sâmbătă, 24 noiembrie 2018

PĂMÂNTUL VA FI CUPRINS, DE INTUNERIC TOTAL !


              24 Noiembrie 2018,ora 5,17 dimineata !

                              Dragii mei,

În loc sa cautam ca sa traim ca fratii, noi ne certam,purtam ranchiuna,jignim si aruncam cu piatra in Apraopele nostru,facem toate relele pamantului si uitam de DUMNEZEU ,uitam de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,uitam de Rugaciune si de Biserica Lui Hristos Domnul si Mantuitorul nostru.
Ni se pare ca vom trai vesnic pe pămant ,si ne adunam averi ,ne construim Palate pe care le va darama un Cutremur intr-o clipă,sau, va cadea o bomba in clipa urmatoare.
Se vede fratilor ca, traim secolul de pe urma,pana la Sfarsitul Lumii pe acesta Planeta Terra.
In loc sa avem grija de suflet,noi ca niste orbi nu vedem si ca niste surzi nu auzim CHEMAREA DUHULUI SFANT.
Stiu,stiu ca multi ma veti condamna asa cum ati mai facut-o si pana acum, veti arunca cu jigniri si cu stanci de piatra asupra mea ,pentru toate cate scriu aici.
Eu v-am iertat pe toti din toata inima;ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va ierte si sa nu va puna acest Păcat la socoteala,care este unul foarte greu si aproape de neiertat.Este Păcatul -Hula impotriva DUHULUI SFANT ,impotriva CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.
Iata ce spunea un glas astazi dimineata:

             "Cine vă mai schiez ?
           Nu va mai schiez ,de intunericul ce a cuprins Planeta:"

Stiu dragilor  ca veti spune (si pe buna dreptate) unde este acordul gramatical.
Aici in MESAJ, glasul asa a grait ,iar eu nu am voie sa schimb absolut niciun cuvant.
Iata ce ne asteapta dragilor: INTUNERICUL care va cuprinde tot Pămantul!
Cand se va intampla? 
Numai Bunul Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI stie.
Sa incetam cu rautatile si sa ne smerim cu inima si cu sufletul,sa ne spovedim la Părintele Duhovnic pentru ca sa putem primi Sfanta si Dumnezeiasca Impărtasanie ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS ,care, S-a rastignit pentru multimea păcatelor noastre,pentru ca noi sa ne mantuim.
Iata ce s-a intamplat ,cand Pămantul a stat 2 ani in intuneric:

Pămantul a stat doi ani in intuneric, dupa impactul cu asteroidul care a dus la disparitia dinozaurilor. Efectele au fost dramatice

Sambata, 26 August 2017, ora 17:26

    
Pamantul a stat doi ani in intuneric, dupa impactul cu asteroidul care a dus la disparitia dinozaurilor. Efectele au fost dramaticeFoto: nasa.gov
Cele doua minute de intuneric provocate de eclipsa totala de Soare produsa luni, 21 august, nu inseamna nimic prin comparatie cu intunericul ce a cuprins Pamantul vreme de 2 ani dupa impactul cu asteroidul de 10 kilometri in diametru ce a dus la disparitia dinozaurilor, in urma cu 65,5 milioane de ani, conform unui nou studiu publicat in ultimul numar al revistei Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), informeaza Live Science.
Intunericul a fost provocat, printre altele, de colosala cantitate de funingine care a ajuns in atmosfera de la incendiile de vegetatie care au cuprins planeta dupa impact.

Fara lumina solara, planetele nu au mai putut realiza fotosinteza, iar planeta s-a racit in mod drastic. Acesti doi factori au avut probabil cea mai mare influenta asupra prabusirii lanturilor trofice la nivelul planetei, conducand la disparitia in masa care a pus capat erei dinozaurilor.

Acest studiu explica circumstantele in care peste 75% dintre toate speciile, inclusiv dinozaurii nezburatori, asa cum era temutul Tyrannosaurus rex si marile reptile marine, precum plesiosaurii, animale de prada aflate la capatul superior al lantului trofic, au disparut cu desavarsire dupa impactul cu un meteorit produs in zona Peninsulei mexicane Yucatan.

Impactul cu un asteroid cu diametrul de 10 kilometri a declansat seisme, eruptii vulcanice si valuri tsunami in lant, conform oamenilor de stiinta. Meteoritul s-a prabusit cu o viteza atat de mare incat rocile din zona de impact au fost vaporizate si proiectate pana la mari inaltimi in atmosfera unde s-au condensat formand niste mici particule denumite "sferule".

