luni, 28 februarie 2022

RUSII CU SECRETELE LOR ,MAI AU DOAR O SINGURA CALE !

 


                                          .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
28 Februarie 2022,ora 5,38 !

Dragii mei, 

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa :

"Rusii cu secretele lor,mai au doar o cale spre mantuire.....!"
Clipa in care,vad inspre Rasarit,dar jos pe pamant,multi nori albi si stralucitori ,iar in mijlocul norilor albi,pe Insusi Mantuitorul nostru bland si prea iubit, Iisus Hristos !

.
Mnatuitorul tinea Mana Sa dreapta ridicata in sus, si binecuvanta intreaga omenire.
Da,Iisus blandul Pastor venise pe pamant pe norii Cerului,asa precum S-a si Inaltat! 

.
Aceasta este singura cale si pentru rusi,ca sa se mantuiasca,aceasta este INTOARCEREA cu fata catre BUNUL DUMNEZEU si catre MAICUTA DOMNULUI,daca vor pune capat acestui razboi nedorit de nimeni si care deja a facut mii de victime,a secerat multe vieti nevinovate.
Dragii mei, cred cu toata fiinta mea ca BUNUL DUMNEZEU nu va ingadui ca sa se apese butonul rosu care ar distruge lumea intreaga. 
Sa nu uitam ca trebuie sa se nasca PRUNCA LUI DUMNEZEU - SAPTE, care va veni din Cerul Sfant precum o sulita din arcul care a slobozit-o.
Trebuie doar,ca sa invatam din toate prin cate trecem acum, ca avem un TATA in Cer, avem o MAMA in Cer ,si trebuie sa ne rugam cu inima si cu sufletul si nu numai cu buzele.
Vom scapa si din aceasta suferinta, cu siguranta vom scapa, dar,trebuie ca s-avem mai multa Credinta, sa ne plecam genunchii la Rugaciune, sa nu mai pune pret pe bunurile materiale si chiar financiare mai mult decat avem nevoie ca sa traim modest. 
Sa ajutam pe cei in nevoie si in necaz, si mai mult dragilor, sa nu ne mai urâm unii pe altii. Sa ne rugam dimineata si seara, sa nu iesim din casa dimineata,pana nu ne facem macar semnul Sfintei Cruci si sa spunem din toata inima,Doamne Ajuta si ma miluieste!
     Cu dragoste,Maria.









12 comentarii:

  1. Tot săracul popor se face vinovat ptr faptele lui Putin.
    Ce faci tu acum nu este instigare împotriva unui popor ?
    Putin NU ESTE UN BUN CREȘTIN chiar dacă tu îl consideri așa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim1 martie 2022, 00:01 Era un bun crestin ! Si MANTUITORUL a avut nevoie de un IUDA care sa-L vanda.Asa e si cu PUTIN ! Totul se petrece numai cu ingaduinta LUI DUMNEZEU ! Un fir de par din capul nostru,nu cade fara stirea LUI DUMNEZEU ! Sa ne rugam,sa ne rugam, sa ne rugam pentru PACEA LUMII intregi.

      Ștergere
    2. Dar americanii cum sunt??? Ei care au prădat și nenorocit atâtea țări pe care le-au însângerat ????

      Ștergere
  2. Echipa lui Putin și Purmtin mai are doar calea pocăinței și a instituirii păcii ACUM de urmat nu mai târziu.Altfel nu mai are nicio șansă ,că și așa a devenit un paria pe scena internațională.

    RăspundețiȘtergere
  3. Să ne rugăm pentru pace la Împăratul Păcii Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce o fi fost nevoie de acest război urat?Rușii se pare că s-au săturat de pace.Niciun război nu e bine văzut în ochii lui Dumnezeu ,nici chiar cel dat în trecut de cavalerii cruciați.
    Iisus vrea diplomație,pace,iubire și niciodată război chiar daca poate e dat și în scopuri nobile,sfinte etc
    Nu exista așa ceva.Razboiul nu e agreat de Iisus(Fericiți făcătorii de pace.

    )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate a descoperit cum presedintele Ucrainei a semnat in secret pentru aderarea la Ue rupand astfel mai multe tratate

      Ștergere
    2. Dar instigatorul NATO dece vine în coasta rușilor ????

      Ștergere
  5. Asa este doamna Maria.
    Eu am crezut la fel ca este un bun creștin și nu am crezut ca un om care a facut lucruri bune sa fie instare sa omoare oameni nevinovați.
    Va fi judecat aici pe pământ și de la Dumnezeu judecat iar.🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  6. Calau Putin și susținătorii lui

    RăspundețiȘtergere
  7. Opriti-va. Nu va fi nici un razboi nuclear. Acolo sa aratat doar pisica unora. De ce nu a vrut Putin ca Ucraina sa intre in NATO, a spus-o de multe ori dar nimeni nu a vrut sa inteleaga. De ce sa dus in Ucraina iarasi a spus dar din nou nimeni nu vrea sa-l asculte. Gasiti la Iozefina Pascal documentat motivul pentru care Putin a intrat in Ucraina si intelegeti ca operatiunile militare sint secrete. intr-o comfruntare armata nu poti sa-i ocolesti pe toti civilii de orori. Este foarte posibil ca Putin prin ceea ce a facut sa fi impiedicat venirea acelui razboi nuclear. Aici este vorba despre un razboi pe viata si pe moarte intre Oculta mondiala si Suveranisti. Putin nu este ocultist (satanist) Biden este, dar spre norocul nostru nu are prea multa putere in SUA pentru ca este foarte contestat din cauza alegerilor. Doamna Maria daca deranjez va rog sa nu publicati acest continut. Consider ca oamenii inainte de a se pronunta ar face bine sa se documenteze ma bine. Zi buna sa aveti !

    RăspundețiȘtergere