duminică, 25 noiembrie 2018

IISUS HRISTOS PE PĂMANT, IN MIJLOCUL OAMENILOR !

                   24 Noiembrie 2018,ora 3,15 zori de zi !

                                Dragii mei,

Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS pe pămant romanesc,adica,in NOUL SĂU IERUSALIM.
Stiu ca la prima vedere ,pentru cei care au puţina Credinta sau deloc,pare o poveste frumoasa si-atat !

                                      Imagini pentru iisus in mijlocul copiilor.

Fratilor,VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA DUHULUI SFANT,nu este deloc o poveste de adormit copiii ! Ci este un ADEVAR al DUHULUI SFANT,este CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS pentru noi cei de pe pămant.
Trebuie sa credem, trebuie sa ne intoarcem cu faţa catre Dumnezeu si catre Maicuta Domnului,pentru ca sufletul nostru sa se mantuiasca.
Ma bucur din tot sufletul pentru faptul ca, de la o zi la alta,sunteti tot mai multi cititori pe acest Blog-Dumnezeu Exista -Marturii.Sunteti fratilor, cu zecile de mii zilnic si acest lucru este minunat si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
Iata istoricul zilei,pana la aceasta ora:

Afișări de pagină astăzi
21.362
Afișări de pagină ieri
29.780
Afișări de pagină luna trecută
793.349
Istoricul general al afișărilor de pagină
24.670.336
Persoane interesate



IntrareAfișări de pagină
România
18884
Italia
902
Germania
369
Spania
270
Regatul Unit
245
Franța
171
Republica Moldova
149
Statele Unite ale Americii
146
Austria
139
Canada
88
.
Ca niciodata fratilor ,am tinut din toata inima ca sa vedeti si istoricul BLOGULUI Dumnezeu Exista -Marturii. Poate asa,nu vă veti mai indoi atat de multi de ADEVARUL DUHULUI SFANT pe care, eu IL scriu aici pe Blog de ani de zile.
Dar sa revin la acest articol, de astazi dimineata.
Dormeam la aceasta ora ,dar,la un moment dat ma trezeste un glas tare cunoscut mie,un glas dulce divin,un glas plin de iubire si totodata de autoritate.Era glasul LUI IISUS HRISTOS ,Domnul si MANTUITORUL nostru al tuturor.
Iar odata cu ale Sale Cuvinte,auzeam glasuri multe,glasuri ale multimii imense care-L ascultau.
IISUS HRISTOS era fratilor urcat ca pe un podium din scanduri, era imbracat in vesminte albe lungi,peste care straluceau doua pelerine ,una rosie si o alta albastra.
                          
                                            Imagini pentru iisus in mijlocul copiilor.

Iisus Hristos părea ca este inauntru,sub un acoperis,dar totodata, era si afara in faţa Multimii de credinciosi care-L aclamau,care-L iubeau si -L strigau pe nume.
Mantuitorul fratilor,avea in mainile Sale prea sfinte si prea curate,avea BIBLIA cu,coperti negre.
                                 Imagini pentru BIBLIA IMAGINI.

Mântuitorul arata celor de faţă BIBLIA din Mâinile Sale,aratandu-le foarte supărat, că nu este cea care El ne-a lasat-o.
In Mâna Sa stanga tinea Biblia,iar cu Mâna sa dreapta ,cu degetele batea supărat in coperta faţă a Bibliei, certandu-i pe cei care au modificat-o si nu au lasat-o asa cum EL ne-a lasat-o ,la INALTAREA SA de pe pămant.

                                                Imagini pentru iisus in mijlocul copiilor.