Cand aceste sferule au cazut inapoi pe Pamant, s-au frecat de moleculele de aer devenind suficient de fierbinti pentru a declansa incendii de vegetatie peste tot pe glob. Un strat subtire de sferule care au cazut pe Pamant poate fi observat inca deasupra straturilor geologice din acea perioada de timp.

Majoritatea animalelor terestre mari din Mezozoic au murit imediat dupa impact, "dar animalele marine si cele care se puteau ascunde in vizuini subterane sau care puteau sa ramana sub apa pentru perioade mai mari de timp ar fi putut supravietui", conform coordonatorului acestui studiu, Charles Bardeen, cercetator la Centrul National pentru Studii Atmosferice (NCAR) din Boulder, Colorado.

"Studiul nostru preia povestea imediat dupa efectele initiale - dupa cutremure si tsunamiuri si incendii (...) Am cautat sa aflam care au fost consecintele pe termen lung ale cantitatii uriase de funingine si cenusa rezultate din incendii si eruptii vulcanice si cum au afectat ele animalele care au supravietuit impactului initial", a adaugat Bardeen
Advertisement
Conform celor mai noi estimari, cantitatea de funingine fina depusa in straturile geologice din urma cu 65,5 milioane de ani este de 15.000 de milioane de tone. Cercetatorii coordonati de Bardeen au introdus aceasta cantitate in calculator, in programul de simulare Community Earth System Model (CESM) - un program de simulare modern, care ia in calcul factori legati de atmosfera, uscat, mediul marin si calotele glaciare.

Acest program le-a permis oamenilor de stiinta sa simuleze efectul pe care funinginea l-a avut in anii ce au urmat impactului catastrofal.

"Diferite studii au luat in calcul diferite tipuri de particule, printre care praf, sulfati si funingine. Toate aceste particule pot bloca suficient de multa lumina solara pentru ca suprafata planetei sa se raceasca, insa funinginea are cel mai puternic efect, absorbind energia solara, incalzind stratosfera si reducand lumina la suprafata Pamantului pana la niveluri extrem de mici", a explicat el.

"Conform studiului nostru a fost atat de intuneric incat plantele nu au mai putut face fotosinteza timp de 2 ani. Acest lucru a avut efecte devastatoare asupra lanturilor trofice, in special in oceane, pentru ca animalele marine depind de fitoplancton, aflat la baza lantului trofic, iar disparitia fitoplanctonului a avut efecte catastrofale asupra tuturor vietatilor marine", a adaugat Bardeen.

Chiar daca nivelul de funingine care a ajuns in atmosfera ar fi fost de 1/3 din nivelul estimat, plantele tot nu ar mai fi putut sa faca fotosinteza timp de 1 an, conform aceluiasi studiu.

Pe langa stoparea fotosintezei, acest nor global de funingine ar fi impiedicat si o mare parte din caldura solara sa ajunga la suprafata planetei. Dupa trei ani de la impact, temperatura medie a zonelor continentale a scazut cu pana la 28 de grade Celsius si respectiv oceanele s-au racit cu pana la 11 grade Celsius.

Prin contrast, straturile superioare ale atmosferei s-au incalzit foarte mult, pentru ca acolo se afla norul de funingine care absorbea caldura solara. Cresterea temperaturii in atmosfera a afectat grav stratul de ozon si a permis strangerea unei cantitati enorme de vapori de apa in stratosfera.

Reactiile chimice suferite de acesti vapori de apa in stratosfera au dus la aparitia unor compusi ai hidrogenului care au afectat si mai mult stratul protector de ozon. In timp, dupa ce funinginea din atmosfera s-a curatat, razele Soarelui au luminat din nou planeta insa, din cauza reducerii dramatice a stratului de ozon, mari doze de radiatii ultraviolete au afectat putina biodiversitate ramasa dupa catastrofa.
Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

                                      Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .













15 comentarii:

  1. Este intunericul din Isaia 60.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt la Dumnezeu atotputernicul si daca El hotaraste la un moment dat ce se va intampla cu planeta, nimeni si nimic nu va mai schimba ceva fiindca doar El singur stie ceea ce ne este de folos. Moartea/destruparea in sine este usoara si scurta, mai greu este faptul ca nu stim ce ne asteapta pe fiecare dupa actul mortii (dupa destrupare).

