ora 3,34 zori de zi !

                                               Dragii mei,

Iata cum, tot in aceasta dimineata în zori de zi, primesc un MESAJ mai special, un Mesaj care vrea sa ne spuna ceva mai subtil,sau chiar puțin ciudat.
Citez un glas,care spunea asa:

                        ” PROTESTE ! PROTESTE !
               Aș recomanda oamenilor , să nu mănânce înghețată!” 
După cum vedeti dragii mei, toate se leaga si ne putem astepta oricand la PROTESTE,deoarece, i-a ajuns cutitul la os poporului român. 
Eu am mai scris despre mari PROTESTE in România.
Până acum ,nu s-au adeverit ; asadar,se apropie si astfel de zile,in care poporul român se va trezi din amorteala,pentru a-si cere drepturile cele mai elementare, ca sa supravietuiasca.
DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI sa ne ocroteasca si sa fie cu noi cu toti,Amin.  
                                Cu dragoste,Maria. 

33 de comentarii:

  1. nu e mentionata romania,s-ar putea sa fie undeva mai la est sau sud ca nici turcia nu e prea stabila.

    RăspundețiȘtergere
  2. e o ironie... nu manca inghetata ca sa poti racni la protest :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca la meci...deci organizare ...totul se cumpara...oameni care protesteaza, facaturi, oamenii adevarati nu protesteaza, nu tac,pur si simplu fac

      Ștergere
    2. Noi romanii parca am fi hipnotizati!? Maria H

      Ștergere
  3. cred ca inghetata este mesaj ca se va intampla in zile calde insorite. probabil cineva din 'organizatorii' protestelor va dori sa manance inghetata si i se va face rau, probabil

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ce legatura are protestul cu inghetata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Maria, sunt de asteptat proteste, dar depinde cine si pentru ce vor organiza protestele. Au iesit in strada toti platitii, neinformatii si implicatii in ceea ce urma sa fie ,si l-au facut pe Ponta sa demisioneze. Acum cine va mai face un protest? Transportatorii pt. valoarea RCA, judecatorii intorsi din vacanta de doua luni, sau ONG-urile lui Goros, sau..Daca va iesi cu adevarat romanii si vor dori o schimbare,cred ca vom avea cel putin arestari si victime; sa speram ca nu va fi mai grav( cu varsare de sange), pt. ca nu mai avem nici armata nationala care sa sprijine populatia. Doar Bunul Dumnezeu si un grup de adevarati patrioti mai poate construi ceva pt, romani. Mi-ar fi placut ca la protestele oamenilor obisnuiti sa avem in frunte clerul care sa fie alaturi de suferinta enoriasilor, dar s-a preferat trecerea in politica a unor preoti, decat alaturarea lor la cei multi,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil vor ieși in stradă ca acum citiva ani cind au dansat, in fața Guvernului dansul pinguinului,că lumea uitase de ce venise acolo.Așa au iesi in stradă si după incendiul din Colectiv,iar a doua zi erau din nou in cluburile insalubre.DS

      Ștergere
  6. Cred ca protestele astea or fii in iarnă,de aceea nu trebuie mîncat înghetată,iarna nu se prea mănîncă,e frig,iar problemele mari sint intotdeauna iarna,atunci oamenii nu prea au bani,vara e mai bine,se descurcă cumva mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa-i romanul"las-o ma ca merge asa"sa iasa cand trebuie,nu numai cand nu are,daca are onoare si vrea sa se respecte ca OM,nu sa se multumeasca cu firimiturile-VIATA DE CAINE-ca doar e OM!!!!

      Ștergere
  7. cand esti infierbantat te racoresti cu o inghetata si iti trece. Cred ca "acestia" au nevoie de 'mielusei' infierbantati, ca in felul acesta sa fie victime sigure, sa le iasa cartie cum vor ei.

    Cand omul gandeste la rece, e mai bine. Vede lucrurile mai clar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apai cand proteste si revolte, cand razboi-Deveselul disparut,Cluj,Timisoara-cand cutremur...Ooh,ce minunat ar fi,daca nimic din toate acestea nu s-ar petrece in tara noastra si doamna Maria nu ar fi decat un profet inselat!

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.ndtv.com/offbeat/ice-cream-gift-warms-russia-china-ties-at-g20-1454363

    RăspundețiȘtergere
  10. Măi, dar nu vă merge mintea deloc. Inghețata este din lapte. Laptele te ajută să te odihnești. Iți dă un fel de plictiseală. Te trage la somn și nu mai ai chef de nimic. Laptele îți ia cheful de muncă și de mișcări rapide. Dar după lapte sau înainte de lapte, dacă mănînci roșii sau fasole, oare cum va fi cu stomacul tău ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai de capul meu mai Cicerone !

