luni, 26 noiembrie 2018

DOAMNE,DAR EI MĂ BATJOCORESC !


Maria Ghiorghiu susține că unele persoane au primit un plic cu poza sa. „Strigăt!!! Escrocii nu au limiteNu cumpărați amulete sau cărți cu ritualuri trimise de ...

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.           18  Decembrie  2017,ora 16,34 !

                                                   Dragii mei, 

                                               Image result for iisus hristos.

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, ceva s-a întamplat si nu mai eram în faţa monitorului ,ci eram undeva in Cerul Lui Dumnezeu, într-o Lumina alba si stralucitoare.
În aceasta Lumina dragii mei,IL vad pe Mult Prea Iubitul nostru Mântuitor care era tare trist .
Îmi aud propriul glas care Îi spune DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru al tuturor ,asa: 

                " Doamne, dar ei ma batjocoresc !

Iar Mântutorul mi-a rapsuns cu adâncă tristete, asa:

                Ştiu că te batjocoresc!

Şi iarasi fara sa deschid gura mea, Sufletul meu graieste LUI IISUS HRISTOS asa:
              Şi ce să fac Doamne, să scriu asa chiar daca ei ma batjocoresc?
Iar MANTUITORUL nostru mult Prea Iubit ,ofteaza lung si adânc,si-mi graieste asa:
                   Offfffffff! 
               Da ! Chiar daca ei te batjocoresc ,tu sa scrii toate câte vezi si -auzi .
           Batjocura lor este o nimica toată .
       Cu cât ei te vor batjocori mai mult,cu atât îti voi da HAR mai mult !"

După care dragii mei, Mantuitorul dispare,iar in locul Său ,rămâne un Nor mare auriu si dens,si obitor de stralucitor. 
Norul auriu cobora pâna la mine si urca la loc; si tot asa se manifesta încontinuu.Era ca si cum ,ar respira adânc după care, sufla catre mine din inima Sa. 
Ma simteam ocrotita,ma simteam puternica pe dinauntru dar si pe dinafara. Nimic nu mă mai speria,nimic rău nu mă mai putea atinge. Asa cum ,s -in acest moment simt ca nu mă mai ating rautatile semenilor nostri. Dar asta nu inseamna ,că nu voi cenzura Comentariile.Toate Comentariile sunt cenzurate de mine personal,si nu de altcineva ,asa precum imi scriu cârcotasii.Este dreptul fiecaruia dintre noi care si-au infiintat un Blog,ca sa si-l ţina curat,decent si placut cititorilor săi.
Cei care nu stiu decat sa jigneasca si sa arunce cu noroi ,dar si cu grave cuvinte care nu se pot reproduce aici, vor suporta consecintele din partea DIVINITATII, iar COMENTARIILE lor jignitoare ,fie ele la adresa mea sau a cititorilor, categoric nu vor fi publicate!
Fiecare isi asuma pe propria-i piele,ceea ce gandeste si ce scrie la adresa mea, sau a cititorilor de buna credinta.
Îi asigur pe cititorii fideli si de buna credinta ai acestui Blog,ca voi fi prezent aici trup si suflet ,inima si cuget.
La fel cum ,îi asigur si pe cei care si-ar dori ca eu sa dispar si sa nu mai scriu, că nu au nicio putere asupra mea,indiferent de ce ar spune si ar scrie. In schimb insă, acestia isi vor atrage singuri păcate grele asupra lor si a celor dragi lor,din păcate.
HULA impotriva DUHULUI SFANT este un păcat de neiertat,atat in aceasta viata ,dar si in viata vesnica.
Iar ceea ce eu scriu aici,scriu numai din GRAIUL DUHULUI SFANT,si niciodata de la mine!
Prieteni dragi, după cum vedem cu totii, de acolo de Sus,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vad tot si toate,cunosc si gandurile noastre, si-atunci ,noi trebuie sa ne supunem Divinitatii trup si suflet,inima si cuget.
Sa ne inchinam fratilor Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu;sa ne plecam genunchii nostri cerand iertare pentru toate câte am gresit cu voie sau fara voie, si nu in ultimul rand,sa mergem la Părintele Duhovnic ca sa ne spovedim si sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea .
Asa sa ne ajute MANTUITORUL HRISTOS si PREA CURATA FECIOARA MARIA,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Va multumesc pentru toate postarile trimite de bunul Dumnezeu se de Sfantul Duh!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria magari fara bun simnt va batjocaresc,dar nu pe dumneavoastra ci pe creatorul

