vineri, 23 noiembrie 2018

CONTEXT GEOGALCTIC, CONTEXT GEOFIZIC !


              21 Noiembrie 2018,ora 3,57 zori de zi !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune asa:

                "Context Geofizic!
               Context Geogalactic."


Imagini pentru GALAXII
Imagini pentru GALAXII.
Dragii mei, glasul a grait doar aceste cuvinte ,după care,a disparut.
Faptul că a grait si despre Pămant si despre Galaxii (Calea Lactee) acest lucru ne da mult de gandit.
Imagini pentru PAMANTUL LA INTERIOR.
Este foarte posibil, ca intr-un viitor nu prea indepărtat sa traim zile in care,nici in gandul nostru nu le-am trait vreodata.

Imagini pentru GALAXII.

Vorbim atat de mult de alte Planete, de Nibiru si Nebira,si ne bucuram cand auzim ca a trecut la distanta mare faţă de pămant.
Dar iata ca pana la urma, ceea ce trebuie sa se intample,se va intampla.
Sa nadajduim dragilor că Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va ocroti asa cum au facut-o si pana acum, si ca ne va arata Calea spre mantuirea sufletului.
Sa nu ne-ndepartam nicio clipă fratilor de PREA SFANTA TREIME si de MAICA DOMNULUI, si sa ne inchinam cu inima si cu sufletul pentru ca sa nu ratacim Calea Luminii Invierii Lui Hristos .
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .








71 de comentarii:

  1. lipseste un a din titlu de la geogalactic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CUM IL ASTEPTAM NOI PE IISUS HRISTOS PE PAMANT???

      Eu va indemn pe toti,indiferent din ce religie faceti parte,incepand de astazi 23.11.2018,sa vorbim numai de IISUS HRISTOS,pe blogul Doamnei Maria,si pe toate retelele de socializare,pentru ca televiziunile,nu vorbesc de IISUS HRISTOS.Cu totii sa incetam sa mai vorbim de politica sau de lucruri rele de zi cu zi,pe toti sa-i lasam in puterea Lui Dumnezeu sa-i judece.Noi cum ne putem schimba in bine ca popor?

      Ștergere
    2. Asa este, urmarec toate articolele di comentariile de pe acest blog, foarte mult se vorbeste de politica. Nu e normal. Nu vreau sa spun mai multe dar, am vazut si o oarecare culoare politica predominanta... Pacat! Nu mai avem nici o speranta???? In adevar si curatenie sufleteasca!

      Ștergere
  2. De 3 zile ceva ciudat se petrece.Aud un motor de avion foarte puternic,parca ar fi foarte aproape de pământ.De văzut,nu se vede nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In orasul meu (Botosani) la fel se aude si nu se vede nimic, fiind si ceata si intuneric (seara)...ce-o fi numai Domnul stie...

      Ștergere
    2. Este un Ozn stationat in aer.

      Ștergere
    3. Ciudat... aici la Paris e tot timpul zi si noapte de cateva zile...

      Ștergere
    4. Unde te afli, de unde il auzi?

      Ștergere
    5. Si în Tulcea se aude motor de avion, dar culmea este că se aude pe la trei dimineata . Am zis ca poate mi se pare

      Ștergere
    6. Asta noapte pe ora la 2.30-3 inca nu dormeam s-au stins brus toate luminile .M-am uitat afara la unele din casele din jur era lumina ca si la stalpul de pe strada langa casa mea care deasemenea era luminat .Am asteptat pana la ora 4 dimineata dar lumina nu a revenit.Am crezut ca s-au ars sigurantele dar dimineata lumina a revenit.Ma ganesc tot la o intetventie ext.Sper sa fie pozitiva!

      Ștergere
    7. Voi credeti ca ozn-urile zboara cu motor dissel? Cata naivitate! :))

      Ștergere
  3. Scrierile mayase dar si indiene vorbesc de ciclurile cosmice in care sistemul solar executa o rotatie in galaxie la 26000 ani terestri,dar se cunoaste putin despre energia neagra care reprezinta peste 80 la suta si care genereaza extinderea galaxiilor si a distantei intre corpurile ceresti
    La nivelul Pamintului creste distanta Pamint -Luna fapt ce duce la micsorarea unghiului de inclinare a axei terestre dar si la modificarea distantei pina la soare in timp lung astronomic poate scadea radiatia solara absorbita de Pamint-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, craciun, se si spune ca vor aparea si asta cat de repede, multe informatii adevarate si este posibil ca intreaga lume sa fie bulversata. Daca tot este sa fie, atunci sa fie acum si chiar nu mai are rost nicio amanare.

