duminică, 13 februarie 2022

ATENTIE !!! SE VOR IMBOLNAVI DE GRIPA , OILE SI CAPRELE !

                                 12 februarie 2022,ora 7,23 !

                                                 Dragii mei,

Asa cum stiti deja, eu incerc pe cat imi sta in putinta ,ca sa previn cate un eveniment trist sau cate o posibila boala. 

Sunt totusi persoane printre noi ,printre semenii nostri, care nu vor deloc ca sa le fie bine oamenilor,ca sa nu mai avansam deloc,ci sa dam ca racul, tot inapoi.

Adica,nu iesim bine dintr-un necaz,ca ni se planteaza un altul.

Si nu spun gresit ,cand spun ca ni se planteaza,deoarece,ceea ce voi scrie,va fi ceva plantat,ca doar vine SFINTELE PASTI, perioada in care ,cand mieii sunt la mare cautare.

.
Si chiar as vrea sa-i rog pe cei care sunt vegani, sa se abtina de la unele comentarii acide, la adresa celor care consuma orice fel de carne,inclusiv de miel. 
Deci, auzeam un glas care spunea asa:
"Multumesc!
Apoi,un altul ii dadea povete,asa:

Vezi ,ai grija ca sa ajungi la stâna.
Da, ca sa ajungi la stână,trebuie sa o si raspandesti !"

.
Dupa care, se asterne linistea.
Dragii mei, din acest Mesaj, reiese clar intentia celui (celor)care v-a fi trimis in mod special la o stana sau la mai multe , ca sa raspandeasca ceva.

.
Nu-i asa dragilor, ca nu e greu de ghicit?
Asadar dragii mei, voi cei care aveti oite si caprite,aveti mare ,mare grija si nu le lasati ca sa se imbolnaveasca.
Cu dragoste,Maria.



12 comentarii:

  1. Da,Terorism si război biologic, lupta continua cu mijloace perfide acolo unde era carnea cea mai sigura și nepoluata dar si brinzeturile si oamenii cei mai izolați și protejați pentru a instaura incertitudinea și nesiguranță
    Deci e un Plan chiar mai vechi care secomfirm ce spuneau așa-zișii conspirationisti-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ivermectina cel mai bun medicament și ieftin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Conform unui devenit celebru călător în timp de pe Tik Tok în luna aprilie va apărea o varianta mult mai agresiva și mai grea a coronavirusului și anume varianta omega.Oare o fi adevărat?Ferească Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma vere, calatoria in timp a fost si este posibila doar in filmele SF. In realitate exista doar clarviziunea si clarvazatori sau vazatori cu duhul cum le mai spune ortodoxia. Mai termina cu SF-urile si intarcete in realitate. Cat despre rahatul ala de pe tiktok, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea. Daca eu spun ca Biden si o mare parte din partidul lui democrat sunt reptilieni, vine cineva s-a ma caute si sa-mi dea vreun premiu? Deci, nu mai pune botul ca nu orice zboara se maninca.

      Ștergere
  4. Bună dimineața doamna Maria o zi binecuvântată.
    Ma uitam si am vazut atâta mâncare prim magazinele mari din capitală, carne infectata si mezeluri,toate aduse din import,otravă într-un cuvânt.
    A mai rămas mâncarea noastră bună mai bio sa folosesc cuvântul pe care il spun toți pe piața.
    Au început oamenii să-și ia produsele de la producători direct și vor sa termine si pe acestea.
    Nu i-ar mai răbda Dumnezeu și Maica Domnului.
    Nu stiu ce cuvânt sa folosesc dar aceștia nu sunt oameni aceștia sunt demoni ciuti.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți sper sa aiba grija oamenii de animalute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveți mare grija la oameni ai Necuratului care vor face mai mult rau precum fariseii care vor să distrugă orice urma de umanitate indiferent de consecințe. Rugați-vă la Divin pentru o pace prosperă in unitate si veți răzbi pentru o viață mai buna cu condiția de a nu judeca strâmb fără dovezi graitoare și de a venii cu fapte precum faptele Apostolilor. _Xander

    RăspundețiȘtergere
  6. În mesaj nu spune nimic de febră la oi sau miei. Poate nu ați scris tot mesajul. Mesajul așa cum este scris, poate fi interpretat în orice fel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ivan svanterberg condamnat pentru corupție și amestecat și în moartea procurorului Marta declara ca a fost avertizat de cineva din SRI sa fuga în Israel care refuza de 10 ani cererea de predare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. CITITI CU ATENTIE CEEA CE AM SCRIS MAI JOS.
    Aceste lucrari sunt sustinute cu banii celor care au ferme foarte mari si vor sa distruga pe cei mici ca sa asi vanda ei produsele. Statul, cei din SRI nu se baga la treaba asta pentru ca:
    1. Acesti producatori mari platesc o gramada de bani la stat.
    2. Toti salariatii lor sunt legali si salariatul plateste automat 20 la suta pe salariul lui si firma plateste tot 20 la suta pentru fiecare salariat.
    3. Automat salariatul asi plateste pensia.
    Toate acestea le face contabilul pe calculator direct online in programul statului respectiv. Produsele plecate din fermele uriase vor merge in marketele mari. Necesita transporturi mari la care castiga si firmele de transport care si ele asi platesc salariatii legal fara sa ascunda un banut. Sau pot fii masinile fermei sau a marketelor mari care si ei lucreaza cat se poate de legal. Nu vorbes de Romania ci tarile precum Germania, UK, Olanda si altele. Ca mai fac si ei mici shmekerii, sunt o nimica toata pe linga taxele de milioane pe care le platesc. Produsele ajung in Marketele mari unde sunt platiti legal salariatii, firmele de paza si de curatenie, taxele si chiriile. Toate astea sunt legale si statul castiga o gramada de bani.
    Ce fac micii producatori? Arata la stat ca a facut 1000 si ascund o suta de mii. Oare pe cine apara statul? Ganditi cu capul de sus nu cu cel de jos. Accept doar comentarii pozitive, dar nu de COVID.

    RăspundețiȘtergere
  9. A inceput Razboiul!?
    Autoproclamata Republică Doneţk, bombardată de trupele ucrainene. Duminică seara s-a tras continuu timp de 35 de minute
    Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) au tras nouă proiectile asupra teritoriului autoproclamatei Republici Populare Donețk (RPD), a anunțat reprezentantul DPR în centrul comun de control și coordonare a regimului de încetare a focului.
    https://www.romaniatv.net/autoproclamata-republica-donetk-bombardata-de-trupele-ucrainene-duminica-seara-s-a-tras-continuu-timp-de-35-de-minute_6233553.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Marele pericol de boala la oi e capusa cu boala Lime care netratata la om duce la boli invalidante, reumatism, neurologice la creier și în final Moarte-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere