duminică, 25 noiembrie 2018

BLESTEMUL LUI DUMNEZEU !

                                 25 Noiembrie 2018,ora 6,44 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, aud glas care spune asa:

                         "Vreau sa va spun că ,vom duce la noi în Ţară lămuriri pe care,nu le vom cerne niciodata,pentru că,Blestemul Lui Dumnezeu ...."
Iar glasul s-a oprit, si nu a mai spus care este Blestemul Lui Dumnezeu.
Dragii mei, asa cum am mai scris si altadata,pentru ca Romania sa devina al Doilea Nou IERUSALIM,va trebui sa treaca "si prin ciur si prin sită ".
               Imagini pentru dumnezeu
Trebuie facuta cernerea! Se vor alege oamenii buni ,de cei răi si de cei mai puţini buni.
Numai după o curatenie generala a Poporului roman, va veni Iisus Hristos in Noul Său Ierusalim, numit Romania Duhului Sfant.
Care este Blestemul Lui Dumnezeu fratilor, vom afla impreuna la momentul oranduit de DUMNEZEU.
                 Imagini pentru dumnezeu
Pana atunci insa,sa cerem de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului,Mila pentru Poporul ales sa-L primeasca pe HRISTOS in a Doua Sa Venire, Milă si iertare de păcate fratilor .
Sa-L imploram pe BUNUL DUMNEZEU ca sa nu ne pedepseasca prea aspru, ci sa ne ierte si sa ne arate Calea spre mantuire.
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Maica Luminii,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.

24 aug. 2009 - Vrând Preabunul Dumnezeu să facă potop ca să piardă lumea, i-a poruncit ... lată de cincizeci şi înaltă de treizeci, în aşa fel încât să-i trebuiască o sută ... Iar Noe le-a zis: „Dumnezeu mi-a poruncit să fac o corabie, fiindcă vrea ...


Într-un dialog Dumnezeu îl îndeamnă pe Noe să construiască o corabie din ... Patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi a plouat continuu, aşa încât corabia s-a ...
Arca lui Noe a fost o corabie imensă, pe care, potrivit Bibliei, Noe ar fi construit-o la ... Potopul și salvarea lui Noe de către Dumnezeu sunt descrise în Biblie, în cartea întâi ...... Nici un potop/inundație n-a fost atât de extins/ă încât să întrerupă ...
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .














27 de comentarii:

  1. Buna ziua d-na Maria.
    Ieri am fost luat in Duh de Bunul-Dumnezeu si vedeam pamantul in departare cum il vedea El, si imi arata pamantul si tristetea Lui cand privea spre pamant, si vedeam marile, si in mari nave de razboi cum se pregateau de lupta (mai exact Marea Neagra) si eu eram de-a staga Bunului-Dumnezeu si mi-a arat o galeata mare care o tinea in mana si in ea era nisip, si mi-a aratat ca va turna peste ei acel nisip, din cauza ca nelegiuriilor ce se petrec pe suprafata pamantului. Asa era pamantul de mine vazut precum noi privim un musuroi de furnici si galeata precum galeata unui copil care dintr-o data astupa o groapa in musuroi ca sa scape de furnicile muscatoare. e trist, si m-am rugat Bunului-Dumnezeu sa opreasca razboiul, pt ca lui toate ii sunt cu putinta, il va opri dar in felul lui.Si m-am uitat la catedrala mantuirii nemurilor si m-a zis, trist: cata maretie, da cata saracie e in jurul ei, trist mai era cand mi-a zis acesta,sa ne rugam cu totii Bunului-Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:56, bogatia sufletului are valoare nu bogatia materiala. Cei care cauta bogatie materiala legati sunt de pamant si de cele trecatoare, traind pentru acest trup de carne si nu pentru Cele Vesnice. Cel care castiga viata asta isi pierde vesnicia caci mantuirea este unirea definitiva cu Dumnezeu, nu cu materia.
      Bucurati-va, toti cei bogati in Duhul Sfant, caci fericirea este a celor ce cunosc pe Dumnezeu! Nu este fericire mai mare decat sa ai unirea cu Cel Divin caci liber esti de robie!
      Treziti-va ca este vremea! Lepadati grijile si indreptati-va catre Cel Sfant, Cel Vesnic Viu si Neschimbat, inima voastra fie locas pentru El. Intelepciunea firii nu este intelepciunea Lui.
      Ce este pamant, trecator este dar cel ce este Duh nemuritor este. Cautati sa fiti plini de Duh si uitati de materie caci doar o singura cale duce la Vesnicie si aceea nu este materia si grijile materiei ci lepadarea de atasamente materiale.
      Nu va ingrijiti de ce aveti nevoie ci cautati intotdeauna sa fiti in Dumnezeu, caci restul vin singure. Lasa-ti grijile caci are Dumnezeu grija. Sa fim cu Dumnezeu si in Dumnezeu si este destul.
      Sa indraznim deci! Dumnezeu este cu noi!

