sâmbătă, 24 noiembrie 2018

PAPA IOAN PAUL AL DOILEA ,LA PICIOARELE LUI IISUS HRISTOS ,IN CERURI !






                            



                                                                      DOVEZI DE                             SUSŢINERE  A  ADEVĂRULUI  !

Şi iată dragilor că , evenimentul care se va petrece mâine, adică, CANONIZAREA  PAPEI  IOAN PAUL al   DOILEA ,eu l-am văzut încă din anul 2005 şi  2006 !
                     Citiţi , Dovezile !  
Cu siguranţă mai sunt pe Blog, dar nu le-am găsit aşa repede. 
Iar acum ,la ora 23,50 , 26 aprilie  2014 , în timp ce scriam pe Blog, aud glas bucuros care spune aşa :

               "BINE  AŢI  VENIT  LA  CANONIZARE !
                PRIVIŢI  ÎN  STÂNGA  VOASTRĂ, PRIVIŢI  ÎN  DREAPTA...."!
Şi glasul nu mai continuă .Iată dragilor, cum de acolo  de SUS se stiu toate, absolut toate !
                           Citiţi !!!

Sambătă 1 februarie  2013 !

PAPA IOAN PAUL AL DOILEA !!!

 UN SFANT LA CERURI !

2 APRILIE 2005, ora 21,37 ! 
Ma rugam ca in fiecare seara, si brusc, aud glas:

" A MURIT ! 
A ADORMIT INTRU VESNICIE,PREA SFANTUL PARINTE,PAPA IOAN PAUL AL 2-LEA "
Am ramas uimita la auzul acestui mesaj.
Stiam ca PAPA era f bolnav,dar nu stiam ca murise. 
Am deschis televizorul si spre uimirea mea ,pe toate canalele vedeam ca se transmite,,MOARTEA PAPEI IOAN PAUL AL DOILEA. 
Va inchipuiti dragii mei, cum era inima si sufletul meu la aflarea acestei VESTI, ca apoi, sa aud in mass-media despre Moartea PAPEI IOAN PAUL al Doilea.
În ziua de  3 APRILIE 2005,ora 14,27 stateam putin intinsa in pat, si brusc aud:
" O MURIT PAPA, AI AUZIT ? AI VAZUT? SPERANTA ,MOARE ULTIMA "!. 
În 7 APRILIE 2005,ora 18,45 ! 
Ma rugamsi brusc aud glas:
" SARBATORILE LA NUNTA PAPEI "!
Si vad cu ochii inchisi, cum,acolo SUS in CERURI,in vesminte albe foarte stralucitoare, cu ceva mic, rosu si rotund asezat pe crestetul capului,pe INSUSI PAPA IOAN PAUL AL DOILEA, mai tanar cu cativa zeci de ani, cam la 50 ani.
Papa statea in fata unei mese inalte, unde se afla un scaun inalt pe care statea el asezat ,inconjurat fiind, acolo in CERUL SFANT, de O LUMINA ALBA ORBITOARE. 
Era foarte vesel si fericit.  PAPA dragilor, dupa moarte, ajunsese in IMPARATIA LUI DUMNEZEU. Un glas, striga tare: 
" GLASUL LUI KAROL WOJTYLA SE AUDE, 44000 DE SECUNDE ".
!Dragii mei,dupa cum vedeti, nimic nu ramane necunoscut, acolo SUS la CERURI.
 Am si multe mesaje mai tainice,care sunt despre LUME in general, dar inca ,nu am voie sa le scriu aici. 
                      Cu multa dragoste sufleteasca, Maria.

PAPA IOAN PAUL AL DOILEA , ESTE DE GRADUL ŞAPTE !