      Ștergere
    2. Vrei sa-ti spun ce cred eu? Ca suntem intr-o perioada de tranzitie, cernere numita in crestinism. Din 2010, am sentimentul ca suntem pusi la incercare din planurile inalte. Poate ai observat: in Romania, oamenii s-au concentrat mult pe cresterea capacitatilor paranormale. Asta a fost o ispita, nu a fost de la Dumnezeu. In planurile inalte renastem dupa fapte, nu dupa capacitati paranormale, diplome de terapeuti si alte gogorițe pămantesti ce au crescut Ego-ul multor semeni de-ai nostri. Renastem in planurile inalte atunci cand intelegem ca universul este un ocean informational si ca noi suntem informatie. Adevarul este in noi insine, dar trebuie sa sapam in profunzime, eliminand programele informationale implantate de intunecați in milenii. Daca nu ne implantau aceste programe, nu ne-ar fi putut folosi ca sclavi. Am fi inteles ca suntem spirite libere, carora Dumnezeu le-a lasat liberul arbitru. Intunecatii ni-l incalca mereu, folosindu-ne ca pe niste biete papusi trase de sfori. Toate sistemele de pe pamant sunt corupte de masoni. Priveste la ce se intampla in Romania: masonii controleaza totul si, saracindu-ne intentionat, nu ne lasa timp de gandire. Atunci cand esti calm si nimeni nu-ti induce nicio frica, traiesti in Acum, asa cum traiesc copiii si animalele si plantele. Toate traiesc in Acum, adica in Timpul cosmic. Numai omul alearga ca un bezmetic intr-un viitor inca nescris, sau in trecutul stramosilor. De aceea Romania este in haos: oamenii creeaza haosul si modifica timpul, grabindu-l, sau tragand de timp si nefacand nimic. Dumnezeu nu ne baga in traista merinde si nici initieri fara munca. Nu se poate si cu banii la banca, alimentand sistemul criminal, si cu sufletul in Cer. New age a fost unul dintre curentele care au distrus matricea energetica a Romaniei. Aruncand multa informatie mincinoasa in astralul comun. Reiki a creat grave distorsiuni spatiu-timp, pentru ca au mers prea mult pe protectie si separare de oceanul informational. Yoghinii lui Bivolaru au deschis portaluri spre lumile inferioare. Toti ceilalti yoghini din lume se feresc de yoghinii romani ca de ciuma. Nu stiu de ce...Nu cunosc sistemul yoga din interior, asa ca ma abtin sa comentez mai mult. Ei stiu ce fac si pentru cine lucreaza. Nici radiestezia nu este o metoda eficienta de vindecare. Omul trebuie sa se vindece singur, incepand cu inima sa. Nimeni nu poate veni cu o ansa, ducand pe ape si pe pustii boala cuiva. Asta fac si pirandele😀. Asa ca...ma feresc de toate grupurile "spirituale" si ajut cat pot de mult in jurul meu. Va invit sa faceti acelasi lucru, daca doriti sa iesiti din cercul repetabilitatii istoriei si din starea de sclavie

      Ștergere
    3. Ma bucur foarte mult sa va reintalnesc Dna. Maria Aurelia!Nu ati mai postat deloc pe blogul Mihaelei, Tristar77-Calea Aurie si nici pe Burebista2012.Ca intotdeauna,postarile Dvs. sunt pline de informatii despre adevaruri cutremuratoare pe care toti ar trebui sa le cunoasca!Traiesc cu speranta ca veti mai posta si va dresc multa sanatate!

      Ștergere
    4. 7:09Ai perfecta dreptate dar site-ul acesta e invadat de acesti fasi invatatori marca new age care au tulburat sufletele nestiutoare.Fiecare trebuie sa stie ca va raspunde pt raul
      facut cu intentie sau nu.Am spus si repet Singurul Invatator este IISUS HRISTOS si Adevarata invatatura este a Sa.Multi au venit cu propriile invataturi care falsifica Adevarul(vezi ms."D").Invatatura Sf.Biserici Ortodoxe este cea Adevarata.Aici nu e loc de orgolii si dispute cand e vorba de Mantuire!Lumina lui Hristos sa ne lumineze pe toti!Amin!

      Ștergere
    5. Am postat. Dar ma cenzureaza. Si remer ra, si Dan Gaucan, si Tristar...Dupa cum bine stiti multi, reteaua informationala de pe net este sub controlul masoneriei ce nu doreste sa ramana fara sclavi. Ioan Constantin, un mason ce se crede sfant si presta de zor prin grupurile matriceanoiiromanii si infinitaiubire era sa ma ucida. Cand ai chakra inimii deschisa simti otrava informationala ca si cum un sarpe veninos ti-ar arunca veninul drept in inima. Am invatat sa ma protejez, cu chiu si cu vai. Si cu multe lacrimi de suferinta. Ma credeam printre prieteni in grupuri ce propovaduiesc iubirea, compasiunea si mila. Cand colo, iaca dusmanii pitulati prin grupuri cu nume atragatoare😀. Acum rad, pentru ca stiu ca ei au cazut pe nivelurile joase de constiinta si nu-mi mai pot face rau. Dar...am jelit mult timp, neintelegand de unde le vine rautatea. Ei sunt "conectati" la spiritul grup al rasei draco. Intraterestrii. De acolo le vin si "clarviziunile" si ifosele de alesi. Dupa cum bine stiti, toti marii Invatatori au fost modesti, smeriti si nu-si tineau banii la banca. Anticrist vinde gogosi pe internet. Anticrist este o entitate colectiva ce controleaza totul pe pamant. Evident, si informatia.

