marți, 5 martie 2024

SA OPRIM RAZBOIUL ! PAINE PENTRU TOATA LUMEA!

           

.

.

Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam  aici pe blog, aud  glas divin care spunea asa:
"Trebuie sa oprim Razboiul!
Sa oprim Razboiul!
Paine pentru toata Lumea, paine pentru tot poporul!
Sa daruiti a 7 a Evanghelie, a 7 a Evanghelie s-o daruiti!

Clipa in care, vad pe Dumnezeu Tatal in Cerul Său,Îl vad cum priveste in jos inspre pamant,vad pe Maica Domnului cu Pruncul Iisus in brate care, cu lacrimi priveste in jos inspre pamant.

Tot Cerul privea in jos inspre pamant ,pentru a opri Razboiul.

Prieteni dragi, Rusia va opri Razboiul.Se va retrage.

Va fi din nou pace si liniste pe intreg pamantul. Nu o spun eu, ci Duhul Cel Prea Sfant prin mine roaba Sa.Sa ne amintim de un alt Mesaj de anul trecut cand un glas spunea : 

"Rusia e pe drojdie!"

Rusia nu va mai avea nici munitie indeajuns fata de Ucraina si nici soldati.

Rusia se va retrage in timp, nu va castiga Razboiul ,ci dimpotriva,il va pierde.

DUMNEZEU Prea Bunul a grait asa, si nu eu! Dumnezeu a spus in asta noapte  asa:

"Trebuie sa oprim Razboiul!
Sa oprim Razboiul!
Paine pentru toata Lumea, paine pentru tot poporul!

Sa daruiti a 7 a Evanghelie, a 7 a Evanghelie s-o daruiti!

Dar sa aflam ce inseamna din Mesajul divin ,ca sa daruim a 7a evanghelie.

Iata dragilor ,a 7 a Sfanta Evanghelie care se citeste la Taina Sfantului Maslu:

Din Sfanta Evanghelie de la Matei, citire:

 

(IX, 9-13)

 

In vremea aceea, trecand, Iisus a vazut un om care sedea la vama, cu numele Matei, si i-a zis acestuia: Vino dupa Mine. Si, sculandu-se, a mers dupa El. Si pe cand sedea El la masa, in casa, iata multi vamesi si pacatosi au venit si au sezut la masa impreuna cu Iisus si cu ucenicii Lui. Si vazand fariseii, au zis ucenicilor: Pentru ce mananca invatatorul vostru cu vamesii si cu pacatosii? Si, auzind, El a zis: Nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. Dar, mergand, invatati ce inseamna: Mila voiesc, iar nu jertfa; ca n-am venit sa chem pe drepti, ci pe pacatosi la pocainta.

 

Apoi diaconul zice: Miluieste-ne pe noi Dumnezeule... Inca ne rugam pentru mila.. Preotul: Ca milostiv si iubitor de oameni Dumnezeu esti...,Amin.

Iata prieteni dragi, MANTUITORUL a voit si voieste sa stea la masa Sa cu noi pacatosii,cu vamesii si pacatosii din Sfanta Evanghelie.

Iar fariseii gandeau rău despre Iisus, si se gandeau cu rautate ca Mantuitorul mananca cu pacatosii. Iisus stiind gandul lor,i-a certat si le-a grait asa: 

"Nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. Dar, mergand, invatati ce inseamna: Mila voiesc, iar nu jertfa; ca n-am venit sa chem pe drepti, ci pe pacatosi la pocainta"

Cu adevarat asa este dragilor.

Dumnezeu si Maicuta Domnului ne iubesc si ne vor ocroti cu Mila Sa si cu Iubirea Sa de oameni,iar Razboiul va fi oprit numai de Creatorul Lumii intregi.

Am scris adeseori despre Razboi si despre Rusia.

Iata ca,si-n aceasta noapte,Glas dumnezeiesc a strigat catre pamant si a spus ca va opri Razboiul,ca trebuie oprit Razboiul.

Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru fiecare gura de aer,pentru fiecare gand bun si gram de iubire, sa multumim ca suntem sanatosi si ne bucuram de cei dragi.

Dumnezeu va readuce pacea pe pamant si va ajuta graul sa creasca ,ca sa fie paine pentru tot poporul, pentru toata omenirea.

Iata mai pe larg Sfanta Evanghelie,a 7a a:


Sfânta Evanghelie după Matei

Capitolul 9
1.Intrând în corabie, Iisus a trecut şi a venit în cetatea Sa.
2.Şi iată, I-au adus un slăbănog zăcând pe pat. Şi Iisus, văzând credinţa lor, a zis slăbănogului: Îndrăzneşte, fiule! Iertate sunt păcatele tale!
3.Dar unii dintre cărturari ziceau în sine: Acesta huleşte.
4.Şi Iisus, ştiind gândurile lor, le-a zis: Pentru ce cugetaţi rele în inimile voastre?
5.Căci ce este mai lesne a zice: Iertate sunt păcatele tale, sau a zice: Scoală-te şi umblă?
6.Dar ca să ştiţi că putere are Fiul Omului pe pământ a ierta păcatele, a zis slăbănogului: Scoală-te, ia-ţi patul şi mergi la casa ta.
7.Şi, sculându-se, s-a dus la casa sa.
8.Iar mulţimile văzând acestea, s-au înspăimântat şi au slăvit pe Dumnezeu, Cel care dă oamenilor asemenea putere.
9.Şi plecând Iisus de acolo, a văzut un om care şedea la vamă, cu numele Matei, şi i-a zis acestuia: Vino după Mine. Şi sculându-se, a mers după El.
10.Şi pe când şedea El la masă, în casă, iată mulţi vameşi şi păcătoşi au venit şi au şezut la masă împreună cu Iisus şi cu ucenicii Lui.
11.Şi văzând fariseii, au zis ucenicilor: Pentru ce mănâncă Învăţătorul vostru cu vameşii şi cu păcătoşii?
12.Şi auzind El, a zis: Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi.
13.Dar mergând, învăţaţi ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfă; că n-am venit să chem pe drepţi, ci pe păcătoşi la pocăinţă.
14.Atunci au venit la El ucenicii lui Ioan, zicând: Pentru ce noi şi fariseii postim mult, iar ucenicii Tăi nu postesc?
15.Şi Iisus le-a zis: Pot oare, fiii nunţii să fie trişti câtă vreme mirele este cu ei? Dar vor veni zile când mirele va fi luat de la ei şi atunci vor posti.
16.Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea.
17.Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; alminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună.
18.Pe când le spunea acestea, iată un dregător, venind, I s-a închinat, zicând: Fiica mea a murit de curând dar, venind, pune mâna Ta peste ea şi va fi vie.
19.Atunci Iisus, sculându-Se, a mers după el împreună cu ucenicii.
20.Şi iată o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui.
21.Căci zicea în gândul ei: Numai să mă ating de haina Lui şi mă voi face sănătoasă;
22.Iar Iisus, întorcându-Se şi văzând-o, i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Şi s-a tămăduit femeia din ceasul acela.
23.Iisus, venind la casa dregătorului şi văzând pe cântăreţii din flaut şi mulţimea tulburată, a zis:
24.Depărtaţi-vă, căci copila n-a murit, ci doarme. Dar ei râdeau de El.
25.Iar după ce mulţimea a fost scoasă afară, intrând, a luat-o de mână, şi copila s-a sculat.
26.Şi a ieşit vestea aceasta în tot ţinutul acela.
27.Plecând Iisus de acolo, doi orbi se ţineau după El strigând şi zicând: Miluieşte-ne pe noi, Fiule al lui David.
28.După ce a intrat în casă, au venit la El orbii şi Iisus i-a întrebat: Credeţi că pot să fac Eu aceasta? Zis-au Lui: Da, Doamne!
29.Atunci S-a atins de ochii lor, zicând: După credinţa voastră, fie vouă!
30.Şi s-au deschis ochii lor. Iar Iisus le-a poruncit cu asprime, zicând: Vedeţi, nimeni să nu ştie.
31.Iar ei, ieşind, L-au vestit în tot ţinutul acela.
32.Şi plecând ei, iată au adus la El un om mut, având demon.
33.Şi fiind scos demonul, mutul a grăit. Iar mulţimile se minunau zicând: Niciodată nu s-a arătat aşa în Israel.
34.Dar fariseii ziceau: Cu domnul demonilor scoate pe demoni.
35.Şi Iisus străbătea toate cetăţile şi satele, învăţând în sinagogile lor, propovăduind Evanghelia împărăţiei şi vindecând toată boala şi toată neputinţa în popor.
36.Şi văzând mulţimile, I s-a făcut milă de ele că erau necăjite şi rătăcite ca nişte oi care n-au păstor.
37.Atunci a zis ucenicilor Lui: Secerişul e mult, dar lucrătorii sunt puţini.
38.Rugaţi, deci, pe Domnul secerişului, ca să scoată lurcători la secerişul Său.
                                                         Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Nu e in obiceiul Rusiei sa dea inapoi ce a acaparat cum nici noua nu ne da nici Basarabia nici tezaurul.
    Nu stie numai de Forta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate pt o vreme rusii vor opri razboiul-dar au prea multe de obtinut de la ucraineni-in plus Ucraina a fost inarmata in special de USA, care acum este implicata in razboiul din Orientul mijlociu-DUMNEZEU poate va avea mila de oamenii morti acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. Puterea lumii, Anticristul și semnul Bestiei
    Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 10:00
    Acum, tu îți dai seama de Adevăr și accepți Mesajele Mele drept ceea ce sunt. Scrie următoarele, fiica Mea: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimbările care devin vizibile în Biserica Mea ca unul dintre primele semne. Acesta este timpul când înșelătorul îi va duce pe discipolii Mei pe căi greșite.

