sâmbătă, 12 februarie 2022

ROMANIA ! IISUS HRISTOS PE TRONUL SĂU , IN CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI !

1 decembrie 2018

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu mai bine
toate Minunile ),vad o SFANTA BISERICA mare înspre Sud, cu un interior ce stralucea de o Lumina aurie care venea prin peretii Sfintei Biserici.
Întai ,mi se arata partea stanga din interiorul Locasului sfant care era reprezentata de SFINTII Săi,pictati dumnezeiesc de frumos.
Totul era minunat,totul era la locul lui,nimic nu lipsea,nimic nu mai trebuia adaugat.
Interiorul asa cum mi-a fost aratat ,semana ca doua picaturi de apă cu,CATEDRALA MANTUIRII Neamului omenesc.
Forta nevazuta,după ce mi-a aratat partea stanga a interiorului Sfintei Biserici, imi lumineaza acum Sfantul Altar cu tot cu,Catapeteasma ,tot de la stanga la dreapta.
Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI

Părea ca tot interiorul Sfintei Biserici era imbracat in aur,asa de tare stralucea.
In dreapta din faţa Usilor Imparatesti, Il vad pe Domnul nostru Iisus Hristos in carne si oase,stand pe un Tron inalt,ca la JUDECATA particulara. 
Sfanta Biserica era plina de credinciosii care priveau la MANTUITORUL si la SFINTII SĂI care -L inconjurau.              
Fara nicio indoiala dragilor, Sfanta Biserica in care IISUS HRISTOS statea pe scaunul de Judecata,era interiorul (terminat ca lucru )a Sfintei CATEDRALE a MANTUIRII Neamului.
Asa cum straluceste de lumina aurie CATAPETEASMA Sfintei Catedrale, tot la fel straluceau si peretii  care erau la gata,din punct de vedere al picturii..
Nimeni din  cei foarte multi prezenti in Sfanta Catedrala, nimeni nu clipea macar,toate privirile erau spre IISUS HRISTOS !
O Lumina aurie,orbitor de stralucitoare invadase Locasul sfant, iar linistea divina se asternuse in orisice coltisor.
IISUS HRISTOS fratilor,era pe Scaunul Judecatii particulare,avand in Mana Sa,Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie Cereasca.
Asadar fratilor, sa nu mai aruncam cu piatra in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, sa nu mai cartim ca s-au cheltuit multi bani din care se puteau face spitale. Dar oare,vrem sa fim un popor bolnav sau vrem sa avem plin sufletul de Lumina Invierii Lui Hristos?
Ce tot se tipa in gura mare,ca vrem spitale?
Nu vrem spitale,avem destule!!! Si cu ajutorul Lui Dumnezeu si al MAICII DOMNULUI vor fi si acestea înbunatatite, aduse la nivel european cu aparatura. Medici avem foarte buni, doar sa le asiguram totul acolo unde ei isi desfasoara activitatea.
SFANTA CATEDRALA a MANTUIRII NEAMULUI s-a ridicat numai cu Voia,cu Puterea si cu Ajutorul Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Ridicarea Locasului sfant, a fost hotarat de Dumnezeu cu multi ani in urma si nicidecum nu a fost un moft al BOR.
Cei care au hulit si criticat acest Sfant locas al Catedralei Mantuirii Neamului, sa nu o mai faca niciodata si sa mearga la PARINTELE duhovnic ca sa se spovedeasca,ca sa ia iertare pentru păcatele pe care si le-a atras prin ură si prin tot felul de cuvinte jignitoare ,varsate cu venin asupra BISERICII LUI HRISTOS si a PREOTILOR SĂI.
Va veni vremea si nu este departe,cand vom bate la USILE SFINTELOR BISERICI a LUI HRISTOS,si nimeni nu ne va putea deschide,deoarece, vor fi zavorate.
Vom cauta sa ne ascundem de Apocalipsa care va veni si nu vom avea unde. Vom cere Pămantului sa se deschida ca sa intram de vii in el,dar Pămantul nu se va deschide. Si vom fi lasati pe dinafara in mana vrajmasului care,ne va chinui trupul si sufletul.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa iubim BISERICA LUI HRISTOS, sa respectam PORUNCILE DOMNULUI  si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                       
                     Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Mesajul e primit cu ocazia centenarului unirii României Mari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apocalipsa înseamnă schimbare, asta nu inseamna ca va fi iadul pe pământ,nu ne mai speriați!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipsa în traducere e Revelatie-prevestire-craciun.

      Ștergere
  3. Dna Maria,spitalele vechi trebuie dărâmate din temelii și reconstruite altele. Sunt pline de infecții nosicomiale. Mama sa operat în 2008 și de atunci a luat o bacterie care îi provoca din două în două luni probleme mari. Nu știu dacă ați avut " șansa " să fiți tratata in spital ca o găină la abator . Să vă încălziți sticle cu apă pe calorifere ca să aveți apa calda cu care sa va spălați in spital ,după o operație. După ce ne-au îmbolnăvit cu mâncăruri și băuturi otrăvite importate ,trebuie ca statul să își asume și să construiască spitale . Aveți idee ,câți bătrâni stăteau în frig in noiembrie să ajungă la control într-o policlinică? Nu au sali de așteptare ,un salon cu 6,7,8 paturi este execrabil. Ar trebui să existe o camera pentru fiecare pacient , d-na Maria ,aerisita , curată , spațioasă și să fim tratați ca oameni nu ca paria societății. Ieri am fost buni de muncă,chiar cu două servicii ,azi suntem bolnavi și așteptăm ca statul să ne ofere siguranță ,șansă la viață ,dreptul la sănătate. Fac parte din constituție . Putem ridica sute de biserici ,dar cum spunea părintele Arsenie Boca:"...degeaba vor construi biserici ,una lângă alta ,că vor cânta cucuvelele in ele .Așa de pustii vor fi . Că preoții vor uita misiunea ,aceea de a zidi in sufletul omului biserica lui Hristos ..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Protestele camionagiilor canadieni s-a extins și în Eoropa, azi lupte cu gaze lacrimogene la Paris.
    Ca de obicei la sfirsit și în România, sfirsitul lunii în 27-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Protestatarii ce sunt acum nu au nici în clin, nici în mânecă cu cei din Canada, Australia, Franța! Cei ce protestează acum doar se plimbă, rezultate zero(poporul român nu se mai lasă prostit de falși patrioți)! Va ști poporul când să iasă, fără să fie chemat în stradă de acești falși!

      Ștergere