           28 Decembrie  2006, ora 6,10 dimineaţa !

Eram trează şi mai stăteam în pat cu ochii închişi fiind. 
Şi astfel, aud glas care spune ceva despre PAPA  IOAN  PAUL al DOILEA.
Citez :
              "PAPA...ESTE  DE  GRADUL  ŞAPTE  !
                SUVERANUL  PONTIF, CONSIDERĂ  CĂ  PAPA  IOAN  PAUL  AL  DOILEA ,  NU ESTE....."!(şi glasul se opreşte, nu mai continuă ).
Dragii mei, eu am scris multe lucruri frumoase despre PAPA  IOAN PAUL  AL DOILEA. Le găsiţi pe Blog, dacă veţi căuta.
Aş vrea să va amintesc că, l-am văzut pe PAPA IOAN  PAUL  al DOILEA, sus în CERURI la picioarele  LUI  IISUS  HRISTOS, care stătea pe TRONUL  ÎMPĂRĂTESC.
iar la PICIOARELE SALE, avea UN SOARE  ALB, şi pe PAPA  IOAN PAUL AL DOILEA în veşmânt de lumină si cu fruntea la pământ, cu fruntea sa in lumina albă de sub picioarele MÂNTUITORULUI.
PAPA  IOAN  PAUL  AL  DOILEA, pot spune fără să gresesc ,că este un SFÂNT acolo sus în CERURI.
Cât despre cei care ar putea să-l treacă ca şi SFÂNT aici pe pământ,cântăresc totul cu al lumii cântar si nu vor să creada faptul că, PAPA  IOAN PAUL  al DOILEA,acolo  SUS  în CERURI şi-a dobândit numele de SFÂNT, iar aici pe pământ ,este mult mai greu, din pricina îndoielilor oamenilor, fie ei Preoţi sau PAPI, fie ei oameni obisnuiţi. 
Fraţilor,CÂNTARUL  din CER nu se aseamănă cu cel al oamenilor.
CÂNTARUL  din CER spune numai ADEVĂRUL, şi întotdeauna este de partea  DREPTĂŢII. Nu greseste  niciodată.
Apoi, văd cu ochii închişi un CER  de noapte albastră ,iar pe CER, văd strălucind HARTA  ROMÂNIEI !
Harta României strălucea pe CER, precum străluceşte Soarele.
HARTA  ROMÂNIEI avea interiorul alb dens şi scris cu negru tot ce conţine la interior; iar la exterior, HARTA  ROMÂNIEI avea întreg conturul din verde ca de smarald ,peste care ,venea un alt contur, alb orbitor de strălucitor.
HARTA  ROMÂNIEI pulsa ca o inimă pe CERUL  nopţii.
 Şi iată dragilor că, v-am adus aici o alta DOVADĂ  că ,ROMÂNIA  este deja şi va fi al Doilea IERUSALIM.
Să credeţi aceasta şi să mulţumiţi BUNULUI  DUMNEZEU  şi MAICII DOMNULUI, că au ROMÂNIA  noastră  sfântă, cu oameni buni şi credincioşi.
                                  Cu dragoste şi preţuire, 
                                                Maria.

30 de comentarii:

  1. Pai nu ziceai ca nu-s buni catolici ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAPA,va sta mult timp la picioarele Mantuitorului,pentru ca mult adevar la tinut in secret,si nici pe catolici nu ia unit cu ortodocsii,El a stiut ca singura religie adevarata este ortodocsia,si tara Mantuitorului Lumii,Maicii Domnului,Ioan Botezatorul si alti Sfinti,este Romania,Moldova.In scurt timp dupa Sfintirea Catedralei,vom afla si multe secrete,ascunse de mii de ani,despre IISUS HRISTOS.

      Ștergere
    2. Poate ca ai dreptate,ca si papa ar fi trebuit sa stie secretele ascunse la Vatican. Odata ce le-ai stiut si ai tacut,altfel va fi la judecata de apoi.

      Ștergere
  2. Altcineva din alta tara a spus cand i-a aratat Iisus iadul ca si papa Ioan e acolo,pt ca a fost iubitor de mandrie,de averi si pt ca n-a invatat lumea despre iad!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest papa vindea,in tinerete, gaz Cyklon B folosit la asasinarea a zeci de mii de oameni,in lagarele naziste...

      Ștergere
    2. Tu cred ca esti bolnav mintal sa afirmi asa ceva, mai Cyclon B.

      Ștergere
    3. 16:23Ai dreptate Papa Paul iosn este in Iad.(vezi calatoria in Iad -Angelica...)unde sunt si alti slujitori ai Domnului de alte religii care au invatat oamenii ca nu este Rai si Iad asa cum face si Papa actual si asa cum cred si unii mireni sau oameni de stiinta.Papa Paul este in Iad pt ca a avut "tiitoare"si multe ...carduri.Deci nu banii ci adevarata credinta Ortodoxa si pocainta ajuta la Mantuire!Atentie!