Niciodata,absolut niciodata nu L-am vazut pe MANTUITORUL atat de supărat,atat de nervos cu Biblia in MAINILE SALE.
Iisus Hristos a coborât trist si foarte revoltat de pe acel podium ,si S-a dus in faţa celor dintai dinaintea Sa, cerandu-le socoteala pentru BIBLIA din Mainile Sale, BIBLIE ce nu era tocmai asa ,cum EL ne-a lasat-o.
Apoi a urcat din nou pe acel podium din scandura simpla, si auzeam cum LUMEA intreaga Îl aclama si-L striga pe nume.
Desi MANTUITORUL era intr-un singur loc,inspre Est, ecoul Omenirii se auzea din toate părtile pămantului.
Era ca si cum,IISUS HRISTOS era vazut din orisice coltisor al Lumii de pe pămant,iar LUMEA striga ,Il slavea ,I se inchina si-L Prea Măreau,iar toate aceste glasuri de la capatul pămantului ,ajungeau pana la locul in care era IISUS HRISTOS.
Nu conta distanta,nu conta cat de tare sau de incet striga fiecare,ci toate se auzeau si rasunau ca un ecou dumnezeiesc.
In final fratilor,IISUS HRISTOS a coborat in mijlocul Multimii care IL aclamau, si vorbea tuturor despre BIBLIA din MAINILE SALE.
Prieteni dragi, am trait acest moment aievea,in doar cateva secunde,circa 7 -8 secunde nu mai mult.Dar ceea ce am vazut si-am auzit,era ca si cum as fi stat in orele pămantesti circa 3 ceasuri,atat de mult mi se părea c-am stat in Faţa MANTUITORULUI HRISTOS.
Am scris adeseori despre BIBLIA zilelor noastre,ca nu este cea pe care ne-a lasat-o Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS.
Nu ma asteptam la laude,si nici la rasplata de vreun fel din partea semenilor,dar, am primit cu varf si indesat jigniri,batjocura si injurii.
Iata insa ,ca nu mai este mult timp,iar toate cate eu am scris de la DUHUL CEL PREA SFANT,toate se vor adeveri,toate se vor implini.
Iata articolele despre BIBLIE:

18 ian. 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi ...

12 iun. 2017 - După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA CEREASCA, asa cum a fost scrisa de ...
23 ian. 2017 - Cuvintele din BIBLIA Cereasca imi dadeau putere sufleteasca;îmi dădeau aripi si multa Dragoste divina;îmi dadeau o sete nebanuita de ...

                        17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                                    Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE,trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!

Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da ,cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE,  ca Duh si Dumnezeu, apoi si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL, nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare, eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul, chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate,si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos, a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului, si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA, L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa ,cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA, asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Image result for BIBLIA IMAGINI
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.

    22 ianuarie 2017 ,ora 6,15 dimineata !


                                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragii mei, m-au trezit multime de glasuri,care vorbeau fiecare pe limba lui .
 Fara sa deschid ochii, vedeam că nu eram in camera mea,ci eram într-o imensa încapere,în care auzeam multa galagie , multi oameni erau acolo,dar eu nu-i vedeam.
Fiecare vorbea pe limba lui, si se auzea un zgomot continuu,precum al roiului de albine,care zboara din floare in floare.
Eu eram în faţa acestor oameni multi, (după galagia pe care o auzeam),si aveam în faţa mea o măsuţă pe care a apărut din senin ,o BIBLIE voluminosa, cu foi îngalbenite de vremi si de vremuri.
De exemplu, cu aproximatie asa:


                          Related image..

Dragii mei, in clipa când mi s-a pus in faţă aceasta BIBLIE Cereasca, am început a citi cu glas tare.
Era glasul Sufletului meu, dar toti cei prezenti de acolo,pe care eu nu-i vedeam, auzeau tot ce eu citeam cu puterea gandului si a sufletului.
În BIBLIA Cereasca, nu citeam ceea ce gasim acum în BIBLIA pământeasca.
În BIBLIA Cereasca ,citeam propozitii clare,pe intelesul tuturor. 
Citeam cuvinte calde si pline de iubire,care imi incalzeau inima si sufletul. 
Nu simteam în suflet, că as citi ceva cu inteles greoi, ceva notat cu capitole si cifre,cum gasim în BIBLIA noastra pe care o avem fiecare dintre noi ,in casă.
Cuvintele din BIBLIA Cereasca  imi dadeau putere sufleteasca;îmi dădeau aripi si multa Dragoste divina;îmi dadeau o sete nebanuita de IUBIRE intru IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
Deci, continuam sa citesc din Biblia Cereasca,cu o usurinta extraordinara;era indeajuns sa privesc textul de circa 4- 5 randuri, căci în clipa urmatoare ,il citeam in doar 2 secunde.
Cînd am ajuns cu cititul la aceste rânduri, pe care le voi cita mai jos , ceva uimitor s-a petrecut.
Iata ultimele rânduri ,citite de mine din Biblia Cereasca:

                " Locul de verguri ,e sedimentat pe tot Adevărul vietii !"

