vineri, 23 noiembrie 2018

FRAUDE FACUTE DE DIVERSI ROMÂNI !


            23 Noiembrie 2018,ora 5,19 dimineata !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva despre oamenii certati cu Legea,si anume,chiar despre români.
Glasul spunea asa:

              "Apar Fraude pe care ,le-ar fi făcut diversi români,prin diverse subtilitati !"

Asadar,iata dragilor cum nicio fapta ,fara de rasplata.
Chiar daca la inceput, cei care sunt certati cu Legea,au impresia ca nimeni nu-i vor descoperi, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI au grija ca acesti oameni care au facut faradelegi ,sa fie scosi la iveala precum uleiul deasupra apei.
LEGEA fratilor, este LEGE pentru absolut toti românii oriunde s-ar afla ei,si-n orice functie ar fi pusi.
Pentru ca toate sa mearga pe fagasul lor normal, trebuie sa existe o ordine in Tara, si-un respect deosebit pentu LEGILE acelui popor.
Asa sa ne jute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, ca tot ce este urât si murdar,tot ce contravine LEGILOR in vigoare,toate sa fie scoase la lumina,iar vinovatii sa plateasca.
Este mai usor ca sa platim in aceasta viata,deoarece,in viata vesnica si pedeapsa este vesnica,si nimeni nu vrea ca sa se chinuie vesnic in focul iadului.
Sa alegem sa fim buni dragilor, sa fim buni la inima si la suflet, sa facem fapte bune si nu in ultimul rand,sa iertam din toata inima pe cei care ne gresesc, pentru ca si noi la randul nostru sa fim iertati de IISUS HRISTOS ,asa precum cerem in RUGACIUNEA TATAL NOSTRU,a carei varianta corecta este aceasta,asa precum mi-a grait Duhul Cel Prea Sfant :

                        Tatal nostru
              Care esti în Ceruri,
              Prea Sfant este Numele Tau,
              Vie este Împărătia Ta,
              Faca-se voia Ta,
              Precum în Cer,
              Asa si pe pământ.
              Pâinea noastra,
              Cea spre Fiinţă,
              Dă -ne-o noua astazi,
              Şi ne iartă noua gresalele noastre,
             Precum si noi iertam gresitilor nostri.
             Şi nu ne lăsa pe noi sa cadem în ispita,
            Ci ne izbaveste, de cel rău ! Amin!

                                 Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .










23 de comentarii:

  1. Profesorii de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi strang semnaturi pentru demiterea lui Toader din functia de rector :


    http://www.ziare.com/tudorel-toader/ministrul-justitiei/profesorii-de-la-universitatea-alexandru-ioan-cuza-din-iasi-strang-semnaturi-pentru-demiterea-lui-toader-din-functia-de-rector-1539362

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ce-i nou in asta? Incepand de la Dragnea toti care au putere su fraudat statul roman. Dar am uitat ca tu esti de partea infractorilir.Cei corecti nu-ti plac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ai incepe de la verner sorosistule!!!de la macovei si basescu. Dragnea este patriot de aceia il VOR jos

      Ștergere
  3. Da ne ajute Dumnezeu si sa ii dea în vileag pe infractorii si infractoarele cu pretentii de mari oameni.

    RăspundețiȘtergere
  4. 14,42 nu mai fii asaa.....Stii bine ca infractori sunt in toate partidele, unica ratiune a celor din politica este sa ajungă la ciolan. Dar admite că sunt multe persoane chiar bine intentionate care nu sunt lângă adevăr, nu il cunosc si este posibil să fie duse în eroare cu tot felul de tactici politice marsave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.14 cunosti cumva vreun politician corect???Eu,NU.Punct.

