vineri, 25 februarie 2022

ULTIMATUMUL - 4 - , S -A ADEVERI DUPA 4 ANI IN 2022 !ULTIMATUM, 4 !!! IISUS HRISTOS NE AVERTIZEAZA ,ÎNSPAIMANTAT EL ÎNSUŞI DE CEEA CE URMEAZA !

 


                                          17 August 2018,ora 8,50 !

                                       Dragii mei, 

Astazi dimineata treaza fiind la aceasta ora,mai stateam in pat cu ochii deschisi fiind.
Vedeam cu ochii deschisi o lumina alba stralucitoare mare cat palma unui adult. Lumina se misca pe loc , pulsa incontinuu.
Si pentru ca sa vad mai bine ce era cu acea lumina, inchid ochii si astfel ,vad ca sub plafonul camerei mele este chiar Duhul Cel Prea Sfant ,sub Chip de Porumbel alb.
DUHUL SFANT dadea din Aripile Sale,moment in care, aud un glas extrem de rugator care-mi graieste asa:

                  "Maria ,te rugam ,avem nevoie de Rugaciunile tale pentru ceea ce va veni în lume!"
Fireste ca imediat  ,asa cu ochii inchisi cum priveam la DUHUL CEL PREA SFANT de deasupra patului meu, asa precum ar fi sub plafon,am inceput sa ma rog cu glasul sufletului meu, asa:

             "Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc ,Atoatetiitor si Atoatefacator,IISUSE HRISTOASE Mantuitorul nostru al tuturor si Duhule Prea Sfinte ,Te rog, Te implor ...(şi nu am mai apucat sa zic ceva,deoarece, ceva uimitor se petrecea ).
Vad SFANTA ICOANA din camera mea cu IISUS HRISTOS , Icoana ce are o vechime de circa 150- 200 ani, si-n care MANTUITORUL face un efort imens,Îşi desprinde Mâna Sa dreapta,o intinde spre în faţă,adica ,înspre mine,in timp ce CHIPUL LUI IISUS inviaza si El, ochii-I sunt mari si uimiti,iar gura MANTUITORULUI ramasese intredeschisa de uimire,de inspaimantare,de ceea ce vedea ca vine dinspre Apus peste Poporul Său iubit,peste omenire.              

Imagini pentru IISUS.
Cu aproximatie,asa arata IISUS HRISTOS la CHIP si la Trup,ca in Iconita de mai sus.
IISUS HRISTOS fratilor, întinde toate degetele de la MANA SA dreapta,ca atunci cand sunt amortite, apoi,inchide inauntrul palmei Sale degetul mare,si-mi arata in mod  expres cele patru degete ale SALE, care au ramas deschise si intinse spre mine.
Imagini pentru ICOANE VECHI  CU IISUS.

Asa uimit si cu Chipul transfigurat de spaima , de durere pentru Poporul Sau, IISUS HRISTOS cu privirea uimita ,cu ochii mari in orbite priveste inspre Apus,dar Mana Sa dreapta cu cele 4 degete o intinde spre mine, si-mi arata ca au mai ramas doar 4  !
Ce inseamna acest 4 dragilor, ca va fi 4 zile, 4 ore sau 4 sapt,etc, nu va fi bine deloc pentru omenire.
Daca INSUSI FIUL LUI DUMNEZEU ,IISUS HRISTOS S-a cutremurat,S-a inspaimantat de ziceai ca-I ies ochii din orbite,si-mi intinde MANA SA cu semnul 4,cu acele 4 degete,inseamna ca DUMNEZEU si-a pierdut rabdarea cu noi FIII SĂI, si ca L-am supărat,L-am maniat foarte.
DUMNEZEU ingaduie Raului sa se instaleze peste Omenire,si-i va pierde pe cei care L-au hulit,pe cei care si-au batjocorit si asuprit Aproapele si pe fratele său.
In doar cateva secunde,circa 5 -7 secunde,totul dispare,iar eu raman cu lacrimi pe obraji, cu lacrimi in inima si-n suflet,si ma rog necontenit pentru intreaga OMENIRE,pentru ca BUNUL DUMNEZEU sa nu ne lase din MANA SA cea ATOTPUTERNICA si ATOTTIITOARE, si sa ne mai dea inca o sansa,ca sa ne putem intoarce la El cu capul plecat,cu inima infranta si smerita,cu sufletul plin de umilinta.
Asa trebuie sa facem cu totii,pentru linistea sufletului nostru,pentru iertarea pacatelor noastre,si nu in ultimul rand ,pentru mantuirea sufletului nostru. Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Se pare ca 4 ani de atunci dar și Biden vorbea de 4 masuri de pedepsire a Rusiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asta era, au trecut aproape 4 ani, de război e vb. 😪😪😪🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria ce mai putem spune,se vede răutatea peste tot.
    Ne putem astepta la orice din partea unora care nu-l au pe Dumnezeu.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolul 4 al alianței solicitarea tarilor din est o întrunire de urgenta Astăzi după ocuparea Insulei Serpilor - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,întreaga lume se unește în rugaciune și fapte bune,de mâine toți creștini SFANTA CRUCE,ne o luam și pe TINE TE URMAM,pe Putin sa-l dărâmat și KIEVUL sa-l salvam,și întreaga planeta în pace sa trăim,și toți cei care au făcut rău,vor fi pedepsiți de TINE,ca să se învețe minte,ca toată puterea lumii este la TINE.

    RăspundețiȘtergere