luni, 26 noiembrie 2018

" LASĂ - MĂ DOAMNE SĂ CULTIV CUVĂNTUL TĂU !


                              25 Octombrie  2011, ora 23,40 !

Eram singură în cămăruţa mea, şi mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, când brusc, în locul RUGĂCIUNII  mele aud GLASUL sufletului meu, care strigă, imploră pe DUMNEZEU aşa :

                " Lasa-ma  Doamne  să cultiv Cuvantul  Tau ! 
               Sa cultiv CUVANTUL Tău Doamne ,pe acest Pămant !
                CUVÂNTUL  DUMNEZEULUI  Tău Doamne, lasa-ma ca sa-L cultiv pe acest Pămant !"
Clipă în care, văd cu ochii  închişi un CER  de noapte ,iar în CERUL de noapte vad un alt Cer alb-bleu strălucitor.
Pe acest CER alb-bleu strălucitor, a apărut  o SFÂNTĂ  CRUCE mare, albă si strălucitoare, care strălucea în CERUL  LUI  DUMNEZEU mai tare decât ar străluci o mie de Sori la un loc. 
Ca prin topire ,aceasta dispare si apare în locul ei, apare o LUMINĂ  aurie orbitor de strălucitoare ,iar în LUMINA aurie  a apărut un TRIUNGHI mare, format din cerculeţe pline de culoare albastra foarte strălucitoare;iar în mijlocul TRIUNGHIULUI  strălucea enorm o LUMINĂ  albastră violet, precum indigoul.
Şi aşa ,în această formulă,LUMINA  AURIE cu TRIUNGHIUL  albastru, pluteau în CERUL  LUI  DUMNEZEU şi se îndreptau spre Apus. 
                      Image result for iisus imagini
Iar eu fraţilor, mă rog în fiecare zi, cu fiecare RUGĂCIUNE la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI ,aşa :

                  "Lasa-ma Doamne sa cultiv Cuvantul Tau pe acest Pămant ,si sa-L fac sa răsară;să dea roade în fiecare suflet !"
     Si iata dragilor ,că Bunul Dumnezeu mi-a dat din DARUL si HARUL Său,iar astazi ,cultiv al Sau Cuvant care rasare in fiecare suflet. 
Si va marturisesc ca,aceasta este cea mai mare bucurie a sufletului meu . Daca fiecare dintre noi ar cultiva macar cate puţin din CUVANTUL LUI DUMNEZEU,din GRAIUL DUHULUI SFANT,credeti-ma  ca, nu ar mai exista atâta rautate pe lumea asta.
                                   Cu dragoste,Maria       

3 comentarii:

  1. se trece in ziua de azi prin prea multe greutati si ispite caz in care omul cu constiinta nu se poate desparti de familie mai ales daca exista si copii am vrea sa-l avem doar pe DUMNEZEU sa-i slujim cu credinta dar si-pana-n manastiri nu se poate-acolo ispitele sunt si mai mari motiv sa spun ca monahul meu de suflet vazator in duh spunea:SA STITI CA NICI DIN MULTII PREOTI SI CALUGARI NU VOR VEDEA LUMINA -SUNT ANONIM 5 SI CRED CA SF TREIME SI MAICA DOMNULUI VEDE STRADANIA NOASTRA-sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne,daca fiecare persoana ar privi aceasta icoana,cu rastignirea Ta,pe Sfanta Cruce,inainte sa faca o fapta rea,si ar simti si ei acea durere,omenirea nu ar mai fi sclavii minciuni,si a diavolului care din pacate doreste sa puna stapanire pe intreaga omenire,si sa-i indeparteze de CREDINTA.

    RăspundețiȘtergere