      Ștergere
    6. 11:52Te iubesc Maria-Aurelia ma voi ruga de aici incolo si pt tine.Sa fim uniti toti care am pastrat adevarata invatatura a lui Hristos caci demonii s-au infiltrat in mijlocul nostru ca sa ne fure sufletul(energia)Rugati-va lui IIsus sa le ia toata puterea dar oticum prin siretenie si furt de energie au cazut in Iad. Iar ce nu stiu ei si vor afla este ca tot ce au furat li se va lua si da inapoi celot de la care s-a luat caci Domnul este drept si puternic iar diavolul cu ai lui isi vor primi pedeapsa meritata pt viclenia si hotia lui .Amin! .Amin!Amin!

      Ștergere
    7. Maria-Aurelia, du-te si vindeca-te, ca n-ai scapat de fixatiile tale, din pacate! Eu unul te cunosc si asa cum ai treaba cu tota lumea si ii faci "intunecati", asa sa ai de acum inainte treaba doar cu tine, ca esti mult mai intunecata decat toti cei pe care i-ai insirat si aici si pe unde mai apuci tu sa-ti versi otrava pe care tu ti-o denumesti "lumina". Esti departe de "lumina" si te cunoasc deja toti cat esti de inversunata si de rea.

      Ștergere
    8. 13:51M-ai deceptionat M-A eu te-am apreciat pana ce am citit si alte postari ale tale.Credeam ca esti o crestina adevarata dar din pacate nu esti .Pacat!

      Ștergere
    9. Dna Maria-Aurelia,citind postarile Dvs. mi s-a luminat inima si sufletul meu imi spune ca aveti dreptate si absolut tot ce spuneti este adevarat!Sa nu plecati urechea la jignirile care,mai mult ca sigur va vor viza, caci multi intunecati roiesc pe net si in lumea aceasta!!!Va multumesc ca existati,va multumesc pentru curajul ce-l aveti sa dezvaluiti adevarul si multumesc ,in aceeasi masura,Dnei Maria Ghiorgiu pentru deschiderea manifestata fata de postarile Dvs.caci adevarul supara,supara si deranjeaza tare,foarte tare!!!Inca o data va doresc multa sanatate si astept,cu mare interes sa citesc,in continuare,postarile Dvs.!!!RESPECT.

      Ștergere
    10. 17:22, care adevar?! Sa te fereasca Dumnezeu!

      Ștergere
  4. Salut tanti Marie. Daca ami sechestrezi si mesajul asta ma supar tare pe matale. Este vorba despre un vis ft important pt mine. In toate visele mele, nu am stiut nici-o-data ca sunt in vis. Cand am fost mic la vreo 6-8 ani am visat ca am murit si stiam ca am murit si ca nu visez. Incercam sa vorbesc cu maicamea dar ea nu ma vedea si nici nu ma auzea. Mi-a parut rau si cand am intrat in camera mea nu am mai stiu nimic. In multe vise zburam pe sus. M-a cuprindea o energie placuta si zburam oriunde. Dar nu stiam nici-o-data ca sunt in vis. Si acum sa spun cel mai mare si mai important vis al meu de acum o luna in urma.
    ..........................................................
    Noaptea tarziu pe la 12-1, ami fac rugaciunea care la mine dureaza minim 15-20 de minute si mai stau vreo 30 de minute in meditatie dupa care ma pun sa dorm. Dintr-o data ma vad deasupra pamantului undeva in spatiu cosmic cam pe la distanta lunii fata de pamant. Inaintea mea la o distanta tot ca de la pamant la luna, am vazut ceva ft mare. Dintr-o data aud un glas care spune asa: "SE FACE TRANSFERAREA" si in secunda urmatoare ma aflu intron corp de om dar ft inalt. Linga mine se afla in momentul acela un om la o inaltime de aprox 1.75m si eu eram cu aprox 30-40 de cm mai inalt decat el. I-am spus ca am fost transferat aici, adica in locul acela si nici decum nu s-a mirat de parca ar fi stiut. In gandul meu am zis: sa ma uit in oglinda si sa vad ce fatza are extraterestrul asta. Am privit si avea un cap normal dar mare si o fatza mai mica. Din prima incercare nu am putut vorbii. Dar usor, usor mi-am dat drumul la vorbit. Am intrat intr-o camera si am vazut o femeie mai in varsta la vre-o 1,65 inaltime si 3-4 copii mici si ca sa pot vorbii cu femeia stateam mai mul pe genunchi si eram aproape cat ea de inalt. M-am gandit sa incerc puterile supranaturale a extraterestrului in care ma aflam si incerc cu gandul sa ridic lucruri mici si puteam sa fac treaba asta. M-am tot jucat asa aprox 1 minut dupa care am inceput sa nu mai vad bine , sa intunecat si parca o fortza m-a tras inapoi si imediat m-am trezit in patul meu. Nici o data nu am stiut ca sunt in vis dar in acea noapte am stiut ca sunt transferat intr-un corp de extraterestru, I-am vazut fatza dar nu prea m-ia placut fatza lui. Eram ft linistit in acel trup de parca nu as fi vrut sa ma mai despart, o liniste sufleteasca, stiam ca trupul meu doarme si eu sunt doar intr-o calatorie scurta, chiar i-am spus la acea persoana ca trupul meu doarme pe pamant si eu am fost transferat aici dar nu stiam de ce. Ca am intrat in trup nu am stiut doar dupa ce am iesit dintr-o camera in care s-a inchis usa repede in spatele meu. Stiam tot ca nici-o-data. Stiam ca trupul meu doarme pe pamant in camera mea si atunci cand trupul meu va avea nevoie de mine, ma va trage automat si ca nu trebuie sa ma sperii. Cred in existenta extraterestrilor adica locuitori ai altor planete dar nu sunt un fan al filmelor SF. Cand am fost mic am vazut 2-3 filme cu extraterestrii cum ar fi HANGAR 18 sau Jandarmii si extraterestri care era ft comic si filme cateva filme SF dar tot cu oameni ca noi. Deci nu poate fi vre-o reflective dintr-un film sau vre-o imaginatie. Deci nu am fost transferat cu tot cu trup ci numai cu sufletul. Poate cineva sa inteleaga ce s-a intamplat? Are cineva vre-o explicatie mai in limbaj stintific?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1:33Sigur esti un extrat.Fara gluma ai ceva trasaturi de pilda ai gatul inalt ca al extrat egipteni(de pilda Nefertiti).Dar extrat nu sunt aceilasi lucru cu ingerii.Asta e sigur!Vom afla cu totii intro zi cine suntem!

