luni, 14 februarie 2022

RAZBOIUL INCA NU VA INCEPE ! VLADIMIR PUTIN NU VA INCEPE RAZBOIUL !


.
29 Ianuarie 2022,ora  15,10 !

Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza, in timp ce ma odihneam putin,aud un glas care vorbeste chiar cu VLADIMIR PUTIN Presedintele Rusiei.
Glasul il intreaba asa:

                     "Ce faci Vladimir?Te-ai culcat ?

Dar, Vladimir Putin ii raspunde:

                   Nu ,nu m-am culcat.

Iar glasul cotinua:

              Vladimir, ti-am spus ca e pacat sa incepi razboiul. E pacat"

Clipa in care,il vad pe Vladimir Putin stand asezat la marginea patului său, in intuneric si cu capul in maini,ca si cum ar fi foarte ingrijorat si nu stie ce sa faca, ce hotarare sa ia. Sa nu uitam dragilor, ca si VLADIMIR PUTIN este tot un om si este un bun crestin!

Dragii mei, daca va incepe pana la urma Razboiul cu Ucraina, eu nu stiu a va spune cu fermitate.Ceea ce pot eu sa spun cu fermitate,sunt aceste Mesaje de la Duhul Cel Prea Sfant pe care nu le putem intelege noi oamenii,asa precum urmeaza ele a se desfasura.Datoria mea in fața Lui Dumnezeu si a Maicii Lui Dumnezeu ,este ca eu sa le fac cunoscute semenilor.Doresc ca sa va spun dragilor ca,chiar acum cand scriu aceste randuri se petrece o Mare Minune cu mine si langa mine. Vad cu ochii deschisi fireste,ca doar scriu la calculator,vad in dreapta mea, deasupra biroului langa coltul din dreapta jos, o scanteie argintie orbitor de stralucitoare,care se indeparteaza usor ca prin plutire,apoi dispare. Acea scanteie argintie mi-a dictat păur si simplu cuvant cu cuvant ce sa scriu in acest articol,dupa ce am scris Mesajul divin.Niciodata nu sunt singura atunci cand scriu,ci intotdeauna,am pe Cineva de Sus in dreapta mea, care ma corecteaza la nevoie sau care ,imi dicteaza cuvintele atunci cand nu stiu cum sa dezvolt Mesajul primit de Sus.

Dragilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, si nu avem voie ca sa cadem in deznadejde. Viata este un DAR divin si trebuie sa o traim frumos ,asa cu bune si mai putin bune,si sa multumim pentru fiecare dimineata pe care o traim atunci cand, DUMNEZEU PREA BUNUL nu uita ca sa ne trezeasca.

Sa multumim si Maicutei Domnului ,care ne ocroteste in fiecare clipa cu Rugaciunile Sale catre Fiul Său si Dumnezeul nostru,catre Mantuitorul Lumii intregi ,Caruia I se cuvine toata slava,cinstea si inchinarea ,Amin!

                            Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Ma uitam doamna Maria ca si daca esti bun,prea bun oamenii sunt mai răi si daca pot mulți care nu-l au pe Dumnezeu rămân răi in continuare.
    Am văzut cu ochii mei si Am trăit acest lucru.
    Multumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului ca ma drag de răbdare și sănătate.
    Deci oamenii buni raman buni,oamenii răi parca sunt și mai răi.
    Aceasta este parerea mea.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zi decisiva in 16!? 16 este cifra malefica? Ce părere aveți?

      Ștergere
  2. Dupa opinia mea se vrea unificata U.R.S.S sau se vrea resurse din Ucraina
    dupa cum stau lucrurile la pretul gazului sau petrol,mai exista o varianta Rusia vrea sa dea un exemplu sa se treaca la retehnologizare pe alte resurse regenerabile ca fiecare țară să fie pe cont propriu.B.D.

    RăspundețiȘtergere
  3. ba va incepe -deja Odessa este in vizor-in Romania daca vor ataca va fi pentru putin -ca asa cum spune pr ARSENIE BOCA cine va ataca va fi distrus de SUS

    RăspundețiȘtergere
  4. MASINCA-asa este d-na Maria=aprobare-oamenii nu sunt rai daca-l au pe DUMNEZEU in inima-padure fara uscaturi nu exista-daca-ti spui parerea esti rau? fiecare am venit pe pamant ca fiinte diferite ca altfel nu ar avea DUMNEZEU cu cine lucra

    RăspundețiȘtergere