    RăspundețiȘtergere
  3. oare cine va supravietui la un asa dezastru ?-SUNT ANONIM 5 si va relatez ce a spus monahul vazator in duh de care tot vorbesc-SA STITI CA VA VENI UN TIMP CAND PAMANTUL NU VA MAI AVEA LUMINA SOARELUI-3 ZILE SI 3 NOPTI-SA VA PREGATITI SUFLETESTE SI DACA DUMNEZEU VA VOI SA VA SALVEZE SA AVETI :APA,MIERE DE ALBINE LUMANARI DE CEARA SI CHIBRITURI-APOI CAND VA RASARI SOARELE TOTI CEI RAMASI NU VOR MAI FI LA FEL SA NU VA UITATI AFARA IAR DACA VETI FI PE DRUM DUMNEZEU PE CEI CREDINCIOSI II VA LUA LA CER-sa avem credinta si SF TREIME SI MAICA DOMNULUI sa ne apere si sa va dea sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci,credinciosii sa fie pe drum,ca sa aibe sanse mai mari

      Ștergere
    2. Biblia vorbeste in apocalipsa ca soarele se va inegri ca un sac de par si luna nu asi va mai da lumina ei.Doamna Maria cred tot ce spuneti pentru ca v-am urmarit si am observat ca traim timpul de pe urma si toate sau schimbat chiar si lumea .Este din ce in ce mai rau si mai greu.Numai cu Dumnezeu putem birui fortele intunericului.Fiti binecuvantati toti cei de pe acest blog.

      Ștergere
  4. http://portal.tfm.ro/forum/thread-760.html

    RăspundețiȘtergere
  5. ,, Cine vă mai schiez?,, Când schiezi? Iarna! Acum rămâne să vedem de va fi iarna asta sau cealaltă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria sa FI binecuvantata de Dumnezeu ca mult adevar mai graiesti si minunate sunt sfaturile tale!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Intunericul este noaptea mintii cea trufasa. Care crede ca stie tot. In spirit este Lumina. Voi va decideti viitorul: continuati sa vorbiti vorbe si sa nu lucrati in plan fizic, va scrieti un viitor catastrofal. Treceti la treaba ca albinele in stup, va scrieti un viitor benefic. Avem prea multi trantori si sobolani in stupul cu miere...Care doar iau, dar nu dau nimic. Pe ei sigur o sa-i prinda inghețul inimilor. Cand vor avea nevoie de ajutor din Cer, nu-l vor primi. Vor primi ceea ce au semanat: ura, minciuna, saracie si boala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:35, dintre care cea dintai esti tu. Te-ai descris perfect, Maria-Aurelia, tu esti acum exact in "noaptea mintii cea trufasa. care crede ca stie tot." Te va cuprinde pe tine "inghetul inimilor", ca prea te complaci in a fi printre cei "prea multi trantori si sobolani", cum te descrii pe tine si pe cei asemenea tie. Inca ceva, tu nu ai aparinut si nu vei face parte niciodata dintr-un "stup de albine", ci apartii si esti prezenta intr-un "stup de viespi"! Eu unul ma simt indreptatit sa-ti spun asta si sper ca vei intelege.

      Ștergere
  8. Sf Padre Pio ,a lasat scris ca o sa fie 72 de ore de-ntuneric.Biciul LUI Dumnezeu v-a veni iarna. Noaptea o sa fie rece si-un vant ciudat o sa bata. Dumnezeu o sa-i instinteze pe cei alesi ca sa nu iasa din casa nici sa se uite pe fereastra pt ca vor muri la cele vazute. Oamenii, sa aprinda lumanarea sfintita si sa se puna in genunchi la rugaciune caci v-or cadea in transa iar ingerii lui Dumnezeu o sa-i apere de cel rau. In cer o sa se dea batalia intre militile ceresti conduse de Arhanghelul Mihai si cele intunecate conduse de Lucifer.Cand totu o sa se sfsrseasca, cei alesi vor gasi un pamant nou si-o luna noua, si-or sa inceapa de la pestera precum antenati nostri.

    RăspundețiȘtergere
  9. 25 noie 08:35-sunt ANONIM 5-nu lua in deradere cuvintele scrise ca nu sunt ale mele!-daca esti credincios stai pe drum pana se va implini viziunea-eu nu am dat o data fixa la ce se va intampla

    RăspundețiȘtergere