      Ștergere
  5. Doamna Maria cei care fac nelegiuiri sa plateasca este corect.
    Este pacat cand sufera oameni nevinovati.
    In acesti 5-6 ani vor iesi toate mizeriile la suprafata se va curati pamantul.
    De la revolutie va fi o vreme doua vremi si jumatate de vreme.
    Asta insemnand 35 de ani asa ca mai este putin si venirea Mantuitorului pe norii cerului.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mantuitorul vostru este acolo unde v-a trimis sa-L cautati: in ochii copiilor furati din familiile lor, in ochii copiilor agresati si abuzati inclusiv sexual. Unde Il cautati?! Orbilor si fariseilor! Ati vrea sa fie tot El sacrificat inca o data?! Voua va este lene sa va duceti crucea de popor fara inima?! Si fara colona vertebrala? Popor de lasi ce stau pitulati pe sub paturi in loc sa ia atitudine impotriva banditilor?! Tineti-va voi purtatorii de nadragi numiti barbati pitulati sub fuste, ca ma bat eu singura cu masonii!! Voi credeti ca se poate cu fundurile in doua luntrii? Cu Dumnezeu ori esti, ori nu mai esti. Caldiceii nu sunt lasati sa treaca dincolo de zidurile intre care va zbateti ca niste pasari ce-si accepta colivia! Pe Calea Invingatorilor lasii si egoistii nu calca!De 2000 de ani va invartiti intr-o bucla de timp. Pentru ca oile de atunci, lase ca si voi, au ales prost. Alegeti si acum la fel si apoi stati cu ochii pe cer si behaiti speriate ca vine sfarsitul lumii si v-a prins adormite. Va dor mainile sa treceti la treaba?! Sa ajutati copii si batrani, sa curatati gunoaiele aruncate peste tot, sa adoptati maidanezii? Daca va dor mainile, stati pe net si prefaceti-va ca sunteti crestine. Dracu va crede ca sunteti. Dumnezeu nu. De fapt, dracu stie ca nu sunteti crestini in inimi. Si rade de voi, frecandu-si mainile de bucurie: va avea din nou recolta bogata de suflete in iad.

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia24 noiembrie 2018, 07:52
      Te rog sa fii cuviincioasa,sa te exprimi cu respect atat faţă de mine ,cât si faţă de cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.
      De nu te vei conforma,nu-ti voi mai publica niciun Comentariu.
      Eu nu te-m jignit cu nimic, la fel nici cititorii mei, asa ca,te rog sa-ti tii clevetirile si jignirile pentru tine.
      Ma astept de la tine, la expresii decente si la obiect,fara jigniri si vulgaritati.
      Acest BLOG a rezistat si rezista si fara Comentariile tale jignitoare si injurioase ! DOAMNE AJUTA sa-ti vina mintea la cap ! Maria Ghiorghiu !

      Ștergere
    3. Continuare:
      Acelasi recomandari sunt valabile si pentru cei care nu au bun simt si cei 7 ani de-acasa !
      Toti cei care-mi trimiteti COMENTARII injurioase si pline de vulgaritati,munciti degeaba ,deoarece ,ajung la COSUL de gunoi necitite si va atrageti PACATE grele asupra voastra scriindu-le. Cand vă va lovi cate un necaz,sa va amintiti unde ati gresit si cu ce L-ati supărat pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI. Adica, ati murdarit cu mizeriile voastre ,cu jignirile voastre ,cu clevetirile voastre ,CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS,GRAIUL DUHULUI SFANT. Aveti mare grija ! DUMNEZEU rasplateste fiecaruia după inima sa si după sufletul său,după Credinta sa.

      Ștergere
    4. D-na Maria Ghiorghiu, nu cred ca va va asculta, deoarece maria-aurelia este deja cunoscuta ca o inchipuita, care da sfaturi aiurea, care foloseste un vocabular suburban si care se crede luminoasa si deasupra tuturor. Sa ne rugam impreuna pentru ca s-o scape Bunul Dumnezeu din ghearele celui care-a subjugat-o si a carui plan il executa cu o agresivitate feroce.