      Ștergere
    4. 17:45, ticalosia profunda nu este boala mintala, este dincolo de orice inchipuire si iaca, avem un exemplu. Cand a murit papa, inca se mai prindeau italienii la TV. O doamna evreica foarte in varsta plangea ingrozitor si povestea cum a salvat-o un tanar intr-o gara, pentru ca se pierduse de parintii ei intr-o gara plina de refugiati evrei polonezi.Era cel ce va deveni mai tarziu papa. El a ajutat si pe romani, se stie de un pictor care nici macar nu era catolic. Vizita lui in Romania a fost un semn extraordinar- de aceea cei din vest nu pomenesc nimic de aceasta vizita, oare de ce? A fost martir si sfant inca din viata. Nu inteleg cum a fost posibil sa i se permita acestui....17:33 sa posteze o asemenea mizerie si sa nu fie blocat raspunsul.

      Ștergere
    5. 17:33 geniule Zyklon b a fost produs pe teritoriul Germaniei de o multinațională I G Farben din care făcea parte și celebra Bayer ăia cu aspirina dacă ai auzit de ei. Zyklon b era produs la câțiva kilometri distanță de lagărul de concentrare Dachau producție care a ucis mai mulți oameni decât lagărul de concentrare. Dar nu se vorbește asta pentru că multinaționalele trebuiesc protejate. Apropo știe careva dacă se găsesc în farmaciile din Israel aspirine Bayer? Întreb așa ca să vedeți cum stă treaba.

      Ștergere
    6. "Super-geniule" de la 20:00/24 noiembrie, ia mai citeste mataluta putin,caci informatii sunt destule, despre IG FARBEN,WORLD WAR II,ROTHSCHILD,VATICAN,MASONERIE,IEZUITI si... tineretea lui Paul al II-lea,si-apoi sa vorbesti!!!

      Ștergere
    7. Doamne cum se plimba unii de pe aici prin iad si-i vad pe toti care sunt acolo de parca ei ar tine evidenta si erhivele iadului. Mai opriti-va din ridicolul pe care-l creati cu asemenea postari.

      Ștergere
  3. Doamna Maria, multe lucruri interesante am aflat,de-a lungul timpului, pe acest blog. De la dvs., dar si de la unele persoane care posteaza pe aici. As avea o rugaminte : ati postat candva, in trecut, ceva despre Sfantul Francisc de Asissi ? Desi sunt ortodoxa , acest sfant imi este foarte aproape de suflet , l-am indragit din prima clipa cand am auzit de el , imi parea ceva familiar si foarte apropiat, foarte drag...Cand am citit pentru prima data in viata despre el, am inceput sa zambesc , parca regasisem un prieten vechi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Este sfantul cel mai mare la catolici.Traiesc in Italia de 20 de ani si fiica mea -desi suntem ortodoxi - a stat intr-o manastire de clausura o luna ca sa faca experienta religioasa si pot sa va spun ca si catolici au o credinta de neclintit. Sotul meu a suferit de-o boala rara si incurabila pana in ziua de Paste pe care am petrecuto la Lourdes, in Franta, unde s-a aratat Maica Sfanta, la Sf Bernadette, si-acolo el s-a rugat de Mamina scumpa si Sfanta sa-l vindece, si l-a vindecat. Nici medicilor nu le venea sa creada cand a mers la control, nu gaseau explicatii cum s-a vindecat. Deci,atat catolici cat si ortodoxi sunt oamenii LUI Dumnezeu precum si cei de alte religii, doar El o sa aleaga graul de neghina. Noi nu putem spune ca suntem mai credinciosi ca si altii sau ca religia noastra e mai vazuta in fata LUI Dumnezeu decat altele, dimpotriva, trebuie sa fim smeriti si buni fara sa judecam pe altii, de alta religie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Italia il aveti si pe Padre Pio

      Ștergere
    2. 17:42Mare sf al catolic. este Padre Pio .

      Ștergere
    3. Da. A facut multe minuni Padre Pio si face si-acum dupa ce s-a urcat la cer. Este ocrotitorul meu si-a familiei mele, impreuna cu Sf Arsenie Boca si pot sa va spun ca se inteleg foarte bine cei doi sfinti si sunt foarte suparsti pt faptul ca noi ne certam si ne dividem din causa religiei. Doar fanatici sustin ca o religie e mai buna decat alta. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti

      Ștergere
    4. Sfinti ai lui Dumnezeu se gasesc in toate religiile, doar ca noi nu-i stim pe tooti.

