vineri, 25 februarie 2022

LUPTELE DE 7 S-AU UNIFICAT SI AU TRECUT LA ZBOR !

                                         25 Februarie 2022,ora 6,11 !


                                           Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                     "Luptele de 7 (sapte) s-au unificat !

               Luptele de 7 au trecut la zbor!"

Iar ceea ce auzeam dragilor, Dumnezeu a voit ca sa vad si scris.

Si vedeam asa sub Cerul de noapte,scris in aer cu lumina Duhului Sfant,cu lumina alba si orbitor de stralucitoare: 

     "Luptele de 7 (sapte) s-au unificat !

               Luptele de 7 au trecut la zbor!"

Dupa care, totul a disparut.

Dragii mei, oare sa fie vorba de ceea ce se va intampla astazi la Summit-ul G7 ,cu privire la Razbioul lui Putin?

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa apere pe toti oamenii prinsi in mijlocul razboiului si pe noi toti.Amin!

                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.

Dragilor, voi scrie despre Razboiul lui Putin si despre posibile parti implicate in acest Razboi, numai atat cat ,sa nu creeez niciunei parti panica sau "sa dau apa la moara "cuiva.  Este cel mai bine asa, pentru toate partile implicate sau nu in acest razboi.Va multumesc pentru intelegere si le multumesc si celor care,inca jignesc si arunca cu pietre la adresa mea, dar care,nu-si dau seama sau nu vor sa stie ,ca nu in mine arunca cu piatra ,ci in CUVANTUL LUI DUMNEZEU, in GRAIUL DUHULUI SFANT, in LACRIMILE MAICII DOMNULUI ! Eu ma rog si pentru acestia,ca sa le lumineze DUMNEZEU mintea,inima si sufletul si sa-i ierte ca nu stiu ce fac.

Grupul G7 condamnă Rusia: „Putin a readus războiul pe continentul european. S-a plasat în partea greşită a istoriei”

Grupul G7 condamnă Rusia: „Putin a readus războiul pe continentul european. S-a plasat în partea greşită a istoriei”

Autor: Mediafax

24.02.2022, 18:55 86

Grupul naţiunilor puternic industrializate, G7, a condamnat vehement decizia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de atacare a Ucrainei, acuzându-l pe liderul de la Kremlin că s-a plasat "în partea greşită a istoriei".

"Vladimir Putin a readus războiul pe continentul european. S-a plasat în partea greşită a istoriei. Îl condamnăm pe preşedintele Putin pentru refuzul de a se implica într-un proces diplomatic pentru a aborda chestiunile referitoare la securitatea europeană, în pofida ofertelor noastre repetate. Suntem uniţi cu partenerii, inclusiv NATO, Uniunea Europeană şi statele membre ale acestor organizaţii, precum şi cu Ucraina şi rămânem determinaţi să facem ce este necesar pentru a menţine integritatea ordinii internaţionale bazate pe reguli", anunţă Grupul G7.

La reuniunea G7, desfăşurată prin videoconferinţă, au participat preşedintele SUA, Joseph Biden, cancelarul german, Olaf Scholz, premierul canadian Justin Trudeau, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, premierul italian, Mario Draghi, premierul nipon, Kishida Fumio, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Rolul G7

Grupul G7 (inițial G8) a fost înființat în 1975 ca forum informal reunind liderii principalelor națiuni industrializate din lume. De-a lungul anilor, summiturile anuale ale G7 au devenit o platformă pentru stabilirea direcției discursurilor multilaterale și a răspunsurilor politice la provocările globale. G7 completează rolul G20, grup considerat în general ca fiind cadrul pentru coordonarea economică globală.

Summitul reunește lideri din următoarele țări:

  • Canada
  • Franța
  • Germania
  • Italia
  • Japonia
  • Regatul Unit
  • Statele Unite.

G7 poate stabili agenda globală, deoarece deciziile luate de aceste mari puteri economice au un impact real. Atunci când liderii G7 convin asupra direcției de urmat pe o anumită problemă de politică, decizia se propagă în multe alte organizații și instituții internaționale.

Astfel, deși deciziile adoptate în cadrul G7 nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic, ele exercită o influență politică puternică.

5 comentarii:

  1. Din grup ar lipsi China care a ajuns ca putere economica la paritate cu SUA,
    SE PARE ca China care a cerut revenirea la masa discuțiilor, ar avea totuși o discuție cu Putin, ultima acum doua saptamini la jocurile olimpice-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. G7,G8,G gogosi vor pica ca niste prosti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca se va forma o alianta militara care va interveni in apararea Ucrainei desi mi se pare o greseala. Putin a lasat sa se inteleaga ca poate folosi chiar si nuclearele daca in răfuiala lui se vor implica forte externe. Cred ca America si Zelensky ar trebui urgent sa declare Ucraina neutra si zona de tampon intre blocul nato si Rusia . Renuntarea în a coopta Ucraina in blocul nato va pune capat ostilitatilor. America si Zelensky prin retorica pro-nato si invitarea nato in Ucraina au facut rau Ucrainei.

    RăspundețiȘtergere
  4. După cum ați văzut Președintele Baiden al SUA are fiul cu afaceri in Ucraina.
    Poate ca sancțiunile dure impuse Rusiei vor determina la o pace
    Pace sa fie Doamne ca de rau ne saturam imediat.
    Doamne Ajuta sa fie pace si liniște 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. G7 -vorbim ,vorbim -nimic nu folosim-dinafara e usor din focul luptelor e cumplit-sa-l rugam pe DOMNUL SI MAICA LUI sa opreasca macelul si acest genocid

    RăspundețiȘtergere