      Ștergere
    5. 10:37, un alt punct de vedere diferit de al tau si al celor asemeni tie(ii numeri pe degetele de la o mana), te deranjeaza? Pai e corect asa?! Unde e iubirea de semeni? Nu e!!! Si cand te gandesti cata nevoie ai de oameni pentru a-ti atinge scopurile... Hmmm. Rautate!!!

      Ștergere
    6. Dna.Aurelia,tot ceea ce afirmati Dvs. este purul adevar.Dureros,bineinteles si poate chiar socant pentru unii.Tot ce trebuie sa faceti este sa prezentati faptele cu mai putina inversunare,intr-o forma mai politicoasa,fara a crea senzatia de jignire.Folositi modul de adresare tipic masoneriei,politicos dar ferm,alegand cu grija cea mai putin jignitoare expresie.Masonii de mii de ani,cu zambetul pe buze ne ucid,ne mint,ne fura,ne jefuiesc,ne manipuleaza,ne inseala,ne folosesc de fapt ca si sclavii lor,pretutindeni pe aceasta planeta fara a ne jigni in fata,de-a dreptul!Fiti desteapta.Respect.

      Ștergere
    7. An.18.33.,foarte tare !...mi-a placut asta...Pentru doamna M. Aurelia : multi oameni prefera sa fie mintiti frumos, decat sa li se spuna adevaruri crude. Da, e foarte greu de trezit constiinte,dar nu uitati ce experiente se fac pe bietii romani,''cineva'' tare ne doreste disparitia. Romania pare acoperita ''de o pacla intunecata, ceva nu este deloc in regula cu noi, cred ca si de aici vine ''orbirea''. Si mai cred ca unii oameni...nu sunt oameni, ci altceva...Pe mine cel mai mult ma frapeaza lipsa totala de empatie a unor ''semeni'',parca sunt complet goi de continut, au priviri reci,care nu exprima nimic,decat cea mai mare nepasare. Si nu-s putini deloc...

      Ștergere
    8. 21:30, n-o cunosti pe M.Aurelia si cei care-o cunosc iti spun tie ca nu-i deloc asa cum vrea ea sa fie perceputa!

      Ștergere
  6. Cine va schimba chiar si o singura litera din Tatal Nostru, i-si va atrage mania lui DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranta e vorba de grupul infractional johanist prin care s-au retrocedat la foc automat cladiri in Sibiu. Cred ca va fi interesant de vazut si cum vor da explicatii gasca de procurori care l-au protejat timp de 20 de ani pe malacul din Cotroceni si cum vor justifica inchiderea a 47 de dosare dupa ce au stat cu fundul pe ele timp de 10 ani, pana s-au prescris faptele. Si poate aflam intre timp si despre cei 14 milioane de euro virate de mumia aia de Soros, gruparilor #rezist si ong-urilor care inventeaza valize cu dovezi inexistente. Astia-s adevaratii ticalosi. Au avut grija sa-si faca un imens aparat de propaganda cu care au spalat creierul multora. Si poate aflam si despre cazul realitatea.tv, cine cui a vandut si cine-i propietar pana la urma in cuibul ala de hoti si de securisti insolventi. Are mult de lucru Isus daca vine zilele astea p'aici.. nu poate sa faca un pas fara sa se impiedice de vreun prostovan sau de vreun securist imputit. Tare as vrea sa-l vad cum isi pune mainile in cap cand o sa vada cu ce se ocupa minunatele fapturi ale Domnului in tara asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.08.20 uauu ca vine le mai zici!!!poste ai suparat #rezistu,macovistu,ciolosistu,sorositu PNL istu, ca vad ca nu prea guresc PE amici in ultimul timp.

      Ștergere
  8. 10:43, sa iti dea Dumnezeu dupa sufletul tau plin de rautate. Tu nu transmiti aproapelui tau iubire, caldura, bunatate. Nu esti o persoana credibila. De fiecare, cand te deranjeaza adevarul, dai replica de gen: "cui nu-i convine..." Crezi ca esti un model pentru semeni?! Fatarnica ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai dreptate,drept dovada: ti-a aprobat comentariul! Mimi

      Ștergere