    Al doilea semn va fi văzut în modul în care mulți dintre voi nu vor mai avea controlul în propriile lor țări. Aceasta cuprinde controlul bunurilor materiale și controlul armatei. Copiii Mei, conducătorii voștri și toți aceia care răspund de masele de oameni vor pierde tot controlul. Ei vor fi ca niște bărci fără cârmaci. Barca pe care ei o conduc nu va avea niciun țel și ei se vor rătăci.

    Copiii Mei, acum trebuie să vă rugați foarte mult ca să se slăbească strânsoarea pe care aceste grupări de oameni malefici o vor exercita asupra voastră. Ei nu sunt din Împărăția lui Dumnezeu dar, din cauza exteriorului lor înșelător, voi nu va veți da seama că aceasta este o forță puternică însă atentă să nu se dezvăluie.

    Copiii Mei, voi nu veți fi mai înțelepți. Veți crede doar că trăiți într-o perioadă grea, dar să știți că această fațadă a fost planificată tocmai pentru a vă face să gândiți astfel. Ridicați-vă acum, copiii Mei.

    Semnul bestiei

    Nu acceptați Semnul. Dacă mai mulți dintre voi nu îl acceptă, atunci numeric veți fi mai tari. Acest semn – semnul Bestiei – va fi căderea voastră. El nu este ceea ce pare. Dacă îl acceptați, atunci veți fi duși din de în ce mai departe.

    Să vă feriți de planul, condus de înșelător, de a șterge orice semn referitor la Tatăl Meu Veșnic și la Învățătura Sfintei Scripturi din viața voastră. Veți vedea aceasta în școli, în facultăți, în spitale și în constituția țării voastre. Cel mai îngrozitor lucru, care Mă doare cel mai mult, este abandonarea învățării Bibliei tocmai de către cei ce sunt practicanți ai cinstirii Mele, Mântuitorul lor Dumnezeiesc. Este foarte aproape timpul când veți vedea cum Cuvintele Mele și învățarea Adevărului vor fi abolite și vor fi pedepsite.