În clipa următoare fratilor, apare în faţa mea Cerul senin ca de oglinda,iar din acest Cer, se construieste până la locul în care eu eram langa acea masuta cu multimea de suflete în spatele meu , multime care vorbea galagios,se formeaza un Tunel de Lumină alba ,orbitor de stralucitoare.
Era ca atunci cand,noi incercam sa privim fara ochelari de protectie,la un SOARE torid; asa arăta aceasta punte de Lumina alba orbitoare, ce s-a format de la Cer,pana la locul în care eu eram.
În aceasta Lumina,la nici un metru în faţa mea, a apărut un cerc oval auriu, iar Lumina din interiorul Cercului oval auriu de Soare,era mai alba,mai orbitoare, decat puntea de Lumina de care eram eu legata sufleteste.

Image result for DUMNEZEU
  Image result for DUMNEZEU.

Dragii mei,din acest Cerc oval auriu,din Lumina alba orbitoare,un Glas Divin,(mi se spune chiar in acest moment),ca sa scriu asa: 

                 "Din Lumina alba orbitoare ,a cercului oval auriu , Însuşi Duhul Sfânt grăia ."
Şi iată fratilor, ce graia DUHUL SFANT:
            "Dragostea?
           Voi ştiţi cu ce se mănâncă Dragostea?
           Iată ,cu ce se mănâncă Dragostea":
Şi văd cum în mâna mea dreaptă,îmi apare din acea Lumina orbitoare,care graia Multimii nevazute de mine, dar auzită, o lingură obisnuită ca formă,o lingură argintie.
Priveam la rândurile scrise din BIBLIA CEREASCA, le citeam cu extrem de mare usurinta, ca şi cum am citi o pagina din BIBLIA noastra,într-o secunda doar;asa citeam eu din BIBLIA CEREASCA, oamenilor(sufletelor)auziti de mine,dar nevăzuti.
În clipa în care citeam fratilor, toate cuvintele de pe ambele pagini (stanga -dreapta )ce le aveam in faţa mea, toate se desprindeau si coborau la partea de jos a paginilor, se adunau grămăjoară,se desfaceau în litere simple ,iar eu le mâncam cu lingura, asa  cum mâncăm noi o mâncare obisnuită.
Închipuiti-vă fratilor, că cititi SFANTA BIBLIE, si la un moment dat ,vi se face o foame teribilă; iar in acea clipă toate cuvintele de la paginile deschise in faţa ochilor, curg la baza Bibliei ,ca un izvor nesecat. Iar voi nu cunoasteti alta mancare,decat ceea ce vi se ofera. Adica :cuvintele din SFANTA BIBLIE, si le mâncati cu o foame,cu o iubire care nu se stinge niciodată.
Asa mâncam eu;asa îmi ostoiam foamea pentru DRAGOSTEA si IUBIREA de DUMNEZEU TATAL, de DUMNEZEU FIUL, si a DUHULUI SFANT.
Glasul din Cercul oval auriu ,din lumina alba orbitoare, graieste asa:
                   "Locul de vergură, e sedimentat pe tot ADEVARUL VIETII .
                Aşa, se mănâncă Dragostea !"
În aceasta clipă totul dispare,iar eu ma cutremur în patul meu ca la un soc electric,deschid ochii, simt încă DRAGOSTEA si IUBIREA DUHULUI SFANT în sufletul meu, în inima mea, în cugetul meu,în toata fiinţa mea.
Cu lacrimi de bucurie, scriu în caietul de sub pernuta mea, toate câte mi s-au arătat,toate câte mi S-a grait de DUHUL SFANT.
 Iar astazi dragilor, am scris aici pentru voi toti, cei care, aveti DRAGOSTE si IUBIRE de HRISTOS si MAICUTA DOMNULUI;pentru voi toti cei care,trebuie sa va iubiti atât prietenii cât si dusmanii, si sa daruiti din DRAGOSTEA DUHULUI SFANT, pe care sa o mâncati în fiecare clipă ,fie cu lingura, fie cu inima ,fie cu sufletul,fie cu toate la un loc.
Din aceasta DRAGOSTE DIVINA ,sa daruiti fratilor, si celor care au mai puţina sau deloc, si astfel ,veti dobandi un loc în Împărătia Lui Dumnezeu.
Împreună dragilor,sa credem si să învăţăm tot ce este bun din BIBLIA pământeasca, deoarece,nu este vina noastra,că aceasta BIBLIE pe care fiecare o avem ,a fost modificata cu stiinţă sau cu nestiinţă , sau ,tradusa incorect de oamenii vremurilor.
Cei care au facut acest lucru,vor da socoteala în faţa LUI IISUS HRISTOS,care intreba intr-un articol scris de mine si grait de Duhul Sfant ,asa:

