marți, 1 februarie 2022

SFINTII LUI DUMNEZEU AU VENIT JOS PE PAMANT ,PRINTR-O SFANTA ICOANA CU CINCI SFINTI !

                                                               31 Ianuarie 2022,ora 3,11 !


                                                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata  in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o Sfanta Icoana din casa mea ,de pe peretele din fata patului meu.  Aceasta sfanta Icoana,am gasit-o in podul casei soacrei mele, unde stau si acum, era aruncata printre tot felul de lucruri fara de folos.

Sfanta Icoana reprezinta cinci sfinti.

Iata ordinea lor din sfanta Icoana: stanga sus este Sfantul Mare Mucenic Pantelimon -Ocrotitorul bolnavilor si al medicilor, apoi tot in stanga jos,in fata Sf. Pantelimon este Sf. Procopie,la mijloc Sf. Mare Mucenic Mina, in dreapta sus,este Sfantul Trifon ,iar jos in dreapta Sfantul Mare Mucenic Gheorghe.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Dragii mei, am facut aceasta descriere a Sfintei Icoane,deoarece, nu se mai vede bine numele Sfintilor pe care ii reprezinta.
Deci,vedeam sfanta Icoana aceasta,intr-o lumina ca de Soare.
Aureolele Sfintilor pulsau si erau rupte ca din Soare.
Brusc,Sfanta Icoana se desparte in doua de sus pana jos, apoi, vad cum prin aceasta Sfanta Icoana coboara in vesminte albe si stralucitoare foarte, sub forma de V la orizontala, cu partea deschisa inspre pamant, multime imensa de Sfinti ai Lui Dumnezeu si ai Maicii Domnului.

.
Toata Sfanta Icoana disparuse,iar acum,vedeam cum de-a stanga si de-a dreapta s-au asezat multime de Sfinti in vesminte albe si orbitor de stralucitoare.
.
Toti Sfintii lui Dumnezeu erau pe pamant si straluceau de lumina.Culoarul din mijlocul lor, era plin de lumina alba si orbitor de stralucitoare  si parca asteptau pe Cineva sa coboare in mijlocul lor.Adica,pe IISUS HRISTOS Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul lumii intregi.
Prieteni dragi, VENIREA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS este mai aproape decat ne putem noi inchipui. Sfanta Icoana pe care eu am curatat-o si am pus-o de mai bine de 20 de ani la loc de cinste si ma inchin sfintilor, stiu ca este Facatoare de Minuni. Nu este prima oara cand cu aceasta Sfanta Icoana se petrec adevarate Minuni.Intr-o alta traire a mea, vedeam pe toti Sfintii din Sfanta Icoana cu aripi mari,rupte ca din Soare,iar Sfintii toti erau vii.
Altadata,Sfintii din Sfanta Icoana mi-au spus ca sa-i duc in Sfanta Biserica,ca acolo e locul lor.
Am luat Sfanta Icoana intr-o Duminica ,cu multi ani in urma, si i-am povestit Parintelui de -atunci,cum am gasit in podul casei aceasta Sfanta Icoana si cum as vrea s-o las in Sfanta Biserica pentru totdeauna. Dar Parintele mi-a spus ca s-o aduc inapoi acasa si s-o pastrez.  Ceea ce am si facut,si au trecut peste 20 de ani de cand  sta la mine in casa si vad tot felul de Minuni care se petrec cu si prin aceasta Sfanta Icoana.
Si iata dragilor, acum inca o mare Minune prin aceasta Sfanta Icoana,si anume,VENIREA SFINTILOR din CERUL SFANT jos pe Pamant ,impreuna cu MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in ROMANIA  ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, cand anume se va petrece aceasta Mare Minune,eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca vom trai cu totii aceste zile sfinte si minunate.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,Sfintilor din sfanta Icoana si tuturor Sfintilor, ca sa ne ajute sa fim sanatosi si sa ne bucuram de cei dragi inimii noastre si de toate aceste Minuni.
Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. AR PUTEA FI OARE LA;;INTAMPINAREA DOMNULUI??!!!;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.adevarul.ro/international/statele-unite/o-bomba-ciclonica-paralizeaza-nord-estul-statelor-unite-In-mai-multe-orase-stratul-zapada-atinge-70-centimetri-record-alerte-inghet-florida-1_61f6b9565163ec42715419be/index.html

      Ștergere
  2. Parcă ați scris de incendiul unei mânăstiri Nucet sau Nicula,nu?
    https://www.romaniatv.net/incendiu-puternic-la-manastirea-nucet-flacari-uriase-au-cuprins-chiliile-pompierii-din-dambovita-intervin-de-urgenta_6195743.html/amp

    RăspundețiȘtergere
  3. Icoana ar trebui restaurată de specialiști în artă sacră.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mari sunt minunile sfinților doamna Maria.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului vor face mari minuni pentru ca oamenii să se întoarcă la credința cât mai mulți.
    Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti pentru noi.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca uni preoti nu vor sa inteleaga aceste viziuni si minuni cu si acel preot care nu a vrut ca sa primeasca aceasta icoana sfinta in biserca

    RăspundețiȘtergere
  6. PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT-asa spune rugaciunea imparateasca-deci sfintii ca si DUMNEZEU sunt si in cer si pe pamant-de rautatea si necredinta oamenilor nu se arata decat celor care cred cu adevarat

    RăspundețiȘtergere