    Voi, copiii Mei, veți suferi mult în Numele Meu. Aceste forțe ale răului vor fi răspunzătoare de asta. Ei sunt conduși de satana. Îi veți putea vedea peste tot, mai ales în funcțiile importante, de care va depinde supraviețuirea voastră. Copiii Mei, nu vă îngrijorați pentru voi, ci mai degrabă pentru bietele suflete induse în eroare. Ele au fost atât de contaminate de către înșelător încât acum le este greu să scape de el, atât de puternică este strânsoarea lui. Nu puteți avea încredere în astfel de oameni. Aveți grijă cum comunicați cu ei. Strânsoarea lor va fi așa de mare pentru că ei vor controla totul. Va fi foarte greu să luptați cu ei, pentru că vor controla chiar băncile, proprietățile voastre, impozitele și alimentele de care aveți nevoie pentru a supraviețui.

    Dar toate acestea nu vor ține mult, pentru că zilele lor sunt numărate. Dacă ei vor rămâne în sclavia celui rău, vor cădea în adâncurile unei terori atât de mari încât a descrie soarta lor ar fi atât de îngrozitor și înspăimântător încât omul ar cădea împietrit – mort – dacă ar vedea doar pentru o clipă chinurile pe care ei le vor îndura.

    Lupta este pe cale să înceapă și să se desfășoare, dar Mâna Tatălui Meu Veșnic va cădea rapid, pedepsind pentru păcatele lor care sunt pe cale să fie văzute acum pe pământ, păcate pentru care Eu am murit. Nici un om nu se poate numi copil al lui Dumnezeu dacă susține sau face parte din această întunecată dar ordonată armată a distrugerii. Această armată diabolică, plină de demoni din adâncurile iadului, săvârșește fapte de o asemenea gravitate încât oamenilor nevinovați le este imposibil să și le imagineze.






    RăspundețiȘtergere
  4. Lupta este pe cale să înceapă și să se desfășoare, dar Mâna Tatălui Meu Veșnic va cădea rapid, pedepsind pentru păcatele lor care sunt pe cale să fie văzute acum pe pământ, păcate pentru care Eu am murit. Nici un om nu se poate numi copil al lui Dumnezeu dacă susține sau face parte din această întunecată dar ordonată armată a distrugerii. Această armată diabolică, plină de demoni din adâncurile iadului, săvârșește fapte de o asemenea gravitate încât oamenilor nevinovați le este imposibil să și le imagineze.

    Eu nu vreau să-i sperii pe copii Mei, dar Adevărul va fi dezvăluit, în timp. Ridicați-vă acum, copiii Mei. Luptați cu forțele răului înainte ca ele să vă distrugă. Fiți atenți la conducerea globală în orice formă, măsură, tip sau cod. Priviți-i cu atenție pe conducătorii voștri și pe toți cei care vă controlează accesul zilnic la banii care vă permit să vă hrăniți și să supraviețuiți. Trebuie să vă faceți rezerve de alimente, acum.

    Poate nu primiți acest Mesaj într-un mod care reflectă Învățăturile Mele, dar ascultați-Mă acum. Aceste lucruri au fost profețite de mult. Copiii Mei, trebuie să ascultați cu atenție. Spiritul întunericului crește mereu și voi, credincioșii Mei, trebuie să rămâneți puternici. Păstrați-vă trează credința în Mine, prin rugăciune. Fiecare copil al Meu trebuie să se roage Rozariul Divinei Milostiviri în fiecare zi. El va întări sufletele și le va ajuta să găsească bunăvoință în momentul morții.

    Copiii Mei, vă rog să nu lăsați să vă sperie Mesajele Mele. Credincioșii Mei au acum o datorie față de Mine. Dați-Mi voie să vă spun aceasta. Amintiți-vă, veți fi umpluți de Duhul Sfânt imediat ce acceptați Cuvântul Meu. Nu vă temeți, căci voi ați fost aleși. Voi, oastea credincioșilor Mei, veți conduce la înfrângerea celui rău. Pentru a face asta, trebuie să vă rugați.

    Eu vin cu un Mesaj de Iubire Pură. Nu vă dați seama că voi veți trăi Paradisul atunci când Cerul și Pământul se vor uni? Nu aveți de ce să vă temeți pentru că voi, credincioșii Mei, veți fi ridicați cu trup, minte și suflet în Împărăția Ierarhiei Divine. Vă veți vedea rudele iubite care au primit favorurile Tatălui Meu Ceresc.