      Ștergere
    2. In primul rand iti multumesc ca, pe ocolite, ne-ai facut prosti pe toti. Comentariul tau e de doi bani. Cat lapte crezi tu, luminatule, ca e intr-o inghetata?

      Ștergere
    3. "O substanta folosita la distrugerea paduchilor,folosita la fabricarea inghetatei" am citit intr-o stire

      Ștergere
    4. Sau mai bine zi:vai de capul tau Cicerone

      Ștergere
    5. Urat va jigniti semenul Anonim 20:56,Cicerone este fratele dumneavoastra,faceti cunostinta cu El.

      Ștergere
    6. Ce imaginatie bogata! Maria H

      Ștergere
    7. 21.39 mai fai un apel catre 20.56.nu cred ca s-a "prins".

      Ștergere
  11. ...probabil pun cevva in inghetata....

    RăspundețiȘtergere
  12. inghetata fiind rece afecteaza corzile vocale incalzite de strigate facindu-le nefunctionale cum e la cintareti,ca si aerul prea rece.dupa antrenamentele corzilor vocale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Proteste in perioda cand nu este recomandat savse consume inghetata,adica iarna.

    RăspundețiȘtergere
  14. transportatorii planifica un protest national in 15 septembrie ,pe tema politelor rca

    RăspundețiȘtergere
  15. ” PROTESTE ! PROTESTE !
    Aș recomanda oamenilor , să nu mănânce înghețată!” E foarte clar : sa nu mancati inghetata/nu participati la revolte !"– O sa fie mare macel in orase*. O sa fie mai rau decat ti-a spus parintele Pustnic N. Roaga-te sa te pazeasca Dumnezeu, ca este greu de scapat de ce o sa fie.
    Fratele I. a insistat sa afle mai mult:
    – Ce o sa fie, revolta, razboi sau cutremur?
    Zosima i-a raspuns:
    – O sa traiesti si o sa vezi. Sa te rogi lui Dumnezeu neincetat.(...)Sunt Parinti care spun ca Romania va fi atat de distrusa, incat nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenata de marile puteri, care se vor confrunta dupa puțin timp in cel de al III-lea Razboi Mondial, care va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.https://apologeticum.wordpress.com/2010/06/30/un-alt-pustnic-confirma-proorocia-despre-macelul-din-2011/ " Cand va fi pe punctul sa se inceapa o manifestatie mare in tara noastra, atunci conflictele vor veni din exterior si asa Bunul Dumnezeu ne va feri de o mare tragedie interna, pe care el o va controla cu propagarea razboiului la usile crestinatatii de acolo de unde simbolul Sfintei Cruci va fi calcat in picioare. Si Romania va avea de suferit la ganita de SUD - EST asa cum am pomenit in scrierile mele din iulie anul trecut.
    Tot "blestemul" abatut asupra tarii noastre prin bataia de joc a politicienilor vor face din cuibul lor (palatul Parlamentului) un centru de comanda in care va domni o mare putere straina."http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/08/o-previziune.html L

    RăspundețiȘtergere
  16. 3;33 o interventie externa ,razboi,are o faza premergatoare prin care tara atacata e slabita din interior prin propaganda,revolta programata ajunsa cunoscuta drept coloana a cincea la care sint instigati de obicei alogenii-minoritari.A nu se cadea in capcana ca este un protest,revolta sau revolutie veritabila ,deoarece face parte din diversiunea atacantului de a slabii tara care doreste sa o paralizeze inainte de a o cucerii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Da,bine spuneti,daca ne aducem bine aminte,in '89 in jurul nostru,toate tarile s-au scapat de comunism,dupa aceea ám urmat si noi,n-ám avut incotro!Intotdeauna,stim din istorie,ceva merge o perioada,si dupa aceea e o schimbare majoră.Asa a fost intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 7sept 00:21 tocmai asta e că schimbarea din 1989 ne-a adus numai probleme si de acolo a inceput prăbușirea României.Rezultatele se văd acum după 26 de ani,după ce am fost vînduți in totalitate.DS

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna seara Maria am gasit aceasta stire care duce catre viziunea dvs si anume se anunta mari PROTESTE inpotriva guvernului si probabil o noua revolutie pe care ati anuntato si la Antena tars, iata si linkul : http://m.antena3.ro/actualitate/social/romanii-ies-in-strada-sa-marsaluiasca-impotriva-guvernului-ciolos-cand-incep-protestele-376153.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa va fi ! Prea multa a suportat românii, acest guvern incompetent si care duc ȚARA de râpă.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere