marți, 22 februarie 2022

BUSTUL MARELUI POET MIHAI EMINESCU , ARUNCAT PE FUNDUL APELOR !


21 Februarie 2022,ora 6,17 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,treaza fiind, vad la un moment dat o apa mare si limpede in care, erau puzderie de pesti mici.
Printre multimea de pesti mici,tocamai se scufunda pe fundul apei, circa 3 busturi ale marelui nostru Poet nepereche,MIHAI EMINESCU.

.

Cred ca era circa 3 sau 4 chiar,busturi ale lui Mihai Eminescu,Luceafarul Romaniei noastre sfinte.
                                                

D
ragilor, din pacate,vom auzi de o asemenea fapta facuta de cei care sunt certati cu legea.

.
Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune,dar stiu ca asa va fi din pacate.
Cu dragoste,Maria.


13 comentarii:

  1. Ar putea fi doar în Nistru, valul de naționalism rusesc va ajunge și în Transnistria unde în 1992 au murit 3000 de romani moldoveni în război cu rusofonii pentru dreptul lor de a folosii limba națională.
    Nu pot folosi limba nici în Ucraina une statul ii persecuta pe romanii moldoveni circa 500 de mii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai e unul care a demolat statuia Mihai Eminescu din Fata spitalului militar din parcul Sub Arini al Sibiului și cea de piatra masiva a lui Gheorghe Lazăr din Piață Revoluției din Sibiu căreia i-a schimbat numele cit și cele ale Marilor Romani din fata aripii de vest a Sălii Unirii din Alba Iulia.
    Este cel votat, președintele Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și Fritz spionul Germaniei ajuns ilegal primar ales al Timișoarei primul lucru care a vrut să-l facă era sa demoleze statuia lui Mihai Eminescu - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Într-un discurs de recunoaștere a republicilor separatiste, Putin acuza Ucraina de Destrămarea Uniunii Sovietice, Ucraina fiind doar o creație comunista a lui Lenin care ar trebui de-Comunizata total.
    ALTFEL spus ar trebui desființată ca stat ea fiind o creație a Rusiei după el fără a spune nimic despre cele 4 milioane de ucrainieni uciși prin înfometare pentru ai obliga la colectivizarea SOVIETICA - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Puțin a dat ordin de întrare a armatei în cele doua republici separatiste din Ucraina în timp ce președintele Ucrainei spune ca vor acționa doar pasnic-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil în Republica Moldova.... După ce va fi anexata Transnistria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marele Proiect de Tara al Alogenilor, Aungarea romanilor și al statuilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. ION Țiriac și-a luat cetățenie Ungara supărat ca Iohannis a încercat să-l schimbe de la conducerea Federației Romane de Tenis cu un neica-nimeni Marius Vecerdea fost elev a lui Carmen Iohannis la Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu-cel căruia Iohannis i-a demolat statuia Mare de Piatra din Piata Mare a Sibiului<-Vecerdea care ajuns fin al lui Iohannis acesta uneltise cu Halep căruia i-a dat și o medalie cu scopul de al alege pe Vecerdea șef la federația de Tenis a României.
    Rezultatul a fost ca nu au reușit pentru ca Halep nu a dorit schimbarea lui Țiriac, dar acesta din urma suparat și-a mutat turneul de tenis de la București la Budapesta unde și-a și luat cetățenie ungara.
    SE SPUNE de Băsescu CA Iohannis ar avea la Miami doua case pe numele finului Vecerdea căruia în schimb i-a făcut un teren de tenis unde acesta acum face pe antrenorul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate își mută și terenurile de vânătoare în Ungaria !!

      Ștergere
  9. DIN ȘAPTE COMENTARII ....ȘASE SUNT SCRISE DE CRACIUN ???. Mare e grădina lui Dumnezeu !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum Biden a a untat 4 noi transe de sancțiuni contra invadatorului Rusia, dar și noi soldați NATO în România și tarile baltice-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Maria ,poate ne spui si noua cum este cu razboiul? Macar sa stim ce ne asteapta....O sa vina sau nu?Ce se va intampla cu Basarabia?Dar cu Bugeac?Cu Insula Serpilor?Sunt pamanturile noastre, mostenite de la stramosii nostri si trebuie sa stim ce ne asteapta.
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basarabia va reveni la România conform mesajelor vechi, din păcate și chinezii-Crăciun.

      Ștergere