    Faceți ce vă spun. Rugați-vă, vorbiți-Mi, iubiți-Mă și aveți încredere în Mine. În schimb, Eu vă voi da putere. Rugați-vă pentru protecție prin recitarea preasfântului Rozariu, care vi s-a dat cu binecuvântările Mamei Mele. Pe de o parte, această rugăciune trebuie spusă pentru a vă ajuta să vă protejați pe voi înșivă de cel rău. Pe de altă parte, trebuie să cereți protecție pentru oamenii cu care intrați în contact, ca ei să nu vă poată contamina sau să clatine credința pe care o păstrați în inimile voastre pentru Mine.

    Rugați-vă pentru profeții și vizionarii Mei, ca ei să fie protejați. Rugați-vă pentru slujitorii Mei iubiți, acei slujitori sfințiți pe care Eu i-am trimis ca să vă ghideze. Și ei sunt chinuiți de cel rău, exact ca și credincioșii Mei. El (cel rău) va încerca mereu să vă orbească în fața Adevărului și va folosi toate tacticile perfide ca să vă convingă că este falsă credința voastră. Ascultați-Mă. El, înșelătorul, va folosi toată argumentația și logica, ambalate în mod subtil și plăcut, ca să vă convingă că el va aduce speranța în viețile voastre. El, prin Anticrist, se va strădui să vă facă să credeți că el este Cel Ales.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anticristul

    Mulți credincioși ai Mei vor cădea victimă acestei înșelătorii respingătoare. Puneți-vă în gardă. El va fi văzut ca vestitor al iubirii, păcii și armoniei în lume. Oamenii vor cădea în genunchi în fața lui și-l vor adora. El vă va arăta puterea lui și voi veți crede că ea provine din sursă Divină. Dar nu este așa. El vă va instrui într-o manieră care va părea uneori ciudată. Adevărații credincioși vor ști că el nu este din Lumină. Prezența sa mândră și pompoasă va ascunde răul în stare pură. El se va făli și va arăta o aparență de compasiune reală și iubire pentru toți. În spatele acestei fațade el este plin de ură față de voi, copiii Mei. El râde în spatele ușilor închise.

    Copiii Mei, el vă va face îngrozitor de confuzi. El va apărea puternic, hotărât, plin de umor, grijuliu, iubitor, și va fi văzut ca un salvator. Fața sa frumoasă va plăcea tuturor, dar el se va schimba curând. Va face haos în lume și va omorî mulți oameni. Actele lui de teroare vor fi evidente pentru toți. El vă va distruge independența și va contribui esențial la introducerea semnului – semnul Bestiei. Voi, copiii Mei, trebuie să fiți tari. Nu acceptați semnul, pentru că daca o veți face, veți cădea sub influența lui hipnotică, malefică.

    Mulți vor muri pentru credința lor pentru Mine. Nu vă temeți, deoarece dacă suferiți pentru Mine, în Mine, cu Mine, voi sunteți aleși. Rugați-vă, rugați-vă să nu fiți supuși domniei lui de teroare. Opuneți-vă, luptați pentru Mine.

    Nu lăsați ca anticristul, cu tot farmecul lui convingător, să vă câștige sufletul. Lăsați-Mă să vă iau în Brațele Mele, să vă leagăn prin Harul Meu Divin, acum, ca să vă dau putere să luptați pentru Adevăr. Iubirea Mea pentru voi nu va muri niciodată. Niciodată să nu alegeți calea anticristului, căci astfel și voi veți fi pierduți pentru Mine. Va fi foarte greu, dar copiilor Mei le va fi dat ajutor în multe, multe moduri, ca suferința să fie diminuată.