      Ștergere
    2. Esti extraterestru. Pe pamant am venit multi de pe alte planete. Pamantul este o scoala unde putem invata anumite lectii: compasiunea fata de cei mai putin evoluati decat noi, de exemplu. Invatam sa ne armonizam cu plantele, animalele...Eu vin din Pleiade. Altii veniti de pe alte planete. Evident ca visezi ca zbori, pentru ca tu, ca spirit dezintrupat zbori. Sistemul educational de pe pamant este sub controlul illuminati. Copiii sunt robotizati de mici, incat sa uite ceea ce stiu si sa ramana captivi in sistemul lor. Ati observat cati copii geniali sunt? Si foarte talentati? Sunt reperati de mici si folositi de sistem. Sistemul castiga bani pe spinarea copiilor, tinerilor si a tuturor oamenilor creativi. Creativii stiu sa iasa in astral. Oile repeta niste tipare. Oile crestine si alte tipuri de oi sunt folosite la vot, la dat bani pentru mega magaoaia neamului, la moaste si pelerinaje, la proteste in strada, in favoarea unui lider sau a altuia. Fiecare religie are oile ei aducatoare de bani sistemului😀

      Ștergere
    3. Domnule Cicerone,

      Visul v-a tulburat din 2 motive :

      - despartirea de mama dvs. care probabil a fost brusca , v-a luat pe neasteptate si care a lasat o urma energetica , de nesters in sufletul dvs. Probabil este persoana aleasa sa va vegheze de acolo de sus , intrucat este singura modalitate de a mai intra in contact cu dvs. Nu va vorbeati , nu va auzeati , dar contactul undeva acolo , exista . A ramas un string , o legatura in Univers intre voi 2 , cand unul transmite emotia-gand , celalalt o primeste . Raspunsul poate fi net, vag, de ordinul imaginilor, calm, furtunos sau doar de contact . Daca va veti gandi mai mult la dansa , in timp se va deschide un canal de comunicare din ce in ce mai profund . Pentru ca oamenii care lipsesc , nu pot fi inlocuiti , ei raman repere , particele din noi.

      - Al doilea motiv reprezinta lumea paralela care va inconjoara. Planul in care traiti , prezentul , nu va place . De altfel nu sunteti singurul care nu va adaptati contextului . Dar atentie, pentru ca intre ceea ce dorim si ceea ce nu suntem sau nu avem , se produc in timp grave dezechilibre psihice, emotionale . Situatia trebuie gestionata cu calm , acceptand-o si atat, restul nu trebuie sa va tulbure , ci doar sa va faca sa intelegeti ca poate suntem prea mici sa descifram Universul si Nevazutul .
      In alta ordine de idei , lumea extraterestra exista, o spun mari cercetatori chiar de la noi , in acest sens va invit sa cititi mai jos:

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/category/viata-libera-vasile-rudan/

      Ștergere
    4. Am o intrebare: ce se intampla cu Vasile Rudan si alti extrasenzoriali? De ce au lasat lucrurile la voia intamplarii in Romania? De ce au permis ca atatea curente fals spirituale sa ne modifice matricea informationala a tării? Va dati seama ca acesti falsi profeti new age ce s-au extins pe internet ca ciuma bubonica, au construit in astral un egregor mincinos, care ne impiedica sa iesim in lumina?Pur si simplu, suntem invadati de impostori!

      Ștergere
    5. 12:03Si tu ai niste neintelegeri privind"oile" folosite de sistem , dar ele prin suferinta se pot mantui
      Asta o spune chiar Iisus:"Eu imi
      cunosc oile Mele si si ele Ma asculta
      si vin dupa Mine".Iar Catedrala era o necesitate pt romani si e construita din voia lui Dumnezeu nu a
      oamenilor.Mai ai si tu sa intelegi cateceva.

