miercuri, 16 februarie 2022

RAZBOI ??? NU!!! IN TIMP CE INTREAGA PLANETA FIERBEA, EU VA SPUNEAM CA, RAZBOIUL NU VA INCEPE !

                                              Dragii mei,

Asa precum vedem cu totii,RAZBOIUL ce parea ca va incepe ,si care, a cutremurat intreaga Planeta , nu va avea loc ! Nu acum !

Am spus si scris inca din 28 ianuarie 2022 ca acest RAZBOI nu va incepe, si ca toate PUTERILE STATELOR LUMII vor fi (unii sefi de stat) dezamagiti ca nu li s-a facut pe plac.

Dar acolo unde DUHUL SFANT graieste,acolo nu exista loc de indoiala !

Nu de la mine am spus,nu de la mine am scris,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant. 

Sa credeti dragii mei, sa credeti in tot ce eu scriu aici, deoarece,nu e nici minciuna, nu e nici pentru a-mi aduna faima, nu e nimic lumesc,ci totul este de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.Sa nu va indoiti niciodata de acest lucru.

Va fi Razboi,dar se amana!

Cand va fi ? Acum nu stiu a va spune.Dar stiu cu fermitate faptul ca, vom afla la momentul potrivit impreuna,si vom avea timp ca sa ne luam masuri de precautie ! 

acum 5 ore — O lume întreagă așteaptă să vadă dacă 16 februarie 2022 va intra în istorie ca ziua în care Rusia atacă Ucraina. SUA a aruncat în războiul ...
Iata articolele din 28-29  ianuarie 2022:

RAZBOI ? SI TOTUSI , NU INCEPE ACUM RAZBOIUL ! O RACHETA SE RIDICA DE LA SOL,DINSPRE SUD -VEST !

           RAZBOIUL, NU VA INCEPE,INCA! 

.
28 Ianuarie 2022,ora 4,12 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata inspre Sud -Vest un camp mare in noapte, iar pe camp, vad cum o racheta e gata pregatita sa se ridice de la sol.
In clipa urmatoare,racheta pleaca ca dintr-o sageata si vad asa:

                   .

Racheta zburase cu o viteza uluitoare.

Clipa in care, aud un glas puternic care spune asa:

                    "Si totusi,nu incepe acum razboiul !"

Iar in acest moment dragilor, vad o sala mare in care erau adunati numai barbati imbracati in costume de culoare inchisa ,cu cravata sau papion la gat. Cred ca erau pana in 15 persoane,oricum nu treceau de 15.

La un moment dat, toate persoanele se ridica una cate una,si ramane o singura persoana in picioare  care priveste in jurul său si vede ca nu mai era  nimeni.

Aud glas care ii cearta ,si spune asa de doua ori consecutiv:

                 "Eiiiii,Puterilor de State,v-ati convins?

                Eiiiii,Puterilor de State,v-ati convins?

Si totul dispare in urmatoarea clipa.

Dragii mei, macar in privinta unui eventual razboi cu arme, putem sta linistiti, ca inca nu va incepe. Glasul nu spunea ca nu va mai fi deloc razboi,ci spunea ca,nu va incepe inca; mai dureaza pana va incepe.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa ne daruiasca pace si liniste sufleteasca, pace lumii intregi si mantuire fiecaruia dintre noi.

                                   Cu dragoste, Maria.

RAZBOIUL INCA NU VA INCEPE ! VLADIMIR PUTIN  NU VA INCEPE RAZBOIUL !

.
29 Ianuarie 2022,ora  15,10 !

Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza, in timp ce ma odihneam putin,aud un glas care vorbeste chiar cu VLADIMIR PUTIN Presedintele Rusiei.
Glasul il intreaba asa:

                     "Ce faci Vladimir?Te-ai culcat ?

Dar, Vladimir Putin ii raspunde:

                   Nu ,nu m-am culcat.

Iar glasul cotinua:

              Vladimir, ti-am spus ca e pacat sa incepi razboiul. E pacat"

Clipa in care,il vad pe Vladimir Putin stand asezat la marginea patului său, in intuneric si cu capul in maini,ca si cum ar fi foarte ingrijorat si nu stie ce sa faca, ce hotarare sa ia. Sa nu uitam dragilor, ca si VLADIMIR PUTIN este tot un om si este un bun crestin!

Dragii mei, daca va incepe pana la urma Razboiul cu Ucraina, eu nu stiu a va spune cu fermitate.Ceea ce pot eu sa spun cu fermitate,sunt aceste Mesaje de la Duhul Cel Prea Sfant pe care nu le putem intelege noi oamenii,asa precum urmeaza ele a se desfasura.Datoria mea in fața Lui Dumnezeu si a Maicii Lui Dumnezeu ,este ca eu sa le fac cunoscute semenilor.Doresc ca sa va spun dragilor ca,chiar acum cand scriu aceste randuri se petrece o Mare Minune cu mine si langa mine. Vad cu ochii deschisi fireste,ca doar scriu la calculator,vad in dreapta mea, deasupra biroului langa coltul din dreapta jos, o scanteie argintie orbitor de stralucitoare,care se indeparteaza usor ca prin plutire,apoi dispare. Acea scanteie argintie mi-a dictat păur si simplu cuvant cu cuvant ce sa scriu in acest articol,dupa ce am scris Mesajul divin.Niciodata nu sunt singura atunci cand scriu,ci intotdeauna,am pe Cineva de Sus in dreapta mea, care ma corecteaza la nevoie sau care ,imi dicteaza cuvintele atunci cand nu stiu cum sa dezvolt Mesajul primit de Sus.

Dragilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, si nu avem voie ca sa cadem in deznadejde. Viata este un DAR divin si trebuie sa o traim frumos ,asa cu bune si mai putin bune,si sa multumim pentru fiecare dimineata pe care o traim atunci cand, DUMNEZEU PREA BUNUL nu uita ca sa ne trezeasca.

Sa multumim si Maicutei Domnului ,care ne ocroteste in fiecare clipa cu Rugaciunile Sale catre Fiul Său si Dumnezeul nostru,catre Mantuitorul Lumii intregi ,Caruia I se cuvine toata slava,cinstea si inchinarea ,Amin!

                            Cu dragoste,Maria.

Si la BZI live,spuneam ca nu va incepe RAZBOIUL !    

  Prieteni dragi,


Asa cum deja v-ati obisnuit, si astazi am fost live  la BZI cu dna ROXANA CARAIMAN.
Din doua in doua saptamani,vinerea la 11,30,ne intalnim live pe Facebook, BZI. 
Sunt tare bucuroasa ca ne putem intalni pe aceasta cale si sa discutam despre tot ce v-ati dori sa auziti si sa cunoasteti.
Va multumesc dragilor, ca mi-ati fost si-mi sunteti alaturi de atatia ani.
.
Sunteti minunati cu totii ! 
                             Cu dragoste,Maria,

P.S.

acum 22 de minute — Citeste si: Carmen Harra, previziuni pentru 2022! ... „Dacă Rusia atacă Ucraina în zilele sau săptămânile următoare, costul uman pentru ...

Iata si ultimele informatii despre razboi:

”Ziua Z” în Ucraina. Va fi război sau nu? | Analiza momentului


”Ziua Z” în Ucraina. Va fi război sau nu? | Analiza momentului

Sursa foto: Getty Images

O lume întreagă așteaptă să vadă dacă 16 februarie 2022 va intra în istorie ca ziua în care Rusia atacă Ucraina. SUA a aruncat în războiul informațiilor date concrete, pe care Rusia le-a negat vehement și a acuzat Occidentul de ”isterie” și ”dezinformare”. Ce are de pierdut Rusia dacă va declanșa un atac, cum s-a ajuns aici, și unde va duce o invazie rusească a Ucrainei?

Marți, Rusia a declarat că intenționează „să retragă parțial trupele” de unde a acumulat aproximativ 130.000 la granița cu Ucraina, o mișcare care vine după ce Statele Unite au avertizat săptămâna trecută că „o invazie ar putea începe în orice moment”.

Kremlinul părea să facă toate pregătirile pentru război: mutarea mai multor echipamente militare, unități medicale, chiar și sânge, în primele linii. Această agresiune ar putea cu ușurință să se transforme în cel mai mare conflict militar de pe pământ european din ultimele decenii. Occidentul a spus că nu a văzut nicio dovadă că trupele se retrag, deși acesta este cel puțin un posibil semnal că președintele rus Vladimir Putin ar putea fi dispus să dezescaladeze situația.

Problemele care provoacă acest impas rămân nerezolvate.

Conflictul este despre viitorul Ucrainei. Dar Ucraina este, de asemenea, o scenă mai mare pentru ca Rusia să încerce să-și reafirme influența în Europa și în lume, iar pentru Putin să-și cimenteze moștenirea.

Acestea nu sunt lucruri mici pentru Putin și ar putea decide că singura modalitate de a le realiza este să lanseze o nouă incursiune în Ucraina - un act care, ar putea duce la zeci de mii de morți civili, o criză europeană a refugiaților, și un răspuns din partea aliaților occidentali care include sancțiuni dure care afectează economia globală, potrivit unei analize a VOX.