    Mergeți și rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine și pregătiți-vă pentru lupta finală.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveti niste mesaje primite care ilustreaza un razboi mondial ceva cu multe avioane zburand spre rasarit si cu lipsa curentului electric....din ce imi amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca mesajul de anul trecut se incadreaza in situatia de fata. Rusia dispune de mari resurse si produce armament masiv iar bombardamentele zilnice asupra Ucrainei o arata. Iar o Rusie ramasa pe drojdie ar face in disperare sa apeleze la folosirea armelor nucleare. Rusia ramasa pe zero va fi atacata imediat de nato si america astfel ca va lovi nuclear in disperare. Stiu retorica nu va folosi armele nucleare ca in cazul unui razboi nuclear viata pe pamant va disparea. Gandeste-te doar ca esti la pamant si cinci indivizi infing cutite in tine iar tu ai in mana o grenada. Ai sa scoti cuiul grenadei ? Alegi sa crapi singur sau ii iei cu tine pe cei cinci ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Într-un alt mesaj ați spus că Trump va porni al3-lea război, deci nu scăpăm, ce trebuie sa se întâmple, se va întâmpla. Mai e mult pana departe, pana va fi bine în RO., va fi mult rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu totii vedem ca Putin a pornit razboiul impotriva Ucrainei si incalcand tratatelor de garantare a frontierei acesteia semnate de USA , Frantasi Rusia.
      Putin a inceput razboiul ,nu Biden sau altcineva !

      Ștergere
  9. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria sa se oprească
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. Toți vor oprirea războiului, mai puțin sataniști!
    https://luminaadevarului.com/2024/03/06/raport-ben-fulford-05-03-2024-organizatia-soarele-negru-emite-ultimatum-anuntul-federatiei-mondiale-sau-se-confrunta-cu-holocaust-nuclear/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandule !!! Aminteste-ti ce-a spus Ioan Istrate : razboi in 3 etape ... Acum sintem in etapa a doua ... Mai vine una ...

      Ștergere
    2. Istrate mai vorbea de un mare monument in Moldova, ar putea fi cel al sculptorului din Călărași care nu a fost pus la Alba Aiulia-
      Facut ca simbol al unirii celor trei tari Romane-craciun.

      Ștergere
  11. Rusia va pierde după ce va transforma Pământul și lumea în iad,va fi Al Treilea Război Mondial,Război Nuclear si cu tot felul de arme noi controlat în primul rand de inteligenta artificială,Rusia va pierde când ii va invada China,China devenind Noua Superputere Mondială împreună cu antihristul pt câțiva ani până la Judecată de Apoi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am primit acum 10 Ani înștiințare de la Domnul Iisus Hristos prin Duhul Prea Sfant ca Rusia și SUA se vor confrunta în Al Treilea Război Mondial!Profeția aceasta cât și cea a cutremurului catastrofal din România sunt pe cale sa se împlinească!

    RăspundețiȘtergere
  13. Victor Bostinaru -Iohannis harnic acum ca niciodata pentru Romania, la Tirgul de cereale cateringul de la Bucuresti pentru functiile la Ue care sa-l scape pentru interese personale si nu pentru obiective romanesti dar pentru jocurile unora la nivel european
    Stefan Palareie USR-Iohannis nici o activitate pe interesul Romaniei ca un referendum pe pensiile speciale care nu au nici o legatura cu Realitatea ci doar cu interesele personale a lui Iohannis si PNL poate in e e gala Măsura-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pina cind rusii nu-l vor da la o parte pe Putin ( asa cum spune Nostradamus ), nu se va retrage Rusia ...
    C 5 ; Q 26
    " The slavish people through luck in war ... will change their Prince "

    RăspundețiȘtergere
  15. Trump drum liber in partidul Republican spre casa Alba dupa ce si Nikki Haley s-a declarat învinsă si retrasa dar desi tot republicana ia recomanda a nu fi votat Trump
    Acum minge se joaca la Democrați -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Toți pământenii suntem păcătoși înaintea Divinității,prima sunt eu, nu suport persoanele care își bat joc de Sfânta Cruce,Sfintele Icoane,de sfinți,biserica,și de Cuvântul cel Sfânt a Lui Dumnezeu,eu cred că războiul se va opri când pe pământ va veni Prunca Lui Dumnezeu 7 ,să pregătească omenirea până la a doua Venire a Mântuitorului pe pământul Românesc,și atunci se va descoperi și Adevărată Biblie Cerească.