                       "Biblia !

               Unde este Biblia de Sus ?

              Unde este Biblia cerească?


             Biblia de Sus,unde este ?"
Dragii mei, BIBLIA pe care o avem în casă, sa ne fie ca un căpătâi bun si cald, si să luăm din ea tot ce ne place,tot ce ne face foame de HRISTOS si de MAICA DOMNULUI.
     Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUI DUMNEZEU,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin.

                                    Cu dragoste,Maria.


                               

8 comentarii:

  1. Doamne fa sa se-mplineasca in Romania aceasta misiune a Mantuitorului Iisus Hristos de a reveni pe Pamant. Maria esti steagul nedoborat al credintei si vei fi rasplatita de catre Dumnezeu pentru aceasta. Multumim pentru tot ce faci si pentru oameni si pentru Dumnezeu intreit, Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a implinit mesajul ca Dumnezeu va face acest blog cel mai vizitat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci fariseii s-au dus să ţină sfat ca să-L prindă în vorbă. Şi i-au trimis la El pe discipolii lor împreună cu irodienii, ca să-I spună: «Învăţătorule, ştim că eşti sincer şi înveţi cu adevărat calea lui Dumnezeu: nu eşti părtinitor cu nimeni, căci nu te uiţi la faţa omului. Spune-ne, aşadar, ce părere ai: este permis sau nu a da tribut Cezarului?» Dar Iisus, ştiind răutatea lor, le-a zis: «Ipocriţilor, de ce mă ispitiţi? Arătaţi-mi moneda tributului!» Iar ei I-au adus un dinar. El le-a zis: «Ale cui sunt imaginea aceasta şi inscripţia?» I-au zis: «Ale Cezarului». Atunci le-a zis: «Daţi-i, aşadar, Cezarului ceea ce este al Cezarului şi lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu». Când au auzit, au rămas uimiţi şi, lăsându-L, au plecat." (Evanghelia după Matei, Cap. 22, 15-22)

    De ce nu ia sfătuit Iisus mergeți și spuneți că nu plătiți că așa zice Iisus sau păcăliții că ați plătit? Aviz celor care cred că furtul, minciună, șmecheria în numele lui Iisus sau pentru apărarea lui Iisus le va folosi vreodată! Doamne dacă le-ai fi dat și minte ce bine era!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne,daca omenirea nu ar fi trait astazi in minciuna,si cunosteau adevarul din Adevarata Biblie,astazi toti pamantenii ne bucuram cu totii de Sfintirea Catedralei.Fericiti vor fi cei care vor trai pana se va descoperi,Adevarata Biblie,si vor afla Adevarul,ca esti Nascut in Romania!
    Si mai fericiti vor fi cei care vor trai,pana la Venirea Ta,pe pamantul Romanesc,si locul unde te-ai nascut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Duhul sfânt.se va muta harul la Israel.acum mai putem sa ne pocăim.ai mila de noi Doamne de România. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. DUMNEZEU este drept si ne cunoaste prea bine nu poate fi mințit furat sau păcălit Putem spera sa fie îndrumător si iertare sa căpătăm AMIN

    RăspundețiȘtergere