      Ștergere
  5. Doamna Maria Papa Ioan al II-lea se mai numea si Papa Luminii.
    Religile au interpretat cum au vrut si parte din oameni au fost indoctrinati intr-un fel anume.
    Sa nu uitam ca atunci cand a fost i.puscat a fost la acel tanar in puscarie la iertat la binecuvintat si la imbratisat cu drag.
    Cati dintre noi facem acest gest cand ne greseste cineva?
    A venit in tara noastra si a sarutat pamantul Romaniei Sfinte numind-o
    Gradina Maicii Domnului si a fost in toata lumea cu mesajul de iubire si iertare.
    Sunt ortodoxa dar sa nu judecam omul dupa apartenenta la religie.
    Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca si noua LUMINA.Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va Binecuvinteze si pe noi pe toti.DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram in SUA cand s-a dus acolo Papa Ioan Paul al II-lea si am asistat la slujba din Baltimore, pe un stadion urias. Era o zi intunecata de noiembrie, dar cand papa a iesit din biserica unde se rugase de dimineata, ca sa vina apoi sa tina liturghia, cerul s-a inseninat, a iesit soarele si a fost extrem de cald toata ziua. Cand a venit in Romania, in mai, a fost o caldura teribila si un soare orbitor. Se stie ca se ruga mult de tot, cu multa sinceritate. Iubea mult animalele, mai ales pisicile si in general, avea o caldura interioara deosebita. Merita pe deplin coroana din ceruri.

      Ștergere
    2. 17:53 Cea mai mare inselare a diavolului si confortabila pt unii este ca toate religiile -adica cee ce invata ele - sunt bune . si acceptate de Dumnezeu.Atentie !

      Ștergere
    3. Asa este, 17:53 si 18:51.

      Ștergere
    4. Pentru Anonim 19:06: Toate religiile sunt de la Dumnezeu, pentru ca altfel n-ar exista, dar asa cum exista clase in invatamantul preuniversitar si ani in cel universitar, asa sunt si religiile, unele sunt pentru cei mai lipiti de pamant iar altele pentru cei care tind spre ceruri. Ortodoxia e doctoratul in religii... dar accepta-le si pe restul ca fiind trepte necesare. Dar ce uitam noi, desi suntem la doctorat: cum am ajuns noi aici? si in primul rand DE CE?

      Ștergere
    5. 00:06 Am ajuns la sf.veacurilor si fiecare suflet este in religia care i se cuvine deloc intamplator.Dumnezeu cunoaste parcursul acestor suflete si....radacina lor .In acest sens este scris:"Daca radacina este sfanta,si ramurile sunt"iar de nu,atunci si ramurile se usuca repede si pier!
      Asa ca religia in care te-ai nascut nu e intamplatoare dar mai sunt si exceptii.

      Ștergere
  6. Incendiu puternic la o hală de la marginea oraşului Timişoara. În interior sunt mai multe butelii cu oxygen
    http://stiri.tvr.ro/actualitate.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care-i legatura cu sfintenia Papei Ioan Paul al II-lea?.

      Ștergere
  7. TOATE RELIGIILE SUNT BUNE PT FIECARE POPOR IN PARTE NUMAI SA LE PASTRAM LEGILE-ASA SPUNEA MONAHUL VAZATOR IN DUH-SI TOT EL SPUNEA-SA STITI CA PAPA IOAN AL DOILEA ESTE SFANT, A INDURAT ATACUL MUSULMANULUI CARE S-A CAIT SI S-A DAT LA CRESTINISM ,A FOST MILOS SI SMERIT-PADRE PIO-sfantul cu stigmate a primit o crestina poloneza a carei sot avea cancer-a binecuvantat-o si i-a spus SA-I SPUI PREOTULUI LA CARE MERGICRE( ERA VIITORUL PAPA LA VATICAN)- IN POLONIA CA VA FI PAPA IAR SOTUL SE VA VINDECA SA AI CREDINTA--SUNT ANONIM 5 si sa va dea DUMNEZEU sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  8. SILVIA-monahul este la cer -si-a pierdut mana dreapta in al doilea razboi in muntii TATRA-cand s-a intors s-a calugarit si pentru ca era f bolnav nu a stat in manastire unde se face ascultare-a devenit misionar in comunism se numeste ANDREI-nu lasa sa se apropie de el decat persoane pe care le cerceta in duh-tot ce scriu este adevar pur- sunt ANONIM 5 va urez sanatate pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere