sâmbătă, 12 februarie 2022

BZI -LIVE ! 11 FEBRUARIE 2022 !

                                    Prieteni dragi,

Asa cum deja v-ati obisnuit, si astazi am fost live  la BZI cu dna ROXANA CARAIMAN.
Din doua in doua saptamani,vinerea la 11,30,ne intalnim live pe Facebook, BZI. 
Sunt tare bucuroasa ca ne putem intalni pe aceasta cale si sa discutam despre tot ce v-ati dori sa auziti si sa cunoasteti.
Va multumesc dragilor, ca mi-ati fost si-mi sunteti alaturi de atatia ani.
.
Sunteti minunati cu totii ! 
                             Cu dragoste,Maria,

11 comentarii:

  1. Ilie Șerbănescu-Statul a pierdut momentul economic în care putea acționa în domeniul energiei, apropo de conflictul lui George Simion cu ministrul Energiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poporul Suveran conform Constituției încălcata de Casta Evreiasca, organizează marșuri auto prin Tara pentru a organiza în 27 februarie un Mare Protest la București pentru Capul mafiei lui Moțoc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dictatura castei evreiesti
    Pregătește noi încălcări ale constituției, Camera deputaților de frica lui Simion da un regulament de interzicerea transmisiilor în direct fără cadrul sau aprobat cu sancționarea a jumătate din indemnizația de parlamentar iar Senatul cu Guvernul au un proiect de lege sau ordonanță prin care Turnătorii serviciilor vor avea drepturi mai mari decit parlamentarii dar și prin încălcări a constitutiei și legilor precum și drepturi lărgite de urmărire si stocare a convorbirilor și datelor populației-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Caracal părinții fetelor traficate de Dincă cer ajutorul parlamentarului George Simion care are miinile legate cit timp tara are ca șefi traficanți de copii ca Iohannis și polițiști-mliitiei procurorii politicieni corupți beneficiari complici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://youtu.be/9qRIbshimzU
    Pentru dna Maria. Vine in contradictie ca nu va fi razboi!?
    Concluzia, razboiul va fi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incepe razboiul? Sa-mi iau spaghetele si orezul si sa ma duc la tara?
    Ca astia spun oficial ca pe 16 feb ar putea incepe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu incepe niciun razboi! Se da-n barci Putin si face pe jmecherul!
      Acum, serios vorbind, n-ar trebui sa inceapa niciun razboi in lumea civilizata. Tarile sunt suverane, granitele au fost trasate si sunt recunoscute prin tratate internationale.

      Ștergere
  7. https://worldnews24.net/rusia-vorbeste-despre-nibiru-la-televizor-si-transmite-rasaritul-cu-doi-sori-video/
    Rusia de fapt se pregătește de războiul cu invazia extraterestra nu cu razboiul cu Ucraina. Ghicitorii nu au vazut bine. Planeta Nibiru vine!? Prezicatorii au imcercat sa ghiceasca, însă vocea a fost derutată si nu a stiut ce spune de aceea a avut multe controverse si contraziceri pe ceea ceva spus. Deci nu va fi razboi ci apare lupta împotriva extraterestriilor

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu va mai lasati inselati de extraterestrii crezand ca sunt buni. Acesti sunt ingeri cazuti. Cum va face sa va simtiti mai bine ca veti lua contact cu niste demoni numiti extraterestri !? Mai ganditi-va....

    RăspundețiȘtergere
  9. Ieri 11 februarie a fost ziua abdicarii forțate a lui Alexandru Ioan Cuza de către Trădătorii evrei care nu erau lăsați sa umble cu Ocaua Mica.
    Cuza a murit în exil printre dujmani la doar 53 de ani in orașul german Heidelberg supărat ca regele Carol I nu i-a permis sa se întoarcă în tara lui-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In trecut, România a avut patrioti adevarati: Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza, Mircea cel Batran, Vlad Tepes si altii. Acum, sa vedem cati viteji se arata la nevoie...

      Ștergere