vineri, 18 februarie 2022

RAZBOI CRESTIN ! INCEPE PRIGOANA CRESTINILOR ?

17 Februarie 2022,ora 18,15 !

Dragii mei, 

In aceasta seara ,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
"Rezulta din acest Mesaj :
Razboi crestin !"

.
Altarul Bisericii Sfântul Elefterie din Bucuresti a fost pictat de Părintele Arsenie Boca.
.
Iar ceea ce auzeam ,vedeam si scris dragilor,vedeam scris deasupra mea, chiar la locul unde eu stateam la Rugaciune.
Vedeam de  parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vedeam scris cu negru ,cu litere de tipar normale.
Dragii mei , parca nicicand nu am fost avertizati atat de hotarat, ca in acest Mesaj,de un Razboi Crestin.
Nu putem decat ,sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa-ncercam sa fim mai buni,mai milostivi si mai tari in Credinta.
Sa mergem la Sfanta Biserica cat timp mai putem dragilor, caci vor veni vremuri de restriste si nu vom avea unde sa ne plecam capul si genunchii. 
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si sa nu tinem manie pe nimeni.
                           Cu dragoste,Maria.



12 comentarii:

  1. Care ai pus magiun pe clanță bă ? Se întreabă toată lumea cine a tras pe 17 , rușii, ucrainienii sau separatiștii !? Răspunsul îl știe toată lumea , separatiștii care sunt înarmați și susținuți de Rusia. Putin râde de o întreagă planetă, sic că nu a fost pe 16 ci pe 17 ! Oricum bombardamentul este doar încălzirea, încălzire până se termină jocurile olimpice că Putin își respectă promisiunea făcută lui orez umflat. Până atunci își legitimează și invazia : - e deranj mare dom'le, Ucraina atacă separatiștii și trebuie să intervenim să restabilim pacea ! Să fie pace ca să nu fie război ! În partea cealaltă Stoltenberg, ăsta parcă a fost botezat după cutia de bere, prinzând șmenul Rușilor a ieșit la rampă cu veșnica retorică somnolentă . Putin îi urmărea la tv discursul și tremura de frică ca un cățeluș la injecție. Desigur Putin s-a scuzat invocând faptul că într-o isterie de râs a apăsat din greseală pe lansatorul de rachete, isterie provocată după ce a ascultat discursul în romgleză a ministrului apărării din România. În timpul ăsta la un sat depărtare, sat nato, zis Siret undeva la granița cu Ucraina a aterizat un șoim negru din care au coborât patru soldați americani. Această aterizare pentru televiziunile satului nato cât și pentru locuitorii Siretului seamănă cu o întâlnire de gradul 3 : - A venit din cer si a aterizat chiar acolo ! - Se mai pot observa urmele pe sol. - Au coborât patru inși, erau de treabă, zâmbeau și chiar ne-au salutat. - Au dat o tură pe aici după care s-au urcat în naveta cu care veniseră și au dispărut printre nori.
    Vă dați seama unde suntem dacă venirea unui elicopter cu câțiva soldați americani este identică în percepție cu coborârea Zeilor de pe muntele Olimp în mijlocul muritorilor ? Să speram că nu vom fi trași într-un război că la cum stau lucrurile în România acest neolitic târziu care se zbate în sărăcie, vor rupe românașii centrele de colectare de fier vechi cu bombele neexplodate cărate pe căruțul de butelie. Hasta la vista, baby , în seara asta te scot la birtul din sat cu banii facuți pe boambele rusești neexplodate, vândute la fier vechi ! - Vai bărbate la o așa ocazie o să îmi pun rochia din plasă de camuflaj, plasă șterpelită de pe un tun american ! B.D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am putea spune ca și în Ucraina e un război între creștini, pentru teritoriu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rasa galbenă ne va cotropi!? Rusii ne vor elibera asa zic marii prezicatori. Ce părere aveți?

      Ștergere
    2. Rusii vor fi cotropiti de rasa galbena.Vor plati atrocitatile facute de-a lungul timpului...

      Ștergere
    3. Din mesajele doamnei Maria rezulta ca vom recupera Basarabia și Bucovina rapite de rusi dar ulterior vor ajunge la Dunăre chinezii-Crăciun.

      Ștergere
  3. Este vorba de " genul fluid " pe care ni-l impune UE. Ungaria și Polonia preferă să renunțe la UE decât să accepte așa ceva. La noi e tăcere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Guse spune ca infractorul Biden se reîntoarce în Ucraina de unde era obijnuit și înainte sa obțină bani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Începe prigoana creștinilor
    https://youtu.be/95JisgM6UtI
    Pregatiti-va urmează in curand

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fi războiul dintre forțele binelui și ale întunericului.
    Dintre bine și rau.
    Cei care au crezut cred in continuare .
    Cei care nu cred fac raul mereu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prigoana Libertății religioase programata oficial de la tribuna Parlamentului UE de către colonialista Ursula dar și prin interzicerea întrunirilor religioase sub masca Covidului care se pare ca a fost Programat din fondurile unei oculte Diabolice-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Prigoana începută din 2020 an cu o simetrie în scriere a și ridicat în primele riduri printre romanii protestatari doi preoti la Bruxell pe Terhes iar în tara pe Ionașcu de la partidul Umanist cel cu trei facultăți printre care doua diplome universitare în litere dar și în Teologie,
    Asta arata clar ca Dictatura ca intervenție Atee-evolutionista cu direcții în baze de date ADN și este contrara principiilor creștine și de Libertate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe fondul.erorilor si tainuirilor eschatologice va mai fi o rastalmacire prin omisiune la o noua revelatie mesaj a lui Iisys incit in.egala masura si scrusii si nescrusii vor fi asmutiti din nestiinta de grecul daniekic Patriarhul Ierusalimului contra Venirii Cineva Femeie ( Duhul promis si Dumnezeu insusi) si a noii Sale biserici minoritare deja lipsit de credibilitate .

    Deci.nu Biserica va fi prigonita ci sfintii tocmai de catre ea prin cei multi.lipsiti de calauzire destula si de darul deosebirii.
    Marele Sinod la care se vor alstura apoi si sfintii muntilor si jumatate din Athos si akte oreiti cu hsr si revelatii va incerca sa souna adevarul vorind recunoadterea Sa si apoi vor decide connvertirea lasind o psrte din.locase celor care nu pot face padul. Dar majirutatea prea co servatoare si indo trinata a oricarei Biserici va fi imotriva cosfundind personajele .
    Sfintia Sa Cinevs Femeia va fi confundata cu profetul minvinos iar Iisus revenit oromis ot dupa ufgie cu cel fals dedi cel fals va fi altul in care nu va crede decit o factiune catolica.
    Se va merge pe ideea ca sint mai.multe fiare ..insa nu destule .
    Fanatucii BO vor preduoune ca intre Sfintia Sa crezuta vrsjitoare demon si falsul Iisus vatican ar fi o intelegere subterana iar pe fata antagonism . Cel.fals poxind in aparstorul vechii credinte contra ereziilor sincretiste.

    RăspundețiȘtergere