miercuri, 23 februarie 2022

UN NOU ASTRU CERESC ? O LUNA (ASTRU )STRALUCITOARE CA SOARELE, PE CERUL DE NOAPTE !

                                                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                               .

                                  22 Februarie 2022,ora 0,35  !

                                         Dragii mei,

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer de noapte chiar innorat.

Brusc ,o mare minune se intampla. De dupa norii albastri de noapte,apare un Astru alb ,orbitor de stralucitor,mai stralucitor decat LUNA actuala,dar de aceeasi marime si rotund era acest ASTRU ceresc.

De jur imprejurul acestui nou ASTRU CERESC de forma LUNII de pe CER,straluceau orbitor de tare,alti mici Astri de ceea si culoare,dar de diferite forme si marimi.Parca ar fi fost closca cu multi pui.Aveam o bucurie imensa, ca sa privesc o asemeenea minune. LUNA de pe CER este stearsa ca stralucire ,fata de acest nou ASTRU cu zeci de alti mici ASTRI in jurul sau.

LUNA de pe CER daca ar fi fost pusa langa acest nou ASTRU orbitor de stralucitor,ar fi aratat precum o coala de hartie alba,adica,fara stralucire.


.
Dragii mei,circa 7 -8 secunde m-am putut bucura de un asemenea fenomen.
Nu pot explica in cuvinte si nu se gasesc pe nicaieri imagini cu posibile exemple, ca sa va inchipuiti dragilor,cam ce am vazut. 
Micii Astri din jurul Astrului mare,pulsau in stralucirea lor orbitoare.
Cu siguranta in timp dragilor, vom auzi de o noua descoperire a unei Planete,a unui nou Astru ceresc ,ce pare foarte aproape de pamant si va fi orbitor de stralucitor.
   Cu dragoste,Maria.


15 comentarii:

  1. daca ar fi NIBIRU-planeta e in primejdie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TREZIREA!? ..........zloata de foc ......pamantul va trece prin coada de resturi pe care Nibiru le trage dupa el .....prima trecere care va fi prin zona mai rarefiata a cozii ....roiuri de meteoriti care vor intra si arde in atmosfera pamantului .....se va ajunge la denumirea de furtuni de meteoriti..?! ......la inceput vor lovi zeci apoi sute ,mii .....zeci de mii .........cand vom trece a doua oara va fi jale pt ca trecerea va fi mult mai aproape de Nibiru in zona mai densa a cozi

      Ștergere
  2. In 23 .02.2022,ora 11,30 ne intalnim din nou pe BZI Live cu ROXANA CARAIMAN !
    Va astept cu mare drag !🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate o cometă folosita pe post deOZN-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu cred cae astru normal ci cu totul altceva. Poate ai vazut ceea ce va urma sa fie in curind. Apocalipsa - capitol 7 versetele 2,3,4,5.... Inseamna ca nu a mai ramas mult. Dupa aceea va incepe razboiul cel mare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vor chinezii sa inventeze ceva de genul ăsta să aibă ziua și noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mari sunt minunile Domnului doamna Maria.
    Poate ca va fi un semn de la Dumnezeu și Maica Domnului să fim pregătiți de ce va veni.
    O zi binecuvântată tuturor
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Celebrul Ioan Istrate zice totuși în cartea sa că în anul 2050 abia va veni planeta Nibiru și va ciocni Pământul pentru provocând un cataclism mondial.
      Oricum poate Dumnezeu mai amână toate astea cum amână și marele cutremur din Romania

      Ștergere
  7. Ai vorba de a doua luna,mai mare decat cea actuala ,care va deveni vizibila si in 3d,pe care doar clarvazatori o pot detecta.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astăzi s-a auzit bine emisiunea pe care BZI Live-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://worldnews24.net/rusia-vorbeste-despre-nibiru-la-televizor-si-transmite-rasaritul-cu-doi-sori-video/
    Rusia de fapt se pregătește de războiul cu invazia extraterestra nu cu razboiul cu Ucraina. Ghicitorii nu au vazut bine. Planeta Nibiru vine!? Prezicatorii au imcercat sa ghiceasca, însă vocea a fost derutată si nu a stiut ce spune de aceea a avut multe controverse si contraziceri pe ceea ceva spus. Deci nu va fi razboi ci apare lupta împotriva extraterestriilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e bre, se pregateste de razboiul cu insectele care s au infiltrat in asa multe capete incat au devenit periculoase

      Ștergere
  10. E un.simbol al.venirii Cineva cu ingeri .

    Cutremurul.din vrancea nu e amanat , va fi cu putin inainte de urgie .

    RăspundețiȘtergere