      Ștergere
    6. Domnul Profesor Rudan este bine , este un om excelent , o mare forta , un om de spirit cu un bagaj informational demn de cartea recordurilor . Spre nemultumirea multora, isi va relua proiectele ramase in suspens in curand. Cursantii din țară și de peste hotare, care vor să urmeze cursul de activare a energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman sunt peste 35.000 . Este nevoie de inchiriere sali, de spatii si de restul dispozitivelor tehnice desfasurarii aplicatiilor .
      2. O parte din restul extrasenzorialilor este plecata din tara de ani de zile . Doar Ceausescu pusese la dispozitie acestor oameni cadrul necesar desfasurarii activitatii lor din Bucegi , din Tara Luanei, din Apuseni .
      Domnul Rudan este ever green-ul de ,,dincolo de frontiere''.

      Ștergere
    7. 1203Orice crestin adevarat si roman patriot ar avea respectul cuvenit fata de o lucrare simbol de anvergura ridicata in cinstea Lui Dumnezeu cu utilitate spirituala pt Mantuirea Neamului.Dar termenul folosit de tine arata pe langa ura si lipsa de bun simt si educatie aleasa.Pacat !

      Ștergere
    8. Orice om cu sufletul mai mare decat mintea stie ca nicio catedrala, nicio constructie faraonica nu rezista, daca nu exista in Cer. Cum romanii nu se inghesuie la facut fapte bune, ma tem ca aceasta catedrala va ramane doar o magaoaie mancatoare de bani, o vanitate a preotilor. Dupa cum bine stiti, Iisus era modest si nu incuraja fanfaronada faraonica. Si nici circul ala cu sutane scumpe. Ma rog... E treaba voastra cum va construiti Mantuirea ca popor. Nu ma mai bag...Doar ma mir de voi. V-ati pierdut pe undeva nadragii si sunteti imbracati in fuste? Doar cine n-a vrut nu v-a pus cizma pe grumaz. Poate asa este curajul romanilor: de cucosi fanfaroni, degraba uitatori de istorie repetabila si curajosi doar pe net. Mai ales cand aveti curajul sa ma apostrofati pe mine ca ma mir. Ati vazut voi, orbilor, vreun Mantuit care sa stranga averi pe pamant? Doamne, aveti orbul gainilor si este epidemie de orbi! Cand v-o rastrurna iar Iisus tarabele...N-o sa stiti pe unde sa fugiti😀 Ca iepurii...

      Ștergere
    9. Circul mai e de voi! Atat! Dogma, ritual si atat! Va sunt rapiti si violati pruncii si voi credeti ca Dumnezeu va va Mantui pe marimea catedralelor, nemernici fara inimi si ochi?! Fariseilor!! Cand donez bani pentru copii ce au nevoie de operatii in afara tarii distruse de masoni, ma gandesc cu tristete la cati bani va manca magaoaia pentru intretinere! Stiti ca sunt credincioasa. Stiti ca nu dintr-un moft sau din trufie va ridiculizez credinta slaba si fricoasa. Dar sunteti insuportabil de lasi si farisei! Intre voi si Iisus, distanta de ani lumina! Mai aveti de suferit pana cand ii veti intelege Sacrificiul...Nu a venit sa fie crucificat ca sa se imbogateasca unii ce-I propovaduiesc Cuvantul, umflandu-si buzunarele, indiferenti la suferinta copiilor!

      Ștergere
    10. maria-aurelia
      relaxeaza-te. pe pamant avem de toate si mai bune si mai rele.
      Esti credincioasa . FFFF Frumos, dar 1 lucru e cert : tu nu esti superioara semennilor tai si, si tu ai defecte si pacate ca toti pamantenii. PUNCT.

      Ștergere
    11. 23:00, maria-aurelia nici pe departe nu-i asa cum se pretinde ea si a demonstrat-o pe toate blogurile si peste tot! Este vai de capul ei, la cum jigneste peste tot...

      Ștergere
  5. Tanti Marie, matale ai vre-o explicatie la visul meu cu transferarea? Stiu doar o treaba ca nimeni nu poate intra intr-un alt trup daca nu este trupul lui insusi. Ami aduc aminte de un mesaj pe care l-ai scris aici pe blog, ceva de genul ca multi oameni din ceruri s-au reincarnat pe pamant prin DUHUL SFANT. Nu stiu daca la inceput am fost vreun extraterestru dar stiu ca m-am reincarnate de cel putin 3 ori. Asta am vazut-o cu ajutorul traditionalei bauturi sacre "AYAHUASCA". Bastinasii din partile amazonului numesc aceasta bautura ft sacra. Cu ajutorul acelei bauturi pregatite de shamanii adevarati, unii oameni si-au vazut mortii pe care nu i-au cunoscut nici-o-data si altii au scapat de EPILEPSIE, pt care nu exista tratament. Au mai fost si tentative de shamani care au mai omorit oameni. Poate ai vre-un raspuns pt mine, m-as bucura mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intri in trupul tau aflat pe un alt nivel de constiinta. Esti tot tu, dar experimentezi alte energii. Incearca sa te unifici si vei lucra la capacitate maxima. Monoteismul nu este o prostie. Asa invatam sa ne unim in Dumnezeu Unu. Dupa aceea, primesti ghizii potriviti. Pana atunci, casti gura la tante Marie si astepti raspunsuri despre tine insuti😀. Numai tu te poti intelege pe tine.

