luni, 14 februarie 2022

RAZBOI ? SI TOTUSI , NU INCEPE ACUM RAZBOIUL ! O RACHETA SE RIDICA DE LA SOL,DINSPRE SUD -VEST !

           RAZBOIUL, NU VA INCEPE,INCA! 

.
28 Ianuarie 2022,ora 4,12 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata inspre Sud -Vest un camp mare in noapte, iar pe camp, vad cum o racheta e gata pregatita sa se ridice de la sol.
In clipa urmatoare,racheta pleaca ca dintr-o sageata si vad asa:

                   .

Racheta zburase cu o viteza uluitoare.

Clipa in care, aud un glas puternic care spune asa:

                    "Si totusi,nu incepe acum razboiul !"

Iar in acest moment dragilor, vad o sala mare in care erau adunati numai barbati imbracati in costume de culoare inchisa ,cu cravata sau papion la gat. Cred ca erau pana in 15 persoane,oricum nu treceau de 15.

La un moment dat, toate persoanele se ridica una cate una,si ramane o singura persoana in picioare  care priveste in jurul său si vede ca nu mai era  nimeni.

Aud glas care ii cearta ,si spune asa de doua ori consecutiv:

                 "Eiiiii,Puterilor de State,v-ati convins?

                Eiiiii,Puterilor de State,v-ati convins?

Si totul dispare in urmatoarea clipa.

Dragii mei, macar in privinta unui eventual razboi cu arme, putem sta linistiti, ca inca nu va incepe. Glasul nu spunea ca nu va mai fi deloc razboi,ci spunea ca,nu va incepe inca; mai dureaza pana va incepe.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa ne daruiasca pace si liniste sufleteasca, pace lumii intregi si mantuire fiecaruia dintre noi.

                                   Cu dragoste, Maria.

28 de comentarii:

  1. Rusia va trebui sa numai ameninte pe nimeni si sa treaca la credinta lui Dumnezeu!
    Au teritorii destule fiind cea mai mare tara din lume si nu mai trebuie sa incerce sa cucereasca alte pamanturi prin razboi si violenta.
    Nu asa este cuvantul lui Dumnezeu ,mai Putin.
    Daca crezi in EL lasa arma din mana si nu mai face urgie si pacat cala Judecata din urma o sa primesti rasplata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria
    Sa nu înceapă nici un război,nici o distrugere de vieți omenești, ăsta este război distrugeri de tot ce BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nea lăsat.
    PACE SI IUBIRE,acest lucru trebuie avut in vedere.
    E destulă neînțelegere in lume,nu ne trebuie inca un război.
    Pacea Domnului să fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Steinmeier reales președinte al Germaniei care că deobiceiface joc dublu cu Rusia și Acuzata de Ucraina ca a oprit ajutorul militar în timp ce Rusia cauta sivapregati un pretext pentru în invazia de săptămâna asta.
    POLONIA se pregătește pentru un milion de refugiati, și România are o jumătate de milion de romani în Ucraina care pot trece granița-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragnea propune stoparea prețului la energie prin revenire la ordonanță 114daca Iohannis nu ar vrea sărăcirea romanilor și îmbogățirea companiilor străine, o spunea tot Dragnea.
    DEOCAMDATĂ CEI DIN Transilvania dela E ON gaz au preturi mai mici decit sudul tarii care cotizează la francezi si italieni cu preturi duble.
    NOROC cu vremea care a fost blinda în iarna asta-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun , cred că nu ai habar cât de mult a furat Dragnea !!! Era deja la pușcărie când erau paznici la toate drumurile care duceau la insula Belina (pe care nu a apucat să o fure) si nu puteau să treacă reporterii ,erau trași pe dreapta că nu-i poate lăsa pt.ca ESTE PROPRIETATE PRIVATĂ !!! Cap ai.....minte ce-ți mai trebuie !!!

      Ștergere
    2. Si tot Dragnea a vrut să o numească primministru pe Sevil Shhaideh ,,româncă " getbeget, de religie musulmană, căsătorită cu un sirian dar marionetă in mâna lui Dragnea !

      Ștergere
  5. Ciolacu vorbește de scumpirea nejustificata la energie.
    Cineva ar putea să-i dorească pe Romani în strada testindu-le răbdarea-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mircea Cosea anunță inflație de 25 la suta și mișcări sociale din cauza masurilor intirziate ale guvernului dar și Războiului din Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va fi nici un război in România!? Totul este creat de ocultă.
    Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. ptr cei care sunt ingusti la minte-prima data sa scris in scrisma(papirus) primele evanghelii dupa viața lui Hristos ptr a fi descoperite mai tirziu si traduse ptr a fi publicate si cunoscute omenirii. B.D

    RăspundețiȘtergere
  9. Racheta e un mesager al păcii intre popoare, ea răspândește încredere și frație pe unde trece. Iar unde cade, da viață și libertate.
    Toți ne dorim să vedem rachete zburând și căzând.
    Racheta alba e simbolul păcii.
    De aceea pe unele din ele, scrie "Rest in pieces", ceea ce cred că e de bine, eu nu știu engleza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dedic aceste rânduri lui Crăciun.

      Ștergere
    2. Te referi la ultimile rachete cu scop comercial ca cele militare nu prea aduc pacea ci cursa inarmarilor-craciun.

