vineri, 18 februarie 2022

ERUPTII SOLARE !

                                         17 Februarie 2022,ora 14,32 !


                                            Dragii mei, 

Va spuneam adeseori ca, nu conteaza locul unde sunt sau ce fac in acel moment,deoarece,atunci cand Duhul Cel Prea Sfant voieste ca sa aud ceva sau sa vad ceva,atunci, asa se intampla precum Îi este Voia Sa.

Eram in bucatarie si trebaluiam, iar la un moment dat, aud in dreapta mea un glas care spune asa:

                              "Soarele !

                        S-au inmultit razele soarelui !"


.
Dragii mei, stim cu totii ce inseamna aceste cuvinte. Inmultirea razelor soarelui,inseamna ca, vor urma eruptii solare.
Iar eruptiile solare aduc cu ele  furtuni solare .
Iata ce efecte negative au furtunile solare:
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Erupția solară este o explozie uriașă în atmosfera Soarelui, care poate elibera și mai mult de 6 × 1025 J de energie. Termenul este, de asemenea, folosit pentru a desemna fenomenele similare din alte stele.

Erupțiile solare afectează toate straturile atmosferei solare (fotosferacoroana și cromosfera), încălzind plasma cu zeci de milioane de grade Kelvin și accelerând electroniiprotonii și ioni grei aproape de viteza luminii.

Spre deosebire de mecanismul de producere a protuberanțelor calme (și filamentelor) solare care apar în a doua parte a vieții unei regiuni active solare, când câmpul magnetic asociat a atins o anumită stabilitate, erupțiile solare apar în prima parte a vieții unei regiuni active solare, când câmpul magnetic are variații mari, Această instabilitate face ca procesul să fie mult mai rapid, iar erupțiile să dureze între 1 - 3 ore.

Efecte asupra Pământului[modificare | modificare sursă]

Furtunile solare pot foarte ușor să perturbe rețelele electrice terestre și să întrerupă telecomunicațiile, internetul, transporturile aeriene și orice alt sistem care se bazează pe electricitate.[1]

O puternică furtună solară, care a trecut, în 2012, la mică distanță de Terra și avea potențialul de a perturba toate circuitele electrice terestre, ar fi putut trimite civilizația contemporană în secolul al XVIII-lea conform declarațiilor celor de la NASA.[1] Furtuna solară, care s-a produs pe 23 iulie 2012, cea mai puternică din ultimii 150 de ani, a "ratat" cu puțin planeta noastră.[1]

                                             Cu dragoste,Maria.






17 comentarii:

  1. Creșterea erupțiilor solare se poate observa prin Coborirea spre sud a aurorei polare, poate da pene de curent și pericol la soare mai mic acum iarna-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://fb.watch/be-H-WYL-w/

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria nu stiu oare ne putem astepta la ce este mai rău.
    Eruptiile solare pot aduce si boli,boli ale pielii a sistemului nervos.
    Sa fie Dumnezeu și Maica Domnului cu noi cu toți.
    Ma uitam foarte mult anul acest vijelii, seceta prelungită si bate si vântul ca usucă și ce mai este un pic de umiditate.
    Din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un război in România!? Totul este creat de ocultă.
      Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. De peste 30 de ani prezicatorii anunță razboi. Chiar nu au înțeles ca nu va fi razboi in țara noastră _

      Ștergere
    2. Anonim 17:52, de ce ești așa de sigur/ă ca nu va fi război în România? De unde știi? Spun o mulțime de sfinți părinți că și Romania va fi implicată în al treilea război mondial si chiar de la inceputul lui. De data asta nu v-a scăpa nici o țară de pe acest Pământ, care să nu fie implicată în război. Rusia va ocupa întreaga Europa și va începe cu România. Cel puțin așa a spus Sf. Părinte Paisie Aghioritul. Si eu îl cred.

      Ștergere
  4. Cea mai puternica furtună din ultimii 30 de ani cu 160 km pe coasta din Polonia pina în Germania și în Cehia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. 100 de mașini pe autostrada de lingă Chicago-SUA sau ciocnit din cauza viscolului și alte doua feriboturi tot cu masini ard unul în Atlantic și altul în Mediterana-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://evz.ro/doua-furtuni-puternice-vor-lovi-europa-urmeaza-fenomene-meteorologice-extreme-si-in-romania.html
    Europa se află sub amenințarea vremii rele!? Nenumărate coduri galbene de vânt, ploi și ninsori au fost emise de către autoritățile mai multor state europene, după ce meteorologii au anunțat manifestarea a două furtuni în centrul și nordul continentului!?

    RăspundețiȘtergere
  7. De Luiza si Alexandra nu se mai stie nimic!? Mai durează pana aflam de ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, operatiunea Cumpanasu presedinte a esuat !
      Acum este R.Moraru presedinte;)

      Ștergere
  8. Oare va veni varianta Omega mult mai agresiva și mai periculoasa a coronavirusului așa cum susțin unii încadrați în știri?De ex acela de pe Tik Tok .19 aprilie e data preconizată cică să apară..

    RăspundețiȘtergere
  9. soarele nostru este o stea mica- se stia ca la intervale de 11 ani sunt eruptii- in ultimul timp s-au intensificat si cu repercusiuni in magnetismul terestru

    RăspundețiȘtergere
  10. Furtuna Eunis din vestul Europei a omorit 9 oameni iar la Londra unde vintul a atins 190 km la ora cit un Uragan, facind ca avioanele cu Destinația Londra sa aterizeze în Franța și Elveția-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Exista suspiciunea rezonabila ca furtună de ieri din vestul Europei sa fi fost cea mai mare din ultimul secol și intensificata și prin manipulări cu microunde ale rușilor din Kaleningrad-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. rusii au arma PSIHOTRONICA demult-o folosesc mai mereu- si in internet cine are antivirusul cel mai puternic karsperki= rusii!

    RăspundețiȘtergere