duminică, 27 februarie 2022

VRANCEA ! SE INMOAIE VRANCEA !

                                             

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                                    

                          27 Februarie 2022, ora 7,17 !


                                             Dragii mei, 

In aceasta dimineata,treaza fiind, adu un glas care spune asa:

                   "N-ai vazut rag in Vrancea!

               Vrancea a inceput sa se inmoaie!"

Dragii mei, stiu, o sa spuneti ca nu ne ajunge razboiul, acum ne mai gandim si la Vrancea cu tot ce ascunde aceasta zona sub pamant,in inima pamantului.Da, ne vom gandi si la Vrancea,intotdeauna ne-am gandit la Vrancea, cand ,de ani de zile se tot faceau tot felul de anunturi si chiar se preconizau si anul sau anotimpul cand ar trebui ca sa ne temem de Vrancea ,de ce s-ar putea produce in Vrancea si care ar avea consecinte dezastruoase pentru Romania si nu numai.

Eu insa va spun, ca sa ne gandim mai presus de toate,la Rugaciune fierbinte catre BUNUL DUMNEZEU si catre MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai, la implinirea Poruncilor Lui Dumnezeu,la cum sa fim mai buni si mai milostivi, si astfel, grijile noastre pamantesti vor fi in fiecare secunda, grijile Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului pentru noi Fiii Sai.

                                           Cu dragoste, Maria.

16 comentarii:

  1. ATENTIE ! COMENTARIILE care sunt scrise doar ca sa panicheze oamenii,nu vor fi publicate !!! COMENTARIILE care-mi aduc jigniri, batjocura si alte cuvinte care deranjeaza ,la fel nu le voi publica !!! Nu permit nimanui sa ma jigneasca sau sa faca tot felul de aluzii murdare. Cine vrea, citeste ceea ce eu scriu din Graiul Duhului Sfant si crede sau nu crede,dar nu are niciun drept sa scrie urat la adresa mea sau a cititorilor. COMENTRAIILE acestora ,le voi sterge!!!Orice comparatie cu alte persoane care prezic sau a prezis ceva si e ridicata in slavi pentru aceasta, le voi sterge! In concluzie,COMENTARIILE pline de ura si de jigniri,nu au ce cauta pe acest Blog al lui Dumnezeu si al Maicii Domnului. Daca aveti o anume placere sa uramriti pe cineva care va inspira mai multa inceredere si un alt adevar (fals),mergeti la un clik distanta si luati exemplu de acolo. Eu nu oblig pe nimeni sa creada in toate cate scriu de la DUHUL SFANT si nici nu tin pe nimeni cu forta pe acest Blog sau pe FACEBOOK. Aici veti gasi numai Comentarii decente si oameni cu frica de Dumnezeu. Repet: COMENTARIILE care baga frica si teama in sufletul oamenilor,nu vor fi publicate,le voi sterge. Aici nu merge ca am vazut,ca am visat,ca va fi asa,sau ca eu v-am spus si pregatiti-va.Aici nu este loc de minciuna si de gandurile negre ale unor persoane care sunt departe de Duhul Sfant si de Maica Domnului.Asadar,nu va mai intrebati de ce nu public COMENTARIILE toate. Sunt Comentarii care pun o anume intrebare sau critica pe cineva, dar care Comentarii eu nu am apucat sa le verific si sa le public.Si spre uimirea mea, cei care scriu astfel de Comentarii isi dau si raspunsul singuri,desi Comentariile nu au fost facute publice inca. Daca eu nu am publicat aceste Comenatrii,cum poate cineva sa dea si raspunsul? Nu mai fiti duplicitari dragilor. Va pierdeti timpul degeaba ,incercand sa va faceti cunoscuti si totoodata sa va dati singuri si raspunsurile sub anonimat.Aici,URA,MINCIUNA si DEZBINAREA nu au ce cauta!!!DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vreun vulcan? Este asa ceva pe acolo?

      Ștergere
    2. ce e injurios dna Maria ?
      sa spui adevarul despre ucraineni acela ca trateaza populatia de romani pe care au cucerit-o in urma unor tratate
      nedrepte acceptate prin semnatura de tradatori intirziati mintali de care vad ca te apropii ?


      Actorule,da-ne Basarabia inapoi nu te baza pe rusi ca luati si Moldova romaneasca pt. ca ploaia de stele sta sa inceapa asupra tuturor dusmanilor fie ei si ascunsi ai Romaniei; daca nu se poate publica scrie-ti motivele, ca santem in instanta acum :
      Procesul impotriva dusmanilor Romaniei !
      Astept...

      Ștergere
  2. Corect doamna Maria
    Mi se pare corect si de bun simț.
    Cred cu toata fiinta mea ca le vad pe toate asa cum se adeveresc.
    Ma gandesc cu grija la ce se întâmplă.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să le dea mintea de pe urmă la cei care ne conduc,
    Ma refer la toți conducătorii de țară din lume.
    Pace si liniste ne dorim, nimic nu valorează ca pacea,liniștea și sănătatea.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibile atacuri neconventionale cu precipitații catastrofale mari în perioade scurte de timp prin modificarea vremii din Crimeea, Insula Șerpilor sau Buceac, care sa provoace viituri montane-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara! Rag înseamnă rift. Ceva se întâmplă lângă vulcan.

    RăspundețiȘtergere
  5. 2020: VI-RUS
    2021: VI-RUSII
    2022: VIN RUSII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cicerone.Dar nu trebuie ca sa promovam violenta,fie ea si verbala!

      Ștergere
    2. Faceam putin mishto de cele 2 cuvinte, cat de mult se aseamana, este? Doar putin umor.

      Ștergere
  6. Sa nu fie un cutremur în Romania Doamne ferește căci Ioan Istrate Dumnezeu să-l ierte zicea în cartea lui că înainte de războiul global va fi un cutremur în Romania Doamne ferește ,cutremur ne mai lipsește pe lângă pandemie și război,Doamne fereste

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria e posibil sa apara un nou vulcan în Vrancea, ati mai scris despre taina cutremurelor din Vrancea și ați mai avut câteva articole despre un vulcan care va erupe neașteptat sau despre formarea unui nou vulcan ( dacă țin bine minte). Orice va fi sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ierte și sa aibă mila de noi ca atunci când va veni timpul sa ne bucuram cu toții de Împărăția Sa.

    RăspundețiȘtergere
  8. pt Cicerone-in Vrancea nu sunt vulcani -in geodezie si prin observatii din sateliti aici exista 3 placi tectonice de adancime care se intalnesc:placa asiatica ,europeana si cea africana-asadar este o miscare de subductie, adica se ciocnesc cele 3 placi care produc seismele de mare adancime-sa dea DOMNUL SI SA MAI AMANE necazul

    RăspundețiȘtergere
  9. Razboiul global nu va fii inca acum,vor mai trece ani multi ,chiar si niste decenii...Asta de acumase va termina cit de repede,nu ca fie frica...

    RăspundețiȘtergere
  10. Stau si ma minuneze doamna Maria ca de aici de la noi se aud huruitul avioanelor,blindatelor,un huruit continuu
    Stau și mă gândesc la cei care sunt mai aproape de granițe ce îndură.
    Doamne Apără și ne păzește,

    RăspundețiȘtergere
  11. Va fi un cutfemur i.ainte de urgie ca cel din 77 la ora 20.18 ..

    RăspundețiȘtergere