      Ștergere
    2. N-as lua ayahuasca...Exista niste riscuri uriase sa te ratacesti. Niciun drog nu as lua. Cand ucenicul este pregatit, apare Maestrul. Eu invat de peste tot. Daca am ce😀

      Ștergere
    3. Amazonia * Documentar despre Ayahuasca

      https://www.youtube.com/watch?v=TSR24sKN6Jw

      Ștergere
    4. Despre Psihedelice: LSD, DMT - Ayahuasca, Ciuperci Psilocybin

      https://www.youtube.com/watch?v=MInVaKLKW4g

      Ștergere
    5. 12:08Am crezut ca tu esti chiar pe drumul drept dar m-am inselat.Si tu esti ca toti ceilalti ai ratacit de la dreapta credinta nu-l numesti pe
      Iisus Mantuitorul ci vorbesti de
      "Maiestru".Ei in radere sf moaste care chiar ajuta la vindecari si altfel de ajutoare.Deci si tu esti din pacate tot in curentul new age.Se pare ca putini mai sunt in dreapta credinta.(din cei de pe ac .site)Pacat!
      .

      Ștergere
    6. Maria-Aurelia, asadar tu esti cea care vede dusmani peste tot, care uraste masonii si credinciosii si care indeamna lumea la razmerite, revolte, revolutii!
      Am auzit ca te dai mare "sfatuitoare" foarte evoluata..., biata de tine!

      Ștergere
    7. Anghel,iar te bagi in seama? Trebuie sa judeci tu pe toata lumea? Zi si tu ceva interesant,nu doar critici!

      Ștergere
    8. 😀 Traiesti in sistemul illuminati. Nu sunt dusmanii mei. Eu i-am invins. Sunt ai tai, daca esti de partea luminii si inca nu ai ascensionat. Daca esti cu masonii, iti sunt prieteni si n-ai de ce sa te revolti impotriva prietenilor tai masoni. Vaaaai, se poate? Corb la corb nu scoate ochii...
      Masonii sunt dusmanii copiilor. Dusmanii Lui Iisus. Dusmanii Lui Dumnezeu. Pentru ca Iisus nu a venit pentru elite.Daca nu ai observat si esti si tu doar un bagator in seama orb ce se da mare croncanitor pe net, in lume suferă o multime de copii. Sunt curioasa ce o sa-i croncani Lui Dumnezeu cand te va intreba pentru ce te-ai nascut pe pamantul asta? Ca sa fii complice la crime si jafuri?Sa-ti tii banii la banca? Sa te rotunjesti la foale, semn de bunastare la marlani si grosolani? Ca sa taci ca un pește cand Romania este transformata in colonie de sclavi?
      Eu nu va indemn la nimic. Mi-am terminat misiunea. Puteti sforai si fornai vorbe fara noima si rost pe net, puteti sa va dati cu fundurule de pamant, doar-doar vi se va deschide chakra inimii si veti Invia. Sunteti morti. La fel de morti ca mortii. Cadavre ambulante. Nu stiti de ce v-ati nascut, nu stiti de ce traiti, va construiti case cavouri si va plimbati ifosele de magari carturari printre noi. Stiu cativa ingeri copii ce se tavalesc acum pe jos de ras.😀😀 Ma scuzati, dle, dar sunteti un caraghios!Cum va roțăiți acum la mine. Sunteti frustrat si nervos? Nu stiti pe cine sa dati vina pentru ca nu va ies pasentele, sau vi s-au scufundat corabiile? Nu e vina mea. Rațoiți-vă la conducatorii Romaniei. La amicii masoni. Dar, cred ca preferati sa-i lingusiti si sa-i pupati in dos. Pentru un os de ros🤣😂Puteti face ce vreti😀. Dumnezeu nu va incalca liberul arbitru. Dar nu uitati de ispita la care Iisus NU A CĂZUT. Nici eu. Am Maestru bun😊 Voi pentru ce lucrati? Pentru regatul carei lumi? Istoria se repeta pentru ca voi o repetati. Toata istoria este repetarea acelorasi greseli. Nu v-ati saturat sa dati ca boii mereu cu capul in zid? Ascensiunea este o spirala. Nu un cerc inchis. Fie el si cerc elitist...

      Ștergere
    9. 18:52.Ma preocupa doar persoanele si problemele intetesante din care tu nu faci parte!Ar fi bine ca unii tupeisti ca tine sa-si vada lungul nasului .

      Ștergere
    10. Anghel, bine punctat!

      Ștergere
    11. Anghel, crezi ca esti o persoana interesanta? Centrul atentiei? Nu te-am intrebat ce te preocupa,ti-am spus ca prea te bagi in seama,iti permiti sa critici pe cei care nu gindesc ca tine. Halal crestina!