SUA și Rusia au trasat linii roșii ferme care ajută la explicarea a ceea ce este în joc. Rusia a prezentat Statelor Unite o listă de cereri, unele dintre ele pe care Statele Unite și aliații săi din Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) nu le vor accepta niciodată.

Putin a cerut ca NATO să oprească expansiunea spre est și să refuze aderarea Ucrainei și ca NATO să anuleze desfășurarea de trupe în țările care s-au alăturat alianței după 1997, ceea ce ar da timpul înapoi cu zeci de ani în ceea ce privește securitatea și alinierea geopolitică a Europei.

Aceste ultimatumuri sunt „o încercare a Rusiei nu numai de a-și asigura interesul pentru Ucraina, ci, în esență, de a relua arhitectura de securitate din Europa”, a declarat Michael Kofman, director de cercetare în programul de studii ruse la CNA, o organizație de cercetare și analiză din Arlington, Virginia.

După cum era de așteptat, SUA și NATO au respins aceste cereri. Atât SUA, cât și Rusia știu că Ucraina nu va deveni membru NATO în curând.

Unii experți în materie de politică externă au susținut la sfârșitul Războiului Rece că NATO nu ar fi trebuit niciodată să se apropie de granițele Rusiei. Dar politica NATO a ușilor deschise spune că țările suverane își pot alege propriile alianțe de securitate. A ceda cererilor lui Putin ar da dreptului de veto Kremlinului asupra procesului decizional al NATO și, prin aceasta, asupra securității continentului. 

Acum lumea urmărește și așteaptă să vadă ce va face Putin în continuare. O invazie nu este ceva sigur. Moscova continuă să nege că are vreun plan de invadare. Dar războiul, dacă s-ar întâmpla, ar putea fi devastator pentru Ucraina, cu consecințe imprevizibile pentru restul Europei și Occident. Motiv pentru care, iminentă sau nu, lumea este cu ochii ațintiți către Kremlin.

Rădăcinile crizei actuale își trag seva din destrămarea Uniunii Sovietice

Când Uniunea Sovietică s-a destrămat la începutul anilor '90, Ucraina, o fostă republică sovietică, avea arsenalul atomic al treilea ca mărime din lume. Statele Unite și Rusia au colaborat cu Ucraina pentru a de-nucleariza țara, iar într-o serie de acorduri diplomatice, Kievul a dat înapoi Rusiei sutele de focoase nucleare în schimbul asigurărilor de securitate care au protejat-o de un potențial atac rusesc.

Acele asigurări au fost puse la încercare în 2014, când Rusia a invadat Ucraina, a anexat Peninsula Crimeea și a susținut o rebeliune condusă de separatiști pro-ruși în regiunea de est Donbas. (Conflictul din estul Ucrainei a ucis peste 14.000 de oameni până în prezent.)

Atacul Rusiei a apărut în urma protestelor în masă din Ucraina care l-au răsturnat pe președintele pro-rus al țării Viktor Ianukovici (parțial din cauza abandonului său de la un acord comercial cu Uniunea Europeană). Diplomații americani au vizitat demonstrațiile, în gesturi simbolice care l-au agitat și mai mult pe Putin.

Președintele Barack Obama, ezitând să intensifice în continuare tensiunile cu Rusia, a întârziat să mobilizeze un răspuns diplomatic în Europa și nu le-a oferit imediat ucrainenilor arme ofensive.

„Mulți dintre noi am fost cu adevărat îngroziți că nu s-a făcut mai mult pentru încălcarea acelui acord [post-sovietic]”, a spus Ian Kelly, un diplomat de carieră care a fost ambasador în Georgia din 2015 până în 2018. „Practic, a arătat că dacă ai arme nucleare” – așa cum are Rusia – „ești inoculat împotriva măsurilor puternice din partea comunității internaționale”.

Dar însăși premisa unei Europe post-sovietice ajută, de asemenea, să alimenteze conflictul de astăzi. Putin își dorește să recupereze o oarecare aparență de imperiu, pierdut odată cu căderea Uniunii Sovietice. Ucraina este esențială pentru această viziune.

Putin a spus că ucrainenii și rușii „au fost un singur popor – un singur întreg” sau cel puțin ar fi dacă nu ar exista amestecul forțelor externe (ca în Occident) care a creat un „zid” între cei doi.