      Ștergere
    2. Sa intamplat azi 16:56, Tensiune in Marea Neagra.
      https://m.realitatea.net/conflict-naval-in-marea-neagra-kievul-acuza-rusia-ca-a-deschis-focul-asupra-navelor-ucrainene_2171580.html

      Ștergere
    3. 19:01, ce frumos si inaltator ai scris acest comentariu, dar in primul rand conteaza ca este mult adevar in ce ai scris. Ma intriga expresia "Blestemul lui Dumnezeu" din acest mesaj pentru faptul ca eu nu cred ca Dumnezeu blesteama. El este iubire si perfectiune, deci acea expresie nu poate fi atribuita lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. 22:34, daca citesti mai cu atentie Maria a pomenit de un glas care spunea "vom duce la noi in Tara lamuriri" ... deci Duhul Sfant i-a facut cunoscut Mariei despre cineva care are ceva lamuriri de facut... acela vorbea despre un blestem a lui Dumnezeu, dar este punctul de vedere a aceluia.
      Sigur ca daca vin rele multe peste un om, acela zice ca este belestemat si ca l-a uitat Dumnezeu... dar este doar interpretarea aceluia. Omul se nenoroceste singur prin alegerile neintelepte pe care le face in viata.
      Dumnezeu este iubire infinita dar este si dreptate si echilibru. Pentru fapte rele facute de om vine si corectia pentru ca totul trebuie sa fie in echilibru. Orice situatie aparuta din dezarmonie tinde sa se reaseze din nevoia de echilibru, iar acest lucru atrage corectia, cum altfel sa se restabileasca echilibrul? Ce se intampla si este interpretat ca nenorocire nu este decat reverso la faptele si gandurile umanitatii. Deci creatorul raului este chiar omul, pentru ca de multe ori dovedeste neintelepciune. Insa omului, in lipsa lui de intelegere, ii place sa dea vina pe Dumnezeu, insa este cat se poate de gresit. Cum ne asternem asa dormim. De om depinde ce se va intampla mai departte. De aceea Dumnezeu ne spune de atat de multe ori sa fim buni si sa ne schimbam, iar Iisus a spus sa ne iubim unii pe altii. Este important sa trecem in iubire. Iisus a adus mesajul iubirii pentru umanitate. Doar asa se poate restabili linistea si pacea in suflet dar si pe Planeta.

      Ștergere
  2. Poate este blestemul Domnului pentru poporul evreu doamna Maria ma gamdesc ca lau radtignit pe Mantuitorul si toate cate s-au adeverit cu Invierea Domnului si minunile facute de Mantuitor si tot nu s-au pocait,iar avum nu este liniste la poporul unde Mantuitorul a copilarit si datorita rautatii si necredintei nu se intoarce acolo si vine in Noul Ierusalim Romania care popor nu a vaxut dar a crezut si se roaga la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu si " blestem" nu au ce cauta im aceiasi propozitie. Dumnezeu nu blesteama!!!
    Deja lucrurile o iau razna pe blogul asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.57 de abia acum ai observat???

      Ștergere
    2. Exact asa 20:57 Dzeu nu blesteama, nu judeca nu pedepseste. Cum sa fi iubire pura cum este El si sa faci rau? Chiar nu mai ganditi?

      Ștergere
    3. Mona Matei, sa nu uiti ca Dumnezeu este Drept, deci fiecare-si va primi dupa cum a "dat". Este o lege universala.Dumnezeu se uita la scopul omului...

      Ștergere
  4. Azi a fost un conflict între Rusia și Ucraina în Marea Neagră .
    Pericolul este foarte mare un război poate izbucni în orice moment.
    Efectele unui război în zonă se pot rasp
    ndi în Basarabia.
    Oamenii trebuie să se roage mai mult pentru că uitat de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem ciur-uiti de 6 milioane.
    Alte milioane spitale, avorturi etc
    Daca continuam macelul, o sa fim ciuruiti definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu nu blesteamă și nu pedepsește ,Dumnezeu este iubire pură,bunătate și iertare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este anonim 22:59 ma bucur mult ca mai exista si oameni luminati care vad adevarul.