    RăspundețiȘtergere
  3. esti o scumpa cum scrii de frumos. Sa FI binecuvantata!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteți legătura dintre noi și bunul Dumnezeu , creatorul nostru ! Sunteți binecuvântată ! Eu mai rar comentez dar va citesc mereu postarile și cred în ele! Multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc din suflet Prieteni ! Va iubesc cu sufletul !

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, nu mai fii supărată! Tu scrie pentru noi cei care te iubim și credem că Divinitatea te-a ales pe tine să ne aduci la cunoștință cele ce ți se dezvăluie. Pe oameni nu-i poți schimba!
    Din păcate trăim vremuri tulburi. Pe tot mapamondul este o fierbere. Singura noastră tărie, singurul nostru ajutor,ne vin de la Sfânta Treime și de la Maica Dumnezeului nostru! Sunt alături de tine,te citesc mereu chiar dacă nu-ți scriu comentarii! Iți mărturisesc că mi-ai schimbat viața!Te rog mult, nu te mai necăji când primești injurii de la diverse persoane. Roagă-te pentru ele că mult vor plăti pentru ceea ce-ți spun(scriu)! Fii binecuvâtată, draga mea!Te iubesc cu sufletul și eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va faceti probleme,eu de exemplu mai multa incredere am in dvs,decit intr-unul preot....

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cate am citit eu pe acest blog, Maria Ghiorghiu si nu numai ea, aduce multe informatii (unele dintre ele venite chiar in timp optim). Mai departe, fiecare discerne si intelege ceea ce trebuie sa inteleaga, ceea ce i se potriveste sau nu si stie ce are de facut in continuare.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nimeni nu ne poate batjocori daca noi nu permitem.Aceasta permisiune o dam crezand ca ceea ce ni se spune este o batjocura sau o apreciere.Numai de noi depinde ce credem despre ce ne inconjoara.Credinta noastra despre un lucru sau altul, devine realitate fiindca noi o cream.Nu ne-ar deranja o afirmatie daca nu am recunoaste-o ca fiind un aspect al nostru pe care il negam fiindu-ne rusine cu el,dar nu ar trebui caci astfel de aspecte sunt creatiile noastre,sunt copii nostrii creati cu credintele noastre.Exeplu;daca unul dintre soti arata o gelozie exacerbata fata de celalalt inseamna ca sotul acuzat detine acest aspect gelos dar pe care nu-l recunoaste fiindca nu-l place,si-l reneaga cu disperare,dar de fapt acesta l-a creat,este al lui si nu-l vrea,si pace.Ori acesta vine din cand in cand spre recunoastere,prin manifestarea sotului gelos.Acesta-i un adevar pe care omul nu-l cunoaste,de aceea sunt atatea neintelegeri fiindca noi nu stim cum functionam.

    Orice fiinta care vine in sfera noastra energetica nu este o intamplare,ea este atrasa de Sufletul nostru, pentru a ne aduce informatii despre noi insine,spunandu-ne lucruri care poate mintii noastre nu-i convine, dar totul avand un rost in constientizarea a cine suntem noi si ce trebuie sa facem pentru a ne ajuta pe noi insine.Gandurile si vorbele noastre sunt spuse de altcineva,tocmai pentru a ne atrage atentia asupra atitudinii noastre.

    Faceti un experiment;spuneti-va voua intr-o zi "sunt frumoassa,sunt desteapta sau sunt....,orice vreti voi,si fiti atenti in urmatoarea perioada,si veti vedea ca cei din preajma voastra va va spune exact ce ati declarat voi mai inainte.Dar declatia voastra a cine sunteti sa fie venita din interiorul vostru cu convingerea certa ca exact asa sunteti,nu spusa...asa ca o simpla fraza.