„Nu este vorba despre Rusia. Este vorba despre Putin”

Ucraina nu se va alătura NATO în viitorul apropiat, iar președintele Joe Biden a spus asta. Miezul tratatului NATO este articolul 5, un angajament conform căruia un atac asupra oricărei țări NATO este tratat ca un atac asupra întregii alianțe - adică orice angajament militar rusesc al unui ipotetic membru NATO, Ucraina, ar aduce teoretic Moscova în conflict cu SUA, Marea Britanie, Franța și ceilalți 27 de membri NATO.

Dar țara este al patrulea cel mai mare beneficiar de finanțare militară din partea SUA, iar cooperarea în domeniul informațiilor dintre cele două țări s-a adâncit ca răspuns la amenințările din partea Rusiei.

„Putin și Kremlinul înțeleg că Ucraina nu va face parte din NATO”, a spus Ruslan Bortnik, directorul Institutului Ucrainean de Politică. „Dar Ucraina a devenit un membru informal al NATO fără o decizie oficială”.

Acesta este motivul pentru care Putin consideră că orientarea Ucrainei către UE și NATO (în ciuda faptului că agresiunea Rusiei are destul de mult de-a face cu asta) nu este sustenabilă pentru securitatea națională a Rusiei.

Perspectiva aderării Ucrainei și Georgiei la NATO l-a antagonizat pe Putin cel puțin de când președintele George W. Bush și-a exprimat sprijinul pentru idee în 2008. „A fost o adevărată greșeală”, a spus Steven Pifer, care din 1998 până în 2000 a fost ambasador în Ucraina sub președinte. Bill Clinton.

„I-a înnebunit pe ruși. A creat așteptări în Ucraina și Georgia, care atunci nu au fost îndeplinite niciodată. Și asta a făcut ca întreaga problemă a extinderii să fie una complicată.”

Nicio țară nu se poate alătura alianței fără acceptarea unanimă a tuturor celor 30 de țări membre și mulți s-au opus aderării Ucrainei, în parte pentru că nu îndeplinește condițiile privind democrația și statul de drept.

Toate acestea au pus Ucraina într-o poziție imposibilă: un solicitant pentru o alianță care nu avea de gând să o accepte, în timp ce irita un potențial adversar vecin, fără a avea vreun grad de protecție NATO.

De ce Rusia amenință Ucraina acum

Criza Rusia-Ucraina este o continuare a celei care a început în 2014. Dar evoluțiile politice recente din Ucraina, SUA, Europa și Rusia ajută la explicarea de ce Putin ar putea simți că acum este momentul să acționeze.

Printre aceste evoluții se numără alegerea din 2019 a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, un comedian care a jucat rolul unui președinte la televizor și apoi a devenit actualul președinte. Zelenski a promis în timpul campaniei sale că va „reporni” discuțiile de pace pentru a pune capăt conflictului din estul Ucrainei, inclusiv a trata direct cu Putin pentru a rezolva conflictul.

Și Rusia s-a gândit probabil că ar putea obține ceva din asta: l-a văzut pe Zelenski, un novice politic, ca pe cineva care ar putea fi mai deschis la punctul de vedere al Rusiei.

Ceea ce dorește Rusia este ca Zelenski să implementeze acordurile de la Minsk din 2014 și din '15, acorduri care ar aduce regiunile pro-ruse înapoi în Ucraina, dar ar reprezenta, după cum a spus un expert, un „cal troian” pentru ca Moscova să exercite influență și control.

 Niciun președinte ucrainean nu a putut accepta acești termeni, așa că Zelenski, sub presiunea continuă a Rusiei, a apelat la Occident pentru ajutor, vorbind deschis despre dorința de a adera la NATO.

Opinia publică din Ucraina și-a manifestat puternic în sprijinul ascensiunii în organismele occidentale precum UE și NATO. Este posibil ca Rusia să aibă sentimentul că și-a epuizat toate instrumentele politice și diplomatice pentru a aduce Ucraina înapoi la ”patria mamă”.

„Elitele securității de la Moscova simt că trebuie să acționeze acum, deoarece, dacă nu o fac, cooperarea militară dintre NATO și Ucraina va deveni și mai intensă și chiar mai sofisticată”, a declarat Sarah Pagung, de la Consiliul German pentru Relații Externe.

Putin a testat din nou Occidentul în ceea ce privește Ucraina în primăvara lui 2021, adunând forțe și echipamente în apropierea unor părți ale graniței. Masarea trupelor a atras atenția noii administrații Biden, ceea ce a dus la un summit între cei doi lideri. Câteva zile mai târziu, Rusia a început să retragă o parte din trupele de la graniță.

Perspectiva lui Putin asupra SUA s-a schimbat și ea, au spus experții. Pentru Putin, retragerea haotică din Afganistan  și tulburările interne ale SUA sunt semne de slăbiciune.

Putin ar putea vedea, de asemenea, Occidentul divizat cu privire la rolul SUA în lume. Biden încă încearcă să pună la loc alianța transatlantică după neîncrederea care s-a acumulat în timpul administrației Trump. Unele dintre gafele diplomatice ale lui Biden i-au înstrăinat pe partenerii europeni, în special retragerea dezordonată din Afganistan, menționată mai sus și acordul pe submarinele nucleare pe care Biden l-a încheiat cu Regatul Unit și Australia, care a luat Franța prin surprindere.

Europa are și ea propriile fracturi interne. UE și Regatul Unit încă se confruntă cu consecințele Brexit-ului. Toată lumea se confruntă cu pandemia COVID-19. Germania are un nou cancelar, Olaf Scholz, după 16 ani de Angela Merkel, iar noul guvern de coaliție încă încearcă să-și stabilească politica externă.

Germania, împreună cu alte țări europene, importă gaze naturale rusești, iar prețurile la energie cresc. Franța are alegeri în aprilie, iar președintele francez Emmanuel Macron încearcă să-și facă un loc în aceste negocieri.

Acele diviziuni – pe care Washingtonul încearcă din greu să le țină sub control – îl pot încuraja pe Putin. Unii experți au remarcat că Putin are propriile presiuni interne cu care trebuie să se confrunte, inclusiv coronavirusul și o economie aflată în dificultate, și poate crede că o astfel de aventură îi va spori popularitatea acasă, la fel cum a făcut-o în 2014.

Diplomația nu a rezolvat nimic până acum – dar ar putea

La câteva luni de la începutul mandatului, administrația Biden a vorbit despre o relație „stabilă, previzibilă” cu Rusia. Asta pare acum în afara oricărei posibilități.

Casa Albă are speranța unei rezoluții diplomatice, chiar dacă se pregătește pentru sancțiuni împotriva Rusiei, trimite bani și arme în Ucraina și stimulează prezența militară a SUA în Europa de Est. (Între timp, Macron sa întâlnit cu Putin timp de cinci ore pe 7 februarie.)

La sfârșitul anului trecut, Casa Albă a început să-și intensifice eforturile diplomatice cu Rusia. În decembrie, Rusia a înmânat Washingtonului lista sa de „garanții de securitate obligatorii din punct de vedere juridic”, inclusiv acelea de neacceptat,cum ar fi interzicerea aderării Ucrainei la NATO, și a cerut răspunsuri în scris. În ianuarie, oficialii americani și ruși au încercat să negocieze un progres la Geneva, fără succes.

SUA au răspuns direct la ultimatumurile Rusiei la sfârșitul lunii ianuarie.

În acel răspuns, SUA și NATO au respins orice acord privind aderarea la NATO, dar unele documente sugerează potențialul pentru noi acorduri de control al armelor și o transparență sporită în ceea ce privește locul în care sunt staționate armele și trupele NATO în Europa de Est.

7 comentarii:

  1. Îmi doresc din tot sufletul și din toată inima mea sa apere Bunul Dumnezeu lumea întreaga de războaie, sa nu mai existe niciodată războaie pentru ca aduc numai suferința.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusia are nevoie de conflicte pentru ca astfel I-și mențin prețul ridicat la petrol, gaze și cereale singurele lor venituri-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune nu Rusia, America e vinovata de tot ce scrii dta p-acolo, rusia isi vrea doar fostul teritoriu...rusia vinde in UE ieftin gaz si ce mai vinde, EU ne vinde noua scump

      Ștergere
    2. La care teritoriu din Ucraina te referi, la Bucovina și Basarabia, Maramureș Hertea și insula Serpilor?????
      Sau la Cernăuți și Liov, Slatina-craciun.

      Ștergere
    3. E culmea in ce lume traim... se intampla probabil la fel ca si cu alimentele. De exemplu, se vand pepenii direct de la producator cu 10-50 bani si ajung in piata de zeci de ori mai scumpi...

      Ștergere
  3. Nu va fi nici un război in România!? Totul este creat de ocultă.
    Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. De peste 30 de ani prezicatorii anunță razboi. Chiar nu au înțeles ca nu va fi razboi in țara noastră _

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa vina război la noi?
    Avem războiul nostru cu toate neajunsurile cu facturi la gaze,curent,este un război al nervilor.
    Cineva se joacă cu răbdarea noastră.

    RăspundețiȘtergere