      Ștergere
    12. 8:52, tie-ti place ceea ce zice Maria-Aurelia?! Ti se pare "interesant" asa ceva?!
      Anghel zice bine ceea ce zice.

      Ștergere
    13. 20:15N-am spus-o eu,tu ai spus-o si confirmarea este ca te preocupa mereu ce scriu eu .Iar prezenta ta aici este inutila caci nu ai nimic interesant ci esti doar o carcotasa invidioasa gata sa-i ataci pe cei"intetesanti".Spre deosebire de tine am disponibilitate spre dialog si acceptare cu conditia de a decanta informatia, caci a accepta judecati gresite de dragul unora ,imi fac mie deservicii si mai influientez si pe altii!Singurul meu ghid este IIsus si Invatatura Sa!Daca nu ai rezonat....veziti de ale tale caci timpul meu e pretios !



      Ștergere
    14. Chiar nu ma preocupa ce spui,ma preocupa ca ataci pe altii,care au alte idei decit tine. Daca timpul tau e pretios,asa cum esti si tu,nu ma mai baga in seama si nu-l mai risipi criticind pe altii. Fii eleganta,ca si Aurelia,care nu a raspuns atacurilor tale sau ale altora!

      Ștergere
    15. 09:52, "eleganta, ca si Aurelia, care nu a raspuns atacurilor tale sau ale altora!" ! Ha,ha,ha ! Sa nu fii la gura ei, ca o iei la fuga, ce vocabular are! (de fapt esti chiar tu...:)), actritzo!)

      Ștergere
  6. Este un nene, pe nume Paul LaViolette, care a dat niste interviuri in urma cu cativa ani si spunea ca a gasit diferite dovezi, ca din centrul galaxiei este emis un fel de "unda gravitationala" la diferite intervale mai mari de timp.

    El zicea ca in timpul vietii noastre, este foarte posibil sa prindem o astfel de unda, iar urmarile in genere sunt destul de neplacute. Pamantul ar fi influentat de aceste unde, defapt intregul sistem solar si nu nuami, in a avea niste reactii puternice.

    In fine, gasiti informatiile oferite pe el pe net.

    ---

    Mai este un nene, Randall Carlson, care vorbeste de lucruri pe care se pare ca stramosii nostrii le cunosteau, ciclurile planetare in contextul galactic. Foarte interesant ce spune si el. Il recomand mai mult pe asta decat pe cel de mai sus, insa informatiile intr-o oarecare masura se aseamana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, evident ca e in timpul vietii noastre. Suntem ajutati sa ne trezim. Daca nu ai fi cat de cat trezit, nu ai sta pe net, cautand oameni ca tine. Cei mai multi sforaie si habar nu au ce batalii pe suflete se dau intre lumina si intuneric. Merg la piata, pun muraturi la borcan, taie porcul, fac imprumuturi in banca, visand sa-si achite apartamentul in 30 de ani...😀. Acestia sunt adormitii...Se nasc adormiți si tot asa mor, marionete in sistemul comercial.

      Ștergere
    2. Nu putem sa fim ajutati altfel? Macar cu niste ploi la timp!

      Ștergere
  7. O avea legatura cu mesajul primit de curand de dvs. cum ca vor muri milioane de oameni . Doar o catastrofa poate omora populatii intregi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma prea intereseaza profetiile. Nici cele catastrofale, nici cele prea optimiste. Viitorul nu e batut in cuie si sfarsitul nu este stiut decat in planurile inalte. Ce morti? Oamenii sunt morti deja. N-au inviat in planurile superioare.

      Ștergere
  8. Mai postez inca o data link-ul acesta tradus partial

    https://aliatiiumanitatii.org/bun-venit/

    In limba Engleza gasiti materialul complet.

    RăspundețiȘtergere
  9. Spuneti-ne mai mult despre dvs., d-na Maria Aurelia !

    Cum anume va protejati ? Ce capacitati aveti , primiti si dvs. mesaje, sta in puterea dvs. sa vindecati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:20, esti chiar maria-aurelia si tu esti cea care posteaza si aici si dai raspunsul in postarea de jos (18:23). :))

      Sta mata-n coada ce stil ai!