      Ștergere
  10. Val de migranţi!? Văd cum din toate direcțiile vin mii de migranţi in România. Să ne pregătim cu mare răbdare față de aceștia. Văd cum mai nou migranţii vor dori sa vină la noi_

    RăspundețiȘtergere
  11. Deocamdată Bruxell blocat de politie sa nu între mașinile protestatarilor printre care și nelipsitul Terhes - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Va începe mai tirziu și va fi - al Treilea Război Mondial vor pierde toti beligeranti arțăgosi SUA RUSIA ET COMPANI și va cistiga China care e mai PASNICA și vor ajunge vecinii noștri-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusia se da victima în Ucraina unde rusii din zonele separate ar fi tot victime care joca pe post De Ancore ale lor ca și în Transnistria, Abcazia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate imperiile s-au spart cind au ajuns la Carpati;Roman, Otoman, Habsburgic, iar în viitor cel Chinezesc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate ,dar ne-au micsorat teritoriul.Crimeea de ex. era teritoriu valah pana sa fie cotropita de tatari .

      Ștergere
  15. Marcel Ciolacu spune ca Iohannis ar putea decreta Starea de Urgenta, dar nu știm de ce efrica de Situația din Ucraina sau protestele de la noi.
    Dar o vorba spune ca de ce ți-e frica nu vei scăpa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ca de obicei Rusia folosește armata, gazul și Șantajul asupra Ucrainei dar si tarilor europene pentru a incalca tratatele semnate și a extinde granițele sale pe teritorii străine fapt solicitat de Duma de stat a fi avizat de Putin pentru Dombas și Donetsk cum făcuse anterior cu Crimeea sau maidemult Stalinsi Hitler cu Basarabia și Bucovina luate Romaniei-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Nu există dovezi că Rușii se retrag de la granita cu Ucraina.,, Mos Robinette de US. Se pare că mulți au plecat iar după o fumigenă și au început în urale să aplaude retragerea trupelor Putiniste. O retragere care nu există dar ne-am obișnuit cu această mascaradă de presă antrenată în ultimii doi ani covidiști în a ghiorțăi orice că până la urmă se găsește cineva să pună botul. Știrea falsă despre retragerea Rușilor vine după o multitudine de prostii lansate în ultima vreme. De la aiureli scoase parcă de copii de gradiniță de genul Rușii nu pot ataca că nu este solul înghețat și li se afundă roțile căruțelor în mâl până la data exactă a atacului ghicită în ghioc de ghicitoarea Brățara contesă de casa albă. În ultima vreme toți au devenit specialiști pe probleme de razboi de la parliți dornici de a își scoate ceva arginți pentru plata japcofacturii la electricitate care fac filmulețe pe youtube în care fac o salată de beouf prin care dezbat ei situația armată până la ,,specialiști,, mai mult sau mai puțin pregatiți. ,,Specialiștii,, au întâietate zilnic pe tv. Recalificați peste noapte din analiști politici în analiști militari ,,specialiștii,, treziți din somnul de frumusețe dau fuga în bibliotecile proprii și din fața rafturilor ticsite cu cărți asta ca să vadă lumea că ei sunt culți în cap , cu părul vâlvoi și cu urme pe față de pernă transmit în direct delirul lor despre război. Rezultatele acestui festival al demenței atinge cote alarmante. Oamenii au început să se împartă în două tabere pro-rusă și pro-americană ba au apărut și jurnaliști rânjiți de apartament cu dinți din plastic găsiți în oul kinder cu surprize care aplaudând democrația pe care o presară americanii prin romania cer arestarea în stil bolșevic a susținătorilor pro-ruși. Probabil că tot vânturând date cu începerea războiului o să se orienteze și casele de pariuri ca să iasă și un câștig ceva . Ce punem pe 16 feb, pariem că începe războiul, că va fi pace sau că se retrage Rusia, 1X2 ? Oricum dacă începe războiul sau nu un lucru este sigur lumea a devenit un ospiciu unde fiecare urlă si behaie ce are el chef în timp ce se cațără pe tavan asta în timp ce se scumpește gazul că Putin se joacă la robinet și curentul electric că s-a împiedicat cineva de un cablu și la scos din priză. Alimentele se scumpesc că este foamete în Africa și Ciucoguvernul dezbate nimic de doua luni căutând soluții cum să fie furat iobagul dar să nu moară că dacă moare vaca de muls își pierd ei obiectul muncii . Acum să vă spun un secret si dacă începe războiul sau nu mari diferențe în România nu vor fi că la noi este de mult ca pe timp de război, haos,foamete și care pe care. B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, bună analiza, de aceia m_am ferit sadau stirea Asta gogonata-Crăciun.

      Ștergere
  18. Totuși Putin se tine în scări și o duce bine cu șahul diplomatic fiind buricul Pamintului prezent in toate programele e stiri dindu-le rușilor orgoliul pierdut de mare putere, - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapta putin si vei vedea ca Putin va pierde pe termen lung.Deja Rusia este considerata o tara vagaboanta si barbara ,care nu respecta dreptul international si in care nu poti avea incredere.
      Acum o tin cu Donbas-ul unde vor sa anexeze cele doua provincii fara sa traga un foc de arma.
      Va fi izolata.

      Ștergere
  19. ei da ca democratia respecta drepturile omului!!!

    RăspundețiȘtergere