    RăspundețiȘtergere
  17. Maia Sandu presedinta R.Moldova in studio la Tv DIGI 24 se plinge de incercarea lui Putin de Destabilizare si Amenintarile săptămânale inclusiv in alegeri pentru deturnarea drumului tarii spre Ue mai ales dupa inceperea de doi ani a razboiului din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. A 7-a Evanghelie din mesaj vine sa comfirme si completeze mesajul cu -unde e Biblia Cereasca-inclusiv prin Evangheliile celorlalti apostoli gasite acum 80 de ani in Egipt-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Maia Sandu-Pace in Lume inseamna respectarea Hotarelor tarilor si drepturilor popoarelor si oamenilor
    Noi vrem interconectarea Spre Vest cu Ue unde e mult mai bine cind vorbim despre pace fata de atrocitățile Kremlinului , vedem in Moscova copii pusi ca ostatici la izolare doar pentru ca vor pace ori Rusia ofera oprimare si Dezinformare
    Iar Tiraspolul vrea doar mai multi bani iar Kremlinul e departe si nu poate decit sa se amestece in alegeri in timp ce securitatea noastra vine de la Ue in timp ce Rusia incearca sa sperie cetatenii si sa foloseasca pentru asta orice pretext inclusiv dezinformarea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot Maia Sandu -De la inceperea razboiului Romania a sprijinit atit in criza energetica cit si in boala Covid si in pastrarea libertatii.
    Sintem multi cu Cetățuia Romaniei inclusiv eu si unii trasnistrienii care au acord de liber schimb cu Ue in timp ce relele razboiului vin din Rasarit de la Rusia-, iar armata noastra trebue sa apere cu ajutor de consolidarea armatei care sa ne ofere siguranta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Maia Sandu viseaza la dezvoltare economica prin desfintarea Hotarului de la Prut …cu Ue si cresterea legăturilor rutiere peste Prut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Razboiul Rusiei impun in Europa pe linga mari cheltueli si pregatirea populatiei

    inclusiv pregatirea armataei obligatorie a tinerilor cerute de multe tari inclusiv la noi iar europenii toti vor trebui vior nu vor sa se obijniasca cu lipsa de curent electric sub toate formele inclusiv baterii pentru telefoane si ceasuri moderne unde pentru siguranta trebue cumparate ceasuri mecanice de model vechi care nu funcționau pe bateri electrice pe linga masuri pentru a rezista la încercuiți si lipsuri alimentare mai ales la noi cu industrie slaba de procesarea alimentelor agricole ca sa nu mai vorbim de adaposturi de razboi si generatoare de curent electric pe baza de hidrocarburi si astea cerute si restricționate in caz de razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bucurati-va! Senatorul de Iasi, Diana Macovei, e gata sa faca pace cu Rusia in numele Romaniei. Apoi va pune Europa pe butuci, o Europa oricum "globalista" pe care ea nu o poate suporta caci e neeliberata.
    In comentariile anterioare o faceati pe Maia Sandu sorosista. Maia Sandu nici nu exista in declaratiile politice ale Dianei Macovei.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce tot vorbiți de Rusia !!! Dece nu vorbiți de NATO și de prădătorii de americani care atâta Rusia cum pot mai mult ...
    Prădătorii de americani care după al doilea război mondial au produs războaie unul după altul au prădat resursele țărilor pe care le atacau pentru traiul lor bun și dezmățat unde domnește legile sataniste.
    Rusia va aduce pacea în lume o să vedeți .

    RăspundețiȘtergere
  25. fiecare religie are rugaciunile specifice- ROZARIUL ESTE LA CATOLICI-noi ortodocsii nu-l stim-avem si noi rugaciuni puternice ,sfinti rugatori in cer si pe pamant-important este sa ne rugam zilnic si des chiar cu cuvintele noastre-sunt ANONIM 5 si ce va fi este randuit de sf TREIME-sanatate si pace in suflet si in lume-cat despre alimente pregatite din timp nu e cazul daca va fi razboi sau catastrofe -unde sa te ascunzi?!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mulțumesc frumos dna MARIA,citesc doar mesajele lui Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Maia Sandu s-a intalnit cu soros-fara majuscule-oare ce i-a promis acest miliardar care se baga in politicile statelor?!

    RăspundețiȘtergere