    Trebuie neaparat sa descoperim cine suntem prin ceea ce delaram.Asta se va intampla doar devenind observatorii gandurilor pe care le rulam incontinuu nefiind constienti de ele.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. 9:18De cate ori citesc ms. tale simt o energie negativa si am in minte un plan intunecat.Nu asa mi se intampla la alte mesaj venite din suflet de la oameni mai simpli si mai sinceri (exemplu Ion Masinca Doina etc) si nu
    exclusiv din mintea"programata"pt astfel de
    vorbire.

    RăspundețiȘtergere
  11. si ce daca va batjocoresc, smerenia este o VIRTUTE-s-a intamplat intr-o manastire ca un calugar cu mare dar si har sa fie batut IN ALTAR de un altul fara har si dar- ce spuneti crestini de asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:50 de unde ti-a venit aceasta confuzie in mintea si inima ta?! Fa-ti curatenie in ele si apoi mai stam de vorba.

      Ștergere
  12. Anonom 12;42,e normal sa simti un discomfort pe care tu il interpretezi ca fiind negativ,deoarece nivelul tau de constiinta este diferit,ca atare nu rezonezi cu informatia,percepand-o ca un atac.Noi intelegem,sau decodam informatia care este unica, si care ne inconjoara pe toti,pe nivelul constiintei noastre, transformata in intelegere prin creierul,si mintea noastra.Toata intelegerea noastra se pliaza conform credintelor inserate ca programe conditionate ale acestei societati, in natura noastra.

    Pe mine nu ma deranjeaza sa-mi spui ca percepi comentariile mele ca negative, fiindca eu stiu,sau am ajuns sa stiu, cum functionam noi oamenii si cum ne manifestam fizic, atunci cand intram in contact cu altfel de energii decat cele pe care le recunoastem.Asa ca este perfect normal ca tu, cat si ceilalti care va simtiti agresati de energia mea,fiindca nu va permiteti s-o recunoasteti.Bineiteles c-o recunoasteti la nivel subtil, ca doar suntem facuti din aceeasi Esenta dar mintea opune rezistenta,ea fiind cea care se considera atacata.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. 28 noi 11:37-sunt ANONIM 5- TOT CE SCRIU ESTE DIN SURSA DIRECTA- monahul meu de suflet mare vazator in duh a spus CLAR ca acest calugar de la manastirea COCOS a fost batut in altar pentru ca-l urmau crestinii pentru binefacerile in orice situatie inclusiv pt mine-nu este nici o confuzie si nici nu-mi trebuie curatenie si nici nu trebuie sa mai vorbim intre noi -eu nu va cunosc si nici d-stra pe mine--sanatate si pace in suflet si-n lume-vor iesi la lumina multe intamplari mai bune sau mai rele in viitor

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria sunt multi care va iubesc chiar daca nu scriu pe acest blog dar cuvantul circula.
    Sa nu va dati batuta din contra mai abitir sa fiti prezenta si sa ne aduceti cuvantul si viziunile Duhului Sfant. Va iubesc mult,mult.suflet minunat.

    RăspundețiȘtergere
  15. 12.42-, iti dai seama ce disconfort simte intunericul cand il invadeaza lumina; sau raul cand vede o fapta buna ? asta nu inseamna ca tu esti rau, pot fi si alte explicatii, una ar fi ca esti imbrobodit tare de cineva si comentariile lui D pun in pericol respectiva imbrobodire...
    Mai pot fi si alte explicatii.
    Mie spre ex.cometariile sale imi plac la maxim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:05, daca tie ti-e bine cu astfel de "spiritualitate"..., atunci inseamna ca-ti meriti experientele pe care le traiesti si ca te bucuri de viata! Ceea cxe nu cred ca-i chiar asa, dar iti place sa te minti frumos, iti plac oamenii versati si cate si mai cate, care te indeparteaza de experientele pentru care ai venit pe planeta. Fie ca tu sa fii pe calea destinului tau!

      Ștergere