      Ștergere
  10. Pur si simplu, am ales sa merg cu Dumnezeu si nu mai am nevoie de protectie. Desigur, stiu ca Romania este tinuta intentionat pe nivel de constiinta foarte jos si, oricata protectie am avea de Sus, tot o mai incasam. Printre noi sunt multi vanduti care stiu sa loveasca energetic si PSI si te pot "lucra" in multe moduri. Imi construiesc singura Corpul Haric. Cu cat ajuti mai mult, cu atat mai armonioasa aura iti construiesti. Bine...cred ca eu am avut un avans din nastere. M-am nascut copil curcubeu.Sau cristal? Nu stiu sigur. S-ar putea ca multi dintre voi sa fiti curcubeu, cristal, stelari sau indigo, dar nu stiti ca sunteti. Va mirati de ce sunteti "diferiti" si chiar singuratici. Eu nu m-am inteles pe mine pana cand am citit despre valurile de copii curcubeu veniti pe pamant dupa 2000. Dar au mai venit si pana atunci. Din nefericire, de multe ori, acesti copii se pierd. Devin autiști pentru ca nu se pot adapta la vibratie joasa. Si eu am probleme cu adaptarea. Imi vine sa vomit si mi-e foarte rau in zone unde este mult malefic.Pot face multe, cred. Inca nu-mi cunosc bine "puterile". Si nu ma prea intereseaza asta. Am puterea cuvantului pe lumina, asa cum unii cabalisti intunecati o au pe intuneric. Sunt sinestezica si simt multe zone informationale de pe net in culori. Alteori, aud vocile interioare ale celor ce posteaza sau comenteaza intr-un grup. Unii au voci cristaline, de copii. Altii au voci rele, croncanite, de demoni ce pretind ca sunt alesi. Cred ca atunci cand ma infurii lovesc puțin energetic😀. Doar puțin. Ca si cum dai palme unuia care sforaie, trezindu-l la realitate. Sunt multe de vorbit, dar n-am chef sa vorbesc despre mine. Misiunea mea este sa vorbesc despre Romania Vie si suferinta in care se afla. Asta fac de opt ani. In rest...doar vorbe. Romanii ar fi trebuit sa-si ocroteasca țara. Cu toate acestea, n-o fac. De ce? Nu stiu...pesemne nu le pasa de Darul pe care stramosii l-au lasat. Si pe care romanii de acum ar trebui sa-l lase urmasilor.Nu ma concentrez deloc pe channeling. Stiu ca astralul este inselator si poti fi pacalit de spirite malefice. Imi ajunge ce am văzut in 2010: ca Romania va fi tinuta in adormire cu mesaje optimiste, de genul celor din grupurile new age, pentru ca sa poata fi ocupata si jefuita. De fapt, ceea ce s-a intamplat e scris si in Biblie. Iisusii mincinosi, falsii terapeuti, cei ce pretind ca fac minuni. E plina lumea de ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar fi foarte bine,pentru multi dintre noi,sa va faceti un blog.Eu unul,cu modestie si respect va spun ca as sta toata ziua sa citesc postarile Dvs,Dna. Maria-Aurelia!

      Ștergere
    2. Si daca nu exista nici un astral si nici un dar din stramosi?

      Ștergere
    3. Aurelia,se pare ca esti o rebela,o revolutionara,asa cum e considerat Isus de evrei. Pentru ce militezi,in domeniul religios si in cel politic?
      Cum iti cistigi existenta? Nu esti nevoita sa te vinzi ,conform sistemului? Daca nu,atunci esti o profitoare a sistemului!

      Ștergere
    4. 10:35, deja a reusitmaria-aurelia sa te acapareze in "mrejele" ei?!:))

      Ștergere
  11. Aici doamna Maria am citit undeva precun ca Calea Lactee va fi inghitita de cam asa ceva de Constelatia Andromeda nu stiu daca am scris bine dar am citit cu citiva ani inainte.
    Sa fim sanatosi si cu credinta in Bunul Nostru Dumnezeu Tatal si Fiul si Duhul Cel Sfant.
    Cu mult drag tuturor si Doamne Ajuta si Maicuta Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  12. mai Cicerone Lichi de ce te adresezi D-NEI MARIA CU TANTE esti ruda apropiata cu ea?nu vezi ca nu-ti raspunde pt ca n-ai limite-esti obraznic-cauta alt blog

    RăspundețiȘtergere
  13. Pareri diverse.Ziceam si eu ca nu ne trebuie catedrala,pana am auzit ca se construieste cea mai mare moschee din Europa si-atunci mi-am schimbat impresia,gandindu-ma si la stramosi,pentru ce or fi luptat ei si n-au renuntat la credinta lor.O fi bine,o fi rau?Poate o catedrala,la fel cu cele din Viena sau Milano,desi,desigur,ortodoxa,ne aduce aminte de cine suntem,radacinile noastre,si intareste spiritul acestui popor.Avem nevoie,poate mai mult decat oricand.

    RăspundețiȘtergere
  14. 24 noie 08:23-dece sunt rau?TANTE se spune in Moldova la persoane straine si nu este potrivit pe blog-acest Cicerone are un vocabular uneori aberant-lasa impresia de needucat!oare de ce D-NA MARIA i-a sters mesajele?

    RăspundețiȘtergere
  15. Tanti,sau nene,se spune,la noi,la persoanele cunoscute,mai in virsta decit adresantul,deci care trebuiesc respectate

    RăspundețiȘtergere
  16. sa fie ca tine-oricum Cicerone a amenintat-o pe d-na MARIA de multe ori se adreseaza mizerabil si celor care scriu mesaje-are ceva la mansarda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:55, "tanti" sau "tante" inseamna "matusa". Poate sa apartina familiei sau sa nu faca parte din familie, ci doar sa i se spuna asa. Ca, depinde de energia care este emisa de catre persoana care foloseste cuvantul, asta-i alta poveste...
      Cat despre Cicerone, da, am citit si eu ceea ce zici aici si asa este.

      Ștergere