duminică, 3 martie 2024

CUTREMURUL MARE ,NU VA VENI PESTE ROMANIA ! NU VA PANICATI DRAGILOR!

                                                           


                                                  Dragii mei, 

Iarasi a inceput "Epidemia "Cutremurului mare in Romania.

Auzim pe diferite canale Tv si in Presa, ca s-ar fi facut calcule de Specialistii români si s-a ajuns la concluzia ca Romania va fi zguduita mai repede decat ne putem inchipui ,de un Cutremur foarte mare, precum cel din 4 martie 1977.

E normal in gandirea Specialistilor seismologi, ca in fiecare an inainte de 4 martie, sa ne inspaimante ca vine Cutremurul cel mare.

Dragilor, nu vine niciun Cutremur mare in Romania Adevarului Duhului Sfant, in Romania Viitorului al Doilea Nou Ierusalim, in Romania Gradinii Maicii Domnului.

Prieteni dragi, cand auziti astfel de stiri despre un posibil Cutremur mare in Romania Duhului Sfant, ori inchideti sursa informatiei, ori ignorati total ce auziti despre Cutremurul mare care va veni in Romania.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI nu fac calcule! 

Pur si simplu ,Dumnezeu si Maicuta Domnului ocrotesc Romania sfanta,ocrotesc Poporul ales ,care-L va primi pe IISUS HRISTOS in a Doua Sa Venire pe pamant.

Dragii mei, sa nu mai stam cu teama zi si noapte ,ca a spus x sau y , c- ar veni Cutremurul mare. Nu va veni ! Vor fi Cutremure mici si medii, dar acestea nu vor face victime omenesti.Rolul lor este, de a aseza si reaseza Pamantul.

Sa ne bucuram de fiecare clipa din viata noastra, sa ne bucuram de cei dragi inimii noastre, si nu in ultimul rand, sa nu ne pierdem niciodata Credinta ,sa nu uitam ca sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru aceasta ocrotire divina.

Sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si sa nu ne lepadam niciodata de Sfanta Cruce a Mantuitorului Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin.

                                 Iata dragilor, Mesajele divine despre Cutremurul mare pe care,parca il cheama specialistii seismologi, il invita peste Romania sfanta:

ROMANIA OCROTITA SI OCOLITA DE CUTREMURE  SI DEZASTRE DEVASTATOARE! 

                                         7 Iunie 2023 !

                                                                  Dragii mei,


In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care-mi spune asa:

” Să nu te temi de Cutremurul cel mare !
Nu este acum Cutremurul.
Mai durează.
România este Poporul  ales  de Dumnezeu  pentru Venirea  Fiului  Său, pentru a doua  oară pe Pământ.

Sa nu v-atingeti de români,căci se cheama poporul ales!
           România  va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
           România este şi va fi ocolită de CUTREMURE devastatoare şi de orice Dezastru natural !"
Dupa care, glasul din Cerul Lui Dumnezeu se pierde precum un ecou.
Prieteni dragi,cred ca se cutremura la propriu cei care-si doresc pentru faima, pentru a li se implini prezicerile si scenariile ca Romania sa devina munti de moloz.
Iata ca, de acolo de Sus din Ceruri, Duhul cel Prea Sfant ne graieste despre ROMANIA sfanta,despre ROMANA ADEVARULUI Său,si ne spune ca nu va fi niciun CUTREMUR devastator in Romania, nu va fi niciun fel de dezastru natural in care sa-si piarda viata românii, poporul ales si ocrotit de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.



Haideti sa-i ignoram total pe cei care ne spun ca vine Cutremurul mare sau razboiul peste noi.Sa-i lasam sa vorbeasca singuri,doar pentru ei, sa-i lasam sa traiasca sub propriile lor temeri si scenarii gratuite.
Sa nu mai plecam urechea la astfel de idei, care ,nu fac altceva decat sa ne induca panica si nu ne lasa ca sa ne odihnim nici ziua si nici noaptea, nu ne lasa ca sa ne bucuram de viata aceasta atat de frumoasa pe care am primit-o in DAR de la DUMNEZEU.
Sa fim fericiti dragii mei si sa ne bucram de fiecare clipa din viata noastra,sa ne bucuram de cei dragi inimii noastre,sa ne facem planuri de viitor frumoase si bineplacute Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.Intr-un cuvant,sa fim fericiti!
   Sa ne plecam genunchii si capul ,sa ne rugam cu inima si cu sufletul si sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu cu Sfintii Săi, pentru fiecare gura de aer proaspat, pentru fiecare raza de soare, pentru fiecare gand bun, pentru absolut tot ce se intampla cu viata noastra si in viata noastra.

                            Trinitatea (Sfânta Treime) în creştinism: adevărul despre Tatăl ...                    

Dragilor, eu pot sta deoparte atata vreme cât in toata mass media se vorbeste numai de un posibil Cutremur devastator in Romania.

Toti fac tot felul de scenarii, toti isi dau cu parerea,fac socoteli, fac masuratori, fiecare incearca ca sa induca cat mai multa panica in inima si-n sufletul romanilor.

Dragii mei, scriu pe acest Blog de aproape 12 ani de zile. Tot de 12 ani de zile,auzim in toata mass media, ba ca vine sfarsitul lumii,ba ca vine Cutremurul cel mare si ca Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului , etc,etc.

Dragilor, in toti acesti ani, cand toata lumea vorbea numai de Cutremurul mare si de sfarsitul lumii, tin minte ca veneau pe la Tv, tot felul de prezicatori si intareau aceste preziceri apocaliptice spuse de altii, si chiar dadeau si date precise.

 Eu intotdeauna am scris ca sa nu ne temem de aceste preziceri gresite,false daca vreti ,deoarece , nimic din toate acestea nu se va intampla.

Iar acum dragilor, toata lumea e pusa pe jar, si mai nou, Romania intreaga "arde",de teama unui Cutremur devastator ,precum a fost cel din Turcia .

Va spun dragilor, si nu de la mine spun si nici nu am spus vreodata de la mine, ci numai de la Duhul Cel Prea Sfant, ca, in Romania nu va avea loc niciun Cutremur Devastator precum a fost cel din Turcia,nu vor cadea blocuri,nu vor muri oameni.

Au fost si vor mai fi Cutremure in Romania Duhului Sfant, si e foarte bine ca sunt. De ce spun asa? Deoarece,toate aceste Cutremure mai mici sau mai mari, atunci cand ele se produc, pamantul se reaseaza.     Energia de sub pamant slabeste in intensitate, si astfel, un Cutremur devastator poate fi evitat.

Sa nu uitam dragilor, si de faptul ca, am scris adeseori despre Prietenii nostri EXTRATERESTRI.

Ce am scris? Ca ia-m vazut de multe ori pe acei omuleti gri,de doar 1,20-1,30m,cum tineau faliile pamantului cu bratele lor subtiri,cu umerii lor mici si le curgeau pe chip sudorile ca la noi oamenii.Sunt ei mici de statura,dar nicio fiinta creata de Bunul Dumnezeu nu-i intrece in inteligenta si nici in  puterea lor asupra oricarei situatii,asupra oricarui lucru.

Dar ,cel mai de nepretuit MESAJ DIVIN,este chiar CUVANTUL MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

                               

Iata ce spunea INSUSI MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in urma cu doar cativa ani:

Citez:

 "ROMÂNIA va fi ocolită  de Cutremure devastatoare !

ROMÂNIA este ocrotită de toate Dezastrele prin cele Şapte Semne !

Hristos Domnul si Dumnezeul lui Israel si al nostru al tuturor, apără România de toate Dezastrele,pentru că, Iisus Hristos, aşa se mută în apărarea Ţării  Românesti !


Şi mai spune Mântuitorul :


Nimenea sa nu se atingă de poporul român! 

Căci acest popor este ales de Dumnezeu pentru a-I pregăti Venirea Sa.

Însuşi IISUS  HRISTOS apără România si poporul român !"
                                            
Dragii mei, haideti sa ne linistim,haideti sa mai stam si cu televizoarele inchise si sa nu mai luam de bună orice informatie care ne sperie, care ne induce frica. Cutremurul devastator nu va veni peste Romania,dar,exista un mare dar, de vom trai numai cu teama de Cutremur si nu numai, e posibil sa plecam mai devreme pe lumea cealalta.Inima noastra va ceda, nervii nostri vor ceda, mintea noastra nu va mai avea discernamant daca vom continua sa traim cu frica de un Cutremur devastator, care, nu va veni deloc.
Cand Insusi Dumnezeu ne incredinteaza ca-si apara Tara Sa aleasa,ca-si apara poporul Său ales, ce nevoie mai avem de informatiile complet eronate din mass media?
Oare sunt mai puternici decat Dumnezeu cei care ne induc frica de Cutremur devastator? Categoric nu!
"Tot ce la om este cu neputinta,la Dumnezeu este cu putinta!"
Sa ne punem toata nadejdea noastra, toata fiinta noastra si viata noastra toata in Mainile si-n grija Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului cu Sfintii Sai,si nu avem a ce ne teme de nimic. 
Sa ne rugam cu inima si cu sufletul ca sa fim sanatosi si intariti in Credinta, sa ne spovedim la Parintele Duhovnic ,si astfel, sa ne invrednicim a ne impartasi cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvinte toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                               Cu dragoste ,Maria!   


Iata si informatiile TV din 3 martie 2024:
Gheorghe Mărmureanu a indicat și zonele din București considerate a fi mai vulnerabile în cazul unui cutremur major. Cartierul Pantelimon și zona dintre Piața ...

Când vine marele cutremur în România? Mărmureanu: Am să anunț populația

 evz.ro

În ultima perioadă în România s-a înregistrat o activitate seismică intensă. Astfel, fostul director al INFP, profesorul Gheorghe Mărmureanu dă lămuriri despre marele cutremur cînd ar urma să aibă loc în țara noastră.

În contextul seriei de cutremure înregistrate în România în acest an, specialistul în seismologie Gheorghe Mărmureanu a ținut să liniștească populația în privința temerilor legate de un posibil cutremur major.

În urma ultimelor evenimente seismice, inclusiv cel din Ucraina, cercetătorul a subliniat că acestea sunt zgâlțâieli obișnuite și că nu există motive de panică.

Potrivit lui Mărmureanu, România se află în parametri normali și nu se așteaptă la un cutremur major în viitorul apropiat.

„Mai e mult până la un cutremur major, să ne calmăm, să ne vedem de treabă, acestea sunt zgâlțâieli obișnuite, suntem în parametri. Nu vă panicați”, e de părere acesta, potrivit playtech.

Ce spune Mărmureanu despre un posibil seism puternic

În ceea ce privește un posibil cutremur major, Gheorghe Mărmureanu a asigurat că, în cazul în care calculele sale indică o astfel de situație, va anunța public populația.

El a subliniat că efectuează calcule zilnice și că, în următorii zece ani, nu se așteaptă la un cutremur foarte mare în România.

„M-am tot gândit, eu tot fac calcule. În următorii zece ani nu va fi un cutremur foarte mare, exclus. Dar, să știți că, dacă voi bănui, voi simți, că se apropie un cutremur puternic, pentru că eu fac calcule zilnic, să știți că am să ies la televizor și am să anunț populația!”, a mai menționat cercetătorul.

În Vrancea s-ar putea produce și cutremure de 8 pe scara Richter

Dr. Dragoș Toma-Dănilă, cercetător la INFP, declara recent că principala problemă majoră este zona Vrancea, afirmând că această regiune are potențialul de a afecta jumătate din teritoriul țării.

Cercetătorul a subliniat și că, în prezent, nu există un algoritm operațional la nivel global capabil să anticipeze cutremurele.

Acesta a mai adăugat că zona Vrancea poate genera cutremure cu magnitudinea de până la 8 pe scara Richter.

10 comentarii:

  1. Vai de capul nostru ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da la cutremurul din 4 martie 1977 eram in Bucuresti si nu a fost deloc placut.
    Pina la urma ar fi posibil un loc mai sigur pentru capitala de mutat in timp fata de cea actuala impusa de otomani la 30 km perpendicular de Dunare unde la Giurgiu era Raiaua Giurgiu cu ieniceri eunuci , acum unul fanariot eunuc chiar la Putere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. În România, peste mult timp va fi un cutremur mare și acel cutremur e scris în APOCALIPSĂ la capitolul 11 versetul 13.
    ...................................................................................................................
    13. În clipa aceea s'a făcut un mare cutremur de pământ, și s-a prăbușit a zecea parte din cetate. Șapte mii de oameni au fost uciși în cutremurul acesta de pământ. Și cei rămași, s-au îngrozit și au dat slavă Dumnezeului cerului.
    .................................................................................................................
    19. Și Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis: și s-a văzut chivotul legământului Său, în Templul Său. Și au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ, și o grindină mare.
    .................................................................................................................
    Totul se va întâmpla în România. Din România va porni Legea/Biblia lui Dumnezeu și va fi cunoscută în toată lumea. A mai rămas puțin timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana acum doamna Maria are dreptate cutremure doar mici.
    Dar peste timp din cauza schimbari axei , scoartei si Ecuatorului urmare incalzirii globale si modificari presiunii oceanului in crestere si dezechilibrul repartizat pe suprafata Pamintului in rotatie se vor intensifica numarul si Puterea vulcanilor ca expresie a presiunii crescute pe miezul topit care se elibereaza prin gurile vulcanilor. Apa rind si vulcani noi inclusiv in Romania spunea Gabis si Tiha Birgaului.
    Cea ce nu este tocmai rau ca va conduce si la cresterea emisiunea de gaze care vor tempera incalzirea globala.
    Dar fenomenul va fi urmat si de cresterea numarului de cutremure mai ales dupa aceste fenomene care vor schimba complet harta geografica a continentelor mai ales Nordul Europei unde navalind apa oceanului cimpia Va. fi scufundata in mantaua fierbinte sub greutatea ape navalita peste compiile urmare a echilibrarii cinetice a globului..
    Aceasta se va intimpla in timp mai mult de un secol si va da si Cutremure pe tot Globul iar din ocean vor aparea insule si teritorii noi printre care si renumita Atlantida-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremur politic doamna Maria 😘
    Cred că asta o să fie 👍

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că nu ati inteles ce se intampla . Lumea nu se înspăimânta deoarece suntem in luna martie in amintirea cutremurului din 4 martie 1977 ci datorita ciclicitatii cutremurelor Vrancene vezi si 10 noiembrie 1940. Am inteles dumneavoastră ne spuneti ca putem sta linistiti ca Dumnezeu ne-a ridicat ciclicitatea cutremurelor ba chiar in România le-a anulat complet.....Doamne-ajuta ! Cât despre faptul ca de 12 ani scrieti pe blog si nu a venit nici un cutremur va amintesc ca de 12 ani scrieti pe acest blog ca vine Iisus si nu a venit. Iar ,,specialistilor,, in cutremure gen Marmureanu le amintesc ca au mai fost niste specialisti prin italia care au ajuns prin puscarie dupa cutremurul devastator pe care il excludeau complet. Atentie cutremurele au o cauza naturala si nu au loc datorita inmultirii pacatelor sau a razbunarii divine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim4 martie 2024 la 10:49Si nasterea MANTUITORULUI IISUS HRISTOS a fost proorocita cu 600 ani inainte de Sfântul Proroc Avacum. El a trăit cu 600 de ani înainte de nașterea lui Iisus Hristos, a fost fiul lui Asafat și făcea parte din neamul lui Simeon. În viața sa, Avacum a prorocit despre robia Ierusalimului, despre pustiirea bisericii și luarea poporului în robie. S-a stins din viață cu doi ani înainte ca iudeii să se întoarcă din robie.Asadar,sa nu amestecam CUVANTUL LUI DUMNEZEU cu ,calculele oamenilor.VENIREA MANTUITORULUI va fi dupa Voia Sa,dar va fi in acest veac.

      Ștergere
    2. Mai inainte a profetit Iacov ( Facerea - cap.49; v. 10-11-12 )

      10. Nu va lipsi sceptru din Iuda, nici toiag de cârmuitor din coapsele sale, până ce va veni împăciuitorul, Căruia se vor supune popoarele.
      11. Acela îşi va lega de viţă asinul Său, de coardă mânzul asinei Sale. Spăla-va în vin haina Sa şi în sânge de strugure veşmântul Său !
      12. Ochii Lui vor scânteia ca vinul şi dinţii Săi vor fi albi ca laptele.

      Ștergere
  7. cutremurile n-au fost si nici nu vor fi anuntate cu zi, ora ,minut--pamantul e in schimbare de cand marile puteri au construit centrale si bombe atomice-s-a forat mereu pt gaze si petrol-iar acum planeta se revolta-sa nu spunem de uzine care produc gaze nocive,gunoaie, ape poluate grav etc.-mai ceva decat un babilon

    RăspundețiȘtergere
  8. am publicat mesaj despre cutremurul din 1940=7,4/richter-parintii mei spuneau:a fost groaznic, zile insir s-a cutremurat pamantul si s-a fisurat la peste 1m-a fost si in 1902 mai mare ca bateau clopotele singure-asadar pamantul n-are reguli cu privire la seisme-doar DUMNEZEU stie cand si cum

    RăspundețiȘtergere