      Ștergere
  7. Si fosta Glasul lui Dumnezeu catre mine in aceasta dimineata cand priveam armata rusa care prin cantec slaveau pe Bunul-Dumnezeu si fecioara Maria ::: Si le voi da dreptatea in mana lor. Fratilor acest razboi din Marea Neagra va fi o pierdere totala pt NATO, multi vor murii in nebunia lor de-a se crede stapanii lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris si eu aici acum cateva saptamani ca va incepe un razboi la Granita cu Romania era Ucraina dupa harta care o vedeam in fata ochilor mei in vis.Abia ieri au escaladat lucrurile intre Rusia si Ucraina intre fortele navale sa decretat stare de razboi pentru 60 zile si tot azi are loc intrunirea de urgenta al Consiliului Onu,parerea mea tot ce-a inceput acum se va sfarsi rau pentru ca razboiul se va extinde spre Moldova.

      Ștergere
  8. si totusi in vechiul testament sunt mai multe blesteme-mai ales cand DUMNEZEU vorbeste despre ADAM SI EVA si traiul pe care-l vor duce pe pamant dupa neascultarea poruncii- nu in EDEN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:26, te-ai intrebat vreodata daca acest Yahweh este Dumnezeul Primordial? Yahweh este un elohim, nimic mai mult si inca unul razboinic. Nu incurca pe elohimii care s-au autoproclamat dumnezei in fata omului cu Dumnezeu Primordial, caci nu este echivalenta.

      Ștergere
  9. Dumnezeu este Sufletul care noi suntem, nu mintea subordonata sinelui fals-Ego care vrea neaparat sa judece,sa condamne sa blesteme sa injure sa urasca,si cate mai stie dumnealui sa faca.Ni s-a daruit o minte cu care sa ne cream realitatea prin forta imaginatiei Sufletului, dar noi am cazut prada Ego-ului care se crede separat si dicteaza
    "cai verzi pe pereti".De aceea avem o lume nebuna, ca mintea nu recunoaste pe Dumnezeu si in nici-un caz nu i se inchina Lui, ci se identifica cu dumnezeul autoproclamat care-i o falsa identitate,ego-ul sau partea intunecata a omului.Omul detine ambele aspecte ale lui Dumnezeu;Christul si anti-Christul.Nu-i greu de descoperit carei parti ii dai ascultare;celei care iubeste sau celei care blesteama.

    Iubirea nu blesteama, fiindca nu are de ce s-o faca, fiindca ea recunoaste ca totul fiind Dumnezeu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. 27 noie 14:08-de unde stii ca a fost elohim?-nu incurca biblia cu noile stiinte paranormale! toate scrierile au fost revelatii care s-au implinit in timp si urmeaza a se implini

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:56, nu incurc deloc. Tocmai ca Biblia, varianta originala, spune acest lucru. Daca dai de ea, o sa intelegi. Ce ai tu acasa este doar o traducere inexacta.
      Yahweh nu este decat un elohim aflat sub ascultarea unuia mai mare numit Elion (tot elohim).
      Intr-o zi se va afla adevarul. Sper ca informatia originala sa fie facuta publica iar adevarata Biblie sa iasa la iveala, dar asta...intr-o buna zi.

      Ștergere
  11. 28 noie 13:04-eu am biblia anglicana de la 1902-se spune ca este traducerea cea mai exacta - asa si cred-noi crestinii ortodocsi nu ne punem intrebari care destabilizeaza sufletul-oare de ce revelatiile sfintilor actuali incep sa se implineasca?cine le vorbeste? -sfintii Athosului sunt f rigurosi in exprimare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:51, trebuie sa citesti biblia evreiasca. Ori daca nu cunosti limba evreiasca, macar o traducere a ei. Vorbim despre scrieri vechi de aproape 3600 ani. Asta este varianta originala. O versiune apropiata de aceasta se numeste Biblia din Ierusalim, care este o traducere cat de cat mai apropiata de original.

      Ștergere
  12. an 30 noie 02:55-biblia de care vorbesti este doar vechiul testament tradus si in greaca se numeste TANAH-scrisa pana la moartea lui MOISE apoi a aparut TORA cu cele 5 carti din pentateuh-evreii nu cred in noul testament pentru ca nu cred IN IISUS HRISTOS CA FIU AL LUI DUMNEZEU TATAL-aceasta biblie anglicana pe care o detin are ambele testamente

    RăspundețiȘtergere