luni, 21 februarie 2022

AJUTOR PENTRU SFANTA BISERICA ! MAI AVEM NEVOIE DE 10 000 LEI SAU DE 2000 EURO,CA SA PUTEM ACHITA MOCHETA DIN SFANTA BISERICA!

 

 

                                                    Dragii mei,

Doresc sa va multumesc atat eu, cat si PARINTELE GHEORGGHE VARLAN , din inima si din suflet pentru ajutorul vostru divin,pentru ca Sfanta Biserica cu Hramul Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir ,din Tecuci ,judetul Galati, ca sa arate ca in micutul video -clip de mai jos:

.

Parintele Gheorghe Varlan va pomenste pe toti dragilor, cu dragoste in Sfantul Altar la sfanta si dumnezeiasca Liturghie,pe toti cei care ati ajutat ca Sfanta Biserica sa arate dumnezeiesc de frumos.
Parintele Gheorghe a luat mocheta rosie pe care o vedeti pe jos in Sfanta Biserica, a luat-o pe datorie.
Va rugam dragilor, ca sa ne mai ajutati sa strangem suma de circa 10000 lei, aproximativ 2000 de euro,ca sa putem achita mocheta.
Din inima si din suflet multumiri si binecuvantari ceresti, tuturor donatorilor!

Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                
Iata dragilor si articolele mai vechi in care, ati ajutat cu toata inima si din tot sufletul,ca Sfanta Biserica a Mantuitorului nostru bland si drag ,IISUS HRISTOS si a MAICII Sale si a noastra a tuturor,sa arate ca in micutul video -clip de mai sus.

SFANTA BISERICA NE CHEAMA ! MAI AVEM NEVOIE DE 10 000 DE LEI (2000 euro) ,CA SA CUMPARAM SCANDURA PENTRU DUSUMEAUA DIN SFANTA BISERICA!

                           Dragii mei,

                    .

Doar ce m-am intors de la Sfanta Biserica si m-am grabit ca sa scriu cateva randuri,cu rugamintea de a ne ajuta ca sa mai adunam 10000 lei(2000 euro) pentru a putea cumpara scandura pentru dusumeaua din Sfanta Biserica.

Se apropie cu pasi repezi SFINTELE SARBATORI de iarna,si avem mare nevoie ca sa punem si dusumea in Sfanta Biserica,ca e tare frig,si-apoi,nu putem ca sa -L primim pe Pruncutul din Ieslea minunanta ,in frig si cu cimentul de pe jos gol.

Mult a fost ,putin a mai ramas! Haideti sa punem mana de la mana dragilor,ca sa punem si dusumeaua in Casa Domnului si a Maicii Lui Dumnezeu ,care bate din usa in usa ca sa-I deschida cineva si sa-L poata naste Pe Pruncul Iisus in casa,in caldura,si nicidecum in frig si fara dusumea pe jos.

Iata cum putem ajuta Sfanta Biserica:

RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !                   

BISERICA SFANTUL DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR

AJUTOR PENTRU SFANTA BISERICA A MANTUITORULUI HRISTOS, SI A PREA SFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU !

                             Dragii mei,


Stiti deja cu totii,ca am facut adeseori apel pentru SFINTELE BISERICI ca sa le ajutam,dar si pentru ajutorul celor necajiti si bolnavi.
Iata dragilor ,si astazi vin cu Chemarea Mantuitorului nostru bland si drag,cu chemarea Prea Curatei Fecioare Maria care ne cheama ca sa ne unim, si din putinul nostru sa ajutam si Sfanta Biserica a Sa!
Avem mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet bun si credincios,cu inima mare si buna,ca sa putem reda Lumina si frumusetea Sfintei Biserici cu Hramul Sfantului Dimitrie, Izvoratorul de Mir din Tecuci.
Podeaua era putreda, si a trebuit scoasa de urgenta,deoarece,deteriora si mai mult Pictura din Sfanta Biserica.
Materialele si meseriasii costa f mult,iar pentru a savarsi aceasta frumoasa Lucrare,avem nevoie de ajutorul credinciosilor,a iubitorilor de Hristos si de Maica Domnului. 
Detaliile le gasiti mai jos, dupa Video!
                    .

BISERICA SFANTUL DIMITRIE IZVORÂTORUL DE MIR DIN TECUCI , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !                                                       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
            
      Dragii mei,

Am facut adeseori apel pentru ajutorarea Sfintelor Biserici ale Lui Hristos si ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.Vin si de aceasta data, cu iubire ,cu dragoste si cu pretuire cu rugamintea de a ajuta cu totii la schimbarea dusumelei putrede din Sfanta Biserica.Dusumeaua este din scandura,este de zeci de ani si intretine mucegaiul si igrasia.Iar toate acestea se rasfrang asupra Picturii divine care se degradeaza.La aceasta Sfanta Biserica cu totii, noi am ajutat dupa putere,pentru repararea acoperisului.Acum insa,Părintele ar vrea ca sa schimbe dusumelele si astfel, sa protejeze Pictura de pe pereti,dar si pe credinciosi,deoarece, in Sfanta Biserica persista un miros greu de mucegai ,de igrasie care vine din dusumelele putrede;trece prin cele 2 -3 randuri de mochete care exista acum pe jos.Haideti fratilor ca sa ne unim,si cu iubire si dragoste infinita ,sa ajutam la cumpararea unui Parchet de calitate si astfel dragii mei, ne vom face Casă in Cer,vom dobandi IMPARATIA CEREASCA!Sa ajutam fiecare dupa puterea noastra,cu cat de putin,si numai asa,vom aduna suma necesara pentru procurarea Parchetului de calitate ,dar si pentru punerea lui pe o şapa de ciment care trebuie si aceasta turnata.Iata cum putem ajuta:PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.Cont in lei:COD IBAN:RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !

                     Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu