duminică, 20 februarie 2022

CERETI DE LA DUMNEZEU , SI VETI PRIMI TOATE CERINTELE VOASTRE !

      

                           Image result for cruce

„Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.”

                                                     Dragii mei,    

Asa cântau INGERII LUI DUMNEZEU in CERUL SFANT,precum Cuvintele sfinte de mai sus si asa ca acest link de mai jos:


Mantuieste Doamne,poporul tau - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=3pVYeoT8z9s
Oct 10, 2013 - Uploaded by Biserica Sf Dumitru Din Barlogu
www.facebok.com/BisericaSfDumitruDinBarlogu.

Deci, m-am trezit in CANTECUL SFANT al INGERILOR care, cântau LUI DUMNEZEU TATAL,LUI DUMNEZEU FIUL si PREA  SFANTULUI DUH ca sa mantuiasca poporul Său, si sa-l păzeasca cu Sfanta Cruce pe care S-a rastignit HRISTOS  DOMNUL si MANTUITORUL nostru.

Image result for SFANTA TREIME.

Dragii mei, sa cântam si noi împreuna cu INGERII LUI DUMNEZEU, si sa -L rugam pe BUNUL DUMNEZEU ca sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe fiecare dintre noi.
Aud glas care, spune asa:

            "Cereţi de la DUMNEZEU toate,si veti primi de la DUMNEZEU toate ,după Cerintele voastre !"
Image result for SFANTA TREIME.

Cu adevarat dragii mei,de vom cere in Rugaciunile noastre fierbinti,in Rugaciunile rostite cu inima si cu sufletul ca sa fim sanatosi,sa fim ocrotiti si paziti de toate necazurile si de toata suferinta, cu siguranta vom primi toate cate cerem.
Sa cerem fratilor, sanatate,Credinta tare si mantuire.
Acestea sunt cele mai de pret DARURI DIVINE de care avem nevoie.
Iar noi, la randul nostru fratilor,sa daruim dragoste Aproapelui nostru,sa facem fapte bune,fapte de milostenie si sa nu urâm pe nimeni. Sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru, si astfel, vom fi primiti si iubiti de FAŢA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,Amin !
                             Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. ,DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii acestui popor ales de TATAL CERESC,cât de slabi suntem în credință,mai bine suferim și acceptam sa fim mințiți de satana,decât sa strigam din tot sufletul nostru,sa ne dăruiești sănătate și putere sa ne luam Sfânta Cruce,și sa te urmam în rugaciune și fapte bune,pe satana cu demonii lui sa-i alungam din Tara Sfânta România,și din sufletele noastre sa nu acceptam în continuare ca semenii noștri sa fie beți de dimineata,și sa uite de puterea Cereasca,care le dăruiește pâinea cea de toate zilele pe masa.DOAMNE,te rugam ajuta-ne sa mergem numai pe drumul cel drept către TINE,numai cu dreptate și adevăr în aceasta tara.DOAMNE,foarte mari schimbări urmează în tara,și în întreaga lume,toată armata lumii va dori pacea pe pământ,numai sa mai trăiască pe acest pământ.
    DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii,ca urmează sa ne amintim de suferinta și chinurile TALE,pentru noi toți pământenii.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,te rog sa ma ajuți sa scot județul Botoșani din sărăcie,am văzut la TV. ca este cel mai sărac din tara,minciuna este la loc de cinste,și credința a trecut granița,ca asa au dorit aleșii tari,cu cei din UNIUNEA EUROPEANA,multa grija au avut de poporul ales de TATAL CERESC.

    RăspundețiȘtergere
  3. inca nu stim sa ne rugam si sa cerem ce ne este de folos-nici manastirile nu sunt ocoloite,pentru orgolii

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg rugaciunile crestinilor aici pe blog-rugaciunea se face personal in camaruta fiecaruia- in taina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga creștine,fiecare este liber sa se roage la MANTUITORUL LUMII cum simte iubirea lui din suflet și inima pentru IISUS HRISTOS,eu simt sa ma rog pentru întreaga lume,zi și noapte,acasă,la lucru,pe drum,la biserica,indiferent unde ma aflu,nu încetez sa ma rog,că numai prin rugăciune și fapte bune,putem sa-l ținem pe satana sub picioarele noastre,ca înaintea noastră este SFANTA CRUCE A MANRUITORULUI LUMII,care așteaptă de 2000 de ani,ca toată omenirea sa-l iubească,pentru ca EL,a murit pentru păcatele onenirii,ca noi sa-l urmam pe IISUS HTISTOS.

      Ștergere